Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Викладачі правничого факультету
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Право
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Irishka
question.gif:
Нещодавно поспілкувалася із студентами молодших курсів ФПравН і мене здивувало, що в них геть інше ставлення до багатьох "наших" викладачів. але змінились не студенти, а викладачі. хто б мені кілька років тому сказав, що Солом"яний або Ємельянов це "звіри", та це були найдобріші хлопці!
Anonymous
[b]Цікаво, чому я сатв "звіром" і з яких пір?

З повагою
К.Є. :twisted:
TARoZ
Цікаво, чому я сатв \"звіром\" і з яких пір?

Мені теж. У нас ви навіть ще й не викладаєте, а уже звір... Дивно. :roll:
Anonymous
Я понял smile.gif нас просто пугают
Anonymous
2 Irishka,
та ні smile.gif нічого такого немає. Ми своїх викладачів любимо!

2 К.Є.,
Ви не звір... ви просто секс-символ нашого факультету!!! Такий собі МАЧО...;о) І всі від Вас тащаться, а у ініціатора теми прсто склалося неправильне враження, або джерело інформації підкачало! І хоча Ви не у всіх викладаєте (шкода :oops: ), може хоч пекції частіше проводити будете? :wink: все одно - другий правничий Вас обожнює ! (просимо врахувати під час іспиту :wink: )

З повагою,
Студентки (але не Ваші sad.gif )
Irishka
:wink: мені теж важко це уявити, бо від Ємельянова залишились виключно позитивні спогади, принаймні, цивільне право я запам"ятала найкраще (!!!люди завжди працюєте над задачами!!!) і як людина він ставиться із розумінням до студентських проблем. Але кажуть (я ж не можу відкрити джерело інформації), що жорстко питають теорію, та на дискусії викладач не ведеться. Якщо це неправда, то я буду лише рада, що комусь пощастить так як і мені на класного викладача.
Anonymous
та брешуть вони всі (не про все!) про К.Є.!!! ( я про "звіра")
мене особисто все влаштовує... так тримати!))
Anonymous
Я теж так думаю smile.gif
-n 2.5 /shadow
Anonymous
мда, все це добре... але от можливі деякі варіації на тему коли у п.Ємельянова поганий настрій.......
гаплик, коротше)))) =:%)
A.N.Onim
Чому все, що пов’язане з викладачами як людьми та особистостями, до речі непересічними, покрите пеленою таємниць!!!!!!!
Де вони працюють, чим займаються, що їх цікавить, як вони живуть ?????????
Чи професія юриста змушує до приховування всього, що стосується особистостого життя?????????????????????????????????????????
Guest
что-то тихо тут стало...
надо поправить!

Смирнова - лучше всех! up.gif
Guest
На мою думку Солом’яний - це супер, рівному йому немає. Хоча оцінки наші він собі вигадує, wink.gif я його ”абажаю” up.gif
Guest
2 Alex
с удовольствием
но не в этой теме - не люблю оффничать

ЗЫ а Смирнова все равно лучше всех! wink.gif
panther
Так,зара розкладемо по поличкам враження першого курсу: cool.gif
Розпочнемо з Цельєва. Ну шо вам сказать... В принципі непоганий викладач, навіть лекції можна було слухати(хоча я цього все одно не робила), але от з іспитом підкачав. Пожалів 2 бали для п”ятірки sad.gif
Матвєєва - теж позитивні враження. Знаєш - матимеш добру оцінку, ні - хто тобі винен. Особливо не напрягала.
Смирнова - дуже хороша людина і викладач up.gif
Вербицький - ето наше всьо smile.gif Як викладач він не оччень, більше любить ковиряти проблеми і історії свого життя, але прикольний і напевно служить культу шари wink.gif Хоча ве ж знань після нього -мінімум.
Шмарьова - взагалі супер. Дуже подобається форма, в якій вона викладає(і лекції, і семінари), прекрасне почуття гумору, хоча на останні триместри якось почала більше злитися. Але на іспиті мабуть теж перетворюється в жрицю шари, в чому нещодавно і переконалися.
Солом”яний - зовсім не звір, не знаю, звідки ви таке взяли. І хоча протягом триместру ставить такі оцінки, що і жити не хочеться, але позитивно убив нас всіх нестримною фантазією, внаслідок чого(+ клятва вчити цивільне право) багато отримали шарові п”ятірки. Єдине, що деяким уявні бали домальовувалися просто за красиві очі, а інші піддавалися тортурам з приводу знання латини.І де справедливість? wink.gif
І наостанок найсильніше враження - Журбелюк. Це ващє. Шоб мене не занесло, напишу коротко - чудова людина, але як викладач - фанатик і просто садист! Ох і помотала вона нам нерви. Слово ”прешоджерела” вже сниться по ночам. Але оцінки повиставляла теж багато в чому шарові.
Отакі-то враження. Загалом - один суцільний позитив! cool.gif
panther
(Alex @ 20.06.2005, 17:52:55)
Хто такі Матвєєва і Вербицький?
*

