Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Обговорення дій модератора
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2
TARoZ
Створююю цю тему для обговорення питань, які пов”язані з модерацією.
!
Попередження:
Исключительно вопросы модерации, без оффтопов
krisa
модератору:

шановный, мы обсуждали игру в гидропарке в воллейбол - в чем причина удаления моих постов?
И в чем причина удаления части постов по поводу выяснения личностей?
musja
модератору:

шановный, мы обсуждали игру в гидропарке в воллейбол - в чем причина удаления моих постов?

да, реально - народ интересуется что там такое страшное было промодерировано
большая просьба модератору - хотя бы своими словами пересказать краткое содержание
TARoZ

Пости пов\"язані з проведенням ігор на Гідропарку залишились. Видалені били лише пости які порушували правила в пунктах 2.1, 2.2.

да, реально - народ интересуется что там такое страшное было промодерировано

Відмодеровані пости, які містили порушення правил або офф-топік, повторювати не варто - це було б порушенням правил з мого боку.
Bigmama
Та гоніть геть гнилою палицею цього модератора, йому з інформатики ледве трійку натягнулиsmile.gif))
Жартую... Він один з найкращих модераторів на бонеті!
Жартую... У мене до тебе лише побажання: не треба сильно входити в роль!!!
dobriy_sasha
а по-моєму один із найліберальніших модераторів!! :wink:

VIVA TARoZ!
biggrin.gif
Romka_Bomka
Я про Тароза нічого як про модера сказати не можу, бо ні разу не відчув на своїх постах його дій. Може це тому, що він мій френд??? :wink: lol.gif
mala
Риженький, це ти від скромності відкрив цю тему? Бо щось обговорювання дій модератора зводиться до хваління твоєї персони. Дивись там не загордись.
TARoZ
Риженький, це ти від скромності відкрив цю тему? Бо щось обговорювання дій модератора зводиться до хваління твоєї персони. Дивись там не загордись.

Цю тему я відкрив, коли виникли питання з приводу модерування, а те що у ній висловлюють свою оцінку дій модератора - офф-топом не вважаю. :wink:
bigpapa
Дрібненькі зара пішли модератори, от у мої часи були люди!!! Навіть могли своїм однокурсникам пива на халяву поставити нізащо, от би зараз так!(мрійливо) :wink: :wink: :wink:
TARoZ
Дрібненькі зара пішли модератори, от у мої часи були люди!!! Навіть могли своїм однокурсникам пива на халяву поставити нізащо, от би зараз так!(мрійливо)  :wink:  :wink:  :wink:

"А щас хтота получіт по наглой рижёй морде!" ©

Ану не флуди тута, ато повирізаю всьо нафіг! :twisted: 8) Іш ти какой, піва йому захотелось... От я сьогодні бутилочку чесною працею заробив - в футбол виграв! lol.gif
Bigmama
Увага, в цій темі всі пости, що не схвалюють або не підкреслюють професіоналізм модератора вважаються офтопами чи флудами, та підлягають негайному знищенню. Отже пишіть тільки хороше :wink: lol.gif
bigpapa
1)BigMaMa - the best.
2)Модератор- модератор, а ти вже попрасував свій маднявий кастюм, для... :wink: ?
П.С. І хай хтось скаже, що це офтопік!
Bigmama
2Модератор- модератор, а ти вже попрасував свій маднявий кастюм, для... :wink: ?

Так, тут люди не догадливі question.gif , розшифруйте "..." .
bigpapa
Я ж казав, що не треба на модератора гнати. Він у нас хворобливий, от взяв і захворів на нервовому грунті sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif smile.gif
P.S. Ето тє*є нє мєлочь по карманам тиріть ... Доцент ...
CMbl4
Тему поднимаю.

И выражаю свое признание и благодарность Тарозу за труд.
Серьезно, без подколов. Молодец, так держать!
alf
пришпилите ее что ли
TARoZ
(alf @ 29.10.2005, 11:24:16)
пришпилите ее что ли
*

Нафік? tongue.gif
alf
(alf @ 29.10.2005, 10:24:16)
пришпилите ее что ли
*

чтоб сразу было видно, куда жаловаться smile.gif
RENAT
Не ображайся, але з прогнозами ти не дуже товаришуєш (хоч і не останній, бери приклад з шимона: ставить на Партизан і лідирує...smile.gif biggrin.gif )

А якщо по темі, то я діями нашого модератора вельми задоволений!
WE:Fln
dead.gif
Pashkevich
(Bigmama @ 30.05.2004, 15:38:18)
Увага, в цій темі всі пости, що не схвалюють або не підкреслюють професіоналізм модератора вважаються офтопами чи флудами, та підлягають негайному знищенню. Отже пишіть тільки хороше :wink:  lol.gif
*

Правильно мислеш брат будеш писати на Тароза туфту забпанить нафіг.
metaler.gif І правильно зробить він ж модератор. Хоча модератори у нас на бонеті є наглі ось наприклад Оля Ікс-хитра вона людина .А тароз класний чвак. мені нравиться
Гeктор
Тарасе, прохання нашу з Хантером балаканину стерти! Буду дуже вдячний!
Clansman
Ще раз дякую за гру, Тарасе.
Супер!!!
Продовжуйте в тому ж дусі.
Я з Вами!!! metaler.gif metaler.gif metaler.gif
alf
тіпа дублювання тем http://bo.net.ua/forum/index.php?showtopic=10302
Pashkevich
(alf @ 26.03.2006, 19:19:49)
*

І де тут дублювання? nono.gif
TARoZ
(Павлік @ 29.03.2006, 10:16:41)
(alf @ 26.03.2006, 19:19:49)
*

