Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Клавішник в Могилянський гурт!
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Музика
1, 2, 3
Dmee3
Шукаємо клавішника у місті Київ alkash.gif
стилістика - незаїжжений і технічно цікавий україномовний метал (ну понятно) metaler.gif
рівень гурту середньо - високий, разом вже кілька років, робота з метрономом, невеликий концертний досвід pray6.gif
середній вік 20 років, склад неординарний, люди цікаві та прості. Репетиції - тричі на тиждень по три години (навіть троха більше, пахати доведеться). smile_genius.gif

вимоги:
- вік приблизно до 25-ти років, але не меньше 16ти (якшо є тверда впевненість в більш молодому віці - ласкаво просимо)
- гарне почуття гумору, вміння і бажання працювати і працювати багато smile_idea.gif

- власний інструмент нормального рівня (не обовязково але дуже бажано, бо э тыки самограйка тыпа касіво =) ) pardon.gif

- Українська мова, але не обовязково) силувати говорити на якійсь мов ніхто нікого не буде look.gif

контакт:
095 577333пять
093 672838шість
Дмитро (драммер)

Чекаємо на тебе)
Smith
(Dmee3 @ 20.12.2009, 18:08:43) *

рівень гурту середньо-високий, разом вже кілька років, робота з метрономом, невеликий концертний досвід pray6.gif

середньо-високий у Океану Ельзи, у вас, очевидно, рівень мінімально ніякий.
Captain x Morgan
crap.gif
Ксюшешен

та лан тебе, Смит, пусть тусуются, плохо что ли? Люди чего-то хотят, чего-то ищут, зачем же сразу в урну?
Van Baboshyn
та лан тебе, Смит, пусть тусуются, плохо что ли? Люди чего-то хотят, чего-то ищут, зачем же сразу в урну?
Ксюшешен
Бабошин такой понимающий, такой чуткий мужчинка!) просто прелесть.
noddeat
(Smith @ 20.12.2009, 17:14:51) *

рівень гурту середньо-високий, разом вже кілька років, робота з метрономом, невеликий концертний досвід pray6.gif

їбать, скільки пафосу post-1088-1233257887.gif

хіба і так зрозуміло, що це не Металліка, а просто молодіжний гурт, що лабає в своє задоволення.

Дописано о 18 годині 54 хвилин 17 секунд
(Van Baboshyn @ 20.12.2009, 17:21:10) *

ну нада ж обов’язково виїбнутися своїм нев’є*енним знанням стилю, без цього бонет не бонет.
Mrs.Brightside
шо це за дівчинка-адок у вечірній сукні і шкарпетках? вокалістка?
Van Baboshyn
(Ксюшешен @ 20.12.2009, 18:22:52) *
Бабошин такой понимающий, такой чуткий мужчинка!) просто прелесть.
Я думав просто флеш-моб запустити pardon.gif
Левеня
Нє, ну Алін, а чи не пофіг як вона вдіта, коли вона співає гарно? Чи може ти, як дівчина більш стильна, будеш краще за неї співати? я припускаю, шо може твої вокальні здібності навіть кращі за такі ж цієї дівчини, але чи вони залежать від того як ти вдіта?
Mrs.Brightside
(Левеня @ 20.12.2009, 19:13:05) *
Нє, ну Алін, а чи не пофіг як вона вдіта, коли вона співає гарно? Чи може ти, як дівчина більш стильна, будеш краще за неї співати? я припускаю, шо може твої вокальні здібності навіть кращі за такі ж цієї дівчини, але чи вони залежать від того як ти вдіта?

я просто спитала, шо ви причепилися7 мене завжди цікавили фрікі.

