Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Запис на реінкарнаційну мафію №96
Могилянський форум > Про все > Мафіозний форум ВАНО
noddeat
Легенда: Октоберфест
Since 1950, there has been a traditional festival opening: A twelve gun salute and the tapping of the first keg of Oktoberfest beer at 12:00 by the incumbent Mayor of Munich with the cry ”O’ zapft is!” (”It’s tapped!” in the Austro-Bavarian language) opens the Oktoberfest. The Mayor then gives the first beer to the Minister-President of the State of Bavaria. The first mayor to tap the keg was Thomas Wimmer.
http://en.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest

Бонуси: реінкарнація!
30% гравців (рівно стільки, скільки буде мафів) отримають право після смерті ожити і зіграти нову роль, часто з протилежної команди. Пікантності додасть те, що ведучий не повідомить, яку роль отримав реінкарнований, а це може бути будь-яка роль із Правил, в тому числі та, якої на початку гри не було.

Зважуючи вищенаписане: ні в кого не буде броніків, аптечок етц. Перший день буде смертельним, але санкцій за неголосування у перший день не буде. Хто матиме нещастя померти в перший день чи ніч, реінкарнується з ймовірністю, близькою до 100%.

Запис: до вівторка 24:00
Початок гри у середу вранці.
Початок буде відкладено лише, якщо не набереться навіть мінімальний визначений правилами кворум (7 людей).

Список:
1. ola
2. Райдер
3. ЛСД
4. Интерплей
5. mrf
6. Sapfo
7. Kami
8. Лазанья
9. ironmax
10. Snark
oblavatska
1. ola
8RydeR
1. Райдер
mrf
а можна я зразу спитаю про все, від чого я страждала у ваших іграх?

якщо так, то:

- відро буде?
- богопротівна пропозиція буде?
Leanan Sidhe
6. LS
11. Interplay
noddeat
(mrf @ 18.11.2011, 13:04:42) *
а можна я зразу спитаю про все, від чого я страждала у ваших іграх?

якщо так, то:

- відро буде?
- богопротівна пропозиція буде?

ні.
ні.

всі модифікації — в першому пості.
mrf
блін. лишилось здогадатись, яким чином я постраждаю від реінкарнації.

візуальних ефектів теж не буде?
noddeat
візуальних ефектів теж не буде?

не знаю, шо це, але не буде smile.gif
тільки пиво, прецлі і дірндлі
mrf
ох боюсь я эту реинкарнацию. но пишите меня тоже. сюрреализм какой-то.

и мне самую красивую дирндлю!
Sapfo
я, сапфо
Kami
Дайош!
mrf
так а ... это...
а если я в первой реинкарнации была чижом, во второй - мафом обычным, а победили мирные, то я в проигравшей команде или в победившей?
noddeat
(mrf @ 18.11.2011, 15:23:46) *
так а ... это...
а если я в первой реинкарнации была чижом, во второй - мафом обычным, а победили мирные, то я в проигравшей команде или в победившей?

така ж дилема є у Оборотня (на початку гри його не буде, а потім — хтозна) smile.gif
це радше філософське питання, що виходить за межі компетенції ведучого. на момент завершення гри ви будете в команді, шо програла.
mrf
(noddeat @ 18.11.2011, 16:33:47) *
(mrf @ 18.11.2011, 15:23:46) *
так а ... это...
така ж дилема є у Оборотня (на початку гри його не буде, а потім — хтозна) smile.gif
це радше філософське питання, що виходить за межі компетенції ведучого. на момент завершення гри ви будете в команді, шо програла.
в мафії ж головне не вижити, а виграти. Так що мені треба знати точно smile.gif ок. тоді виходить я програла
Лазанья
И я с вами
noddeat
реінкарнація — нове життя.
тобто, нова роль у новій мафії.
в мафії 93 ви були мафом, в мафії 94 ви були мирним. мирні виграли, це ви програли чи виграли?

тут так само: ви повертаєтесь у гру, але в повністю новій ролі, і попередня вже не має значення.

Дописано о 16 годині 43 хвилин 07 секунд
а, забув: правило неможливості вдалої дії двічі підряд не стосується реінкарнації.

форекзампл:
1. mrf вночі вбили, вона була чижиком.
2. mrf наступної ночі реінкарнується в ЖЛП.
в цьому разі мафія може її вдруге вдало вбити, адже тепер це зовсім не та mrf.
Hairy
дайош бесконечную мафию!
mrf
(noddeat @ 18.11.2011, 16:43:07) *
форекзампл:
1. mrf вночі вбили, вона була чижиком.
2. mrf наступної ночі реінкарнується в ЖЛП.
в цьому разі мафія може її вдруге вдало вбити, адже тепер це зовсім не та mrf.

наступної ночі mrf реінкарнується в дона і каже мафам: ”Харош паліть?!!!”
8RydeR
два дона? :mozgi:
mrf
(8RydeR @ 18.11.2011, 16:58:06) *
ну тогда реинкарнируется в обычного мафа, а дон ей ”а нафик ты нам тут надо!” и мафия снова палит в mrf.
noddeat
(mrf @ 18.11.2011, 15:59:25) *
(8RydeR @ 18.11.2011, 16:58:06) *
ну тогда реинкарнируется в обычного мафа, а дон ей ”а нафик ты там тут надо!” и мафия снова палит в mrf.

ггг.

реінкарнуватися, вочевидь, можна буде лише в мертвого/неактивного. ніяких двох донів.
Leanan Sidhe
ironmax
9. ironmax.

почему так мало людей?
Leanan Sidhe
(ironmax @ 21.11.2011, 13:57:05) *
9. ironmax.

почему так мало людей?

шоб нам все пиво и сосиски достались! deg_smile.gif
Snark
Запишіть мене)
noddeat