Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Жалобная книга
Могилянський форум > Форумні справи > Побажання, пропозиції, технічна підтримка
1, 2, 3
Shyko
Все,що накопичилось в душі, що хочеться сказати цим потворам наглим на гнилому форумі, всі пред"яви і претензії,питання і скарги на долю - сюди.

стало очевидним,що людям хочеться виливати помиї,бо вони вже всередимні не поміщаються. це дуже,дуже корисно!!! Тому,спеціальна тема!!!

Очищуйтесь!!! smile_idea.gif
philosoф
Шико, та обставина, я що я не зовсім оцінив твої кадрові рішення і не співів тобі оди, не є достатньою підставою вирізати мої питання. Точніше перше з них, яке стосувалося непотрібності, на мою думку, дублювання функцій.

Розведення повноважень гілок влади - запорука нормальної координації дій. От і все.
oblavatska
что меня забавляет, так это то, что когда та же система была раньше, все были за. но теперь ”несогласные” решили быть несогласными вообще со всем. даже с тем, что существующую систему пытаются улучшить. smile.gif
philosoф
Я з усім згоден і навпаки намагаюся відповісти на питання Черубіка, висловлюючи свою пораду йому - як адміністратору форума. А для когось війна, на жаль, ніяк не закінчиться.
Shyko
Женя,я нічогісінько не маю проти!

я проти того щоб не читали перший пост і флудили в службовому. аби розводили в конкретних і робочих темах говносрач на 10 сторінок.

тут -будь-ласка!!!

щодо патриціїв,я з тобою погоджуюсь,хоча стати патрицієм,можливо, є для когось мотивацією? hmm.gif

зрештою,якщо так піде "обговорення" будь-якого робочого моменту,в тому числі і дій модераторів,то патриціям доведеться обмежити доступ до службового.

Адже вважається, що патрицієм стає поважний і мудрий форумлянин,достатньо досвідчений і розумний,аби не порушувати правила форуму і допомагати адміністрації зробити форум краще. На ділі ж виходить,що патриції доступом до робочих обговорень лише нарікають на модераторів (яких вибрав сам форум,між іншим), на порядки і на адмінів,нічого не пропонуючи навзаєм, крім "поверніть бабошина, гади несправедливі, і буде вам щастя у вашому домі" tongue.gif

тож,я закликаю вас, любі мої (а я кожного з вас справді поважаю і люблю,і в моїх діях немає нічого особистого), вносити пропозиції чи висловлювати образи тут,а не в службовому.

дякую за розуміння
philosoф
А, ясно. Так закрийте доступ у Службовий патриціям.
noddeat
(philosoф @ 12.10.2010, 14:20:58) *
Да и с патрициями нужно что-то решать - одни паны кругом. Я вот представляю, как новичку заходить на форум - он же от этого разноцветного шлехетного засилья, конечно, куда подальше побежит, решив, что тут он явно будет лишним.

маячня сивої кобили.

(philosoф @ 12.10.2010, 14:23:24) *
взаимодействие модераторов и администраторов между собой в процессе модерации

Зачем админу модерировать, если модераторов как навоза?

Брешеш і не соромишся. Ди ти був, коли у кожного форуму був свій модератор? Щось я не чув критики того стану. Модераторів у нас аж сім:
http://bo.net.ua/index.php?act=Stats&CODE=leaders

З них не всі бувають на форумі постійно, от в момент, коли я пишу цей пост, на форумі присутні аж два модератори, вночі і на вихідних їх може бути нуль. А срач і спам з’являються постійно і в непередбачуваний момент. Отож, модераторів не тільки не багато, а й навпаки, мало.

Адмінів у нас аж два. І, нагадаю, до обов’язків адміна входить відновлення паролів, розбанення самозабанених філософів та інші речі. А хоча б раз на добу потрібно щоб один адміністратор був, чого не можна досягти, якщо адміністратор буде один.

Якщо тебе так хвилює, щоб модераторів була оптимальна кількість, то почни з себе: відріж собі одну нирку, вухо, око виколи: прецінь, так багато органів не треба, тільки очі муляють.
philosoф
(НД @ 12.10.2010, 15:50:56) *
Ди ти був, коли у кожного форуму був свій модератор? 

Щодо модераторів і патриціїв я завжди, наче, чітко висловлювався - їх дофіга. Так шо спакойно, не кип”ятись.