а потім, якщо вже на те пішло, я щітаю, шо якщо ти видерся на сцену, то маєш і співати/грати гарно, і виглядати добре. бо голосистих у нас ріальна дафіга. дивилися колись караокє? там мільйон народу, і всі можуть заспівати вітні х’юстон. от тільки стільків — по мінімуму.
Van Baboshyn
Обоже, як можна бути таааким занудним! Яка сцена? Репбаза холодна! Ще питання є?
Mrs.Brightside
по-моєму, занудними є ви зі своєю толерантністю poke2.gif
Van Baboshyn
По-моєму ти не уявляєш собі як робиться музика.
Mrs.Brightside
(Van Baboshyn @ 20.12.2009, 19:32:20) *

імєнна в вечірньому платті і насках
noddeat
Аліна, це ти занудна зі своїм одягом. Через тебе всі дівчата навіть в туалет не можуть вийти без макіяжу, зачіски та іншого гавна.
philosoф
Мать честная! Да это же знаменитая группа ”Покровск-Альянс” pray6.gif

Weise-Sonia
А я то думаю звідки мені ввижається шось знайоме? Я їх знаю, правда не всіх. Чула як грають, гарно досить))). Правда солістки ні разу не чула, а цікаво було б.
Тю, та й я не думаю шо солістка так на самому виступі була, може то десь перед виступом в носках бігала, потім в шось перезулася, чи просто зняла alkash.gif
Mrs.Brightside
(NodDeat @ 20.12.2009, 19:37:31) *
Аліна, це ти занудна зі своїм одягом. Через тебе всі дівчата навіть в туалет не можуть вийти без макіяжу, зачіски та іншого гавна.

cranky.gif
я ващє розсікаю на кросачах і джинсах
фарбуюсь я, да, але над зачіскою не заморочуюся. не треба робити з мене якусь стіляжну тьолку на юбках і каблах.
ictus
перша фотка повеселила))
x_andriyfo_double_x
(Weise-Sonia @ 20.12.2009, 19:41:15) *
А я то думаю звідки мені ввижається шось знайоме? Я їх знаю, правда не всіх. Чула як грають, гарно досить))). Правда солістки ні разу не чула, а цікаво було б.
Тю, та й я не думаю шо солістка так на самому виступі була, може то десь перед виступом в носках бігала, потім в шось перезулася, чи просто зняла alkash.gif

грають якесь гівно. по ходу це та ”група”, шо грала на концерті магеланскіх гуртів (фактично одні Ін Монтібус + всякий ацтой). там ше тіп на сопілці витинає. poke2.gif
хіба нє?
Van Baboshyn
(Mrs.Brightside @ 20.12.2009, 19:35:37) *

імєнна в вечірньому платті і насках
Та як завгодно. Це атмосфера репбази smile.gif Робиш що завгодно. Таке основне відчуття.

Фотки якраз нормально передають.
noddeat
(Mrs.Brightside @ 20.12.2009, 18:42:29) *
cranky.gif
фарбуюсь я, да, але над зачіскою не заморочуюся. не треба робити з мене якусь стіляжну тьолку на юбках і каблах.

ти чогось заморочуєшся, як інші вдягнені. навіть якщо це репбаза, а не сцена. чого?
Weise-Sonia
(x_andriyfo_double_x @ 20.12.2009, 19:51:05) *

грають якесь гівно. по ходу це та ”група”, шо грала на концерті магеланскіх гуртів (фактично одні Ін Монтібус + всякий ацтой). там ше тіп на сопілці витинає. poke2.gif
хіба нє?

Не знаю чи то ті самі, то не на сопілці, а на флейті, хоча може там хтось і на сопілці є))..
Саме те шо чула я, мені сподобалося, але чула я мало, тому судити важко.
Van Baboshyn
(NodDeat @ 20.12.2009, 19:56:38) *
(Mrs.Brightside @ 20.12.2009, 18:42:29) *
cranky.gif

ти чогось заморочуєшся, як інші вдягнені. навіть якщо це репбаза, а не сцена. чого?

І Ющенко - селюк! smile_idea.gif
Дуже підозрілий формальний підхід.
Кулёгъ
а у вас шо,дэмок нету?

и я согласен с алиной.вечернее платье даже на репбазе - уныло и говно.
а если так еще и выступать,то лучше уж корпспейнтом измазаться. post-1088-1233257887.gif
Mrs.Brightside

чого ви вирішили шо то репбаза?

