Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ІДПУ - псевдопатріотизм і відсутність правничої освіти?
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Право
1, 2
Anonymous
В 1954 р Сталін подарував Україні Крим.
Волинь приєднали до Росії за першим поділом Польщі.
Я навчу вас любити Україну по-російськи.
І все це разом з "мілкими дворянами", елементами награної емоційності та явно невиробленою системою оцінювання.
Отакий то кайф панове.
[size=24][/size]And what is to be done?
MonyK
В 1954 р Сталін подарував Україні Крим.
Волинь приєднали до Росії за першим поділом Польщі.
Я навчу вас любити Україну по-російськи.
І все це разом з \"мілкими дворянами\", елементами награної емоційності  та явно невиробленою системою оцінювання.
Отакий то кайф панове.
[size=24][/size]And what is to be done?

Щодо емоційності, то не кожен так зіграє.Так взагалі неможливо зіграти!просто у кожного свій стиль викладання.
Я не в захваті від читання першоджерел, перевірки присутності на лекціях, але до всього можна звикнути та призвичаїтися.
Треба просто вчити те, що вважаєш за потрібне.
І щось я не помітила, що Україну там вчать любити по-російськи. Скоріш навпаки. Приймаються будь-які теорії. Обосновані. Доведені.
Anonymous
Патріотизм - це звичайно добре, але тоталітарні методи викладання +
шалений суб`єктивізм оцінювання не можуть не викликати незадоволення та обурення студентів, тому викладач зобов`язаний
зважати на думки та настрої підопічних :!: [/b]
MonyK
:!: 

А у вас є взагалі люди,  яких влаштовує такий метод викладання!!??

в сiм'i не без уродiв=)) але таких мало!

Патріотизм - це звичайно добре, але тоталітарні методи викладання + 
шалений суб`єктивізм оцінювання не можуть не викликати незадоволення та обурення студентів, тому викладач зобов`язаний 
зважати на думки та настрої підопічних :!: [/b]

Але це нiкого не хвилює. Вчитель завжди правий. Метод оцінювання з ІДПУ вироблявся роками, змінити ми вже нічого не можемо...На жаль...
Нам лишається лише перетерпіти... Мені здається, що ми і так домоглися чимало : відміна перевірки присутності на лекціях, завчасне попередження про контрольні...=) Так, знаю - ми і не повинні були вимагати цього, адже це передбачено, але у минулому році студенти не мали і таких дрібниць.
Anonymous
На ### вам треба та ####. Забийте на ню й на предмет.
Shok
На ### вам треба та ####. Забийте на ню й на предмет.

Якщо ти щось маєш проти Галини Володимирівни,то це твоя власна справа і проблема!!! І не фіг загружати форум таким булщітом , який ти несеш!!!Я вважаю,що в могилянці викладпють лише професіонали та люди з певним досвідом та терені навчання!!!Тільки за це їх вже треба поважати,А якщо ти вже хочеш щосьсказати ,то скажи це безпосередньо викладачу!!!
Shok
[ quote="Anonymous"]На ### вам треба та ####. Забийте на ню й на предмет.[/quote]

А заходити під не зареєстрованим ніком та нести чуш на викладачів,-на мою думку, це низько та не личить майбутньому правникові!!! question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif :!: :!:

-n 2.1 (флейм) /shadow
TARoZ
А у вас є взагалі люди,  яких влаштовує такий метод викладання!!??

Не повіриш, Саня, але є. Я серед них.Те що дехто називає суб"єктивізмом оцінювання є глибоким відчуттям твого мислення. Якщо цей викладач відчуває твою ерудованість та освідченість - низького балу ти не отримаєш. Галина Володимирівна може не всім подобатись, але вона професіонал своєї справи.

Єдине, що мене хвилює, це перевірка конспектів. Я свій недавно загубив і тепер не знаю що робити (нам була обіцяна тотальна перевірка оних перед заліком.)... :evil:

ПС Зібрались тут ті кому потриндіти охота... Краще б готували семінар на завтра! 8)
Сенешаль
[ quote="TARoZ"]Не повіриш, Саня, але є. Я серед них.Те що дехто називає суб"єктивізмом оцінювання є глибоким відчуттям твого мислення. Якщо цей викладач відчуває твою ерудованість та освідченість - низького балу ти не отримаєш. Галина Володимирівна може не всім подобатись, але вона професіонал своєї справи.

