Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Обговорення дій модератора
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Суспільство
1, 2, 3, 4, 5
alf
мда
може, час скласти з себе модераторські повноваження :?)
у зв'язку з невиконанням своїх обов'язків
Leftist
мда 
може, час скласти з себе модераторські повноваження question.gif

Я не проти модерувати "Соціум" smile.gif
Leftist
Ну тогда я даже ЗА! :twisted:
kyivite
мда
може, час скласти з себе модераторські повноваження question.gif)

Ну, не прибідняйся, ти теж модеруєш об"єктивно і милосердно (але ніколи суворо :wink: )
alf
круто
я цю тему не створював :)

повідомлення з'явилось у темі про модерування зовсім не в цьому топіку

скоріш за все скоро видалю :)
miasos
Та хай вже буде - може всі, хто тебе підсижує, засвітяться :wink:
OliaX
Альф, кто-то явно хочет вызвать у тебя самокритикуsmile.gif
Но куда же Бонету без тебя. инопланетное наше Створиння?

Без Альфа бонет невозможен....(как поэтично) :twisted:
что касается обговорения действий модератора, то моей маленькой ремакрой было бы пожелание большего внимания...
Anonymous
Тема рейтинг модераторов, скорей всего, для форума побажання і пропозиції. Там уже штуки три подобных тем есть.

Или надо зделать её заглавной. Чтобы не втихаря пиарили любимых модеров
kyivite
Прошу перенести декілька тем у: Культури > Комп’ютерні ігри та віртуальні світи
alf
(kyivite @ 3.09.2005, 18:00:37)
Прошу перенести декілька тем у: Культури > Комп’ютерні ігри та віртуальні світи
*

попереміщував дещо
maximuch
Странная тема, в принципе
И странно, что создали ее сами модеры ))

Вобще, насколько я знаю, везде действия администрации не оспариваются, есть обязательными для всех, а оспаривание - жестоко карается! Ну к примеру так post-1088-1104618907.gif
alf
(Maxus @ 5.09.2005, 16:31:37)
Странная тема, в принципе
И странно, что создали ее сами модеры ))

Вобще, насколько я знаю, везде действия администрации не оспариваются, есть обязательными для всех, а оспаривание - жестоко карается! Ну к примеру так  post-1088-1104618907.gif
*

ну мы ж косим под либеральных модеров, которые для вида поддерживают фидбэк
Draco
Модератор, зайди немедленно в тему ”Хочешь бать старостой?” и вытри из нее посты, которые являются флудом и оффтопом. А то устроили тут приватную переписку!
alf
(Draco @ 7.09.2005, 06:05:34)
Модератор, зайди немедленно в тему ”Хочешь бать старостой?” и вытри из нее посты, которые являются флудом и оффтопом. А то устроили тут приватную переписку!
*

что это за указы модератору??
alf
*

потер smile.gif

и поредактировал

PS до этого потер кучу постов в Самоубийствах
Draco
(alf @ 7.09.2005, 10:56:12)
*

что это за указы модератору??
*

Это не указы. Это настоятельная рекомендация. Спасибо.
Guest
(Leftist @ 13.03.2004, 23:44:08)
мда 
може, час скласти з себе модераторські повноваження question.gif
у зв’язку з невиконанням своїх обов’язків 

Я не проти модерувати ”Соціум” smile.gif
*

Мабуть... мені до цього довго cry.gif
Draco
Сделай, пожалуйста, что-нибудь с постами Хельхаунда. А то в половине тем присутствуют его сообщения на полстраницы. А так раздражает это длительное перематывание его постов!
Hell'hound
Чому тему про ”Мобільні Оператори” перенесли у флейм? mad_ani.gif
Вона не підпадає під визначення”індивідуальна рефлексія” або ”нестандартна ретроспекція”, не кажучи вже про ”роздум на якусь тему”,чи ”викладення цікавих для народу думок”. Це абсолютно нормальна тема якраз для соціуму. А в такій дирі,як ”Флейм”,де ніхто не будке заходити,як визначити статистику користування бонетівцями мобільним зв”язком? post-1088-1104441237.gif
шимон
(Hell’hound @ 26.10.2005, 19:38:49)
як визначити статистику користування бонетівцями мобільним зв”язком? post-1088-1104441237.gif
*

звернися в київськиї міжнародний інститут соціології (4й корпус, 2й поверх) а так все одно ти нічого путнього не дізнаєшся lol.gif
alf
Вона не підпадає під визначення”індивідуальна рефлексія” або ”нестандартна ретроспекція”, не кажучи вже про ”роздум на якусь тему”,чи ”викладення цікавих для народу думок”. Це абсолютно нормальна тема якраз для соціуму. А в такій дирі,як ”Флейм”,де  ніхто не будке заходити,як визначити статистику користування бонетівцями мобільним зв”язком? post-1088-1104441237.gif
*

это шо я перенес? blink.gif
Hell'hound
(alf @ 27.10.2005, 00:19:32)
Вона не підпадає під визначення”індивідуальна рефлексія” або ”нестандартна ретроспекція”, не кажучи вже про ”роздум на якусь тему”,чи ”викладення цікавих для народу думок”. Це абсолютно нормальна тема якраз для соціуму. А в такій дирі,як ”Флейм”,де  ніхто не будке заходити,як визначити статистику користування бонетівцями мобільним зв”язком? post-1088-1104441237.gif
*

*

Я ж не звинувачую саме тебе,просто ця тема й створена для обговорення модерації даного підфоруму. Тому я тут і задав це питання.
alf
(Hell’hound @ 27.10.2005, 01:08:29)
(alf @ 27.10.2005, 00:19:32)
*

