Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ваші "найулюбленіші" викладачі...
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів
1, 2, 3, 4
BAHO
А не спровоцировать ли мне топик для Гестов...
Предлагаю в этом топике рассказать миру о том подмножестве преподавателей, которых вы считаете, мягко говоря, нехорошими людьми!
Прошу :arrow:
naamah
А не спровоцировать ли мне топик для Гестов...
Предлагаю в этом топике рассказать миру о том подмножестве преподавателей, которых вы считаете, мягко говоря, нехорошими людьми!
Прошу  :arrow:

А чому тільки Гестів?

Я знаю 2х "супер-викладачів":
№1. пані Прісна з кафедри англійської мови. За результатами опитування студентів НаУКМА щодо викладачів у 1997році цей геніальний викладач зайняла перше місце з кінця.... на її парах було дуже багато цікавого - наприклад жбурляння книжками у студентів (в тому числі Азаром!), якісь незрозумілі істерики, тощо.

№2. Богачов Андрій Леонідович, з кафедри філософії. Викликає відразу не лише до себе, а й до філософії взагалі. Вважає себе щонайменш пупом Землі, і всіляко це доводить, використовуючи філософську казуїстику... абсолютно зневажає всіх навколо себе красівого...
BAHO
Для гестов, потому что есть чувство, что тут будут писать либо гесты, либо никто :wink:

А насчет Присной — это да, такое не забывается!!!
genius
Соломін О.А.;
Бевз Т.А.;
Спасітєлєва;
американські викладачі;
та ну дофіга х####### викладачів у нас! я зараз усіх і не згадаю. крім того, треба тоді вже й градацію якусь розробити, шкалу фіговості.
ironmax
Думаю, що мої думки не стануть причиною для шельмування:

Соломін О.А. (повний м#### - ноу комментс)
Бондар В.С. (с#### женщина, не прийняла у мене реферат на консультації, внаслідок чого позбавила мене надій на червоний диплом)
Пукіш Ю.Я. (як людина, нічого, а як викладач -- зовсім пацавата, але з роками, думаю, виправиться)
Молодцов О.В. (вішав на МСУ лапшу на уши і на критику не звертав уваги)
Хмелько В.Є (вчений - супер, викладач -- деспот, соціологи мене зрозуміють).
Ожеван М.А. (цікавий дядько, але забиває на більшість пар)
cMiX
Тихолаз... прагнення попустит всіх і всяк йому ще згдається...
sociologist1981

Это потому что он тебе балов не добавил?
Так надо к парам готовится и на экзамене
писать нормально :evil: .
krisa

Это потому что он тебе балов не добавил?
Так надо к парам готовится и на экзамене
писать нормально :evil: .

Руки прочь от Хмелька!
Блин, ондин из лучших преподов в академии.

Я возмущена. Как его вообще можно было сюда написать?
Что у нас "талантов" мало?
Копец например - это же полный капец.
Или Глебова...
sociologist1981

Руки прочь от Хмелька!
Блин, ондин из лучших преподов в академии.

Я возмущена. Как его вообще можно было сюда написать?
Что у нас \"талантов\" мало? 
Копец например - это же полный капец.
Или Глебова...

...или Семашко.
редкий экземпляр, конечно.
в живой природе практически не встречается.
Prizrak
цей Семашко "подарував" мені 4 за диплом як зовнішній рецензент

2 Айронмакс Яб теж не поставлю оцінку, якщо мені приносять роботу на консультацію :twisted:

Хмелько - руки геть! Не треба судити по оцінках! ( я від своїх 75 на магістерці не плачу, хоча і не в захваті)
sociologist1981
цей Семашко \"подарував\" мені 4 за диплом як зовнішній рецензент

Как говорил мой преподаватель физики
в школе: "у меня есть слова, но они сплошь нецензурные".
так и у меня по поводу Семашко.
Leftist
Ну вот нафига сразу наезжать? Не нравится, ну и пусть. Я согласен, что Хмелько один из лучших преподов в Академии. Но что он не деспот разве? Заставить студентов много читать и много думать можно и без его антигуманной системы. В CEU достаточно примеров видел.
Me
Ну вот нафига сразу наезжать? Не нравится, ну и пусть. Я согласен, что Хмелько один из лучших преподов в Академии. Но что он не деспот разве? Заставить студентов много читать и много думать можно и без его антигуманной системы. В CEU достаточно примеров видел.

