Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
КВІТ та СМІТ: діяльність та проблеми
Могилянський форум > Форумні справи > Архів > Проекти Бонета і НаУКМА
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Leftist
Пілотне дослідження. Нє користі раді, а просто з інтересу
KaHaPiC
Таки у КВIТ музычка получше будет :-)
elenica1
просто сидимо ми постійно в четвертому корпусі, тому і подобається
cMiX
сьогодні на 1ом плацу нічого не крутили
cMiX
СМІТ!!
CKLEASHCH
СМІТ - Рулить!!!!

Доповнення від 8.10.2003 23:18.

Юзери Люблять СМІТ!!!

Доповнення від 8.10.2003 23:20.

97% Юзерів ЗА СМІТ!!! - давайте нам СМІТ -
[size=5]більшість ВИРІШИЛА ТАК!!!
KaHaPiC
а постериори могу сказать что смитовские эфиры - полная лажа.
#ID
апост ерио ри !!
Aelita
CKLEASHCH
97% Юзерів ЗА СМІТ!!!

некоректне висловлювання. Це не означає 1) що 97% студентів Академії чи 2) 97% відвідувачів бонету за СМІТ. Це просто означає, що серед користувачів бонету, які вирішили тут проголосувати, 97% проголосували за СМІТ. Так що цей рейтинг не може бути підставою для висловлювань типу
давайте нам СМІТ -
більшість ВИРІШИЛА ТАК!!!
.
Me
некоректне висловлювання. Це не означає 1) що 97% студентів Академії чи 2) 97% відвідувачів бонету за СМІТ. Це просто означає, що серед користувачів бонету, які вирішили тут проголосувати, 97% проголосували за СМІТ. Так що цей рейтинг не може бути підставою для висловлювань типу

Соціолог :-)
elenica1
Я цілком погоджуюся з Me, 4-корпус голосуйте активніше прошу Вас - підтримаймо вітчизняного виробника
Leftist
elenica1

Це немає сенсу. Треба позакривати хакнуті голосування і відкрити нові.
nkraft
Погоджуюсь. Результати приємні(для мене як смітівця), але не варті уваги. Давайте без халявних приколів(дійсно хочу побачити об’єктивне голосування).
romko
Мета цього форуму привернути увагу до передачі на радіо (плац 1 корпусу), що виходить (чи виходила) щоп'ятниці під назвою "Пауза". Короче кажучи, кому не байдужа доля (на радіо) ведучого "Паузи", просимо відгукнутися (напишіть свої думки з цього приводу).

П.С. Хочеться щоб хлопець залишився на радіо.

Інформаційна підтримка: "Електричний понеділок"
pause
Справа в тому, що те що ви хочете чути на плацу щоп'ятниці залежить від вас.
Я не хочу чути в Академії музику, яку крутять по м1 або якомусь радіо для натовпу. Ви студенти Академії, а не натовп.
І ще, музика в програмі PAUSE не завжди електронна. Буде dub, і regge, і багато різних мелодій. Просто напишіть тут
відгуки про цю програму, і тоді моє керівництво дозволить регулярний вихід цієї програми, а не раз на два тижні.
.alt
Справа в тім, що то що ви хочите чути на плацу по п'ятницях залежить від вас.
Я нехочу чути в Академії цю музику яку крутять по м1 або якомусь іншому радіо для натовпу. Ви студенти Академії а не натовп. І ще музика в програмі PAUSE не завжди електронна. Буде dub, і regge, і багато різних мелодій. Просто напишіть тут  
відгуки на цю програму і тоді моє керівництво дозволить регулярний вихід цієї програми, а не раз на два тиждня.

М-да... українська в тебе на висоті... :evil:

А я студент Академії і хочу слухати музику, яку крутять 4example на KissFM, і я не один такий. Чесно кажучи вже 77777777на кожній великій перерві слухати System Of A Down чи якийсь отстойний джаз. А якщо ти називаєш електронну музику музикою натовпу, то я не знаю хто тебе взагалі на радіо пустив. Натовп в нас Вєрку Сєрдючку слухає.

З.І. А М1 - здається зовсім не радіо smile.gif
pause
Я не слухаю взагалі радіо, і мої друзі
Вєрку Сєрдючку не слухають. А ще ти знаєш, що System Of A Down я не ставив і ставити не буду. Ти слухав мої ефіри? І те що крутять на KissFM я не називаю електронною музикою. Ти знаєш, я не казав, що електронна музика - музика натовпу.
Grain
М-да... українська в тебе на висоті... :evil:

А я студент Академії і хочу слухати музику, яку крутять 4example на KissFM, і я не один такий. Чесно кажучи вже 77777777на кожній великій перерві слухати System Of A Down чи якийсь отстойний джаз. А якщо ти називаєш електронну музику музикою натовпу, то я не знаю хто тебе взагалі на радіо пустив. Натовп в нас Вєрку Сєрдючку слухає.

