Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Вибори до Студентської Колегії НаУКМА 12 скликання
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Студентські організації
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
anton.chorny
Студентська колегія НаУКМА 11 скликання офіційно оголошує про початок виборів до Студентської колегії НаУКМА 12 скликання.

20 січня, відповідно до Положення про студентське самоврядування НаУКМА була сформована виборча комісія у складі 4 представників Студентської колегії та 3 представників старостату, обраних на зборах старостату НаУКМА, які відбулись в цей же день. До виборчої комісії увійшли: Козак Гліб, Чорний Антон, Бабак Антон, Русяєва Олена, Лесневський Юрій, Чубич Орина, Прокопчук Дмитро.

Для того, щоб взяти участь у виборах, потрібно до 18.00 30 січня подати офіційну Заяву на участь у виборах (форма додається -- http://sk.ukma.kiev.ua/registration.doc), у якій потрібно зазначити 7 представників блоку мінімум з 4 факультетів НаУКМА, із вказанням сфери відповідальності кожного, а також передвиборчу програму блоку. Крім того, для доведення серйозності власних намірів потрібно надати виборчій комісії 350 підписів студентів НаУКМА на підтримку блоку (10% студентів Києво-Могилянської Академії), або внести грошову заставу у розмірі 7 студентських стипендій. Форма підписних листів буде оприлюднена на сайті СК sk.ukma.kiev.ua, у неділю, 25 січня.

Графік чергування виборчої комісії на тиждень подання документів:
26.01, пн 16:00-18:00
27.01, вт 15:00-18:00
28.01, ср 15:00-18:00
29.01, чт 16:00-18:00
30.01, пт 15:00-18:00

Графік виборчої кампанії наступний:
26.01-30.01 -- тиждень збору підписів на підтримку блоку та подання заяв на участь у виборах.
2.02-13.02 -- два тижні агітації
11.02, 1-217, 16:20 -- дебати між блоками-кандидатами
16.02-20.02 -- тиждень голосування (будь-яка агітація заборонена)
21.02 -- офіційне оголошення результатів виборів.
expialidociouz
а може не треба?
Fender
А Ленин такой молодой
И юный октябрь впереди! pray6.gif
Van Baboshyn
Бояніще.
Я сподіваюсь, цю колегію мінімум на 4 роки вибирають?
BAHO
Организаторы, в этот раз не пожмитесь на попкорн и пиво. Надо же как-то мотивировать электорат!
Tekkrr
Хватит острить по этому поводу. Лучше думать как выбрать коллегию не хуже, а желательно значииительно лучше чем та что заканчивает свою каденцию.
Malachite
(BAHO @ 21.01.2009, 10:37:12) *
Организаторы, в этот раз не пожмитесь на попкорн и пиво. Надо же как-то мотивировать электорат!
так он жеж збирають гроші, 3500грн застави з блоку alkash.gif

Хватит острить по этому поводу. Лучше думать как выбрать коллегию не хуже, а желательно значииительно лучше чем та что заканчивает свою каденцию.

а є варіанти, що буде хуже? blink.gif
Lunata
(Malachite @ 21.01.2009, 11:15:42) *

є
plisovyi
QUOTE(Lunata @ 21.01.2009, 13:57:58) *
QUOTE(Malachite @ 21.01.2009, 11:15:42) *

є

Наприклад?
ictus
давайте усі розклади, шоб нормальних тіпочків привели до кормушки!
Captain x Morgan
Битвы в песочницах, епта.
Tekkrr
А что в этой Вселенной существует предельное граничное стационарное состояние? Нет, особенно в условиях в которых мы с вами существуем. Так что хуже может быть всегда!
Juka
а Теккр баллотується? за нього варто голоснути smile_pray.gif
Tekkrr
(Juka @ 21.01.2009, 16:37:53) *
а Теккр баллотується? за нього варто голоснути smile_pray.gif

Визуализировал laugh.gif . Через месяц меня бы распяли на первом плацу и каждый подходил бы и плевал на обугливающийся труп. Нет, спасибо. unsure.gif
БсШ
вася чоткій - наш кандідат!
VITALIUS

”не гірше” так точно alkash.gif а може і похлєщє

так шо краще максимально поширюйте інфу. бо чим більше людей знатиме і візьме в цьому участь тим менше непорозумінь ми отримаємо в результаті)

бо коли минулого разу коли колегію обрали менш як 300 голосами - це канєшно ппц.