І чому це вона антигуманна....
Прикольна навіть дуже система, нічого такого прям страшного у ній немає. Навпаки, вчить думати..... і доповіді вчить робити, що дуже навіть корисно для людини, чим би вона не збиралась займатись - наукою чи "комарційною" діяльністю
sociologist1981

Но что он не деспот разве?

Не деспот.
Leftist
Не деспот.

Есть с чем сравнить. Можно и без таких методов научить и думать, и доповиди делать.
ironmax
Ну до магістрів його ставлення, мабуть більш лояльне...
А так занадто суворий він для бакалаврату. Це ж треба літера в літеру памятати матеріал, того ж Ленського визубрити... Хоча як вчений він супер, з цим я не сперечаюсь, а от... Кисельов у нас теж щось вроді того... Тим більше, що з Хмельком нема сенсу сперечатися за оцінки, бо він все одно знайде те, що ти не знав і вийде правий у будь - якому разі...
Leftist
Кисельов не так давить. А до соціологів у нього взагалі особливі почуття smile.gif І ще він надихає вчитися, а Хмелько змушує. А про те, що Кисельов великий вчений я не чув взагалі ніколи biggrin.gif
ironmax
А про те, що Кисельов великий вчений я не чув взагалі ніколи biggrin.gif

Ну, принаймні про себе він думає саме так. lol.gif
Anonymous
Корегін- нудний з######. Від нього нудить(фізіологічно)
Ponamka
...или Семашко.
редкий экземпляр, конечно.
в живой природе практически не встречается.

Эт, точно! А еще парочка редких извращенных экземпляров - Бондарец + Завгородний :twisted:
Anonymous
на магістерській програмі є такий предмет як "педагогіка вищої освіти". все було б нічого, якби його викладала не таке ###### як Голубєва.
просто дивуєшся, її пари хоч раз відвідував той, хто їй контракт підписував.
такого брєду я за всі роки в академії ще не чула. тупе убивання часу.
як людина нормальна, мнить правда себе великим викладачем, але ж так галімо на її парах.
відвідування, до речі, на магістерці обов*язкове sad.gif
Leftist
А чего ЮЮ прикольный препод был. Семинары у нас религии и философии вел. Смотрел правда на нас слегка сверху вниз и подкалывал иногда снисходительно невежественных социологов, но разошлись вроде без особых обид. Ему даже книжку подарили - поэта Юрия Завгороднего smile.gif
Ponamka
а у меня впечатление сложилось как о психически нездоровом индивиде. Может просто не сошлись характерами?
sonechka
я хотіла висловитись з приводу надзвичайно нахабної поведінки пані Копець, яка вже надто багато собі дозволяє :evil: я тільки сьогодні зрозуміла чому до неї на семінари так мало охочих. Крім того, що вона ДУЖЕ дивна людина взагалі і у своєму викладанні, у неї ще є купа психологічних проблем, які чомусь (парадоксально) весь час супроводжують наших "психологів". Найжахливіша річ, як на мене, те, що вона нахабно, без будь-якого приводу принижує людей, не даючи їм виконувати свої прямі обов`язки на семінарах та ще й робить це з ТАКИМ задоволенням, наче професію психолога вона вибрала тільки для того, щоб відімстити людям за те, що вони існують :!: Тому, панове, дуже не раджу записуватись на її дисципліни, особливо на "Особистість", бо хто її знає, що вона ще може викинути ai.gif Взагалі відчуття таке, що вона ледь себе контролює, але від чого question.gif: ai.gif
genius
у нас на курсі після всебічного аналізу проблеми (2 курси протягом 1 літнього триместру) дійшли висновку, що це все через відсутність, так сказать, чоловіка чи хоча б когось. ну, й ще природна тупість
Me
Дуже не люблю Капец. Це просто КАПЕЦ!