Пояснюю.
Вербицького ви напевно не знаєте, навряд чи він у вас щось вів.
А от Матвєєва Юлія - це Бірченко після заміжжя smile.gif
panther
(Alex @ 20.06.2005, 18:24:24)
(Panther @ 20.06.2005, 18:17:45)
(Alex @ 20.06.2005, 17:52:55)
Хто такі Матвєєва і Вербицький?
*

Пояснюю.
Вербицького ви напевно не знаєте, навряд чи він у вас щось вів.
А от Матвєєва Юлія - це Бірченко після заміжжя smile.gif
*

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Бірченко - Матвєєва?! уау, не знав... blink.gif blink.gif

так а що Вербицький вів?

*

А я навпаки, не знала, що Матвєєва - Бірченко wink.gif Кстаті, вона вагітна!
А Вербицький...Взагалі вів на подготовчих курсах, а в цьому році вів у нас деонтологію і СПО.
Runakefli
(Alex @ 20.06.2005, 19:38:46)
А СПО що таке?
*

Судові і правоохоронні органи? wink.gif
panther
(Alex @ 20.06.2005, 18:38:46)
А СПО що таке?
*

Та що ж таке, невже настільки давно було? smile.gif
Судові та правоохоронні органи wink.gif
panther
(Alex @ 20.06.2005, 18:45:49)
Ага... в усякому разі, не Соціалістична Партія Оману  smile.gif
*

Не доведи Господи nono.gif
Feja
хе... не досталась вам Бирченко... вам досталась уже Матвеева, а судя по отзывам и личному оптыту учения/мучения это две большие разницы smile.gif
panther
(Feja @ 20.06.2005, 19:19:27)
хе... не досталась вам Бирченко... вам досталась уже Матвеева, а судя по отзывам и личному оптыту учения/мучения это две большие разницы smile.gif
*

Так, я чула, що в попередніх курсів вона була злобна... А в нас ні! В нас тиха і якась засмучена... unsure.gif
F3
Матвеева Ю.І. 4евер!!! Вона мене так підготувала,що я вступив на право!! УРРРА!!
Firefly
Hej! mozhe hto-nebud’ znaje, 4y vzhe pryzna4yly na pravny4omu fakulteti novoho dekana? hto nym stav? abo vzahali bud’-jaka informatsija z tsyoho pryvodu?
TARoZ
Сьодні був на зустрічі з ним. Ніби нормальний штріх.
panther
Ну всі кажуть, що нормальний. Ну а дівчат от більше приваблює його приємна зовнішність і неодруженість wink.gif . Хоча по-моєму не це основні якості декана...
Хоча я от його не бачила unsure.gif .
TARoZ
(Panther @ 6.09.2005, 20:34:53)
Ну всі кажуть, що нормальний. Ну а дівчат от більше приваблює його приємна зовнішність і неодруженість wink.gif . Хоча по-моєму не це основні якості декана...
*

Ох у вас і дівчата! biggrin.gif Не мені казати про його зовнішність, а от балакати він любить і навіть ніби трохи вміє. smile.gif От тільки не сподобалось, що він постійно скиглив, що нема грошей у факультету... unsure.gif
panther
(TARoZ @ 6.09.2005, 19:43:17)
(Panther @ 6.09.2005, 20:34:53)
*

Ох у вас і дівчата! biggrin.gif Не мені казати про його зовнішність, а от балакати він любить і навіть ніби трохи вміє. smile.gif От тільки не сподобалось, що він постійно скиглив, що нема грошей у факультету... unsure.gif
*

Да ми такі! biggrin.gif
Хм, чогось зразу подумалося, що так скиглять тому, хто може позичити. Уявляю tongue.gif
Може він бідненький просто надзвичайно переймається долею нашого факультету, місця собі не знаходить, нерви здають... от і скиглить.