взагалі погано що так і не встановили такі поняття які мінімальна явка, мінімальний відсоток голосів для перемоги, два тури...
Aftermidnight
а будуть бюлетні? а закриті кабінки? а коробки для макулатури? а варіант ”мені пох*й, йо*скій конь”?
Malachite
А незалежні спостерігачі?
expialidociouz
проголосую за будь-яку команду, яку очолить чорний кандидат
Lunata
так он жеж збирають гроші, 3500грн застави з блоку alkash.gif

ну це ж не обов’язково... або гошова застава - або підписи... це ж шоб не платити бабло - треба бігати збирати 350 мінімум підписів за то шо типу ти маєш право тепер бути виборчим блоком...
а ше, якшо випадково ти даш заставу, але не виграєш вибори - та застава тобі ясне діло не повернеться..
ыы alkash.gif
Tekkrr
(pavlentij @ 22.01.2009, 13:51:05) *
проголосую за будь-яку команду, яку очолить чорний кандидат

Это расизм! ohmy.gif
expialidociouz
расизм, це якщо не проголосую
Tekkrr
(pavlentij @ 22.01.2009, 14:59:54) *
расизм, це якщо не проголосую

фэйсспалм
Ladybird
Ну і де якась там агітація, що мала розпочатись? unsure.gif

Я в академії буваю рідко, сиджу ото в тирнеті, і хочу всьо знати, а получаєцця, що я як в танкє. Вивісили б список блоків і учасників, програми їхні, чи що... hmm.gif
philosoф
Я поменял свою позицию. Студенты, идите голосовать, не выращивайте черновецких ))
Lunata
(Ladybird @ 3.02.2009, 15:33:36) *
Ну і де якась там агітація, що мала розпочатись? unsure.gif

Я в академії буваю рідко, сиджу ото в тирнеті, і хочу всьо знати, а получаєцця, що я як в танкє. Вивісили б список блоків і учасників, програми їхні, чи що... hmm.gif

заходи на http://tnt-kma.org

Сайт постійно оновлюється і постійно в процесі оновлення...
Djamah
список:
T.N.T.
Юра Федоренко ФГН-2
Єгор Стадний ФГН-3
Віталік Билів ФЕН-2
Віка Гнатенко ФСНСТ-2
Єгор Ляпкало ФЕН-1
Ната Годунок ФІ-3
Степан Берко ФПвН-1

Пательня
Ворожбит Оля ФСНСТ-2
Кашко Олександр ФЕН-3
Москаленко Оля ФГН-3
Волков Андрій ФГН-2
Власенко Анастасія ФСНСТ-2
Прокоп’юк Олександр ФІ-2
Гладка Христина ФПвН-2

Соняхи
Максим Галенко ФГН-2
Галина Янченко ФСНСТ-4
Оля Мулярчук ФСНСТ-1
Дар’я Гайкалова ФГН-2
Тетяна Коцюбняк ФГН-1
Андрій Півоваров ФПвН-2
Інна Дацюк МП ФПрН-1

Так не робиться
Богдан Москалевський ФІ-4
Михайло Романенко ФІ МП-1
Татас Булига ФЕН-1
Володя Фаворський ФГН-2
Богодар Ковалів ФПвН-3
Денис Землянов ФСНСТ-1
Олександр Жежела ФІ-3
Tekkrr
Это что, прикол? Только в одном блоке есть представитель моего факультета, м-да..
Ladybird
2 Lunata - від ранку нічого нового не з”явилося nono.gif

2 Djamah - ну, хоч щось)) дяк!

2 Tekkr - вот такой вот социально неактивный и несознательный твой факультет tongue.gif
F3
Соняхи

идут на epic fail times 2
Chantale
(Ladybird @ 3.02.2009, 18:00:33) *

2 Tekkr - вот такой вот социально неактивный и несознательный твой факультет tongue.gif

и тот — фреш hmm.gif
Tekkrr
(Elf-Eluna-Alina @ 3.02.2009, 18:13:46) *
и тот — фреш hmm.gif

Та вообще беспредел. hmm.gif
Chantale
(Tekkrr @ 3.02.2009, 18:18:11) *
и тот — фреш hmm.gif

Вот бы и подался бы к кому? Из тебя выйдет неплохой политик.
Shaitana
(Lunata @ 3.02.2009, 17:27:28) *
заходи на http://tnt-kma.org