Я до чого веду - форуму не так шкодить нечищений срач і мати, як конфлікти між його ”владою”. Думаю, події останніх днів і тебе теж у цьому переконали.

Дописано о 15 годині 58 хвилин 23 секунд
Шось ви злі, як собаки сьогодні. Так же ж ніззя huh.gif
Cherubic
(philosoф @ 12.10.2010, 15:23:24) *
взаимодействие модераторов и администраторов между собой в процессе модерации

Зачем админу модерировать, если модераторов как навоза?

НД тебе уже ответил, я добавлю ещё по сути, что администратор больше формирует общую политику на форуме, а модераторы работают более локально. Но это не означает, что решение общих вопросов не может быть принято коллегиально или что администратор собственноручно не потрёт чьи-то словесные душевные недержания или откровенный флуд. В конце концов, форум это единый организм и в конечном итоге нужно стремиться к тому, чтобы помогать друг и сосуществовать в гармонии. smile.gif
Shyko
в тому то й річ,що конфліктів тепер не буде tongue.gif що доводить майже дослівне співпадіння думок тількищо в темі про мати biggrin.gif

я не розумію ненависті, злості і істерик на цьому форумі . та і в житті теж.

philosoф
(Cherubic @ 12.10.2010, 16:00:14) *
НД тебе уже ответил, я добавлю ещё по сути

От бачиш, можна ж і по-людськи спілкуватися. Я ж нікого, наче, не ображав, а у відповідь почув чорт-зна шо.

Просто коли був обраний попередній склад правляння Бонету, то теж на перший погляд була ідилія, як оце зараз. Але конфлікт все одно визрів. І нарешті призвів до вибуху. Чому це сталося - повноваження дублювалися: один карає, інший милує відразу ж.
oblavatska
Да не было раньше никогда идиллии!
А теперь - будет.
Cherubic
(philosoф @ 12.10.2010, 16:04:09) *
Просто коли був обраний попередній склад правляння Бонету, то теж на перший погляд була ідилія, як оце зараз. Але конфлікт все одно визрів. І нарешті призвів до вибуху. Чому це сталося - повноваження дублювалися: один карає, інший милує відразу ж.

На самом деле нет идеальных систем в реальном мире. Но всё равно, нужно стремиться к улучшению существующего порядка вещей - я так думаю. smile.gif Ты же читал служебный форум и видел, что я как раз и предложил некоторые изменения, дабы уменьшить уровень конфликтности.
noddeat
Я до чого веду - форуму не так шкодить нечищений срач і мати, як конфлікти між його ”владою”. Думаю, події останніх днів і тебе теж у цьому переконали.

нічого форуму не шкодить. нормальний демократичний процес. take it easy and eat popcorn.

знову ж таки, демократія. треба лише прописати процедурки карання/милування, і вирішувати це колегіально, як і хочуть зробити Міша та Свєта. І буде ок.
philosoф
Все по делу, Миша.

И я серьезно - я бы за то, чтобы служебка и прочие ”модераторские” темы не были основой жизни Бонета. Вы там давайте все перетрите так, чтобы служебку можно было отправить в архив с чистой совестью.

И пора уже модерам и админам писать что-то в других темах активнее и их создавать. Вот такая мысль.

А то я на что обиделся - вернулся на форум с открытой душой, а тут то же самое - делят власть. Да что ж такое? smile.gif
noddeat
А то я на что обиделся - вернулся на форум с открытой душой, а тут то же самое - делят власть. Да что ж такое?

хто тобі винен, що тебе тільки ці теми цікавлять? Я от тему про Нобеля створив, там навіть нафлудили чимало.
philosoф
(НД @ 12.10.2010, 16:58:12) *
хто тобі винен, що тебе тільки ці теми цікавлять? 

Ну, не тільки ці. я ж теж парочку створив і пофлудив. І ти чо зразу виправдовуєшся? ))

Я просто ж відпочив, набрався сил - то мене поки вистачає на все. Скоро заспокоюся.
noddeat
І ти чо зразу виправдовуєшся? ))

у мене батхерт і ПМС, не звертай уваги.

по темі: діями адмінстрації і модераторів задоволений. Дороша тіки забаньте вже.
БсШ
мене будуть продовжувати ворнити за вживання словосполучення ”офісний планктон”?
sp2
Цитата(БсШ @ 12.10.2010, 18:51:24) *
мене будуть продовжувати ворнити за вживання словосполучення ”офісний планктон”?

