Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Зубрилки!!!
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Студентські організації
1, 2, 3
Beholder
Як сказав Чумаченко: "Я люблю книжних червів та заучок!", але насправді всі ми до них відносимось однаково :twisted: ...
Мені вже давно набридли люди "з рефлексом піднятої руки", а ВАМ?
Travelpest
Мені вже давно набридли люди \"з рефлексом піднятої руки\", а ВАМ?

На ДКТ таких людей нема, на щастя smile.gif
genius
оооо! зате в політологів хоть одбавляй.
нєнавіжу.
Katrusya
чомусь у школі за мною закріпилась саме ця образлива клікуха. Мабуть, деякі мої однокласники, дізнавшись, що Катя пробувала курити, любить пиво та час від часу зустрічається з хлопцями, а не сидить за книжками, м"яко кажучи здивувались.
А я всього-навсього час від часу вчилась...
У нас в групі теж є люди, які постійно тягнуть руки. Але не варт на них гнати. Ну навіщо це робити, якщо їм просто хочеться вчитись, мати вищу стипендію або поїхати закордон з класною рекомендацією.
або ще через якусь причину.
Це нерозумно, дорогі мої.
вони такі самі люди, як і ми.
Shuher
А нас в школі був цілий клас таких, тому ніхто цим і не займався. Нас "зубрілок" з шести дев"ятих класів зібрали в один - 19 людей.

А в 10 у нас зразу і пріорітети помінялися.
CKLEASHCH
Я от після 7 класу взагалі не вчив нічого - але тим хто цього не знають пофіг - от і називали мене зубрілкою (дивлячись на мої оцінки). Напевно заздрили smile.gif
Squirrel
оооо! зате в політологів хоть одбавляй.
нєнавіжу.

ДА!
Всіх їх розстріляти!
скіки вони мені крові попили:
сяде на першу парту перед носом у препеда, підніме руку, і почне до кінця семінару цитувати конспект.......скотини!!!!
а якщо якусь дискусію завести то або відморожується або починає таке п%%%діти, що мама дарагая........... :twisted: :twisted:

я от скромно скажу, що ще зі школи і до початку цього року завжди добре вчилась, але заучкою мене назвати складно.......... :wink:
BAHO
А мені от задовбалося учитись з 10-го класу...
Ото, бувало, прийду на контрольну з history [ ненавиджу!!! ] нєготовий і сиджу на першій парті перед учителькою, чесно імітуючи роботу мислі...

А потім на самопідготовці, під час шумного покеру на задній парті, чую учителькіне "Ну шо ж ти, Ваня..." над моїм пустим листочком і відповідаю: "Так я зараз здам", що й робив... на п'ять...

А щодо зубрилок: був у нас такий фізик Євген, що усе життя поклав на отой вівтар. Імхо не варто воно того question.gif
Buka
А мене тільки на другому курсі магістерки проперло вчитися. Але вже як вчитися - то ходити на всі пари і всі завдання виконувати. smile.gif
Leftist
сяде на першу парту перед носом у препеда, підніме руку, і почне до кінця семінару цитувати конспект.......скотини!!!!

А по-моєму зубрилки і заучки - це різні люди. Бо зубрилки, тому і зубрилки, що думати не хочуть або не можуть. От тому й цитують конспект. А деяким просто подобається своя спеціальність 8)

А зубрилкам їхнім же конспектом і по голові. :twisted:
Outlander
У меня есть соседка - ТП.
Да, она плохо училась. Да, она в 9-11 всю жопу за уроками отсидела.
И ви знаите, она таки поступила! И ви таки знаите куда? В Междунагодный Соломонов Унивегситет.
Ведь папа ее с фирмой ихней снюхался, шофером у них пахал.
Поделом ей.