З.І. А М1 - здається зовсім не радіо smile.gif[/quote]

question.gif: А чи все добре в ТЕБЕ з мовою? Варто замислитись!
І ще, якщо хочеш слухати дурню, по KissFM, то вперед! Можеш навіть шансон послухати. А якщо ти не знаєш, що таке електроніка, то прошу тебе, навіть не показуй цього незнання! Те, що ставить "пауза" насправді визнані в світі dj's та гурти. І от залишається одне запитання, чому через чиюсь тупість чи необізнаність мають страждати справжні "гурмани" електроніки?
nkraft
Да.... Предупреждал я тебя Антон!!! Радио "КВІТ" до добра не доведет. А если серьезно, то "Електричний понеділок" и "Пауза" единственные эфиры которые можно назвать тематическими. Потеряв эфиры Антона, я потеряю последнюю возможность доносить до масс свою музыкальную коллекцию, а она , как многие знают, весьма приличная, кроме того я(и не я один) потеряю возможность наслаждать себя новинками электронного авангарда!
Опомнитесь!!!! Иначе радио превратится в нечто фоновое(не в эмбиент) и безликое!!!!

to alt: Шановний! Не знаєте хто є хто і хто яку музику крутить(думаю ви 1 - 2 курс), то прошу мовчати(не сприймайте як образу).

P.S. Данное послание поддержано glitch музыкантом "CIFRA" и Димой Федоренко(aka "KOTRA"), одним из немногих украинских электронщиков издающихся на западных лейблах.
Mari4ka
хочу слухати ПАУЗУ.... надоїло мені це радіо КВІТ....
хочу чути СМІТ.... і взагалі я вжу скучила за музикою, яку крутили смітівці.... колись я виходила на плац і очікувала щось незвичайне від радіо, зараз - я вже нічого не очікую, я знаю, що почую щось дуже стандартне..... жаль cry.gif
Grain
[color=darkblue][/color]
Тоша, все супер! Э лише одне побажання, лікуй свою українську biggrin.gif [/b]
Grain
СМІТ, СМІТ,СМІТ,СМІТ!!!!!!!!!!!!
Сьогодні було надзвичайно приємно послухати Монтефьйорі Коктейль, але ж таких композицій дуже мало, усе інше на КВІТ - просто неможливо слухати...
Давайте щось робити, я так більше не можу...
nkraft
Увы, но я думаю о радио в академии, только в прошедшем времени. Но это приятные воспоминания. Три года . Эх! Не думаю, что сейчас люди заходят в рубку и говорят: "о, а что ето за музыка? Никогда такого раньше не слышал". Хорошо хоть Ромко остался, пока есть "електричний понеділок", есть и СМІТ!
romko
дякую, Мітя.
Grain
А як же "Пауза"?
Хіба не заслуговує на теплі слова?
nkraft
2Grain: заслуговує звичайно! Але "пауза" то "молодший брат" моїх ефірів. Бо музичні смаки Антона формувалися під моїм впливом, а 90 відсотків музики він переписав у мене, хоча те, що він назбирав сам є просто чудовим. Сподіваюсь, що він ще не один раз здивує мене цікавими релізами!
Davert
Мда, вчора навіть Нью Метадл крутнули на СМІТі, правда я не фанат Нью Металу, але хоч трохи приємно
Anonymous
2Davert: Це не СМІТ а КВІТ, і крутили вони досить попсовий Нью Метал. На СМІТі все було цікавіше!!!!
tanya vakhnenko
Якщо я не помиляюся, з вересня на першому плацу також КВІТ. Тоді до чого вся ця тема?

Може краще поговорити, що потрібно змінити, що не так, що саме не подобається???

Перший курс факультету журналістики провів пілотне опитування студентської аудиторії щодо уподобань музичних і не тільки, цікаві результати smile.gif .

Тему КВІТ-СМІТ вони не порушували.

Нікого не хочу образити, сама з 1995 року (люди так довго не живуть) працювала на СМІТ, багато спогадів і вражень. Тоді ми були відкриті, проводили святкування, конкурси, опитування. Хтось з тих, хто так обожнює СМІТ, знає його рік народження??? Думаю, мало хто. За останні півтора роки окрім нездорової конкуренції з боку сучасного СМІТ, бо на пропозицію діалогу з КВІТ ніхто так і не пішов, я нічого не помітила.