да
noddeat
(БсШ @ 12.10.2010, 17:51:24) *

так
Morfindel
Если это будет единственным словосочетанием, то почему бы и нет (то же самое о ”провале” и их разнообразном сочетании).
Hairy
QUOTE(БсШ @ 12.10.2010, 18:51:24) *

Ja
БсШ
ви звичайні юзери
Hairy
QUOTE(БсШ @ 12.10.2010, 19:24:15) *
ви звичайні юзери

Jaaaaa cry.gif
noddeat
oui
Hairy
хрю smile.gif
Zmiju4ka_Olenka
я вот дуже рада бачити черубіка модератором.

спокійна, об"єктивна, мудра і відкрита людина.

без істерик.

а, і да, якшо шо: я жополизка alkash.gif .

Cherubic
(Zmiju4ka_Olenka @ 12.10.2010, 21:51:19) *
я вот дуже рада бачити черубіка модератором.

спокійна, об"єктивна, мудра і відкрита людина.

без істерик.

Спасибо, Змиючка, мне приятно. smile.gif
Shyko
!
Попередження:
пане Дорош, чи хто ви там. За систематичне порушення правил ви були відправлені у бан. також,правила цього форуму говорять,що порушення вами правил під чужим логіном або під гостем має наслідок бан по АйПі. Це моє останнє вам попередження усної форми. сподіваюсь,ви протверезієте.
дякую за розуміння
Morfindel
Бля, ребята, заканчивайте с адом. Потру всё.
Van Baboshyn
Панове нова влада! Хто без погодження з автором теми редагує мій перший пост? Знову кортить показати що вам не соромно порушувати правила?

Тепер ще й позбавили права відредагувати назву власної теми. Хто це там у вас такий запальний?
sp2
Цитата(Van Baboshyn @ 12.10.2010, 23:59:43) *
Панове нова влада! Хто без погодження з автором теми редагує мій перший пост? Знову кортить показати що вам не соромно порушувати правила?

Тепер ще й позбавили права відредагувати назву власної теми. Хто це там у вас такий запальний?

это тебе за то, что тер мои маты
Kos
Я тут отстал от жизни, но чего бабошин неделю подряд ведет себя, как истеричка? unsure.gif
Van Baboshyn
Це не за твої мати, а за чиїсь інші wink.gif Ну, всі в курсі я думаю.

Дописано о 00 годині 08 хвилин 32 секунд
(Kos @ 13.10.2010, 00:05:34) *
Я тут отстал от жизни, но чего бабошин неделю подряд ведет себя, как истеричка? unsure.gif
Просто скучив за тобою, Костік wub.gif Не хватає твого остроумія і еротичної ряхи.
Kos
А если б меня год небыло, ты бы совершил суицид? nono.gif
Shyko
(Kos @ 13.10.2010, 00:05:34) *

є різні гіпотези з цього приводу biggrin.gif
noddeat
ти б написав ще, в якій темі відредагували пост.
Van Baboshyn
!
Попередження:
ти прекрасно знаєш, що не створював цієї теми. Ця тема -це повідомлення жалібного характеру з інших тем, де їх не місце. тож назва її буде постійною

Ой unsure.gif Хто здєсь?
Тоді приберіть мій нік з поля авторства теми, я нізащо не створив би обговорення з такою паскудною назвою. Дякую за розуміння.
Kos
А вообще, понапридумывали бреда всякого О_О
Был себе Недед гранд-админ, все було ок, а теперь какие-то супер-модераторы. Что за средневековье с вотчиной х_х
Van Baboshyn
(НД @ 13.10.2010, 00:10:17) *
ти б написав ще, в якій темі відредагували пост.
В цій, а в якій же. Адресат чудово шаритть контекст, так що зразу зрозумів про що я. Я підозрюю хто може бути цей ононім, але не підписується чомусь, мабуть і правда соромно.
Cherubic
(Van Baboshyn @ 12.10.2010, 23:59:43) *

Объясняю. Автор темы "Жалобная книга" - Shyko, которая создала собрав воедино все посты с претензиями, которые накопились в других темах. И она, как автор, определяет как она называется и как поясняется в описании. Так уж случилось, что первым перенесённым постом получился твой и автоматически ты стал "автором" темы, что по сути не так. И ты стал править название темы, которая тобой не создавалась, поэтому я заблокировал тебе эту возможность. "Запальним" в данном случае оказался пользователь Van Baboshyn , поэтому пришлось его немного остудить. pardon.gif
noddeat
(Van Baboshyn @ 12.10.2010, 23:11:35) *
!
Попередження:
ти прекрасно знаєш, що не створював цієї теми. Ця тема -це повідомлення жалібного характеру з інших тем, де їх не місце. тож назва її буде постійною
Ой unsure.gif Хто здєсь?
Тоді приберіть мій нік з поля авторства теми, я нізащо не створив би обговорення з такою паскудною назвою. Дякую за розуміння.

