Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Асоціація випускників
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Студентські організації
expialidociouz
Як з’ясувалося в опитуванні, бонет наполовину є асоціацією випускників :-) Втім, чи знаєте ви про існування такої організації? Чи брали участь у її проектах? (так/ні+чому?) Які проекти ви б хотіли підтримати, якщо такі існують (чи не існують)?
Van Baboshyn
Не брав. Тому що взагалі не знаю хто ці люди. Тут хоч всі знайомі.
philosoф
(expialidociouz @ 19.03.2011, 22:34:12) *
Які проекти ви б хотіли підтримати,

В Бурсі би непогано у вівторок забухати degenerat.gif
mrf
та як же його забудеш, якщо воно листи щоп’ятниці шле? smile.gif

про проекти читаю в імейлах. Ходити на заходи і щось там підтримувати поки що не було бажання pardon.gif pardon.gif pardon.gif

expialidociouz
(Van Baboshyn @ 19.03.2011, 14:35:43) *
Не брав. Тому що взагалі не знаю хто ці люди. Тут хоч всі знайомі.
Давайте щось зробимо для універу (добро) як випускники? Імхо, щоб бути випускниками і щось робити не потрібна організація.

mrf, а чим вони займаються?
mrf
у них сайтик є
expialidociouz
я щойно з нього. там нічого ж нема.
Van Baboshyn
Ось: http://ukma.kiev.ua/news/news_detailed.php?id=825
mrf
в пошту регулярно приходять новини для випускників про Академію від ПР відділу.

наскільки я знаю, випускники щороку дають грант найкращому викладачу, який читає курс англійською мовою.

десь рік тому щось було про придбання підписок для бібліотеки. От і все що я знаю. Небагато. pardon.gif

Van Baboshyn
Там в фотах є моя однокурсниця про яку б я ніколи не подумав що вона піде на такий захід. І ще двоє хлопців і дівчина з якими ходив на бойовий гопак.
mrf
можливо там в ПР-відділі просто якісь зміни, вот і нема кому займатись асоціацією. Але це лише здогади. smile.gif
expialidociouz
Інфо про академію краще читати звідки завгодно, крім ПР відділу. А як запропонувати інші проекти, ніж ті два, які вже є?
mrf
(expialidociouz @ 19.03.2011, 22:47:29) *
Інфо про академію краще читати звідки завгодно, крім ПР відділу. А як запропонувати інші проекти, ніж ті два, які вже є?
не знаю. Але підозрюю, що доведеться-таки звертатись до ПР відділу tongue.gif Ну або напишіть на імейл в асоціацію, побачите що з того вийде. Проведіть експеримент.

П.С. там чотири проекти зазначено smile.gif

хмммм. я тепер уже теж не впевнена, живе воно чи мертве
Van Baboshyn
(expialidociouz @ 19.03.2011, 22:47:29) *
Інфо про академію краще читати звідки завгодно, крім ПР відділу.
Це значить що актуальним є інформпроект.
expialidociouz
Я виходжу з того, що 93.4% проблем могилянки вирішує бабло. У могилянки на сьогодні є приблизно 5 тис. випускників з різною кількістю бабла. Парадокс в тому, що могилянка робить дуже мало для того, щоб випускники знали про її потреби. А як можна їх вирішити, якщо про них навіть не знають? В асоціацію напишу, потім відзвітую.
mrf
ну цим напрямом займатись треба. smile.gif постійно і з натхненням.

звітуватись за гроші, розказувати що зробили. Придумувати щось цікавіше, ніж Бал випускників по двісті чи триста гривень за квиток.

але так, відпишіть, якщо вам відповідь пришлють
Ксюшешен
Данная организация в прошлом году для экономистов помогала найти места для прохождения практики. Не могу сказать, что эффективно. Но поддержка имела место быть.
Shyko
ну, я крім гранту викладачу англомовного курсу нічого не чула.

в ШСР є традиція випускниками множити місця пристойної практики. і ще балів знайомств для ШСР-фрешів. я сама один провела нвіть разом з олою.

щодо асоціації -поки що нічого не зацікавило.
.