До речі, питання в тему: 2 курс ознаменувався новими викладачами, і тому цікаво, що можете сказати про...хоча б Князевича, Савенка(прости Господи, ледве досиділа до кінця лекції) та Дзеру Ірину?
Нічьо так?
F3
Сьодня просто офігел от вагітності матвеевої доречі.Ще у червні ніяого не було видно!
panther
(!nF3rnuZ @ 6.09.2005, 19:53:04)
Сьодня просто офігел от вагітності матвеевої доречі.Ще у червні ніяого не було видно!
*

Хе, та вона взагалі це дуже вміло маскувала)) Ми довго про це гадали.
TARoZ
(Panther @ 6.09.2005, 20:49:23)
До речі, питання в тему: 2 курс ознаменувався новими викладачами, і тому цікаво, що можете сказати про...хоча б Князевича, Савенка(прости Господи, ледве досиділа до кінця лекції) та Дзеру Ірину?
Нічьо так?
*

Князевич - просто супер мужик і лекції у нього класні! Yes.gif
Савенко - старий мудак! post-1088-1104441218.gif Завалив половину наших на іспиті, херово читає лекції. А я його особливо не люблю - зарізав мою ідеальну курсову і захист (рекомендація на максимум, гарний виступ, зі слів інших членів комісії), а він мені падлюка 90 вкатав... Плюс на іспиті зрізав (я маючи 48 з 50 за триместр, отримав 76, бо він почав питати мене про конкретні статті конституції Криму) post-1088-1104618907.gif mad_ani.gif
Дзера - поки не зрозуміло, для нас вона теж нова.
panther
(TARoZ @ 6.09.2005, 20:08:50)
Князевич - просто супер мужик і лекції у нього класні!  Yes.gif
Савенко - старий мудак! post-1088-1104441218.gif Завалив половину наших на іспиті, херово читає лекції. А я його особливо не люблю - зарізав мою ідеальну курсову і захист (рекомендація на максимум, гарний виступ, зі слів інших членів комісії), а він мені падлюка 90 вкатав... Плюс на іспиті зрізав (я маючи 48 з 50 за триместр, отримав 76, бо він почав питати мене про конкретні статті конституції Криму) post-1088-1104618907.gif  mad_ani.gif
Дзера - поки не зрозуміло, для нас вона теж нова.
*

Хм, Князевич таки справив класне враження... Він аж підскакував!! biggrin.gif ”Ну питайте мене шось, ну питайте”... І знову всі дівчата визначали наявність обручки unsure.gif lol.gif .
Савенко дійсно настільки занудно читає, що я навіть чимось відволіктися не могла! Хотілося зірватися і втекти через вікно post-1088-1104441237.gif
До речі, соррі за ненашого викладача, але Орел не напрягатиме?
TARoZ
(Panther @ 6.09.2005, 21:16:57)
До речі, соррі за ненашого викладача, але Орел не напрягатиме?
*

Та ти що! Орел теж уматовий штріх! У нас теж усі були у нього закохані! Взагалі не напрягає, плюс прикольний та ерудований! Yes.gif
panther
Ето, шо хтіла спитати...
Мені сьогодні заявили, що з муніципалки виписуватися ”не бажано” post-1088-1104441237.gif , бо ми не наберемо потрібну кількість кредитів і буде нам 5-та точка через перезавантаженість на старших курсах...
Ми так подумали, і вирішили, що це мабуть таки має якийсь сенс.
Чи не має і випивуватися нафік?
TARoZ
(Panther @ 8.09.2005, 00:40:46)
Ето, шо хтіла спитати...
Мені сьогодні заявили, що з муніципалки виписуватися ”не бажано” post-1088-1104441237.gif , бо ми не наберемо потрібну кількість кредитів і буде нам 5-та точка через перезавантаженість на старших курсах...
Ми так подумали, і вирішили, що це мабуть таки має якийсь сенс.
Чи не має і випивуватися нафік?
*