Єдине, що мене хвилює, це перевірка конспектів. Я свій недавно загубив і тепер не знаю що робити (нам була обіцяна тотальна перевірка оних перед заліком.)... :evil:

ПС Зібрались тут ті кому потриндіти охота... Краще б готували семінар на завтра! 8)[/quote]
Так и представляю как ты семинар учиш biggrin.gif Хватит по ушам ездить.

-n 2.1 (флейм) /shadow
bigpapa

Ага мой конспект тоже попугайчик скювал, и я тоже не знаю чё делать. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Чесслово!
mimino
люди! ви мене лякаєте! скільки можна говорити на безпредметні теми ?однаково нічого не зміниться (на ІДПУ) ЦЕ ОДНОЗНАЧНОООООО
Anonymous
Шановні першокурсники, або якщо вам так більше подобається, - то фреші, хотілось би зазначити, що досвід викладання п. Журбелюк ІДПУ на нашому факультеті зводиться лише до 2-х років... І не треба тільки тому, що у когось вийшов ненормальний бал, починати плямити репутацію гарного викладача і класної людини. Ми через все це пройшли ще минулого року і чомусь не було від нашого курсу ніяких записок, ніяких тем на бонеті та такого галасливого обговорення нашого викладача. Можливо, комусь дійсно не подобалося як в нас ретельно перевіряли конспекти та влаштовували контрольні на лекціях, але все ж таки чомусь (як це вам не здається дивним) авторитет Викладача перемагав над нашими "нізмєнними" пристрастями. Чого і вам хотілось би побажати.
І взагалі, навіщо ви все це робите, коли самі знаєте що і Володимир Миколайович і Галина Володимирівна бонет теж читають?
Візьміться за розум: ще не пізно вибачитися! – лінощі та надмірна амбітність до добра не доводять!

Delictum communi iuris ... :roll:
TARoZ
Шановні першокурсники...

Шановні другокурсники! А з чого іви взяли, що увесь цей бруд йшов від "фрешів"? Чи ви впізнали у тому "гостеві" характерні ознаки студента ФПвН-1? Не факт, що це писав хтось з моїх однокурсників. Може це якийсь "стариган" згадав стару образу з боку викладача, а вину спихає на нас? Мене дивує ваше хибне розуміння презумції невиновності. question.gif

Особисто мені вибачатись немає за що, я нікого тут не принижував і не ображав. Кожен мій пост підписаний і якщо комусь дуже кортить можу повідомити своє справжне ім"я та прізвище. Про своє ставлення до Галини Володимирівни я вже писав вище.
Сенешаль

Кожен мій пост підписаний і якщо комусь дуже кортить можу повідомити своє справжне ім\"я та прізвище.

biggrin.gif Тебя и так узнают по почерку. Что до ИДПУ, если комуто что-то не нравится то єто не повод выливать эту грязь на Бонет.
Anonymous
Антон - forever!!!!!!!!!!
Журбелюк ГВ - DIES ai.gif
для мене є таємницею як такі пане Anonimous прохвесіонали потрапили в Могилу - ще б в КПІ, КНЕУ чи то на чорнобильську АЕС 1988 року, працівники котрої дозволяли після кожних двох речень українською - запускати каскад російських слів. Мені щиро прикро пані Журбелюк, що в такий спосіб ви собі уявляєте "любов по-російськи" . І я не розумію куди дивився наш відділ кадрів, коли брав на роботу таку неврівноважену особу. І ще , ОлєХ - українською Олег, А МИД - це МЗС. А Україна - це Україна. А Ваш комплекс меншовартості не думаю, що буде слугувати чимось стимулюючим і рушійним.

