Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Абитуриенты 2009
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для абітурієнтів
Fender
я вот почитал бонет, особенно этот раздел, и никак не могу понять, чы то лыжи, чы то я.

я бы очень хотел всем вам, уважаемые абитуриенты донести несколько фактов.

[ukr_mode]

1. Внутрішнє тестування не обов”язкове.

2. Воно практично не потрібне.

3. Все вирішують сертифікати.

4. Інтенсив користі не має.

5. Диплом могилянки - це лише зайвий головний біль, він не дає майже нічого, але щоб отримати його потрібно або платити, або ”відпрацьовувати”. Пільг воно не дає.

6. Ті, у кого сума двох сертифікатів з профільних дисциплін менша за 375 - шансів у вас вступити досить мало, лише на контракт, чи на вільного слухача.
[/ukr_mode]

katzenjammer
пазорище с таким юзертайтлом.
Fender
fear.gif
Smith
шановні абітурієнти, більшість висловленого є суб’єктивним поглядом окремого юзера. кароче, майте свою голову на плечах.
Fender
Богодар, братиша, не звезди...Ничего это не субъективно! Это же только факты!! Меня просто вельмы достали абсолютно аналогичные утверждения и вопросы, и такие же идентично аналогичные ответы.
Kamikadze
Шановни абитуриенты! Прежде чем нести свои никчемные документики в святыню витчизнянойи науки, крепко задумайтесь, а нужно ли оно вам - это образование. Чем четыре года протирать штаны в пыльных библиотеках, штудируя заумные, оторванные от реальной жизни книжонки, не лучше ли осваивать простые, конкретные и такие нужные в этот нелегкий для страны период профессии.
Не едьте сюда, дети, оставайтесь там, где вы есть, ковыряйте земельку, варите сталь и мочите комуняк!
Asya
А святыня-то нонче уже на 9-м месте в рейтинге http://ukma.kiev.ua/news/news_detailed.php?id=1318 Причем сие известие было практически с гордостью донесено до меня в рассылке для выпускников. Задумайтесь, абитуриенты...
noddeat
(Asya @ 5.06.2009, 15:25:02) *
А святыня-то нонче уже на 9-м месте в рейтинге http://ukma.kiev.ua/news/news_detailed.php?id=1318 Причем сие известие было практически с гордостью донесено до меня в рассылке для выпускников. Задумайтесь, абитуриенты...

все правильно. я теж радше тішуся з того, що ми більше не в чолівці рейтингу, який відомо як рахується: за кількістю професорів, академіків, докторів і т.п.

Якщо ви не в курсі, хто такі академіки, читайте цю статейку: http://nauka.in.ua/articles/GK/GabovichEko...07)N1p65-71.pdf

тобто те, що в Шевченка викладає такий професор і академік, як Литвин або Янукович, автоматично піднімає його на перші позиції рейтингу. Якщо ви думаєте, що в академії наук є «справжні» академіки, які не такі як Литвин, то ви помиляєтесь.

Рейтинг всіх українських університетів у світовому рейтингу — нуль.
expialidociouz
Рейтинг всіх українських університетів у світовому рейтингу — нуль.
ги, я колись шеву знайшов на 2700 якомусь місці чи щось таке.

ps до речі, якщо змі розпіарять тему про закордонні публікації, думаю шо литвин чи янук знайдуть когось, хто буде за бабки від їхнього імені і закордон друкувати. а шо? ми ж умниє
noddeat
(expialidociouz @ 5.06.2009, 16:41:50) *

ps до речі, якщо змі розпіарять тему про закордонні публікації, думаю шо литвин чи янук знайдуть когось, хто буде за бабки від їхнього імені і закордон друкувати. а шо? ми ж умниє

та вже давно так є, що зафкафедрів або ректорів дописують у співавтори. абсолютно безкоштовно. У Вакарчука точно є закордонні публікації, яких він не писав.
.