Народ, навіщо сваритися? Варто робити якісь позитивні кроки... :wink:

[/b]
Van Baboshyn
Пдтримую. Розмовляв недавно з Миколою Яковичем. Каже, що зараз у 1й рубці все гаразд, не те що раніше зі СМІТівцями - приходять, принаймні, вчасно. Він каже, що треба приходити працювати - і не буде ніяких проблем. Не може бути й мови, що когось кудись не пускають. (На власні очі я бачив купу нових людей в рубці.)
Інша річ, що передавати рубку під повний контроль СМІТ недоцільно, адже минулого року були затримки з ефірами чи взагалі іноді DJ не приходив.

Щодо того, що нібито СМІТ крутить щось одне, а КВІТ - щось зовсім інше, то про це якось навіть кумедно читати. Є окремі DJ's, от і крутять що кому подобається. Ромко ж працює? (Працює, бо працює на совість.) А якщо не подобається вам - приходьте в рубку і пропонуйте свої послуги. А то ці розмови нагадують пенсіонерські сентиментальні охи про часи СРСР: "От раніше... А зараз шо?!"
Чи може хтось думає, що на КВІТі існує якийсь апарат цензури? Чи рекламодавці там прискіпуються до формату?
pause
[/quote] Чи може хтось думає, що на КВІТі існує якийсь апарат цензури? [/quote]

Ага, апарат цензури є!!!
Grain
Без сумніву, у тих, хто цензурує смаку нема!
Давай СМІТ!!!!!!!!
cMiX
CMIT!
Kunia
для декого найкращим радіо став власний плеєр.
і їм вже давно до лампочки крики на кшталт "[K|C][В|М]ІТ - rulezz, [C|K][M|B]ІТ - suxxx"
Shuher

За останні півтора роки окрім нездорової конкуренції з боку сучасного СМІТ, бо на пропозицію діалогу з КВІТ ніхто так і не пішов, я нічого не помітила.

Народ, навіщо сваритися? Варто робити якісь позитивні кроки... :wink:  

[/b]

Від діалогу відмовилися і КВІТ і Таня Локоть (яко за словами пана Квіта безпосередньо керувала проведенням "об"єктивного і відкритого" конкурсу). Нажаль Таня 2 рази не прийшла на зустрічі, коли з нею про це домовлялися і вона давала згоду. Та й ти, Таню, теж наламала коли не прийшла на до магістерки, як про це домавлялися. А можливо ти просто не вийшла.
Van Baboshyn
Якщо ці факти правдиві, то - Таню, ти мене розчаровуєш. А про що ви, власне, мали говорити на зустрічі? Чого, власне, хоче СМІТ такого, що зараз немає? (Шухер, до Вас питання.)

pause, а Ви доведіть, що цензура є. Я аргументовано доводитиму, що цензури немає: можна принести свій диск і попросити поставити (якщо зробити це вчасно). можна прийти, власне, і сказати - так і так, хочу бути ді-джеєм. (якщо ж вас грубо відшиють, звертайтеся у ЗМІ (до нас чи в "Майдан-Могилянку") з конкретними фактами.)

Може редакційна політика тобі здається цензурою? Тобто те, що немає російської музики чи відвертої попси?
pause
[quote]pause, а Ви доведіть, що цензура є. Я аргументовано доводитиму, що цензури немає: можна принести свій диск і попросити поставити (якщо зробити це вчасно). можна прийти, власне, і сказати - так і так, хочу бути ді-джеєм. (якщо ж вас грубо відшиють, звертайтеся у ЗМІ (до нас чи в "Майдан-Могилянку") з конкретними фактами.)

Може редакційна політика тобі здається цензурою? Тобто те, що немає російської музики чи відвертої попси?

Яка редакційна політика? А попсу я ніколи не ставив. Наприклад, коли я приніс drum&bass і грав J Majik мені сказали, що "зараз ми це розбавимо металікою", а з цього можна зробити висновок, що немає жодної ознаки тематики ефіру. А що твій диск поставлять то це мабуть через те що немає у DJ належной тематики програми. Я залишаю без коментарію те, що на першому плацу ставили jeniffer lopez. А те, що тебе пустять за місце DJ, то це взагалі абсурд. Ніхто нікого на місце DJ не пускає, навіть з технічних пречин.
Grain
хачу критыть музеку, куда надо прити?
Grain
Це я до того, що в нас які ді-джеї, така і музика :))
Нікого не хочу образити, є і хороші :))
pause
Це я до того, що в нас які ді-джеї, така і музика smile.gif)
Нікого не хочу образити, є і хороші smile.gif)

Ага, є люди які навіть не можуть розрізнити стилі музики. Коли грає progressive trance, а ді-джей каже, що це Techno-Trance, то це вказує на те, що рівень ді-джея дуже низький. Це навіть не меломан.
Grain
Це я до того, що в нас які ді-джеї, така і музика :))
Нікого не хочу образити, є і хороші :))

Ага, є люди які навіть не можуть розрізнити стилі музики. Коли грає progressive trance, а ді-джей каже, що це Techno-Trance, то це вказує на те, що рівень ді-джея дуже низький. Це навіть не меломан.