Dmee3
(Smith @ 20.12.2009, 19:14:51) *

По перше - у нас я так розумію різні розуміння класифікації рівня гурту

По друге - доки ви мені не доведете протилежного - я маю досить досвіду і знань щоби стверджувати, що моя класифікація більш точна

По третє - пане, у вас немає жодного уявлення про рівень гурту,так що фраза ”очевидно” мусить бути або аргументованою, або це просто снобістичний випєндрьож

По Четверте - в Океані Ельзи грають професійни музики - це не середньо - високий рівень, це професійний рівень. Не плутайте рівень музикантів і те, чи вподобав гурт саме вам.

А взагалі, дещо схвилював снобістичний настрій - чувачки, що сталося? хто вас образив?

я ж не пишу сюди який ми офігенний гурт, я клавішника шукаю, і задався ідеєю знайти клавішника з могилянки, бо допоки більшість могилянців, що траплялися мені на життєвому шляху, були офігенними людьми...

Вокалістка в шкарпетках - бо то репетиція і вона міряла плаття, на фото я намагався передати настрій гурту, і помістити як найбільше його учасників, щоб майбутньому кандидатові в клавішники було простіше.

Прошу панове - давайте якось без снобістичного флуду, грають гімно і тд. навіть якби то була правда - навіщо це тут?
Mrs.Brightside
та просто нудно
Dmee3
(Mrs.Brightside @ 20.12.2009, 21:16:45) *

то репбаза =)
noddeat
(Mrs.Brightside @ 20.12.2009, 19:16:45) *

бо вона так виглядає.
БсШ
post-1088-1233257887.gif як завжди у брайтсайд туфтові аргументи
Mrs.Brightside
де ти бачиш, шоб я щось аргументувала
БсШ
а ну да, не аргументи, а вислови
Ксюшешен
ура, бабы срутся alkash.gif ))
Mrs.Brightside
(БсШ @ 20.12.2009, 20:46:03) *
а ну да, не аргументи, а вислови

тим, хто ходить в странних шмотках і в задротських чоботах, моїх висловів не зрозуміти.
БсШ
хахаха, дивний одяг і задротські чоботи

Dmee3
моднікі і модніци))))
давайте по темі, буду вдячний за будь яку допомогу в процесі пошуку
Evil Kittykate
Ну, честно говоря, по ”классификации музыкантов” и ”фотки нас” искать клавишника куда сложнее, чем по демке, которая покажет, что же именно вы играете. Даже если демка записана на диктофон.
Удачи.
x_andriyfo_double_x
(БсШ @ 20.12.2009, 21:05:22) *

ахахах
сімфо-мітал гавно всьоравно

якшо ви ше й патлаті, то ви ващє ацтой
БсШ
(x_andriyfo_double_x @ 20.12.2009, 22:07:39) *
ахахах

відсмокчи
x_andriyfo_double_x
якшо є у вас тіп такий крутий як кідіс чи фрушанте, то хулє мона й пталачами бути
Dmee3
(x_andriyfo_double_x @ 20.12.2009, 23:07:39) *
ахахах

а мова йшла про симфо метал? ви неуважні...
з приводу зачіски - то кожному своє, довге волосся аж у одного члену гурту з шести, і це аж ніяк не є визначником будь чого взагалі..
А от ваше хамство і вельми товстий тролінг - є показником
на даному етапі можу запропонувати демку в міді, вишлю по запиту, або якшо мені хтось пояснить як тут - викладу тут
Кулёгъ
если вас уже шестеро,нафиг вам клавишник??О_о
ictus
(Dmee3 @ 20.12.2009, 22:51:51) *
(x_andriyfo_double_x @ 20.12.2009, 23:07:39) *
ахахах

а мова йшла про симфо метал? ви неуважні...
просто часто клавіші у симфо)
Кулёгъ
я так выкупаю,тут именно атмосферик блэк,с украинским уклоном. hmm.gif
Fender
а ты?
Van Baboshyn
А я уявляю. Досвід як не як hmm.gif
x_andriyfo_double_x
(Кулёгъ @ 20.12.2009, 23:17:08) *
я так выкупаю,тут именно атмосферик блэк,с украинским уклоном. hmm.gif

з того, шо я чув секунд 18-23 на каницку в кмц, можу сказати, шо то було нудно + сопілка якась робінгудська. якісь троллі скандинавські
Fender
(Van Baboshyn @ 20.12.2009, 23:52:11) *
А я уявляю. Досвід як не як hmm.gif
ссылку.
.