це технічно неможливо. поза тим, це нормальна практика, що шматок дискусії виділяється в окрему гілку, і в неї стає новий автор. якби ти хоч раз помодерував форум замість роздавання ворнів за мати, ти б це знав.
Van Baboshyn
Cherubic, вона досвідчений, тактовний і миролюбнний адмін і чудово знала що ця дурацька назва теми буде світитися поряд з моїм ніком. Я таких запальних дій адміна Шико не схвалюю. Тому я повтроюю свою вимогу. Я думаю вона цілком логічна.
(Van Baboshyn @ 13.10.2010, 00:11:35) *
!
Попередження:
Ой unsure.gif Хто здєсь?

Дописано о 00 годині 20 хвилин 40 секунд
(НД @ 13.10.2010, 00:15:47) *
якби ти хоч раз помодерував форум замість роздавання ворнів за мати, ти б це знав.
Юрію, я знаю це як двічі два. І вона знає. А ти вже починаєш набувати такої ступені справедливості і об’єктивності, як один славнозвісний борець проти Бабошина.
Kos
Бабошин вас гипнотизирует, не ведитесь ={
Shyko
о боже мій,так тебе сама назва обурила?? tongue.gif

тоді я тобі розкажу історію. не секрет,що я дуже люблю Макса Фрая. а одним з найкращих його романів є "Жалобная книга". для мене це досить романтична коннотація, на відміну від книги скарг -звучить як карг)

тож,якщо це тебе втішить і порадує, я жодним чином не хотіла б,аби така романтична назва стояла поруч з твоїм ніком,адже роман асоціюється з чудесами,коханням,пошуком себе, долею і етичними митарствами.
вибач за таку "жахливу" асоціацію.

проте я не хотіла аби твій пост перший пропав у смітнику,ти ж, мабуть, ним дорожиш. можу його туди відправити,і автором теми стану я,хочеш? все для тебе.

гггг. як дитина, ну шо ж таке biggrin.gif
noddeat
Юрію, я знаю це як двічі два. І вона знає. А ти вже починаєш набувати такої ступені справедливості і об’єктивності, як один славнозвісний борець проти Бабошина.

Добре. Ну поясни мені, шо такого в тому, шо ти автор теми, якщо і так всі розуміють, шо ти не автор? Яким чином авторство теми тебе принижує?
З чого ти взяв, шо у Шико був умисел зробити тебе автором теми?
Hairy
smile.gif
Van Baboshyn
(Shyko @ 13.10.2010, 00:23:34) *
о боже мій,так тебе сама назва обурила?? tongue.gif

тоді я тобі розкажу історію. не секрет,що я дуже люблю Макса Фрая. а одним з найкращих його романів є ”Жалобная книга”. для мене це досить романтична коннотація, на відміну від книги скарг -звучить як карг)

тож,якщо це тебе втішить і порадує, я жодним чином не хотіла б,аби така романтична назва стояла поруч з твоїм ніком,адже роман асоціюється з чудесами,коханням,пошуком себе, долею і етичними митарствами.
вибач за таку ”жахливу” асоціацію.

проте я не хотіла аби твій пост перший пропав у смітнику,ти ж, мабуть, ним дорожиш. можу його туди відправити,і автором теми стану я,хочеш? все для тебе.

гггг. як дитина, ну шо ж таке biggrin.gif
Нарешті ти зі мною заговорила - вже велике досягення.
Так, зроби мені таку ласку - кидай його у смітник. Є в мене така маленька примха - не ставити своє ім”я під всякою лабудою. Формулювання ”для обиженных и оскорбленных” я вважаю для рядових юзерів принизливим, а з боку адмінів зверхнім. Тим більше що й власне суть теми не сформульовано, а швидше розмито цими художніми образами. Про Фрая я в курсі.
Shyko
о! вот людина,яке теж любить Фрая,салют, незабвєнний Хейрі alkash.gif
.