Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Hard And Heavy: Smith`s Day!
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Відпочинок
Van Baboshyn
Запрошую тих хто вже ходив зі мною і тих хто не ходив - на ”День коваля” у Пирогові.
Збір на 11 ранку в суботу біля ”Магелану”, або ж зустрінемось уже в самому музеї всередину. Мій тел. в профілі (сьогодні не звоніть, забув його вдома).
Хто там не був - про Пирогів: http://iloveua.org/article/27
Про саму подію:
22-23 серпня у Нацiональному музеї народної архiтектури та побуту с. Пирогів під Києвом відбудеться свято «День коваля».
День коваля у Пирогові – це щорічне дійство, яке відбувається в останньому місяці літа.
Кілька сотень народних майстрів з усієї України виготовлятимуть вироби з металу на очах у відвідувачів, а зацікавлені зможуть і самі побувати за ковальським приладдям.
Новинкою свята стане демонстрація спільної роботи умільців - скульптури давньоукраїнського бога Сварога, покровителя ковальства.

Їхати до музею:

• від ст. метро «Либидська» — Тр № 11
• від Бесарабського ринку — МТ № 156
• від Ленінградської площі, ст. метро «Дружби народів» —МТ № 172
• від ст. метро «Академмістечко» — МТ № 576
• від ст. метро «Лук’янівська» — МТ № 496

Адреса: Київ, с. Пирогів, тел. 526-5765, 526-2416, 526-5787
loki
Лучше в ”Парк Киевская Русь” съездите. Там не только кузнецы будут, а ещё и всякие драки, игрища и музыка.
Van Baboshyn
В ”Русі” звісно я не був, але ”новоделы” - не так цікаво як справді старі будівлі і речі.
Van Baboshyn
У зв”язку з повною відсутністю кворуму переноситься на завтра, а може взагалі на наступний рік hmm.gif
Smith
мій день cs.gif
Бриджит Бардо
Супер!!!!
Van Baboshyn
(Бриджит Бардо @ 28.09.2009, 17:52:05) *
Супер!!!!
Що ”супер”? lol.gif Прийдеш наступного року?
.