Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Підготовчі курси
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для абітурієнтів
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
[kuzna]ZANT[chronicler]
Так що ви думаете з цього приводу?щось цыкаве?Come on!
Kunia
у нас не було грошей та часу це
тому довелося вступати своїми силами smile.gif
Me
І я не навчалась.
А навіщо витрачати стільки грошей? Вони дійсно допомагають???
Kunia
я хіба що на результатах вступних іспитів чув думку про ДДП - "якщо не вступили, спробуйте ДДП - принамйні, не забудете за рік що вчили в школі"
Bigmama
Я сам не навчався на ДДП. У мене на факультеті десь 60% ДДП не відвідували.
Краще всього брати програмки і навчатися самому або з викладачем з могили. Але в такому випадку треба обов"язково іти на інтенсив!
TARoZ
Я сам не навчався на ДДП. У мене на факультеті десь 60% ДДП не відвідували.
Краще всього брати програмки і навчатися самому або з викладачем з могили. Але в такому випадку треба обов\"язково іти на інтенсив!

Наприклад я ходив на вечірні курси і 60% усього матеріалу засво"їв звідти.

Але інтенсив теж непогано - просвітлює мозок перед тестом! :wink:
Anonymous
А там викладаю. Досить прикольно
KISSLOTNIY
А я вчусь на заочних підготовчих зараз. І скажу вам шо це дійсно дуже класна річ! Хоч сесії дуже тяжкі - 6 днів поспіль з 8:30 до 17 це круто. В листопаді перший раз був. навантажили добряче інформацією. Доречі дуже добре шо якраз на них ще й повторюється весь пройдений матеріал, за одне й готуєся до випускних екзаменів. так шо користь подвійна :wink:
Travelpest
Але інтенсив теж непогано - просвітлює мозок перед тестом!

Навпаки, засмічує (знаю з власного досвіду), хоча інтенсив з біології вівся на належному рівні
Anonymous
Окремі курси досить змістовні, але далеко не всі.

ZANT[chronicler]\"]Так що ви думаете з цього приводу?щось цыкаве?Come on!
:oops:
Alexa
А навіщо витрачати стільки грошей? Вони дійсно допомагають???

Щось я у цьому сумніваюсь, що вони допомагають... Я навчалась на денному ДДП, і хочу сказати, що нового майже не дізналася, але і "старе" не забула.
Дуже змістовні лекції дають на праві (90% інформації зустрічається на тесті), біології (викладачка сама складає вступний тест). На всі інші курси, якщо людина добре розбирається в матеріалі, то можна піти послухати. А якщо ні - то це темний ліс!!!
Anonymous
ДДП - "якщо не вступили, спробуйте ДДП - принамйні, не забудете за рік що вчили в школі"
...згодна, але є ще один досить великий + надибаєш купу друзів 8) прикольно..з ними і навчатися веселіше....а також запам"ятаєш купу матеріалу...взагалі генієм будеш!!! ai.gif lol.gif

А так...треба вибирати кому що довподоби:
мій знайомий того року на інтенсиві був, так каже, що приходив аби тільки поспілкуватися... :roll:
...вчиться він зараз на ДДП :twisted:

Якщо знаєш матеріал досить добре, то можна походити на вечірні курси,якщо ж відчуваєш, що будеш лінуватися дофіга, то краще обрати ДДП :wink:
avb
Я вважаю, що на інтенсив треба ходити лише у тому випадку, коли предмет добре знав, але трохи підзабув чи давно не повторював. Особливо для тих, хто не щойно закінчив школу. Я вирішила піти на математику... я її поганенько і так знала, а після курсів взагалі руки опустилися і я подумала, що все надто "запущено".
BAHO
Гы, не помню в школьном курсе оценки "запущено" biggrin.gif

