Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shuher і його аватар
Могилянський форум > Форумні справи > Архів > Історія форуму
Anonymous
щодо Аватара Sluhera - то це просто огидно !!!
cMiX
Чесно кажучи, мені теж сподобалось, а от щодо Аватара Sluhera - то це просто огидно !!!

агов! чого до аватару чіпляєшся?? справа кожного його аватар
Волохатий дітько
ага.. зараз перейдемо на персоналії наб*єм морду за аватар та чіплляння до нього =)))))
nkraft
Офигительный автар!! Не х. гнать! biggrin.gif
Shuher
Чесно кажучи, мені теж сподобалось, а от щодо Аватара Sluhera - то це просто огидно !!!

Кажи чесно чи бреши, але у тебе нічого нема - ні імені, ні аватара. З цього повідомлення навіть стать важко визначити.
Волохатий дітько
до Шухєра

та ну тра лишитися того фацета - має свою думку - най тішиться... на особистості переходити не цікаво... він просто виявив своє невігластво і перейшов на особистості... а ми кинулися мочити його, ого ж методами... не правильно =)))
Shuher
Я знаю що неправильно... Все одно мій аватар не може зіпсувати враження про прикольну вечірку... У нас уже є ідеї стосовно інших.
Shuher
не треба про мене топіки вирізати. я проти.
OliaX
А мне нравился тот, первый аватар с котенком в шапочке деда мороза... милоsmile.gif)
ну а что сейчас.. эту картинку я в Инете когда-то скачала...
Разве у нас не демократическая страна, чтобы каждый выбирал себе?
"Можна вибрать друга и по духу брата" ©
BAHO
Да не, хороший аватар, что вы в самом деле.

Приятный, ненавязчивый... Тонкий призыв прославить фотошоп и руки мастера smile.gif

А в полный рост эта картинка вообще позволяет провести пять минут над абсолютно оправданным здоровым смехом. При каждом просмотре!
avb
Аватар хороший, главное запоминается....!
Shuher
Люди, невже нема цікавіших тем для обговорення???

2 Оля
А ти й котенятко пам"ятаєш???? Прикольно. biggrin.gif
.