*

Я ж не звинувачую саме тебе,просто ця тема й створена для обговорення модерації даного підфоруму. Тому я тут і задав це питання.
*

ну я почти сам себе задаю этот вопрос biggrin.gif
не помню, чтоб переносил
Favn
Модери тупа неадекватні антисеміто націонало більшовики. Пішли ви в жопу зі своїми попередженнями!
alf
(Favn @ 31.10.2005, 18:29:10)
Модери тупа неадекватні антисеміто націонало більшовики. Пішли ви в жопу зі своїми попередженнями!
*

мальчик, ты с кем разговариваешь? huh.gif
кликни на проценты, там показано, за что предупреждения наставлены
Draco
Уважаемый модератор, тут только что поступило предложение. Публика утверждает, что их смущает название темы ”Кто ты на сссамом деле?” и требует убрать порачку лишних букв ”с”. Это возможно?
Kamikadze
Или хотя бы добавить пару букв ”д” в слово ”деле”
Draco
(Kamikadze @ 26.11.2005, 16:04:19)
Или хотя бы добавить пару букв ”д” в слово ”деле”
*

Камикадзе, иди в баню! Ты ж тут не модер! tongue.gif
alf
(Draco @ 26.11.2005, 15:00:12)
Уважаемый модератор, тут только что поступило предложение. Публика утверждает, что их смущает название темы ”Кто ты на сссамом деле?” и требует убрать порачку лишних букв ”с”. Это возможно?
*

а это ты 3 буквы в теме сделала? smile.gif
Captain x Morgan
*

А самой слабо? blink.gif
Draco
(salamander @ 27.11.2005, 03:24:05)
*

А самой слабо? blink.gif
*

А как?
alf
(Draco @ 27.11.2005, 12:49:55)
(salamander @ 27.11.2005, 03:24:05)
*

А самой слабо? blink.gif
*

А как?
*

поздно! biggrin.gif
alf
http://bo.net.ua/forum/index.php?showtopic=7664 пока закрыта из-за дублирования и схожести с другими темами
Муркотло
Чому було закрито тему ”Ваше ставлення до української мови”?
Shyko
там в темі пояснено. Аргументи вже повторюються 33 сторінки по колу, і перетворюються на взаємні образи.
Муркотло
(Shyko @ 9.12.2005, 20:44:34)
там в темі пояснено. Аргументи вже повторюються 33 сторінки по колу, і перетворюються на взаємні образи.
*

Пояснень в темі я не помітила. Можливо ти вважаєш поясненням пости, здається трьох чоловік, - ”закрийте тему”? Чи може їх слід розуміти як взаємну образу?
Рибосома
(Shyko @ 10.12.2005, 01:44:34)
*

Я вважаю, рішення про закриття цієї теми слушне. Все одно 90% постів у ту тему останнім часом належать Муркотлу та Лефтісту, які ні в чому конструктивно одне одного не переконають. Якщо так хочеться, можна продовжувати дискусію у спілкуванні, там є якраз аналогічна тема.
Shyko
тему ”Настрій” перенесено у спілкування
Captain x Morgan
(Shyko @ 25.12.2005, 22:49:31)
тему ”Настрій” перенесено у спілкування
*

Флудерасты повесятся!
Shyko
є така підозра smile.gif
Муркотло
2Шико

Ти проводиш цілеспрямовану компанію по видаленню із Соціуму всіх цікавих тем? А що наступне?
alf
(Муркотло @ 25.12.2005, 23:59:58)
2Шико

Ти проводиш цілеспрямовану компанію по видаленню із Соціуму всіх цікавих тем? А що наступне?
*

а яка тобі різниця в якому форумі теми? biggrin.gif
шимон
2Шико

*

Shyko перемістила тему на моє особисте прохання. був момент, коли я взагалі хотів стерти її. будь ласка надалі розбирайся, перш ніж робити необгрунтовані наїзди. в самому ”нстрої” дуже чітко написано, чому його перенесено. всім флудерастам особиста подяка за спаскуджену тему. вибачте за оффтоп
Shyko
2Шико

*

З Соціуму не було нічого ”видалено”, як ви ізволілі висловитись. Переміщено було за період мого модераторства дві теми: ”Смородиновий джем” та ”Настрій”. Якщо по вашому, шановна, це ВСІ цікаві теми - велкам ту Спілкування smile.gif
Рибосома
(salamander @ 26.12.2005, 04:57:39)
Флудерасты повесятся!
*

Давно пора! laugh.gif
кыцька в кедах
у мну тут вопросик созрел: куда енто мои полсотни постов пропали? blink.gif была ужо гуру, а тут глядь - апяць горлум... мне, вообще-то пох, но интересно... post-1088-1104441237.gif
Miguel
Да кстати, до того как тему перенесли в спилкування у меня было около 940-950 постов, теперь же 798, что за? blink.gif huh.gif

зы. помойму такие перенесения тем не совсем коректны по отношению к постерам post-1088-1104441237.gif
шимон
та скільки можна??? всі ваші пости в настрої у вас віднялися в зв*язку з переносом теми у спілкування, де пости не рахуються!
Miguel
(шимон @ 26.12.2005, 10:54:27)
та скільки можна??? всі ваші пости в настрої у вас віднялися в зв*язку з переносом теми у спілкування, де пости не рахуються!
*

Это вобщем-то понятно, но, блин, нехорошо это, ой нехорошо... post-1088-1104441237.gif
alf
(Aginor @ 26.12.2005, 10:57:47)
(шимон @ 26.12.2005, 10:54:27)
*

Это вобщем-то понятно, но, блин, нехорошо это, ой нехорошо... post-1088-1104441237.gif
*

зайди почитай http://bo.net.ua/forum/index.php?showtopic=2688&st=320
.