Але якось мені потім стало на думку після прочитання (не для неї, не на її курси) першоджерел психологів-гуманістів (різних там Бюдженталей і т.д.) і я зрозуміла, що вона ж також прихильник цієї течії! Тільки у неї це набуло якихось крайніх форм. Усіх інших, хто дотримується інших поглядів, вона вважає якимись нижчими людьми (як є надлюдина, так у неї це навпаки - долюдина). А потім вже поведінка її залежить від особистого ставлення до людини - одних вона вважає назавжди втраченими для суспільства і життя і відповідно до них ставиться. Інших вона вважає за необхідне наставити на шлях праведний і робить це якимися тільки їй зрозумілими і тільки для неї виправданими методами...

От такий психологічний портрет викладача психології Могили...

А ще у нас зараз є такий дядя з Шевченка - Головко. Викладає сучасні соцтеорії... Оце БРЄД! Я навіть не уявляла, що таке можна на парах розповідати.... Начебто і не дурний дядя, і зі свого предмету знає багато, і так взагалі нічого - розумний.... Але ж пари він веде - просто жах! У мене таке враження після цього складається, що у Шевчеку якісь дауни вчаться, якщо там такі викладачі.........

А ще я Глє*ову не люблю. Як можна так нецікаво вести предмети.....
А можливо це просто асоціаціїїїїї..... Якщо хтось знає таку дівчинку, як Фіалко Віта (квітка академії smile.gif ), то у мене Глє*ова надто із нею асоціювалась ....
sociologist1981

А можливо це просто асоціаціїїїїї..... Якщо хтось знає таку дівчинку, як Фіалко Віта (квітка академії smile.gif ), то у мене Глє*ова надто із нею асоціювалас ....

Глебова очень любила Фиалко.
И наоборот.
Me

А можливо це просто асоціаціїїїїї..... Якщо хтось знає таку дівчинку, як Фіалко Віта (квітка академії smile.gif ), то у мене Глє*ова надто із нею асоціювалас ....

Глебова очень любила Фиалко.
И наоборот.

Воно дуже на те схоже! :evil:
ironmax
А ще у нас зараз є такий дядя з Шевченка - Головко. Викладає сучасні соцтеорії... Оце БРЄД! Я навіть не уявляла, що таке можна на парах розповідати.... Начебто і не дурний дядя, і зі свого предмету знає багато, і так взагалі нічого - розумний.... Але ж пари він веде - просто жах! У мене таке враження після цього складається, що у Шевчеку якісь дауни вчаться, якщо там такі викладачі.........

НУ да, тоді Погорілий -- суперталант... А Кутуєв -- тим більше... Вони ж читали це на бакалавраті, у вас - Кутуєв, у нас з Пінгвіном і РА - Погорілий... обидва заслуговують окремих топіків...
Me

НУ да, тоді Погорілий -- суперталант... А Кутуєв -- тим більше... Вони ж читали це на бакалавраті, у вас - Кутуєв, у нас з Пінгвіном і РА - Погорілий... обидва заслуговують окремих топіків...

Погорілий - класний дядя, і не треба тут про нього погано писати!
ironmax
Та знаю я, що Погорілий класний. І Кутуєв теж... А ти не могла б навести приклад БРЄДу від Головка?
Leftist
Іра Жук: А що нам читати на наступний раз?
Головко: Особисто вам - Дюркгейма

За точність цитат відповідальності не несу, але мені сподобалось lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Broon
Я терпіти не можу Корегіна, хоча загальне ставлення: ”Всяка людина тайга живи”.
Іще один - Бичко. Мало того, що гендерно упереджений і дурний, так іще і аргументів на слухає взагалі ніяких.
Чим вам не догодила Копец? Мила людина, просто доволі своєрідна. Ну любить поговорити, але цілком гуманно ставиться до студентів.
Соціологи, а як вам Курочка Ряба - Сусська? Оце особа, яка сято впевнена, що інформаційне суспільство почалося з неї, і ніхто більше, окрім неї геніальної, на цю тему ні рядочка не написав. А хто такий Хмелько, а тим більше Тоффлер і решта громадян, здається, взагалі не знає.
Leftist
[quote]цілком гуманно ставиться до студентів. [/quote]

ЩО?!!!!!!!!!!!!!!!! ai.gif ai.gif ai.gif ai.gif ai.gif

Найбільше хамло з усіх викладачів, яких я зустрічав. Образити студенти - це як плюнути.