А было еще одно.
ЭП. Оно было таким жлобским, что осмеливалось нарушить золотое правило нашего класса - безоговорочно делиться всем что есть. Эта скотина практически никогда никогда не отзывалась на мольбы о помощи, зато когда ей что-то надо было - душу могла вытрясти, кишки вынуть да на ухо намотать, зубы вырвать да ожерелье сделать.
И ви таки знаите где она сичас? Нет, ви таки не угадали! Она в Нагхозе!
А знаете, как поступала? Набрала какое-то абсолютно безумное количество балов на вступительных экзаменах - помню цифру 280, но не помню, из скольки. Если из 300 - то это 93,3%. А если из меньшего кол-ва - подумать страшно.
А мова - читай нік. Нємесниє ми.
Emik
... А мине миндаль золотая.... =))
Barabashka
чомусь у школі за мною закріпилась саме ця образлива клікуха. Мабуть, деякі мої однокласники, дізнавшись, що Катя пробувала курити, любить пиво та час від часу зустрічається з хлопцями, а не сидить за книжками, м\"яко кажучи здивувались.
А я всього-навсього час від часу вчилась...
У нас в групі теж є люди, які постійно тягнуть руки. Але не варт на них гнати. Ну навіщо це робити, якщо їм просто хочеться вчитись, мати вищу стипендію або поїхати закордон з класною рекомендацією.
або ще через якусь причину.
Це нерозумно, дорогі мої.
вони такі самі люди, як і ми.

вот потому за тобой такая кличка и закрепилась :wink:
Barabashka
а я в школе училась отлично, но мне никогда никаких прозвищ не давали, а очень даже все любили (не зависимо от того двоечник это или отличник). может потому что я никогда не была занудой, жлобихой и снобом в процессе учебы
genius

ну от не нада. з миндалями в нас 3/4 Академії. причому ніфіга вони не куплені, як правило. можна експеримент провести - зробити бліц-рейд по місцях обітанія могилянських студентів (хто з іншого місця - по місцях проісхождєнія) і обшукати. в 75% буде десь висіти/валятися медалька.
але це не свідчення заучки-зубрилки. вони існують безвідносно до медалів-дипломів.
Broon
Нехароше слово....
Так називають два типи людей:
1 - людина хоче вчитися, але Бог клепки в голові не дав, і тому вона зубрить на пам*ять
2 - людина просто хоче гарно вичтися і тому вчить навіть те, що не зразу дається.
Це ще не значить, що людина погана. А жлобство, не діління з "братом по нещастю" конспектом, занудство - це вже неприємні якості характеру і вони не завжди супроводжуються зубрінням. Коротше, не визнаю цього слова.
emberek
Як сказав Чумаченко: \"Я люблю книжних червів та заучок!\", але насправді всі ми до них відносимось однаково :twisted: ...
Мені вже давно набридли люди \"з рефлексом піднятої руки\", а ВАМ?

Пардон за повторение, возможно, общих мест...
Але не варто ототожнювати, а тим більше в свідомості Чумаченка, рефлекс піднятої руки з книжними червами... приземлений ура-конформізм з поїданням книжок незважаючи ні на що...

а до теми зубрилок він взагалі відношення не має, хіба що через негативне до них (на жаль, лише до деяких cry.gif ) ставлення, як і до всієї системи нашої освіти в цілому.

ще є така штука, що з часом у вищезазначених "рефлекторних" кількість може перейти в якість. але сам психотип мені глибоко огидний, бо це не тільки ставлення до навчання, а міровоззрєніє.
Barabashka
а меня бесят пионеры-активисты, те что "впереди планеты всей"
emberek
а меня бесят пионеры-активисты, те что \"впереди планеты всей\"

ну дык...

а кого-то бесят пассивные непонятно кто... ну каждому свое.
Emik

ну от не нада. з миндалями в нас 3/4 Академії. причому ніфіга вони не куплені, як правило. можна експеримент провести - зробити бліц-рейд по місцях обітанія могилянських студентів (хто з іншого місця - по місцях проісхождєнія) і обшукати. в 75% буде десь висіти/валятися медалька.
але це не свідчення заучки-зубрилки. вони існують безвідносно до медалів-дипломів.

Тю... я же ничего такого не имел ввиду... кто-то может меня зубрилкой назвать???
Katrusya
вот потому за тобой такая кличка и закрепилась :wink:[/quote]

І все-таки цікаво:чому?
Beholder
Я мав на увазі: зубрилки - це ті, что знають тільки конспект чи книжку, яку прочитали і запам"ятали. Вони все відмінно тараторять, але запитай їх щось інше, відійди трохи в бік - то починається гортання конспекту, "м...а...ну..."("інформаційний обмін з рибами" - (Тихолаз)). Нічорта не знають, а вдають з себе професуру...