Та то брехня і провокація! post-1088-1104441218.gif У нас теж такі теревені ходили, то я взяв студії та порахував мінімально скільки кредитів використаю,якщо не візьму муніципалку, вийшло на 2 більше ніж треба. Тож не парся і виписуйся, бо будуть набагато цікавіші дисципліни, а ти не зможеш їх взяти через перебір кредитів. Тим паче Муніципалка - АЦТОЙ!
panther
(TARoZ @ 8.09.2005, 17:43:09)
Та то брехня і провокація! post-1088-1104441218.gif У нас теж такі теревені ходили, то я взяв студії та порахував мінімально скільки кредитів використаю,якщо не візьму муніципалку, вийшло на 2 більше ніж треба. Тож не парся і виписуйся, бо будуть набагато цікавіші дисципліни, а ти не зможеш їх взяти через перебір кредитів. Тим паче Муніципалка - АЦТОЙ!
*

Та ти розумієш, яка фігня... Вони просто НЕ ХОЧУТЬ виписувати. Кажуть, що можна тільки якшо накладки в розкладі, і є чутки, що Смирновій не вистачає годин для окладу, тому ми вже там намертво застряли... Вона набрала номерочок і голос в слухавці сказав, що ”студентів не виписувати”. post-1088-1104441237.gif
Feja
товарисчи, зачем же так на п. Савенка??? то что он читает лекции не так как мы привыкли слушать это одно (лично я 30% его лекций отбыла), но зачем его обзывать-то? от того какие он ставит балы его сущность не меняеться. а он все-таки недаром судья КСУ и очень умный человек...а тем, у кого спрашивал статьи Конституции - меня он на екзамене спросил как дословно в конституции сказано про правосудие... и нифига.. выплыла..wink.gif

такс, теперь другой вопрос:
с выпиской - если у вас минимум людей для групп то точно не выпишут, а вот если людей чуть больше, то можно попробовать расскахать про перебор кредитов в будущем, мол я так много хочу набрать на 3-5 курс что зашибись и т.д....на самом деле выбор хороший, да и некоторым дисциплинам больше кредитов дают чем раньше...у меня вот перебор уже в енесколько кредитов по профильным есть, а я не взяла все что хотела...
да, еще смотрите оч внимательно на препода когда записывайтесь весной, а лучше заранее у страших курсов узнайте - провереный способsmile.gif

З.Ы. декан даже пообещал, что пианино ставить не будет!
TARoZ
(Panther @ 8.09.2005, 19:51:10)
Та ти розумієш, яка фігня... Вони просто НЕ ХОЧУТЬ виписувати. Кажуть, що можна тільки якшо накладки в розкладі, і є чутки, що Смирновій не вистачає годин для окладу, тому ми вже там намертво застряли... Вона набрала номерочок і голос в слухавці сказав, що ”студентів не виписувати”. post-1088-1104441237.gif
*

Нда, оце вас накрили... Навіть не знаю що порадити. Ну сваритись зі Смирновою точно не варто, а от як це мирно врегулювати.. А накладок не можна придумати? unsure.gif
(Feja @ 8.09.2005, 20:49:20)
товарисчи, зачем же так на п. Савенка??? то что он читает лекции не так как мы привыкли слушать это одно (лично я 30% его лекций отбыла), но зачем его обзывать-то? от того какие он ставит балы  его сущность не меняеться. а он все-таки недаром судья  КСУ и очень умный человек...а тем, у кого спрашивал статьи Конституции - меня он на екзамене спросил как дословно в конституции сказано про правосудие... и нифига.. выплыла..wink.gif
*

Я можливо був занадто різкий у своїх висловленнях, але запитувати про КОНКРЕТНІ статті КОНСТИТУЦІЇ КРИМУ!!! це реальна падлянка, оскільки її навіть не було серед білетів + ясно що її ніхто в руках навіть не тримав. mad_ani.gif Може науковець він і високого рівня, але викладач з нього ніякий, це моє ІМХО.
panther
(TARoZ @ 8.09.2005, 20:51:39)
Нда, оце вас накрили... Навіть не знаю що порадити. Ну сваритись зі Смирновою точно не варто, а от як це мирно врегулювати.. А накладок не можна придумати? unsure.gif
*

Ну я думаю завтра піду і запевнюю її в тому, що якраз дуже навіть хочу набирати додаткових дисциплін на інші курси, вона ж цим мотивувала. А я к підійду одна, а не шарою, то, мабуть, таки випише.
Всі ж вчепилися за цю муніципалку, бо на нас найшло масове помішання і всі думали, що за нього аж 5 кредитів! досі не пам”ятаю, звідки це взялося. post-1088-1104441237.gif

