Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ваша найнесправедливіша оцінка
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів
ictus
Цікаво, за яких ситуацій (хто з викладачів - опціонально) студентів оцінюють найнесправедливіше.
sp2
Хуткая мне поставила 79 по ”Технологія написання навчально-наукових робіт та організація самостійної роботи” - я был на абсолютно всех парах, делал все задания+написал хорошую (действительно хорошую работу) по курсу.
оценки не объясняли.
Олеська
Ліна Малиш, адназначна.
ictus
(Олеська @ 19.06.2010, 11:13:38) *
Ліна Малиш, адназначна.
а що це за предмет?
sp2
это общая социология.
поскольку я у Малыш писал диплом, могу сказать, что если не пинать хуи, а хоть что-то читать и отвечать на те вопросы, которые она спрашивает, а не мямлить - все будет ок.

если есть возражения - я могу парой вопросов доказать, что вы, ребятки, общую социологию не знаете даже на те четверки, которые она вам благородно расставила.
была бы у вас мартынова на общей социологии - вы бы поняли, что такое жесть. а Малыш очень снисходительный преподаватель.
ironmax
Бондар, Качественные методы в социологии. За неправильно оформленный реферат - 72 балла в общем, хотя я на все семинары ходил, экзамен написал на отлично. Последний курс, переслушать низзя. Короче, красный диплом мне испортили.

После этого трояк от Хмелько по макросоциологии смотрелся уже не так несправедливо.
Kuxyk
Мікроекономіка, 84. Я дуже пінала, а пані Базилінська всім автоматом додала максимум за іспит.
boje.Vilna
(ironmax @ 19.06.2010, 12:04:17) *
Бондар
mad_ani.gif mad_ani.gif mad_ani.gif
Mrs.Brightside
73 за диплом. причини, які мені потім розказали лояльні до мене викладачі, видумані і не по дослідженню абсолютно. хто мене ”запоров” — не маю права розголошувати, підставлю своїх ”інформаторів”. спрацювала особиста неприязнь.

а, реца була ”на добре або відмінно”, відгук керівника теж. захист пройшов добре.
sp2
(kedi @ 19.06.2010, 13:03:11) *
Бондар

+++++
Sapfo
всі оцінки ок, все справедливо
принаймні нічого не запам’яталось, ні на кого не тримаю зла
adepte
большинство моих оценок - незаслуженно завышенные
loki
74 по какой-то там биостатистике на магистерке.
BASTET
В травні 2007, коли я була на 1 курсі економтеоріїі - 76 з основ правознавства lol.gif
Викладачка - симпатизувала Ме і не симпатизувала Жо)
oblavatska
Информатика-1. 74. Пракически максимум за пракические занятия. И практически ничего за экзамен.
Ответила на все вопросы. Сделала все задания. И вот ”все правильно, але спосіб, яким ви вирішували завдання - це ознака Вашого погано смаку” © Тригуб.
Оторвалась на магистерке, получив 99 автоматом.
ictus
ви ж про ту Бондар, що веде соцантропологію, практику спілкування з терористами етс?
8RydeR
(adepte @ 19.06.2010, 14:20:10) *
большинство моих оценок - незаслуженно завышенные

+1.

Із розряду ”главное - говорить много и уверенно”.

Дописано о 15 годині 47 хвилин 57 секунд
(ola @ 19.06.2010, 15:25:11) *
”все правильно, але спосіб, яким ви вирішували завдання - це ознака Вашого погано смаку” © Тригуб.

Тригуб happy.gif

А тобі не заливали про нерозуміння парадигми об’єктно-орієнтованого програмування?)
Олеська
(sp2 @ 19.06.2010, 11:40:14) *
это общая социология.
поскольку я у Малыш писал диплом, могу сказать, что если не пинать хуи, а хоть что-то читать и отвечать на те вопросы, которые она спрашивает, а не мямлить - все будет ок.

если есть возражения - я могу парой вопросов доказать, что вы, ребятки, общую социологию не знаете даже на те четверки, которые она вам благородно расставила.
была бы у вас мартынова на общей социологии - вы бы поняли, что такое жесть. а Малыш очень снисходительный преподаватель.

76 - не кінець світу
але, якщо врахувати, що за трим середній бал був 96-97...
і те, як вона веде лекції, по 150-200 разів каже слово ”відповідно” (ми навіть рахували) і фразочкі типу ”це, можливо, уможливлює можливості взаємодії можливих елементів” (прєдєльно зрозумілі)
нє, не сперечаюсь, семінари вона добре веде, я соціологію шарила не гірше, аніж свої економічні предмети
але іспит вбив наповал. 81 - макс оцінка? це норма?
ironmax
(ictus @ 19.06.2010, 15:35:49) *
ви ж про ту Бондар, що веде соцантропологію, практику спілкування з терористами етс?

не, не та. это Вика Бондар, в мое время вела и сейчас, думаю, ведет качественку на социолологии...
Cosa Nostra
(Mrs.Brightside @ 19.06.2010, 12:14:12) *
73 за диплом. причини, які мені потім розказали лояльні до мене викладачі, видумані і не по дослідженню абсолютно. хто мене ”запоров” — не маю права розголошувати, підставлю своїх ”інформаторів”. спрацювала особиста неприязнь.

а, реца була ”на добре або відмінно”, відгук керівника теж. захист пройшов добре.

воно завжди так у нашому комуністичному виші. ну, тобто не тільки у нашому: якщо є якісь батхерти між членами комісії і твоїм керівником, то починають валити. забий.

expialidociouz
(ironmax @ 19.06.2010, 16:07:10) *
(ictus @ 19.06.2010, 15:35:49) *

не, не та. это Вика Бондар, в мое время вела и сейчас, думаю, ведет качественку на социолологии...
Веде і зараз, з Яковлєвим.
oblavatska
(8RydeR @ 19.06.2010, 15:47:57) *

(ola @ 19.06.2010, 15:25:11) *
”все правильно, але спосіб, яким ви вирішували завдання - це ознака Вашого погано смаку” © Тригуб.