[quote]Соціологи, а як вам Курочка Ряба - Сусська?[/quote]

Класна тьотя. В неї very strong identity соціолога і вона знає, що таке копілефт. Тільки от предмет її нікому нафіг не потрібний. Зате ненапряжний. Так що жалітися на Сусську - це вже з жиру біситися.[/quote]
elenica
А чего ЮЮ прикольный препод был. Семинары у нас религии и философии вел. Смотрел правда на нас слегка сверху вниз и подкалывал иногда снисходительно невежественных социологов, но разошлись вроде без особых обид. Ему даже книжку подарили - поэта Юрия Завгороднего smile.gif

Не знаю чому, оле ЮЮ відбив в мене бажання вивчати і філософію і релігію і це бажання не з’являється вже більше 3 років. хоча я пам’ятаю як мені було цікаво готуватися до семінарів, але не відповідати.
elenica
to sonechka
мила sonechka для того щоб не потрапляти в такі халепи бажано розпитувати дасвідчених соціальних працівників biggrin.gif , які слухали в неї не лише "особистість", але й "Соціальну психологію" cry.gif . вийшло так, що ці курси ВЗАГАЛІ НІЧОГО ПУТНЬОГО НЕ ДАЛИ, лише витрачений час і нерви. лише зараз, коли я вивчаю психологію самостійно я знаходжу деякі імена і терміни, дізнаюсь що вони означають
Anonymous
Я терпіти не можу Корегіна, хоча загальне ставлення: ”Всяка людина тайга живи”.
Іще один - Бичко. Мало того, що гендерно упереджений і дурний, так іще і аргументів на слухає взагалі ніяких.
Чим вам не догодила Копец? Мила людина, просто доволі своєрідна. Ну любить поговорити, але цілком гуманно ставиться до студентів.
Соціологи, а як вам Курочка Ряба - Сусська? Оце особа, яка сято впевнена, що інформаційне суспільство почалося з неї, і ніхто більше, окрім неї геніальної, на цю тему ні рядочка не написав. А хто такий Хмелько, а тим більше Тоффлер і решта громадян, здаєтиься, взагалі не знає.

не могу не согласиться с лефтистом... вы что там все только об оценках думаете? в этом выражается гуманное отношение? Такой хамоватой личности как копец еще поискать и самое страшное что этот психолог не осознает своего хамства... что также показатель профессионализмаю и точно так же она не распознает хамства адрессованного ей. Это меня расстраивало всегда. Хамишь-хамишь и никакого удовольствия...
один из примеров:
определение уяви за Копець ”уява - це здатність людини осягнути неосяжне”.
На мою просьбу привести пример личного достижения на теренах уяви, Копец совершенно искренне сказала, что спокойно может представить то что будет в будущем - например через пять лет с кем-то из нас. Я спросила буду ли поступать на магистерку. Копец ответила що не уявляє... Я плакала...
Me
Іра Жук: А що нам читати на наступний раз?
Головко: Особисто вам - Дюркгейма

За точність цитат відповідальності не несу, але мені сподобалось  lol.gif  lol.gif  lol.gif  lol.gif  lol.gif

Ага, а Іра Жук ще потім не могла зрозуміти, чому дядя казав, що ми постмодерн вчимо...... читати ж Дюркгейма треба! smile.gif smile.gif smile.gif