Хм, завтра захист практики. Уау. Дай Боже щастя востаннє спілкуватися з пані Ж-к. post-1088-1104620413.gif

До речі, прибігла я сьогодні на свою 2 пару, і шо називається ”прийшов, побачив, афігєв”. Дві пари з відвислою щелепою, ше не було аж так цікаво. Орел....Орелллл.... він не просто рулить, він жжот і так далі! І англійська цьому зовсім не заважала, навпаки, мені особисто все було абсолютно зрозуміло! Оце просто нереально класний викладач! ”this God damn lecture”, смайли і вздохи за екраном lol.gif
TARoZ
(Panther @ 8.09.2005, 22:29:42)
Ну я думаю завтра піду і запевнюю її в тому, що якраз дуже навіть хочу набирати додаткових дисциплін на інші курси, вона ж цим мотивувала. А я к підійду одна, а не шарою, то, мабуть, таки випише.
Всі ж вчепилися за цю муніципалку, бо на нас найшло масове помішання і всі думали, що за нього аж 5 кредитів! досі не пам”ятаю, звідки це взялося. post-1088-1104441237.gif

Хм, завтра захист практики. Уау. Дай Боже щастя востаннє спілкуватися з пані Ж-к. post-1088-1104620413.gif

До речі, прибігла я сьогодні на свою 2 пару, і шо називається ”прийшов, побачив, афігєв”. Дві пари з відвислою щелепою, ше не було аж так цікаво. Орел....Орелллл.... він не просто рулить, він жжот і так далі! І англійська цьому зовсім не заважала, навпаки, мені особисто все було абсолютно зрозуміло! Оце просто нереально класний викладач! ”this God damn lecture”, смайли і вздохи за екраном lol.gif
*

Успіхів тобі у виписуванні! wink.gif Має проканати.

Ну давай, захишщайся більш ніж на 91, теж будеш проставлятись! tongue.gif post-1088-1104620413.gif

А Я казав! up.gif Чел просто супер класний, передавай йому привіт, скажеш, що 3 курс за ним сумує! Yes.gif
panther
(TARoZ @ 8.09.2005, 21:48:41)
Успіхів тобі у виписуванні! wink.gif Має проканати.

Ну давай, захишщайся більш ніж на 91, теж будеш проставлятись! tongue.gif  post-1088-1104620413.gif

А Я казав! up.gif Чел просто супер класний, передавай йому привіт, скажеш, що 3 курс за ним сумує!  Yes.gif
*

Дякую, дякую, дякую... Хі, ше й проставлятися йомуsmile.gif побачимо як воно пройде, але з любим резалтом повода не випить не буде! biggrin.gif
Мо і передам. Я вже за ним сумую, на лекції Дзери після нього не знайшла нічого кращого ніж розважати себе журналом...начиталася і про Булгакова, і про кольори в Др. Єгипті... lol.gif Пізнавальна лекція коротше.
TARoZ
(Panther @ 8.09.2005, 23:11:36)
Дякую, дякую, дякую... Хі, ше й проставлятися йомуsmile.gif побачимо як воно пройде, але з любим резалтом повода не випить не буде! biggrin.gif
Мо і передам. Я вже за ним сумую, на лекції Дзери після нього не знайшла нічого кращого ніж розважати себе журналом...начиталася і про Булгакова, і про кольори в Др. Єгипті... lol.gif Пізнавальна лекція коротше.
*

Хе, а ти як думала? ohmy.gif Я що думаєш, на шару поради роздаю? lol.gif wink.gif

Та обов”зяково передай! А Дзера дійсно щось підкачала в плані лекції, якісь вони нуднуваті... sad.gif

ПС. Буде у вас на 3 Кліменко - ото теж рульний перець! up.gif
panther
Нє ну гарно влаштувалися! biggrin.gif
Не те щоб згадати пр таку людську якість, як безкорисливість... Yes.gif

До речі, то коли там ІНФЕРНУЗ узнає оцінку за план?.. khekhekhe.gif lol.gif
TARoZ
(Panther @ 9.09.2005, 00:06:38)
Нє ну гарно влаштувалися! biggrin.gif
Не те щоб згадати пр таку людську якість, як безкорисливість... Yes.gif