P.S. У мене теж є медаль 8)
alf
да вона є відсотків у 80-81 могилянців
postman31
зубрилки тому і зубрилки, що думати не хочуть або не можуть. От тому й цитують конспект. 
А зубрилкам їхнім же конспектом і по голові.  :twisted:

Ну, конспектом по голові - це не наші методи. А вот дуже обідно стало днями шо саме через таких цитувачів-переказувачів попсував враження і уявлення про одну, здавалось би, непогану викладачку (Leftist паймьот). Вот сидять вони (мої однокурсниці) і переказують послідовно текстики, ну, часом не зовсім послідовно, а викладачка слухає та й собі, мабуть, міркує: "Які розумниці!". А до того, шо вони розказують ні додати, ні відняти не можна, бо воно купи не тримається. А мені потім кажуть, мовляв, "А ви не читаєте!". Бо я мовчу на семінарах. Бо якось важко отак сперечатися собі з конспектом Ленскі або Бергера.
Вот. Так шо я зубрилок ненавиджу. За ними не те щоби продихнути важко, так вони ще й на викладачів впливають далеко не найкращим чином :evil:
Leftist
Leftist не дуже пойняв. Це про Бондар чи про кого?
postman31

Хуже... про саму.... ой... Ну, словом, старше ніж Бондар. І важніше
Leftist
А ти прочитай раз і жорстко їх попусти

Я от зараз жалію, що робив це не так часто як треба було
postman31
А ти прочитай раз і жорстко їх попусти

Я от зараз жалію, що робив це не так часто як треба було

Ну, а для чого... я вже заманався пробувати розбурхати у них громадянську свідомість
Leftist
Ну, а для чого... я вже заманався пробувати розбурхати у них громадянську свідомість

Тут треба не до свідомості закликати, а саме ЖОРСТКО попускати. Якщо вже не хочеш конспектом по голові :twisted:
postman31
Тут треба не до свідомості закликати, а саме ЖОРСТКО попускати. Якщо вже не хочеш конспектом по голові  :twisted:

Нє, це не наші методи. Ми пайдьом другім путьом...
Вот ти, напрімєр. Будешь главним коміссаром із пропаганди.
А я буду провокатором. Буду їх провокувати. До совісного ставлення до навчання.
ironmax

Хуже... про саму.... ой... Ну, словом, старше ніж Бондар. І важніше

Ніколи не подумав би, що С.М. така... В спілкуванні вона виглядає значно цікавішою... А про Бондар Лефтіст правий. :twisted:
Зубріння як процес добре лише перед сесією. А якщо це не процес, а стан - це дуже погано. Враження від людини, яка зубрить, навіть якщо це твій найкращий друг - далеко не найкращі. Хоча у нас на політології таких було дуже багато, навіть я колись належав до цієї категорії, оце за останній рік трохи розслабився...
Squirrel
2 Лефтіст та Дмитрос
Япро шо кажу, дуже часто препади самі заохочують до такої сумблімації.... не семінар а творчий переказ ....а збірилки всі как один на барикадах,
от і грош ціна таким преподам, які не можуть створити нормальну дискусію, аналіз чи критику, щоб всі цитувальники почали думати над тим що перенесли до слоїх талмудів або просто віксерили

можна сказати, що низький рівень викладачів і стимулює розплід отакого болота..... перепрошую на слові, ну дуже вже не люблю....
CKLEASHCH
Я от вчора був на семінарі з менеджменту. І тут запитують одну дівчину. Одним словом, вона починає:
"З глибини століть ..." і так далі - я чуть не вмер зі сміху (зразу видно, шо майже слово в слово переказує то шо в книжці smile.gif)

...да я думав, що це вже закінчилось в школі (а в кого на 1 курсі) ... а тут тобі на ... 3 курс
emberek
Я от вчора був на семінарі з менеджменту. І тут запитують одну дівчину. Одним словом, вона починає: 
\"З глибини століть ...\" і так далі - я чуть не вмер зі сміху (зразу видно, шо майже слово в слово переказує то шо в книжці smile.gif)

...да я думав, що це вже закінчилось в школі (а в кого на 1 курсі) ... а тут  тобі на ... 3 курс

да. ai.gif потужно!
воно сильно дратує, зате потім весело згадувати.
emberek
Або таке. Семінар у Івашини( :!: ), про Рембо... 4 курс. Дівчинка починає відповідь: "Видатний французький поет Артюр Рембо народився у невеликому містечку... я хочу тут зачитати один його віршик..."

