Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Про Дебатний клюб
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Наука
kyivite
спробуй перейти до \"дебатного клюбу\"
там ми твою позицію грунтовно розглянемо.. 
там є відповідні правила.. чекаємо твоїх зауважень

Еге ж, "правила без правил". Ось і перше зауваження.
Ваш дебатний клюб часом не хворий на лівоцизм? Чому дозволяєте безкарно ображати відвідувачів? ai.gif

Зокрема через такі клюби і неможливі дискусії.
Волохатий дітько

Еге ж, \"правила без правил\". Ось і перше зауваження.
Ваш дебатний клюб часом не хворий на лівоцизм? Чому дозволяєте безкарно ображати відвідувачів? ai.gif 

Зокрема через такі клюби і неможливі дискусії.

перепрошую... але насправді Ваші пости містили заборонені в клюбі речі... крім того інші учасники Вас настільки ж образили наскільки і Ви їм...

крім того в клюбі Вам дозволено брати участь ... єдине прохання відповідати правилам.. це не складно і перший Ваш пост абсолютно їм відповідає =)))))
kyivite
Спочатку два питання по модеруванню.2. В клюбі з'явився учасник, якого я вважаю ідеальним втіленням інтелектуальної обмеженості і деструктивної налаштованості, - kyivite. Щоб у цьому переконатись, варто лише почитати його пости в інших темах, скоріше це навіть не його пости, а копіпасти. Пропоную заборонити йому участь в клюбі, а його повідомлення видаляти. Голоси Волохатого дітька і geniusa є вирішальними.

Друже, чи Ви читали взагалі свій дебат-клюб?

Прокоментуйте, будь-ласка, наведене повідомлення. Чи порушувало воно правила.

Якщо порушувало, чи можливі дискусії, коли репліку на це провокаційне (і безсоромно брехливе) повідомлення видаляють. Чи це є ідеальним втіленням інтелектуальної розкутості і конструктивної налаштованості Вашого клюбу?
Волохатий дітько
Ви праві... це повідомлення далі існує, хоча воно б мало бути знищене разом з всіма подальшими репліками..... Прошу Вас віднестися до цього як до недогляду... воно буде знищене як тільки в онлайні з*явится модератор....

ще раз перепрошую......
kyivite
Ви праві... це повідомлення далі існує, хоча воно б мало бути знищене разом з всіма подальшими репліками..... Прошу Вас віднестися до цього як до недогляду... воно буде знищене як тільки в онлайні з*явится модератор....

ще раз перепрошую......

ОК проїхали. Але зверніть увагу на коментар Джініуса (геніальний - цілком відповідно до ніка) до наведеної цитати. ai.gif

Явний овтоп. Бо і Джініусом обговорюється особа Кийвіта, а не тема. Це ЯНМД - теж із серії, чому неможливі дискусії. Про наявність овтопу хіба не мав я підстав зазначити у репліці.

І Ви, дійсно, певні, що модератор до Вас прислухається?
Волохатий дітько

АБСОЛЮТНО =))))) тому що я, Лівак та Геній - засновники та правотримачі клюбу =))))

а що до таких ляпів... то їх випавлятимемо .. дякую за зауваги....

Прошу надалі приєднуватися до клюбу .. у відповідності до його правил.... зауваження щодо їх недотримання завжди приймаються =))))
Волохатий дітько
тільки не варто свою участь в клюбі зводити тільки до них - оскільки це буде також вважатися невідповідністю правилам =)))) біьше цінуватиметься Ваша участь у дискусіях =))))
kyivite

АБСОЛЮТНО =))))) тому що я, Лівак та Геній - засновники та правотримачі клюбу =))))

а що до таких ляпів... то їх випавлятимемо .. дякую за зауваги....

Прошу надалі приєднуватися до клюбу .. у відповідності до його правил.... зауваження щодо їх недотримання завжди приймаються =))))

ОК. Але, поки що Ви у меншості серед співзасновників. Якщо за Вами не буде застережене право вето - я утримаюсь від повернення до клюбу.

Навіть після належного коригування дискусії. Бо вона стала неможливою через цілком упереджене ЯНМД ставлення одних учасників до іншого.

І імовірність повторення подібних ситуацій зберігатиметься
Волохатий дітько
Розумію Ваші побоювання.. намагатимусь з цим впоратися.... а щодо Вашої участі в клюбі - то це однозначно Вам вирішувати ....

Ми зацікавлені в присутності більшої кількості позицій та аргументів...
Проте Ви також повинні бути зацікавлені в озвученні своєї позиції... я не хотів би щоб Ви робили нам послугу долучившись до клюбу...

до зустрічі в клюбі =))))
kyivite
Розумію Ваші побоювання.. намагатимусь з цим впоратися.... а щодо Вашої участі в клюбі - то це однозначно Вам вирішувати ....