І де тут дублювання? nono.gif
*

Питання закрите, теми вже злиті.
Clansman
Тарас, прохання не стирати опитування ”Симпатии на ЧМ-2006” до початку чемпіоната.
GERING
Що, за модеррррррррррратор?
Що то за свииииииииииииня?
Що не дає в поооооооооостах
Флудить дахуууууууууууя?
Captain x Morgan
Модератору: заeбал тереть нормальные посты.
Dyak
Дякую, шо вокремив тємку про спортсмена року wink.gif
Clansman
С днём рождения, шановний модератор! up.gif
boy.scout
(salamander @ 31.05.2006, 01:13:33) *

Угу! Мій пост з величезним написом ”We’ve fucked ’em” після матчу Україна - Швейцарія стер... Шейм он ю tongue1.gif
TARoZ
(boy_scout @ 30.06.2006, 13:47:34) *

Угу! Мій пост з величезним написом ”We’ve fucked ’em” після матчу Україна - Швейцарія стер... Шейм он ю tongue1.gif

Я його трохи притримав, а потім вирізав, бо великі червоні літери заважали сприйняттю.. pardon.gif
boy.scout
(TARoZ @ 30.06.2006, 16:10:04) *
(boy_scout @ 30.06.2006, 13:47:34) *
Я його трохи притримав, а потім вирізав, бо великі червоні літери заважали сприйняттю.. pardon.gif

Так сказав би... Я б відредагував unsure.gif Ладно, все одно італійцям прошльопали post-1088-1104620413.gif
Андруша
Тароз, пропоную якось боротись з копіпастерами...

Це ж спортивний форм, а не розсилка новин...

Єсть пропозиція видавать попередження.
Clansman
Тароз, убивай такую херню. Я тебя прошу.

(salamander @ 26.09.2006, 23:59:35) *
Такие результаты в очередной раз доказывают, что футбол — говно smile_genius.gif
Андруша
Чого? Це альтернативне сприйняття спорту... Чи ті хто не з нами - ті проти нас?
TARoZ
(Андруша @ 27.09.2006, 20:50:17) *

Підтримую. Людина має право на свою точку зору.

ПС. Подібні речі необхідно писати у ПРИВАТ! post-1088-1104441218.gif
Captain x Morgan
(TARoZ @ 28.09.2006, 17:34:16) *
(Андруша @ 27.09.2006, 20:50:17) *
Підтримую. Людина має право на свою точку зору.

+1

Тем более, там в шутку было сказано hmm.gif

To Clansman: иди в очко, зае6ал.
lusha
ПРОДОВЖІТЬ РОЗКЛАД ЧЕМПІОНАТУ: НАРОД ПРОСИТЬ...
TARoZ
(lusha @ 11.11.2006, 00:01:34) *

http://www.bo.net.ua/forum/index.php?showtopic=15609 smile_genius.gif
lusha
(TARoZ @ 11.11.2006, 12:22:27) *
(lusha @ 11.11.2006, 00:01:34) *
http://www.bo.net.ua/forum/index.php?showtopic=15609 smile_genius.gif

Дякую
Smith
Можна якось вивісити розклад кубка? Бо біля залу нема і добре було б орієнтуватись в матчах.
Fastoff
(Smith) @ 30.01.2007, 09:23:02) *
Можна якось вивісити розклад кубка? Бо біля залу нема і добре було б орієнтуватись в матчах.

Можна biggrin.gif

Розклад ігор:

2.02
Борщ — ОУН 15:00
RUBICON — Правники 15:40
Феномен — ER-молодь 16:15
EERC — Шайба 16:50
Яйця — Самці 17:25
6.02
KMA SWAT — ALK-H 16:30
КАФА — Ромашки Ільїча 17:10
cMiX
Ось розклад кубку
Juka
Юра, а навіщо удалять пости під офтопом? Вони комусь око муляють?
Гeктор
(Juka @ 11.01.2010, 16:05:45) *
Юра, а навіщо удалять пости під офтопом? Вони комусь око муляють?

я хотел бы, что б в топике обсуждалась очень узкая тема. большое количество постов сопутствует тому, что тема превращается в очередной чат, коих масса даже в спорте.
к слову, я не очень понял твою иронию под тегом "оффтоп", никто же не бьёт себя пяткой у грудь, что он smile_pray.gif избран pray6.gif просто суть тренировок всегда в том, что они лимитированы по количеству учасников
Juka
Юра, там написано офтоп - мабуть ця функція незпроста. Хоча... до чого ж це я? А з приводу хочеться - модератор не має піддаватися своїм власним бажанням.
Гeктор
(Juka @ 11.01.2010, 16:44:52) *
Юра, там написано офтоп - мабуть ця функція незпроста. Хоча... до чого ж це я? А з приводу хочеться - модератор не має піддаватися своїм власним бажанням.

Юля, ты хочешь сказать, если под катом писать, к примеру, ругательное слово, то его все равно надо оставить? Про сам тег писано переписанно сотни постов, и единого мнения нет, удалять ли такие вещи. Ведь большинство людей заглядывает под него, более того, визуально он более привлекателен, чем обычный пост, так что ничего скрытого от глаз посторонних юзер под катом не пишет.
Юля, дело не в личных желаниях, а в сути темы, которая создается. Мы же все вроде бы выступаем за адекватность, за которую ты несколько дней назад так рьяно агитировала в теме "Буремних шлях...". Из побуждения сделать тему узконапраленной я удалил и впредь буду удалять из нее все, что не касается тренировок по футзалу в КМА, рассписания, графика, форс-мажорных обстоятельств, которые отменяют тренировки. То, что модератору вольно делать в своем форуме больше, чем другим, именно по его желанию, наглядно продемонстрировано не одной темой, лучшим же примером остается тема "Мнения", которую модерует Вано.
.