школа ні до чого. everything is in your mind.
Advocatus`Diaboli
Як на мене "завучки" всеж таки поділяються на "покемонів" та " просто розумних людей"... Так ось, ПОКЕМОНИ - ті які вчать все, до останнього рядка, і не мають іншого життя окрім життя в Академії. а "ПРОСТО РОЗУМНІ ЛЮДИ" це ті, хто знає так само як ПОКЕМОНИ, а може навіть і більше, але їм навчання дається знчно легше + можливо навіть в КАЙФ... (як ось мені юриспруденція - просто в кайф)... І наука їм дається не методом досконального вивчення всього підряд, а саме методом аналізу та усвідомлення найнеобхіднішого smile.gif
Dao
Я пропоную ввести спеціальні курси для викладачів по випалюванню таких гнид чи проводити з преподами спец тренінги Тим більше що у нас на фаці зубрилок та заучок вистачає
Man
.
Hitch
Респект. Поддерживаю.
При этом меня еще в школе убивал вопрос: "А что собственно дает зубрежка? Кроме завтрашней возможно хорошей оценки..."
noddeat
Співчуваю студентам гуманітарних спеціальностей. Система фізичної освіти інша, і там таких приколів на семінарах нема.
Зате на гуманітраних загальноосвітніх курсах такі люди, же ніц не знають, а язиком чешуть, справді дістають.
03
А як вам такі кадри, які бігають за викладачем і скиглять: "мені 93 мало, поставте 96, будьласочка!!!"

А потім в гуртожитському барі задумливо курять і розмишляють про те, що вони зубрилок і заучок зневажають до мозга костєй.

?
Man
.
#ID
"На вору и шапка горит."

жалкие попрошайки.
OliaX
САмое интересное, что такие люди расстраиваются из-за ОДНОГО недобранного бала при гтовой пятерке. ТО есть, если вместо 97, к примеру, получил 96 - это трагедия, депрессняк и т.п. аж смешно.
Man
.
OliaX
2 ИВАС: я все понимаю, НО я же говорю, что видела конкретного человека...который вот так расстраивается. а с 5-балльной системой таких проблем точно нет...
noddeat
В такому випадку треба:
1.підняти праву руку догори
2. повільно пускати її і одночасно голосно скрикувати "а хрєн с нім" так,
щоб після "с нім" рука вже була опущена.
3. Купити пляшечку "Львівського"
4. Запросити друзів і купити 10 літрів "Оболоні"
5. Далі знаєш, що робити

ЗІ У нас є викладач, який 61 ставить, навіть якщо ти пахав увесь триместр, і тому мені важко вас зрозуміти, чому 91 - це погано.
Hitch
Дивлячись, який предмет і у кого...
noddeat
немає різниці. Маю на увазі, що бали - це суб"єктивність. Нагородою за працю є тільки знання, а не фіктивні бали.
Buka
У меня на 3-м курсе была ситуация. Вместо того, чтобы тупо, как все, выполнить задание, я написала суперкрасивенную прогу и т.д. Препод сказал, что я такую программу написать не могла (просто так, не зная меня, просто глядя мне в глаза) и в итоге поставил незачет. Предмет был выборочный, я даже переслушивать не стала.

Аналогичная ситуация была на первом курсе магистерки. Препод сказал, что как это я могла написать программу, если я программировать не умею. (К тому моменту я уже давно работала программером и успешно продвигалась по служебной лесенке). Поставил мне единственную за всю магистерку четверку, а на следующем предмете 61 за зачет, бо я сдаю чьи-то левые программы ему.

Так шо насчет напрягался весь курс это такое... Кстати, как-то перед зачетом постриглась, и мне препод, к которому я ходила на все пары, сказал, что он ни разу меня не видел.
.