Тригуб happy.gif
А тобі не заливали про нерозуміння парадигми об’єктно-орієнтованого програмування?)

Нет.
БсШ
пофіг на бали
Tekkrr
(Mrs.Brightside @ 19.06.2010, 13:14:12) *

бляді
Medium
75 metaler.gif з капіталізації
не зовсім несправедливо, але на ще один бал я напрацював точно biggrin.gif
stopudiv
(sp2 @ 19.06.2010, 13:23:30) *
(kedi @ 19.06.2010, 13:03:11) *
Бондар
+++++

Бондар два рази з трьох. Коли вона мені за третій наш з нею курс поставила 91 я була в шоці.
mad_ani.gif
Aftermidnight
не буду оригінальним, якщо скажу - Кармазіна. Поставила 64 за те, що я був на всіх семінарах, написав реально всі роботи (і захистив у неї так, що вона навіть хвалила) і ботанив її йобокурс як дурак. На іспиті вона ж не дала мені відповісти на жодне запитання, сказала, що я дібіл і це проблЄма.

К слову, чувак, який не здав їй дві роботи і пропасував семінар (!) отримав 88. pray6.gif

ПеСе

61 з інформатики теж було несправедливо! мені сказали, що є відповіді на тести вже після того як я той тест здав biggrin.gif
BASTET
(Afterburner @ 20.06.2010, 10:43:51) *

61 з інформатики теж було несправедливо! мені сказали, що є відповіді на тести вже після того як я той тест здав biggrin.gif

deg_smile.gif
Знаю тільки одну ще таку людину
mrf
90 за курсовую на втором курсе. Я не очень помню, у кого я писала. Он в академии не очень-то преподавал smile.gif По той системе это было очень драматично. Потому что на специальности нас разпределяли после второго курса по рейтингу. На политологию было много желающих. 50% рейтинга - это балл за курсовую. В финале у меня баллов хватило, но оценка меня впечатлила так, что я два дня рыдала и носила короткую юбку.
ironmax
(marfochka @ 20.06.2010, 15:06:07) *
90 за курсовую на втором курсе. Я не очень помню, у кого я писала. Он в академии не очень-то преподавал smile.gif По той системе это было очень драматично. Потому что на специальности нас разпределяли после второго курса по рейтингу. На политологию было много желающих. 50% рейтинга - это балл за курсовую. В финале у меня баллов хватило, но оценка меня впечатлила так, что я два дня рыдала и носила короткую юбку.

о, да... помню этот адок до сих пор. мне ИПВ -1 от Киселева до сих пор в кошмарных снах снится. post-1088-1104620413.gif
philosoф

1. два дня рыдала и
2. носила короткую юбку.

Это вроде синонимов, да?
mrf
(philosoф @ 20.06.2010, 16:39:30) *

1. два дня рыдала и
2. носила короткую юбку.

Это вроде синонимов, да?
ну да. И то и другое символизирует нарушение душевного равновесия blink.gif

Ещё из низких оценок могу вспомнить 73 за что-то там гендерное на магистерке. Не у Оксамытной (у нее я слушала на бакалаврате и это было супер). Опять, же - я даже фамилии преподши не помню. После того, как мы выяснили, что на первой лекции эта девушка прочла нам с выражением одну несвою статью, мы её начали троллить и задавали всякие вопросы. Она ”поплыла в предмете”. Последующие лекции с семиранами были не намного лучше. Дальше мы просто ржали. Я вела себя на семинарах так, как сп2 на формуме. Ну и получила. smile.gif
Детский сад, короче. Но я не в обиде. dead.gif Сама сознательно доигралась.
sp2
(marfochka @ 20.06.2010, 17:02:00) *
Я вела себя на семинарах так, как сп2 на формуме.

я, кстати, веду себя очень в рамках aaa.gif cry.gif
Jabber
(8RydeR @ 19.06.2010, 15:47:57) *

Тригуб happy.gif

Трыгуб. ООП. Хм.
il migliore
(Cosa Nostra @ 19.06.2010, 16:11:32) *

воно завжди так у нашому комуністичному виші. ну, тобто не тільки у нашому: якщо є якісь батхерти між членами комісії і твоїм керівником, то починають валити. забий.

Да згоден, цього року кафедра мультимедійних, яка сиділа в комісії, валила всіх, хто писав курсову у Синявського з кафедри мережних на інформатиці. Ващє печально. Вроді сидів писав, отримав 93 від викладача, пішов захищатись все норм було і в кінці оцінка 63 якогось хрена, я так і не вшарив чому.

А щодо незаслужених оцінок, то Кашпіровський мені завжди чомусь занижені дуже бали за все ставив.
Jabber
(il migliore @ 2.07.2010, 20:32:44) *
А щодо незаслужених оцінок, то Кашпіровський мені завжди чомусь занижені дуже бали за все ставив.

А шо ж тут удивительного?)

Парней он вроде всегда недолюбливал.
Malachite
(il migliore @ 2.07.2010, 19:32:44) *
(Cosa Nostra @ 19.06.2010, 16:11:32) *

Да згоден, цього року кафедра мультимедійних, яка сиділа в комісії, валила всіх, хто писав курсову у Синявського з кафедри мережних на інформатиці. Ващє печально. Вроді сидів писав, отримав 93 від викладача, пішов захищатись все норм було і в кінці оцінка 63 якогось хрена, я так і не вшарив чому.

Гм, а мені казали що та самий звєрь був нєкий Захоженко, що через його питання багато завалилося
.