Ну, знаєш, це вже такі тонкощі...
Хоча після цього я тебе ще більше поважаю!
От!
Anonymous
Це я до того, що в нас які ді-джеї, така і музика smile.gif)
Нікого не хочу образити, є і хороші smile.gif)

Ну, знаєш, вже такі тонкощі...
Хоча після цього я тебе ще більше поважаю!
От!

Це не тонкощі. А за повагу дякую.
pause
Shuher
[quote]Якщо ці факти правдиві, то - Таню, ти мене розчаровуєш. А про що ви, власне, мали говорити на зустрічі? Чого, власне, хоче СМІТ такого, що зараз немає? (Шухер, до Вас питання.)

pause, а Ви доведіть, що цензура є. Я аргументовано доводитиму, що цензури немає: можна принести свій диск і попросити поставити (якщо зробити це вчасно). можна прийти, власне, і сказати - так і так, хочу бути ді-джеєм. (якщо ж вас грубо відшиють, звертайтеся у ЗМІ (до нас чи в "Майдан-Могилянку") з конкретними фактами.)

Ніхто не можи приходити в рубку і лізти зі своїми дисками. Це те ж саме, що я прийду в СК і скажу, шо цього місяця я заробляю на проїздних, прийду на Бонет і скажу, що я сьогодні редактор і вліплю свою статтю, чи в тому ж "майдані могилянка" припрусь з пацаватими новинами і вимагатиму щоб їх ставили. Ваня, чому ти хочеш зробити всім добре в тому місці, до якого не маєш відношення?????

Розповідаєш яка там ситуація, про розмови з МикЯком говориш. В моїх розмовах з Яковичем я чую зовсім інше, та й говоримо ми більше про його місце в цьому бардаку.

А СМІТ хоче такого, щоб рубка не перетворилася на канал Отв чи М1. Таку музика (як шановна Лопез) набридла мені хоча б через те, що я її усюди чую. А коли після лопез зразу іде скрябін а потім евансенс, то вибачте, де ж ваші (то я до КВІТ) тематичні ефіри і авторські передачі????

Я за те, Ваня, шоб в кожного було своє міце, і щоб не лазили всі хто забажає в рубку. Так вона вмре скоро (здохне бідна апаратура), бо часто заходять мавпи, які пульта в очі не бачили, і деками для дисків не користувалися. Розумієш????? А "все для всіх на рівних правах" то утопія, сподіваюсь ти читав класиків.
Van Baboshyn
1 "мінус" J Majik, 1 "мінус" квітівцям за відсутність редакційної політики. Подивимось, як вони будуть виправдовуватися. А цензури все ж таки немає.
Van Baboshyn
А що хоч крутять? Який саме reggae i який dab? Я не був сто років на 1 плацу. Треба ж знати, кого підтримувати.
avb
Я за різну музику! Нехай крутять всього по трошки :wink:
Shuher
Ваня, не переходь з теми, а відповідай за свої слова... чого ти пхаєшся в життя рубки???? Визнай принаймні що неправий. "А цензури нема, а цензури нема" - а бідних нема, а багаті то міф, а кучму на телебаченні не хвалять, а то всьо Матриця ше скажи...
Мінуси він розставляє... та я Бонету можу 10 мінусів поставити, але ж я не пишу на форумі ідіть в Бонет - будете редакторами, а ті шо там зараз сидять посунуться, у нас всім все можна, шоб було добре.
pause
Ваня, не переходь з теми, а відповідай за свої слова... чого ти пхаєшся в життя рубки???? Визнай принаймні що неправий. \"А цензури нема, а цензури нема\" - а бідних нема, а багаті то міф, а кучму на телебаченні не хвалять, а то всьо Матриця ше скажи...
Мінуси він розставляє... та я Бонету можу 10 мінусів поставити, але ж я не пишу на форумі ідіть в Бонет - будете редакторами, а ті шо там зараз сидять посунуться, у нас всім все можна, шоб було добре.

Погоджуюсь. У рупку (першого плацу) пхатися тобі не треба, Ваню.
А цензура є. Якби її не було то це був Сміт, на теперешньому радіо ЦЕНЗУРА Є.
pause
Крутять у програмі пауза різну музику. НЕ попсову. Переважно електронну.
Van Baboshyn
Не знущайтеся, засвітіть playlist, please, pause
.