Сусська - вона дивна, нецікава ........ безліч недоліків smile.gif Але вона не погана - це точно. До неї неможна ставитись негативно - вона просто прикольна (тобто з неї можна прикалуватись smile.gif )
ironmax
Сусська - вона дивна, нецікава ........ безліч недоліків smile.gif Але вона не погана - це точно. До неї неможна ставитись негативно - вона просто прикольна (тобто з неї можна прикалуватись smile.gif )

Ага, спробуй тільки з Хмелька поприкалуватися? :wink: lol.gif
Me

Ага, спробуй тільки з Хмелька поприкалуватися? :wink: lol.gif

А навіщо з нього прикалуватись.
І чи часто ви з Кисельова прикалуєтесь. І взагалі, не треба поєднувати непоєднувані речі. Усі люди різні, і стратегії поведінки з різними людьми різні. А насправді те, чи можна з людини прикалуватись ще не говорить про те, який це викладач, так само як і навпаки. Тут взагалі якщо і є звязок, то якийсь опосередкований...
Над такими людьми як ВЄХ взагалі не виникає бажання прикалуватись, окрім нагадування йому про те, що його час вичерпано smile.gif
ironmax
Це саме я й мав на увазі... З Хмелька не поприкалуєшся і з ним навіть сперечатися проблематично - нема на чому підловити...
naamah
Ще одну тему соціологи на свою перефарбували. І знов те саме.

У вас що - крім ВЄХ нема викладачів?
Me
Ще одну тему соціологи на свою перефарбували. І знов те саме.

У вас що - крім ВЄХ нема викладачів?

Є.
Просто щодо інших викладачів не виникає питань про їх "хорошість" не виникає lol.gif
І взагалі, тему підіймав не соціолог.
І чому усі на нас наїжджають, тут же всі про викладачів говорять.
І взагалі ми хороші. І викладачі непогані.
asepsis
Декан ФІ - пан Глибовець - кхм, без коментарів (ну не викладач він і всьо). Хто з декатешників - мене зрозуміє;
Бондар (та, шо соціологічка) - ну не знаю, може це тому вона була такою с****, що була вагітною;
Лосєв (культура) - може це він тільки до інформатиків такий злий і остання с***;
Завгородній - як тут казали вже, викладацька справа - це не його.
naamah
Декан ФІ - пан Глибовець - кхм, без коментарів (ну не викладач він і всьо). Хто з декатешників - мене зрозуміє; 

Не зрозуміло.

Ви певно ніхріна не робили, різниці між Дейкстрою та деструктором не знаєте, ще й певно хамили ГММу. От і маєте тепер, що маєте.

Досить лише 1 раз запам"ятати, що Глибовець _дуже_ не любить всіх тих, хто не вчиться - і вчитися. Звинувачуйте в першу чергу себе.
ironmax

Бондар (та, шо соціологічка) - ну не знаю, може це тому вона була такою с****, що була вагітною;

З Бондар у мене досі не зведені особисті порахунки. Соціоллоги можуть підтвердити. Вона ж прийняла мій реферат за доповідь і тим самим позбавила мене надій на диплом з відзнакою... С###### женщина, однако...
Me
Не знаю. ПРо Бондар можна говорити багато чого, але с####### вона ніколи не була. Принаймні безпідставно с###### - точно не була. Можливо вона дійсно сильно змінилась, але щоб настільки...

Не треба на неї так наїжджати - вона хороша тьотя smile.gif
Leftist
Бондар - добра, красива і без претензій. ironmax, тобі просто не повезло. Забий smile.gif
Anonymous
Копець - ну єнто ж просто =:# =:benzo
Капєц форєвєр!!!
sociologist1981
Супер академія, супер викладачі?Та це повний відстій!!!Мене так бісить, як починають розповідати про непідкупність ваших викладачів та чесність вступних іспитів!!!Так ось, є одна знайома людина, батько якої у вас викладач.Тож всі ці балачки про чесність- развод для приезжых.

Уважаемый, факты пожалуйста.
А кричать "Ганьба!" и "Отстой!" мы сами можем.
Боюсь, что там где Вы учитесь о неподкупности преподавателей
и честности вступительных экзаменов даже говорить не приходится.
.