Так,зара розкладемо по поличкам враження першого курсу:
Розпочнемо з Цельєва. Ну шо вам сказать... В принципі непоганий викладач, навіть лекції можна було слухати(хоча я цього все одно не робила), але от з іспитом підкачав. Пожалів 2 бали для п”ятірки
Матвєєва - теж позитивні враження. Знаєш - матимеш добру оцінку, ні - хто тобі винен. Особливо не напрягала.
Смирнова - дуже хороша людина і викладач
Вербицький - ето наше всьо

Як викладач він не оччень, більше любить ковиряти проблеми і історії свого життя, але прикольний і напевно служить культу шари

Хоча ве ж знань після нього -мінімум.
Шмарьова - взагалі супер. Дуже подобається форма, в якій вона викладає(і лекції, і семінари), прекрасне почуття гумору, хоча на останні триместри якось почала більше злитися. Але на іспиті мабуть теж перетворюється в жрицю шари, в чому нещодавно і переконалися.
Солом”яний - зовсім не звір, не знаю, звідки ви таке взяли. І хоча протягом триместру ставить такі оцінки, що і жити не хочеться, але позитивно убив нас всіх нестримною фантазією, внаслідок чого(+ клятва вчити цивільне право) багато отримали шарові п”ятірки. Єдине, що деяким уявні бали домальовувалися просто за красиві очі, а інші піддавалися тортурам з приводу знання латини.І де справедливість?
І наостанок найсильніше враження - Журбелюк. Це ващє. Шоб мене не занесло, напишу коротко - чудова людина, але як викладач - фанатик і просто садист! Ох і помотала вона нам нерви. Слово ”прешоджерела” вже сниться по ночам. Але оцінки повиставляла теж багато в чому шарові.
Отакі-то враження. Загалом - один суцільний позитив!