Ми зацікавлені в присутності більшої кількості позицій та аргументів... 
Проте Ви також повинні бути зацікавлені в озвученні своєї позиції... я не хотів би щоб Ви робили нам послугу долучившись до клюбу... 

до зустрічі в клюбі =))))

Ще раз дякую за запрошення. А щодо зацікавленості - це ж очевидно! Всі і кожен зокрема мають бути нам вдячні за те, що ми народились на світ :wink: .

А як ні, то вони негідники lol.gif І дискусії неможливі
Волохатий дітько

А щодо зацікавленості - це ж очевидно!  Всі і кожен зокрема мають бути нам вдячні за те, що ми народились на світ :wink: . 

от ця остання репліка має місце тільки як жарт і тільки в цьому розділі =)))
kyivite

А щодо зацікавленості - це ж очевидно!  Всі і кожен зокрема мають бути нам вдячні за те, що ми народились на світ :wink: . 

от ця остання репліка має місце тільки як жарт і тільки в цьому розділі =)))

Хтоб сперечався. А ще це правило (про неприпустимість образ) стосується у такій же мірі і Лефтіста, і Генія, і соціолога1981.

Бо встановлення правил, які на певних учасників не поширюються=неможливість дискусії
Волохатий дітько

Бо встановлення правил, які на певних учасників не поширюються=неможливість дискусії

згоден.....
genius
що таке ЯНМД?
alf
Як На Мою Думку?
genius
аааа... я думав, ругатєльство якесь
kyivite

Схоже, Ваша думка небагато важить для модератора Вашого клюбу.Все одно дякую за те, що її висловили. Успіхів Вашому клюбу!

А перший пост з тієї теми ти не хочеш процитувати?  :evil: Там, де група учасників домовилась вести аргументовані розмови і для цього, зокрема, не допускати в гілку інтелектуально обмежених і деструктивно налаштованих? Хто відповідає цим критеріям визначається трьома учасниками-засновниками клубу, в тому числі і мною. Тому мій пост аж ніяк не був офф-топом, а був внесенням пропозиції. Решта засновників клубу в принципі погодились з моєю оцінкою судячи з твоїх попередніх постів, але запропонували подивитися на твою поведінку в клубі. Твій наступний пост порушував три правила клубу і одне загальнофорумне правило (містив грубий особистий наїзд). Я про це написав і один з засновників, Волохатий дітько, запропонував знищити твій пост і, у випадку ще одного порушення, заборонити тобі писати в клубі остаточно. Цю пропозицію підтримали одноголосно всі три засновника і sociologist1981.

Які ще претензії?  lol.gif

Тобто твій наїзд, Лефтісте, був не грубий і не особистий?

І не політично мотивований. Отже, варто не допускати до дискусії не так як тобі бажано налаштованих і не таких геніяльних lol.gif як ти. Не таких лефтістичних як соціолог і не таких соціологічних як джініус?

Але ж дискусія.. дискусія неможлива
Leftist
Схоже, Ваша думка небагато важить для модератора Вашого клюбу.Все одно дякую за те, що її висловили.

Це про що?

Тобто твій наїзд, Лефтісте, був не грубий і не особистий?

Це був не наїзд, а внесення пропозиції

І не політично мотивований.

Абсолютно вірно

Але ж дискусія.. дискусія неможлива

З тобою дискусія справді неможлива і особисто я від цього не страждаю. І припини офф-топити будь-ласка!

Я згоден, що внесення пропозицій мають знищуватися, це справді недогледіли, але рішення модератора і засновників знищуватися не повинні.
kyivite
Оскільки клюб виявився заражений політичною цензурою та лівацизмом, ще й має упередженого модератора, з клюбу виходжу, свій пост замінюю на це повідомлення
sociologist1981
Оскільки клюб виявився заражений політичною цензурою та лівацизмом, ще й має упередженого модератора, з клюбу виходжу, свій пост замінюю на це повідомлення

Выйти из чего-либо возможно только в том случае, если Вы были участником.
Leftist

Якщо це про його перший пост, то я би в такому випадку його знищив за деструктивну налаштованість smile.gif
kyivite

Выйти из чего-либо возможно только в том случае, если Вы были участником.

Створіть окремий закритий форум - і бавтеся досхочу. Цензуруйте один одного, близнюки-брати

Дайте об"яву:

З"явився дебатний клюб для групи політичних цензорів.

З правилами, які відмінні від правил Форуму.