Жертва!!!
Anonymous
[size=18][/size] Щодо "пани" ЖурбЫлюк, можлыffо в академии иснуе праблэма з прыбыранням, инакшэ як поясныты тэ, шчо в такый "совок" як ГалЫна Владимираffна шчэ й доси тутта? Я б нэ здывувався якбЫ таку людЫну (з вЭликои литЭры Ы) запросылы выкладаты дэсь у чы МВД чы СБУ чы ФБР чы ЦРУ чы Акадаемии податковои. Алэ пробачтэ, вЫкладач якый жыffэ комунистычным мынулым нэ мае праffа формуваты идэологию студентиff якым творыты Украину правоffою дэржаffою!
Пэ.Сэ: трошкы сплутав. Не комунистычным мынулым, а "Кыиffсько-Руськым" [color=red][/color]
MonyK
Шановне панство, я щось не розумію: когось не влаштовують оцінки з ІДПУ чи сам викладач, або те, що це предмет, який треба вчти? Мені здається, що усі забули, що є найголовнішим. Для чого саме ви, ми вступали до Академії? Щоб скаржитися, бути невдоволеним вчителем, псувати взаємовідносини з викладачем та взагалі усім деканатом ФПвН? Важко? Не подобається? Не потрібно! Ніхто не обіцяв легкого життя, ніхто не казав, що буде шара. Подивіться, порівняйте умови: чи не здається вам, що ІДПУ не відрізняється від будь-якого іншого предмета? Вчіть, читайте і до вас не буде вимог - вам буде здаватися, що так і треба. Чи має сенс обговорювати систему оцінювання, коли ви впевнені у своїх знаннях? Не впевнені? Ваші проблеми. А перед тим, як псувати відносини з викладачами, увімкніть хоч раз мозок та подумайте для чого ви це робите і які будуть наслідки. Якщо ви прагнули того, щоб весь деканат обурився, то ви вже цього домоглися! Вітаю!
Anonymous
Маю зазначити що питання оцінок, на мою думку, взагалі не грає ролі в думці про йцього викладача! У кождного з нас жє такі оцінки на які ми заслуговуємо, і кожен з нас, кожен хто пишу тут свій "брЄд" розуміє це. І питання гне в оцінкакх, а в самому викдладачеві. Я не заперечую, що вся біда лише в "надмірній" любові до власного предмету, і надмірній "емоціональності". Біда в тому що викладач не розміє "Як людина може цього не знати?", "Як це може бути їй не цікаво?". З одного боку - це нормальні яксоіт кожного викладача - любити свій предмет, намагатисся примусити усіх полюбити його.... АЛЕ.... але не такими методами та примусов.....
Зетс вере алес.
Пе.Се: Зеер гуд лелерин, юбер...

Вибачте за "очепЯтки".... клава стерта... :-)
Anonymous
народ, я вам все таки раджу поважати Галину Володимирівну. І не тому що вона мені ””” балів поставила. А от порція патріотизму вам, гультіпакам ( це прикол) не зашкодить, як і всім нам
давайте пожартую погано: скоро у нас 3-й триместр, а там ТАКЕЕЕЕ піде...
Ви хоч дивилися по другому тому хрестоматії...
Я ж пишу реферат зараз. Бали, поставлені Галиною Володимирівною, може, допоможуть мені нарешті отримати нормальну стипендію, та я її вже витратив на закупівлю першоджерел, бо
Патологічно ненавиджу сидіти в бібліотеках
А з приводу Галини Володимирівни - ви не праві. Я її поважаю й усім раджу. Вона довела мені, що українці - таки мають бути панами землі своєї. БО я от зависаю на проросійських сайтах, там такеє пишуть, аж тошно
АВГУР
Невже на ІДПУ світ зійшовся клином, частина студентів обливає викладача брудом, інша показує якими правильними повинні бути юристи.Як на мене всі ви помиляєтеся, час пройде все забудеться.Краще поговоримо про новини дня і топ-рейтинг практики.Колеги юристи, якщо ви тут пишіть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЧЕКАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
Lady in red
чула, що ФПвН-1 зараз ”просто в захваті” від пані Журбелюк. Вона звичайно, цікава тьотя, але зато потім практично всім нормальні бали поставить.. smile.gif
Juka
ти мані скажи, який курс був від неї в захваті... post-1088-1104441237.gif
а за бали реально не варто переживати... да і взагалі класна вона насправді...
Dereks
Та ну вас. Нормальний викладач. І до чого тут взагалі ”любити Україну по-російськи”. Так її семінари складні, так треба готуватись. Зате вона дає класні знання. За ті два невеличких місяці викладання ІДПУ у мене сильно змінилося розуміння історії України. Тепер я можу тверезо оцінювати факти без того ідеологічного лушпиння про ”визначну козацьку історії” ”Велику Русь” і все таке. Ну є недоліки, наприклад, необхідно виконувати певні її власні забаганки, на зразок конспектів. Ну але ж ніхто не ідеальний.
Lart
С забавной регулярностью тема воскресает из небытия после каждого набора новых студентов, потом точно так же почивает в бозе. А главное никто не делает никаких выводов. В общем все как всегда.
Меня она пугает только потому, что каждый раз как меня видит - норовит отобрать сигарету.
F3
Да просто шок проходит где-то через месяц. Тем более любой садизм скрашиваеться хорошоми оценками smile.gif
Dereks
Мені подобається загальний вигляд теми:
Ті у кого ІДПУ і деякі інші фреші гостро дискутують на тему ІДПУ, ті хто це вже пройшов з виглядом атцов пишуть ”атвелеченние” пости
F3
Ось що я можу сказати про ІДПУ:
ІДПУ - реально найкращий предмет
Дійсно єдиний предмет, де на семінарах я отримую задоволення та ще й щось доганяю.
І ваще. Всі хто жене на Журбелюк просто не рубят тєму.
fox_k
Давай не будем, сам знаєш як семінари проходять коли не підготував конспект!
Feja
угу и карту не нарисовал smile.gif