До речі, то коли там ІНФЕРНУЗ узнає оцінку за план?.. khekhekhe.gif  lol.gif
*

А я і не жаліюся! khekhekhe.gif Та нє, я канешна вимагати не буду, бо безкорисливий. Але якщо хтось буде наполягати пригостити, я хорошій людині не відмовлю... rolleyes.gif

Нда, мусчіне вирішиив відмовчатись і переховуватись до самісінької сесії! lol.gif Але ви краще по черзі проставляйтесь, бо я багато не п”ю! nono.gif
panther
(TARoZ @ 8.09.2005, 23:10:21)
А я і не жаліюся! khekhekhe.gif Та нє, я канешна вимагати не буду, бо безкорисливий. Але якщо хтось буде наполягати пригостити, я хорошій людині не відмовлю... rolleyes.gif

Нда, мусчіне вирішиив відмовчатись і переховуватись до самісінької сесії! lol.gif Але ви краще по черзі проставляйтесь, бо я багато не п”ю!  nono.gif
*

А куди та людина дінеться? Та і до наполягання шось ніколи не доходить(відповідь є же після фрази ”А може...”) biggrin.gif

Та той мусчіне сьодні мав зі мною контакт...зоровий в Студ. поліклініці, і активно зробив вигляд, шо сліпуватий! mad_ani.gif Але нічо....нічо... khekhekhe.gif
І правильно, треба пить мало, но часто! post-1088-1104620413.gif
ukraine_is_saint
поганий той ваш ФПвН... sad.gif
підписалась на Цивільне право, а воно стоїть в час всіх моїх лекцій... sad.gif

що робить? вже виписалась, правда, але обідно...

а можна буде просто інколи приходити сидіти і слухати?
Lart
Приходить естесно можно. На лекции. НО это не то. Человек ниразу не посетивший семинаров у г-на Емельянова - неполноценен, а курс Гражданского права для него безвозвратно потерян.
Кста. Был сегодня на СМИП оказалось ведет класный штрих. Михайличенко помоему.
Lart
Я согласен скорее поддержать Тароза чем Алекса и Фею в этом вопросе, поскольку и сам был завален на екзамене. Посему - ИМХО, таки мудак.
Lart
Я не знаю кто такой Зернецький, и посему мне он пох. Но с мыслью о том что человек завышающий балы такой же мудак, как и тот кто рубит на екзаменах - согласен.
Просто нужно уточнить что мудаком будет тот, кто завышает/занижает балы любимчикам/”нелюбимчикам” (другого термина не придумал smile.gif)
Тот же кто рубает/выставляет по максимуму всем - есть либо просто очень строгий препод (что не всегда плохо) либо похи***ст (что не всегда хорошо)
Вот почему Савенко в моем понимании есть быть мудак!
ukraine_is_saint
(Lart @ 9.09.2005, 10:15:28)
Приходить естесно можно. На лекции. НО это не то. Человек ниразу не посетивший семинаров у г-на Емельянова - неполноценен, а курс Гражданского права для него безвозвратно потерян.
Кста. Был сегодня на СМИП оказалось ведет класный штрих. Михайличенко помоему.
*

то мене не виженуть за присутність просто, якщо я не є офіційним тим, хто прослух*є курс?
F3
(Panther @ 9.09.2005, 00:16:23)
(TARoZ @ 8.09.2005, 23:10:21)

Нда, мусчіне вирішиив відмовчатись і переховуватись до самісінької сесії! lol.gif Але ви краще по черзі проставляйтесь, бо я багато не п”ю!  nono.gif
*

А куди та людина дінеться? Та і до наполягання шось ніколи не доходить(відповідь є же після фрази ”А може...”) biggrin.gif

Та той мусчіне сьодні мав зі мною контакт...зоровий в Студ. поліклініці, і активно зробив вигляд, шо сліпуватий! mad_ani.gif Але нічо....нічо... khekhekhe.gif
І правильно, треба пить мало, но часто! post-1088-1104620413.gif
*

А шо,серьезно? Господи,Оксана,извини! Я тв єтой сраной клинике втікал до 1800,с 1500!!! Правда спецй групу дали metaler.gif
имхо будет тебе все шо хочешь за план ( в пределах 50тки agree.gif )
.