Чи не варто виділити вас, форумлянські унікуми, у окремий закритий форум - подібно до патріціанського. Хай політичні близнюки-браття насолоджуються однодумством та вдовольняють ностальгію за совком. lol.gif
genius
Лефтісте, а ти чого не пишеш? теж образився? :-)
Волохатий дітько
м-да.. дискусії довкола клюбу скоро переважать дискусії в клюбі.....

а ще .... вищерозташована дискусія як на мене не повинна була відбтися взагалі....

шкода що вона сталася =((((( cry.gif
Leftist
Лефтісте, а ти чого не пишеш? теж образився?

Я не образився. Тема зараз дуже цікава тільки справді не має часу писати довгі і розумні речі.

а ще .... вищерозташована дискусія як на мене не повинна була відбтися взагалі....

З Київітом тільки така дискусія і могла відбутися. Раджу не ставитися серйозно до цього клоуна
Волохатий дітько

З Київітом тільки така дискусія і могла відбутися. Раджу не ставитися серйозно до цього клоуна

Ну тут повинен діяти принцип віднесення не до "коуна" а до його тез... тобто якщо чоловік себе якимось чином дискредитував в інших відділеннях та темах форуму то це ще само собою не означає що ми повинні ставитися до нього упереджено...

критика повинна виходити не на персоналії а на позиції... що в нас є записано в правилах... тому я нідо яких "клоунів" серйозно не ставлюся та й не можу ставитися тому що я ставлюся серйозно тільки щодо тези та аргументів...

деякі зауваження київіта стосовно організації дискусії в клюбі були справді доречними...

от.......
Leftist
до речі, він таки замінив свій перший пост. Пропоную його знищити за безпідставний наклеп
kyivite
З Київітом тільки така дискусія і могла відбутися.

Стара гебістська логіка. Як у 1939-1945 роках. Спочатку приходять НКВДисти і мордують, гвалтують, вбивають. Вчителів, священників, інтелегенцію...

Боївки ОУН завдають бандитам з чекістськими погонами удару у відповідь.

Ось, ми були праві, - кажуть гебісти. Ви отродясь - націоналісти, різуни і вбивці. Правильно ми вас мочили.

Гебістська слава не помре не поляже! В решпектах вірних чекістів відновиться

А может, как говорил один дядька: \"Пусть половина человечества погибнет, зато другая половина вкусит радость эксперимента.\" smile.gif

respect

В останнім решпекті смайликів не видко ai.gif

Хотелось бы что бы Украина перестала быть заповедником совковой жизни, и что бы население поскорей забыло, что они когда то были гражданами совковой империи Зла, и участниками поганого исторического эксперимента.

Хотелось бы что бы присутствующая на Форуме политическая элита Украины, по возможности состояла из людей в чьих жилах нет холопской крови.

до речі, він таки замінив свій перший пост. Пропоную його знищити за безпідставний наклеп

Цікаво, лише пост чи Кийвіта знищити? :wink:

Власне такі люди при владі - навіть при владі модератора клюбу - це завжди нищення. Спочатку свободи слова, а потім і політичних супротивників :!:
Волохатий дітько

шкода зо замінив... тепер він не відповідає правилам =((( треба знімати
kyivite
безпідставний наклеп

шкода зо замінив... тепер він не відповідає правилам =((( треба знімати

А ті дії, що спричинили заміну, правилам відповідають question.gif:

Власне це риторичне запитання - Ваш мордер уже зазначив великомудрий висновок: безпідставний наклеп ai.gif
Leftist
А ті дії, що спричинили заміну, правилам відповідають

Цілком відповідають

Геніусе, ти не проти?
kyivite
А ті дії, що спричинили заміну, правилам відповідають

Цілком відповідають

Геніусе, ти не проти?

А де ж інший член ревтрійки (соціолог 1891), у відпустці? Ну прям "Сказка о тройке"
genius
не проти.
але краще пишіть щось по суті, а не ссорьтєсь
а інший член ревтрійки - не соціолог, а Дітько, якщо нічого не сталося без мене
ironmax
Я б попросив тебе, Київайт, піти звідси з форуму, тихо і спокійно. А то забанимо. Або поводься тихо і все буде в порядку... І на Лефтіста не гони. Він єдиний більш - менш інтелектуальиий модератор з усіх, що тут є на форумі...
ironmax
Лефтіст, пропоную знищити пост Київайта. Хто ще за?
Волохатий дітько

Лефтіст і сам себе не вважає самодостатнім модератором. Інакше не прикривав би свої дії колегіальним рішенням однодумців

Щодо колегіальних рішень - то ми троє: Лівак, Гєній та я є засновниками клюбу.. відповідно модерування відбувається на колегіальній основі - рукамии Лівака.....

от і все... а високий рівень інтелекту цього чоловіка (Лівака) я думаю не можна ставити під сумнів....
Leftist
Три поста Київіта містили особисті образи і були знищені.
.