Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Svirz
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Анонси подій
Lanvin
31 липня - 2 серпня 2009
с. Свірж, Перемишлянський район, Львівська об-сть.
Фестиваль розташований у 40 км від Львова, протягом 4 діб курсуватимуть автобуси від Львівських вокзалів до Фесту і від Фесту до центру Львова.
Проживання:
1. наметове містечко;
2. готелі у Львові.
Вартість квитків:
Фан-зона на три дні: 200-250 грн.
Фан-зона на день - 100-125 грн.
Зона ”для пріблатньонних” на три дні: 800-1000 грн.
На день: 400-500 грн.
Вар-сть наметового квитка: 30 грн. на весь період.

Дописано о 02 годині 21 хвилин 10 секунд
В програмі фесту:
70 концертів на 4 концертних сценах, танцювальна та літернатурна сцени, нічні вистави від театру пластичних мистецтв ”Академія Руху” та етно-дискотеки, ігрові майданчики. Більш як 100 майстер-класів і танцювальних програм, Виставка ”Свірж Експо” та багато іншого. Подробиці на порталі www.svirzh.com

Дописано о 02 годині 26 хвилин 23 секунд
Виступатимуть:
Ceseria Evora, ВВ, Zdob si Zdub, Esthetic Educucation, Nino Katamadze & INSIGHT, Плач Єремії, Палагея, Піккардійська Терція, Юркеш, Димна Суміш, АтмАсфера, Енвер Ізмайлов, Божичі, The Klematics, Cankisou, Figli di Madre Ignota, Mead Heads XL, ОтВінта і т.д.
якщо буде натхнення - допишу
Kuxyk
Я буду. Мммм, Свііірж...
Lanvin
(Kuxyk @ 28.06.2009, 08:55:38) *
Я буду. Мммм, Свііірж...

і я хочу cry.gif
Malachite
так хто їде?
Van Baboshyn
(Malachite @ 30.07.2009, 18:16:50) *
так хто їде?
Півбонету wink.gif
Smith
це точно )
Malachite
так а поіменно? tongue.gif
Van Baboshyn
Я з іншої половини, тому хз sad.gif

Дописано о 18 годині 48 хвилин 43 секунд
О, згадав! Бубу має там бути. Я їм намета позичав.
Smith
з фронту повідомили, що відбувся тільки перший день фесту, решту скасовують, гроші поки що не повернули народу. Сцени вже демонтовані.
Причина - приїхало вдвоє менше людей від очікуваного.
Shyko
cry.gif cry.gif cry.gif
oblavatska
Вчора працювала лише фолк-сцена, яка замінила всі інші. На ній виступали ті, хто погодився виступити безкоштовно. Поки я була був Ізмайлов, Самі Свої, Мед Хедс. Мали ще бути Тінь Сонця, Пелагея, Здоб ші Здуб і тд. ПТ і ВВ приїхали і поїхали.
Що буде сьогодні - хз. Але Арміне вчора казала, щось про виступи сб і нд.
Казали, що. квитків продано лише 5,5 тисяч, хоча народу там було точно більше. Пройти без квитка було легко, якщо чесно.
Технічну воду вчора вже не завозили, зате продавали питну і справно вивозили сміття.
Народ вчора почав тікать sad.gif

В будь-якому випадку, перший день був неймовірний. Ніно Катамдзе - божественна. ПЄ - прекрасні і душевні. Всі інші просто молодці smile.gif

Думаю, далі розкажуть...
Kuxyk
Здоб ші здуб порвали: ”Ну, якщо ми вже приїхали, то давайте виступимо!”
Молодці, всі, хто виступив - молодці.
Збулась ще одна нездійснена мрія - ФлайzZzа.
Мені дуже сподобалось, бо вчасно приїхала і вчасно поїхала. Шкода тих, хто приїхав лише в суботу. Шкода організаторів.
Свірждєц ©
Van Baboshyn
ЗШЗ то гут. Головне ставлення. Я думаю нічого катастрофічного не сталось. Продовжуєм фестивалити з НодДетом smile.gif
temafuto
девочка 6-7 лет: ”Ура, я первый раз на кидалове!!!”)))
selepko
От і компенсація, хе-хе

За завданий клопіт ми готові дати набагато більше, ніж квиток:

1. На вибір футболка, кепа або диск фестивалю – що, між іншим, є рідкісним. +
2. + квиток на фестиваль 2010 року.

звідси: http://sumno.com/news/2009/08/5/vidviduvac...-koshtiv-ne-vi/

і таке
Шановні відвідувачі Фестивалю СВІРЖ 09! Заявки на компенсації приймаються за адресою svirzh@gmail.comЦя адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. до 8 серпня 2009 року включно до 23.59.

звідси: http://www.gabri.kiev.ua/content/view/86/90/lang,uk/
Тепер питання: хто погодиться поїхати на таке кидалово ще раз?
Sheik
якщо компенсують це кидалово, то можна буде спробувати наступного року:-) тим більше, що серед організаторів є могилянці, і можна буде рознюхати чим пахне Свірж-2010))
selepko
(Sheik @ 6.08.2009, 18:54:16) *
якщо компенсують це кидалово, то можна буде спробувати наступного року:-) тим більше, що серед організаторів є могилянці, і можна буде рознюхати чим пахне Свірж-2010))

ага, футболачьками. кєпачьками і дісочьками. і всі раді й тішаться
.