Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Веня Дркин
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Музика > Українська музика
Anonymous
Хто-небудь у Києві в курсі, хто це такий? Якщо так, з"явіться, будь-ласка, бо в цьому прекрасному міті зовсім не продають його альбоми та квартирники, а дуже вже хочеться щось знайти, а то у мене є рідкісні його пісні, а от, наприклад "Раскалённый Июль" у мене нема, ну і т. д.
Le Seigneur des Anneaux
це не той, що "бенд"?
vkhust
Хто-небудь у Києві в курсі, хто це такий? Якщо так, з\"явіться, будь-ласка, бо в цьому прекрасному міті зовсім не продають його альбоми та квартирники, а дуже вже хочеться щось знайти, а то у мене є рідкісні його пісні, а от, наприклад \"Раскалённый Июль\" у мене нема, ну і т. д.

Поищите на ftp://music.skliarevsky.net/Music/

Если нет, можете попросить у [lj-user] http://www.livejournal.com/users/igrek/
Anonymous
Марія, маю 51 пісню Вєні в форматі мепетри... Якість запису частіше за все не дуже, але якість пісень приголомшує. Шкода, шо ця талановита людина не так давно пішла на небо...
Anonymous
Для зацiкавлених в даному питаннi - у кого э, що запитати i чим подiлитись. Моя електронна ValterShmidt@ukr.net Пишiть. Марiя
Anonymous
Для зацiкавлених  в даному питаннi - у кого э, що запитати i чим подiлитись. Моя електронна ValterShmidt@ukr.net Пишiть. Марiя
Вениамин Дркин - на самом деле это сценический псевдоним, настоящее имя - Алескандр Литвинов. Наш земляк ,родился в Луганской абласти . Был Очень известен и любим в определённых кругах . Музыкант , бард ( в своём конечно опонимании ) , сказочник, художник и вообще очень замечательная личность . Оставил после себя несколько записанных альбомов ( в основном концертники ) , некоторое количество видео , интервью, сказок, рисунков и целую кучу самопальных , любительских записей .
Рекомендуется для обязательного прослушивания . Это того стоит !!!
У меня имеется достаточно немалый материал , с хорошими людьми могу и поделиться .
e-mail : agidel@ukr.net
Антон .
.