”про нас” - сторінка в стадії розробки
”агіт-матеріали” - сторінка в стадії розробки
”faq” - сторінка в стадії розробки

прикольний сайт, лише ”програма” працює
VITALIUS
викладіть всі програми десь на http://sk.ukma.kiev.ua

реєтрація ще в п’ятницю закінчитись мала, а вже вечірк вівторка. виборча ж комісія бо
Tekkrr
(Elf-Eluna-Alina @ 3.02.2009, 18:22:00) *
(Tekkrr @ 3.02.2009, 18:18:11) *
и тот — фреш hmm.gif
Вот бы и подался бы к кому? Из тебя выйдет неплохой политик.

Зачем мне такой геморой? Если уж брать власть, то что-то покруче. post-1088-1104441237.gif
Chantale
(Tekkrr @ 3.02.2009, 18:45:51) *

Зачем мне такой геморой? Если уж брать власть, то что-то покруче. post-1088-1104441237.gif

Например? Кресло Квита? Ющенка? Ктулху?
Tekkrr
(Elf-Eluna-Alina @ 3.02.2009, 18:58:17) *
(Tekkrr @ 3.02.2009, 18:45:51) *
Например? Кресло Квита? Ющенка? Ктулху?

Ну для начала портфель главы комитета по вопросам науки и образования в ВР. Могилянку возглавлять толку мало - слишком большая зависимость от Министерства. Еще министром науки и образования мог бы себя попробывать. Президентом нет, там система власти прогнила по самый корень.
шимон
макс?
Smith
и тот — фреш hmm.gif

який фреш? huh.gif
МП smile_genius.gif
БсШ
поки що планую домалювати квадратик і щось схоже як на цій картинці, поставити там галочку
duo
cranky.gif
Van Baboshyn
Шо, флешмоб? alkash.gif Хочете зірвати вибори? alkash.gif Діло благородне! alkash.gif
plisovyi
Ні, ну нащо зривати? agree.gif
Можна ж проголосувати
1) за гроші metaler.gif
2) рендромно alkash.gif
3) За того, за кого твій староста скаже metaler.gif
Van Baboshyn
Мені от стало цікаво... Захотілось пофантазувати: якщо ніхто... ніхто, зовсім ніхто, абсолютно ніхто не проголосує... Або якщо якісь нелюди і покидьки зірвуть вибори ohmy.gif Тоді... Тоді нової СК не буде!? Це ж мабуть буде справжня катастрофа для Могилянки? ohmy.gif Як ми будемо далі жити? Хто що думає?! Це важливо! Адже такий варіант можливий в теорії! Я подумав про це, і тепер не зможу заснути... напишіть що ви про це думаєте.
Tekkrr
(Van Baboshyn @ 3.02.2009, 21:48:55) *
Мені от стало цікаво... Захотілось пофантазувати: якщо ніхто... ніхто, зовсім ніхто, абсолютно ніхто не проголосує... Або якщо якісь нелюди і покидьки зірвуть вибори ohmy.gif Тоді... Тоді нової СК не буде!? Це ж мабуть буде справжня катастрофа для Могилянки? ohmy.gif Як ми будемо далі жити? Хто що думає?! Це важливо! Адже такий варіант можливий в теорії! Я подумав про це, і тепер не зможу заснути... напишіть що ви про це думаєте.

Это будет означать что дьявольский план Козака удалось воплотить в жизнь. laugh.gif

шучу
plisovyi
QUOTE(Van Baboshyn @ 3.02.2009, 21:48:55) *

IPB Image
Выборы — тупо стеб. Возможность поприкалываться, погнать, посоздавать темы на бонетах.
Реально, люди которые что-то планируют делать в СК, сделают это и без их избрания. Это только средство.
Имхо.
Лазанья
Я отета подивилась списки блоків цих(чи шо воно там таке) і нє паняла аднаво... Нафіг воно магістрам, оте еска?
БсШ
я зберу наших гопів-охоронців і захоплю владу в магілі, введу сухий закон і комендантську годину, оголошу себе гетьманом всія магіли, столицею буде 1 корпус і зроблю отаку систему
Van Baboshyn
smile_genius.gif Я як у воду дивився! http://www.bo.net.ua/forum/index.php?s=&sh...ndpost&p=744223

.