Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
pomidor
Могилянський форум > Форумні справи > Архів > Історія форуму
pomidor
Справжній примітив, це ваші МС, котрі кричали на вечірці в мікрофон \"ДАВАЙ, ДАВАЙ\". Так людей в Могилі \"заводити\" не треба... відчуйте їх настрій і вони затанцюють.

Підтримую. Як колишній емсі.
73
Справжній примітив, це ваші МС, котрі кричали на вечірці в мікрофон \"ДАВАЙ, ДАВАЙ\". Так людей в Могилі \"заводити\" не треба... відчуйте їх настрій і вони затанцюють.

Ти заводив не набагато краще, pomidor sad.gif
pomidor
Чи я сказав в одному з попередніх повідомлень, що заводив краще? Здається ні. Хоч в мене принаймні більший словниковий запас був wink.gif
maximuch

Помидор, ты такой МС, как я цветной телевизор.
Вспомни 2000-2001 гг. когда ты сидел в СМИТе. Ты не помнишь, что те грили?Не помнишь реакцию людей на так называемую музыку?Я не имею полуокуреную и набуханую патлатую братву, которая висела на постой на плаце 1 корпуса (для них это музыка).
Я тебя умоляю, брось кормить всякой фигней всех подряд.

Ты думаешь ты проводил дискотеки на проф. уровне?
И звук у тебя был невъе*...ся??Ошибаешся!Льстишь себе милок.
ETHAN
ГЫ!

А знаешь в чем прикол, Игорь?
Я абсолютно не знаю кто такой Максус. И я на тебя не гнал.
А может Максус прав? Может тебе пора прекратить говорить о том, какой ты профессионал и какие все зеленые рядом с тобой.

Все еще хочу встретиться в лайфе. Мне интересно почему же это ты сделал выводы относительно того, что со мной дружить не хочешь. Я как-то и не напрашивался... просто хочу, чтобы мы были в нормальных отношения и могли нормально пообщаться.
pomidor
Maxus, ми знайомі? мені просто цікаво хто це. Nothing personal.

Я не намагаюсь розказати, шо я супер-пупер модний. Я не є професійним діджеєм і не планую таким бути. Але де в чому все-таки розбираюсь і шось знаю. Якшо казати про загальний професійний рівень - я таке ж ламо як і всі навколо. Якшо порівнювати з останньою вечіркою КВІТ - вибачайте, але в порівнянні з ними я можу просити гонорари від кількох тисяч паперів, бо, щиро кажучи, то було дійсно лайно за всіма параметрами.

З приводу музики.. Коли я працював на СМІТ, то музика подобалась не кільком патлатим накуреним підліткам, це очевидний факт. Крім того, згадайте інших діджеїв СМІТ, а також згадайте, хто почав розбавляти музику більш-менш попсовими речами та танцювальною електронікою (річ не про idm чи hardstep)?
.