при небольшом количестве (мозгов, хы-хы) можно придумать как выкрутиться с конспектом (да хоть у друга из другой группы взять), другое дело что людям вот нравицца...

для меня ее пары всегда были небольшим, но стрессом...
Veela
Енергетичний вампіризм і совок - це гримуча суміш.
Juka
ти ще не знаєш хто така Волянська wink.gif
Veela
Уже боюсь. В мене характер такий, що я можу довго терпіти, але це терпіння в один момент закінчується і починається великий конфлікт.
smile_pray.gif
Dereks
Ну і на разі, найбільша інтрига. Скільки балів знайду я в своїй заліковці в понеділок, виставлених за сабж.
F3
(Dereks @ 24.06.2006, 22:29:24) *
Ну і на разі, найбільша інтрига. Скільки балів знайду я в своїй заліковці в понеділок, виставлених за сабж.

хє-хє. Ти вже маєш знати, що просто виставлянням оцінок ваше фінальне рандеву з Галиною Володимирівною не закінчиться. Ще будете слухати спіч ін стайл :”мнє грусна шо я разочарована” biggrin.gif
Dereks
(!nF3rnuZ @ 24.06.2006, 22:33:55) *
(Dereks @ 24.06.2006, 22:29:24) *
хє-хє. Ти вже маєш знати, що просто виставлянням оцінок ваше фінальне рандеву з Галиною Володимирівною не закінчиться. Ще будете слухати спіч ін стайл :”мнє грусна шо я разочарована” biggrin.gif

ти чіво!!! Нікакіх рандеву! Всі вже роз`їхались, а у Журбелюк - справи і вона сказала, шо прийде, виставить оцінки і залишить заліковки на кафедрі.
Juka

не так давно цю темку почитала доця Галини Володимирывни metaler.gif
Dereks
Ну всьо. 91
F3
(Dereks @ 27.06.2006, 01:29:11) *
Ну всьо. 91

моя 91 кручє ніж твоя 91 laugh.gif
А як інші оцінки в группі? ти не в курсі? Шось мені здається шо якщо вам вона нічого не говорила - то ви реально в ацтой пішли cry.gif
Жаль шо вам галина Володимирівна не сказала якусь анпутствєнну річ. Хоча, це ще раз підтверджує те шо ми, 1 группа - ацци, а ви якісь ваще лєвиє. metaler.gif
gnat
Хто знав, що Журбелюк ще й співає...
Komisar
(gnat... @ 23.09.2006, 01:04:03) *

я
happy-rain
(Komisar @ 23.09.2006, 01:14:45) *
(gnat... @ 23.09.2006, 01:04:03) *
я

та чого ви ... дуже класний був виступ biggrin.gif
Dereks
вразив не так виступ... як вступне слово Пані до нього...
gnat
але ж вона не вдарила потужним АВТОХТОННИЙ....
мені Оля це слово раз двадцять проказала під вухом... і всюди воно було в тему
l_b_Dress
зараз, коли ”це ВСЕ” вже позаду.....то...можу сказати, що може я іне переверювала її як викладача. хоч у мене і будо 95//92.......як людина вона дуже кльова......
gnat
я з тобою цілком згідний bye.gif
fox_k
(gnat... @ 3.10.2006, 16:16:03) *
я з тобою цілком згідний bye.gif

З тим, що вона, як людина хороша, ніхто не сумнівається
Ballistic
!
Попередження:
2 Happy Rain: писать посты без смысловой нагрузки - нехорошо. Вытер. Баллистик smile.gif
gnat
сумую за журбелюк... чому вона викладає на першому курсі, правильно було б виділити ІДПУ, і ІДПЗК... а от цікаво... скільки ще ЖУрбелюк протяне... і крові вип”є
maximuch
А я у этой пани писал курсач...
Скажу так. В роли руководителя практики она мне больше понравилась.
А вобще, не люблю сплетников и наговорщиков.
maximuch
А ты тут при чем??????????
.