На ДДП меня не было... Может и зря, но практика показывает, что поступить можна и так.
Firgus
Ходил я на эти ****** вечерние курсы. Мои впечатления: нихрена они не дают. С таким жен успехом можно готовиться дома самому. Преподаватели уставшие, безразличные, все это излогается в хаотичном спешном порядке, так как отведено мало часов. Берут прилично, а дают ничего. Я жутко ими недоволен лучше уж эти деньги заплатил репетитору.
ДДП я бы посещал не учись я в школе. Многие оттуда поступили и мне кажется это была более реальная помощь.
Anonymous
УЖАС КАКОЙ!!! ДДП - это просто Пэ.Цэ., уж лучше днем секретаршей, а вечером - на курсы  :twisted:

Звідки такі веееличезні знання про навчання на ДДП ai.gif ? В мене, наприклад абсолютно інші відомості про це місце і до того ж з власного досвіду!!!
*KSuNya*

Ну взагалі можна знайти деякі переваги навчання на ДДП... але ж можу сказати, що веселіше (на мою думку) там навчатись... тим хто приїхав до Києва... і саме це мене не дуже втішає! sad.gif
Kletka
ДДП - це дуже прикольна штука. Там немає незаліків, з ДДП не виганяють. Правда стипендію не дають, але і серед студентів не всі її отримують.[color=green][/color]
KISSLOTNIY
*KSuNya*
О, ти також на заочних курсах? в курсі шо сесію перенесли на 15 число і треба до цього часу весь список контрольних за бкерезень зробити?
я в шоці взагалі, тікльки но закінчив за лютий - одразу за березень треба братись... про навчання в школі я мовчу, я на нього вже давно забив, часу нема smile.gif))
Catalina
І я на заочних курсах!!!!!!!!!!

Ти вже робив к.р.з історії Могил-и №4???
Скажи, що сталося з Академією після указу Синоду 1798 р.??? huh.gif
Catalina
(Ivas @ 12.02.2005, 12:13:48)
(Catalina @ 11.02.2005, 15:52:16)

Девушка, иногда полезно смотреть на дату поста smile.gif

Чел уже поступил давно и даже сессию сдал, а ты его всё про курсы спрашиваешь wink.gif

*

Сорри ohmy.gif .............не посмотрела дату........... Yes.gif
Catalina
Самое интересное то, что у того пацана были такие же вопросы по истории Могилянки............(почему я и подумала, что это этот год)!!!!!
madness
(Ivas @ 18.02.2004, 02:08:51)
УЖАС КАКОЙ!!! ДДП - это просто Пэ.Цэ., уж лучше  днем секретаршей, а вечером - на курсы :twisted:
*

Ну это ты зря... dry.gif я вот училась на ДДП...это было порсто замечательно...и очень весело....уж куда веселее, чем ”днем секретаршей, а вечером - на курсы” smile.gif
madness
Кстати, что касается вечерних курсов, то не стоит ходить на все предметы...я вот ходила на все...толку от этого не было никакого...ну разве что английский и украинский подтянула...а всё остальное осталось на том же уровне...а вот на ДДП было как-то получше smile.gif
andez
На ДДП не гнати! Особисто я вважаю той рік своїм найкращим роком в Могилі! Стільки дійсно гарних друзів, плюс (якщо вчитися) знання одержуєш, на відміну від вечірніх курсів. І не напружуєшся особливо. От воно як!
Hugo
Так ДДП це прикольна штукенція. Я сам випускнак ДДП(стаціонар) 2004 року. Багато друзів,знайомих,прикольних вечірок та й взагалі приємних вражень! Шкода тільки,що залишалося мало часу на навчанняsmile.gif
$pike
(Catalina @ 11.02.2005, 14:52:16)

*

Тобі ще потрібна відповідь на питання,що сталося з Академією в 1798р?
Тільки мені ще потрібні варіанти відповідей(вони ж там присутні?!),
бо я крапаль не зовсім пам’ятаю smile.gif
Catalina
ТАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yes.gif
Мені ще потрібна відповідь!!!!!!!!!!!!!!
КМА повинна була Указом Св.Синоду 1798р.
Варіанти:
1)виконувати обов”язки ”головних семінарій”
2)стати Духовною академією
3)Стати Духов.семінарією
4)Братський монастир передати під шпиталь
5)Підпорядковуватися Києво-Печерській лаврі
tatarin_art
Пам”ятаю точно що 17 вересня 1798 було вроваджене академічне правління, а от з твої варіантів не пам”ятаю. Пошукаю.

Доречі люди, буду вдячний якщо мені хтось скаже коли зараз проводяться пробні тестування. ohmy.gif
Captain x Morgan
(tatarin_art @ 16.02.2005, 20:51:09)
17 вересня 1798 було вроваджене академічне правління
*

Прям в мой День Рождения biggrin.gif
tatarin_art
(salamander @ 16.02.2005, 22:52:06)
Прям в мой День Рождения biggrin.gif
*

То ти я бачу Дункан Маклауд lol.gif
Captain x Morgan
tatarin_art
Та нет, я чуть позже был wink.gif Я имел в виду только день, а не год.
TARoZ
(Catalina @ 16.02.2005, 20:00:53)
КМА повинна була Указом Св.Синоду  1798р.
Варіанти:
3)Стати Духов.семінарією
*

Слухай, я не хочу вказувати на певні дрібниці...

Але відповідь тобі надавали і вже неодноразово! Варіант №3!!!
$pike
Варіанти:
3)Стати Духов.семінарією
*

Так, здається(відсотків 90) відповідь дійсно №3
Так,відмічай 3-тю smile.gif
Catalina
(tatarin_art @ 16.02.2005, 20:51:09)
Пам”ятаю точно що 17 вересня 1798 було вроваджене академічне правління, а от з твої варіантів не пам”ятаю. Пошукаю.

Доречі люди, буду вдячний якщо мені хтось скаже  коли зараз проводяться пробні тестування. ohmy.gif
*

Вони відбуваються в кінці кожного місяця (субота або неділя)
вартість 80 грн.
попередній запис та реєстрація за тел.
238-28-61 Yes.gif
Catalina
($pike @ 17.02.2005, 10:56:49)
Варіанти:
3)Стати Духов.семінарією
*

Так, здається(відсотків 90) відповідь дійсно №3
Так,відмічай 3-тю smile.gif
*

Великий респект за відповідь!!!!!!!!!!!!!!!!!!За те, що допомагаєте мені!
Yes.gif wink.gif
$pike
Йо велком smile.gif
Ocean
Пам’ятаю я відвідував інтенсив - хотів навчатися на підготовчих, але лише за 4 тижні до вступу повернувся в Україну. Моя думка - прикольно, але дуже багато інформації за короткий період часу (десь 2 тижні). Але це звичайно залежить від кількості предметів. у мене, наприклад, було 5 пар щодня...це було наряжно...якщо ще й прийняти до уваги що рік не вчився в Україні та й те що знав майже забув...курси дали мінімум, сказати чесно, але...було дуже цікаво, дізнався багато нового, хоча і накладно. Проте, з того, що брав, українська мова - супер (читала молода викладачка з Шеви, на жаль прізвища не пам’ятаю), правознавство - прикольно, там прєпод вигонний попався, історія - фігня справжня (якби не ціла аудиторія гарних дівчат зовсім можна було б поїхати) - прєподи, а їх було аж 3, просто давали короткі анотації по кожній з тем, а іноді просто читали не зупиняючись назви тем, математика - не знаю, ніколи в ній не шарив і шарити різко після цього не став, найбільший спогад - писали фінальний тест, підкидуючи монетку (1 чи 2 відповіді вгадали таким чином). Такі справи!
Catalina
Ти , мабуть, вчився в Америці ? ( FLEX)
Не знаю, чому я так подумала....)

А інтенсив , напевне, дійсно дуже допомагає, не раз про це чула...
Я теж буду відвідувати інтенсив, алеоберу тільки 3 предмети: укр, біологія, історія. Yes.gif
*KSuNya*
Чомусь в мене сумніви щодо інтенсиву з Історії! unsure.gif Хіба що просто походити, послухати... Хоча це краще... ніж нічого!
tatarin_art
2 Catalina: Дякую!

2 Ocean: Згадую як на інтенсиві сидів а на Контрактовій розгортали концертну площадку ”Машини Времени” це було щось, вони розігрувались а ми уважно конспектували укр.мову cool.gif
TARoZ
Ісорія на інтенсиві навряд чи допоможе... От Право, укр.м. та енгліш - те що треба.
WE:Fln
А скільки коштують курси?
Catalina
Як буде цього року-не знаю, але того року, коли вступала моя подружка(доречі, успішно) , ціни були такими:
англ- 200гр.-30годин
матем-170-30год
укр-200- 30год
право-160--
л-ра-150
історія-150
біологія-150
фізика-150
хімія, іст.КМА-150

Yes.gif
Catalina
tatarin_art ”2 Catalina: Дякую!”

—Нема за що”! smile.gif
Ocean
(Catalina @ 18.03.2005, 21:12:17)
Ти , мабуть, вчився в Америці ? ( FLEX)
Не знаю, чому я так подумала....)

*

так...добрі до тебе думки випадково приходять! в самісіньке яблучко! ну як там підготовка?
2 Ocean: Згадую як на інтенсиві сидів а на Контрактовій розгортали концертну площадку ”Машини Времени” це було щось, вони розігрувались а ми уважно конспектували укр.мову

да, пам’ятаю, було таке...тоді, здається, субота була...громихало прикольно! та ще прикольніше було дивитись на розгублені обличчя викладачів та спостерігати їх спроби подолати цей шум...:-)
Чомусь в мене сумніви щодо інтенсиву з Історії!  Хіба що просто походити, послухати... Хоча це краще... ніж нічого!

навіть і не сумнівайся: точно говорю - не допоможе. Там просто коротенька анотація тем, при чому інколи прєпод просто прочитує назву, бурмоче про себе ”ну це ви повинні знати” і переходить далі...але інколи, буває, й розповідав щось
Van Baboshyn
(Ocean @ 18.03.2005, 16:31:19)
Проте, з того, що брав, українська мова - супер (читала молода викладачка з Шеви, на жаль прізвища не пам’ятаю), правознавство - прикольно, там прєпод вигонний попався, історія - фігня справжня (якби не ціла аудиторія гарних дівчат зовсім можна було б поїхати) - прєподи, а їх було аж 3, просто давали короткі анотації по кожній з тем, а іноді просто читали не зупиняючись назви тем, математика - не знаю, ніколи в ній не шарив і шарити різко після цього не став, найбільший спогад - писали фінальний тест, підкидуючи монетку (1 чи 2 відповіді вгадали таким чином). Такі справи!
*

Ocean, можеш згадати їхні прізвища? Треба знати, на кого варто йти.
Ocean
(Ivan Baboshyn @ 4.04.2005, 15:07:54)
(Ocean @ 18.03.2005, 16:31:19)
Проте, з того, що брав, українська мова - супер (читала молода викладачка з Шеви, на жаль прізвища не пам’ятаю), правознавство - прикольно, там прєпод вигонний попався, історія - фігня справжня (якби не ціла аудиторія гарних дівчат зовсім можна було б поїхати) - прєподи, а їх було аж 3, просто давали короткі анотації по кожній з тем, а іноді просто читали не зупиняючись назви тем, математика - не знаю, ніколи в ній не шарив і шарити різко після цього не став, найбільший спогад - писали фінальний тест, підкидуючи монетку (1 чи 2 відповіді вгадали таким чином). Такі справи!
*

Ocean, можеш згадати їхні прізвища? Треба знати, на кого варто йти.
*

Ім’я викладачки української мови - Акуленко Аліна Анатоліївна, та повторюю, що вона працює в Шеві і не факт що ще працює/працюватиме в Могилянці
Van Baboshyn
Угу, дякую!
шимон
(Catalina @ 11.02.2005, 14:52:16)

*

ХЕ, ПОПА БУЛА МОГИЛЯНЦІ...
.