noddeat
21.01.2004, 09:49:49
Короткий історичний огляд руху скінхедів:
Скінгеди з*явилися десь у 70х роках у Великій Британії. Тоді, як пам*ятаєте, була криза і велике безробіття. До Британії повалило ьагато вихідців з колишніх колонії, тобто негри, азіати ружні тощо. Вони були дешевою робочою силою, і, природньо, займали робочі місця, яких і так не вистачало. Скінхеди з"явилися як реакція на це все, в боролися проти напливу емігрантів (самі розумієте, якими методами). Скіни голили голови, щоб у бійці супротивник не міг схопити за волосся, за що й отримали таку назву (skinhead=голомозий).
Підкреслюю, що перші скіни нацистами не були, вони слухали реггі (музика негрів) і "ой" ("ой" - скінгед-рок, являє собою агресивний панк)
Пізніше радикальні ультраправі організації стали залучати скінів до нових лав, і з"явилися нові скіни - нацисти. Перше покоління скінів безуспішно з ними боролося, називаючи нациків боунхедами (bonehead=бовдур, йолоп, "тук-тук-войдітє"). З*явилася і нині існує організація SARD - Skinheads Against Racial Discrimination. Але наци-скіни розплодилися, як мухи на лайні, вони спрямували агресію проти євреїв, негрів, неформалів (перші скіни самі були нефорами). ..
Це коротко. Що маємо на сьогодні? Існує декілька типів скінів, усі вони є в Україні:
1. Наци-скіни - найчисельніша група, мастурбують на Гітлера, хоча останній слов"ян не любив. Я особисто радий, що не зустрічався з ними. Їх можна побачити в трубі, а їхні написи зустрічав і на Троєщині - Kill Judes, White Power (White Powers - потужна наци-скін організація в США, чи мають до неї якийсь стосунок наші скіни, не знаю) тощо.
2. RASh - REd and Anarchist Skinheads - майже теж саме, що панки, тільки лисі. Взагалі, нормальні чуваки, п"ють пиво, захищають нефорів від гопів тощо. Тільки у нас їх ДУЖЕ мало, практично немає.
3. Нацболи - прийшли з Росії, вони є в Криму. Дуже мрачні люди, це ті ж нацисти, тільки ліві.
Чекаю на ваші відгуки. Прошу писати по темі.
Leftist
21.01.2004, 10:48:47
А чого ти нацболів в скіни вписав? Якщо так, тоді треба вже і УНСО додавати. Це аналогічні організації.
А про якусь групку Red Skins я чув. Як сказав мій знайомий, "убежденные антифа". Таких би нам побільше.
naamah
21.01.2004, 12:00:22
А 88 це хто?
nkraft
21.01.2004, 17:00:17
скины понятие очерь растяжимое. Есть ведь и ред-скинз и гей-скинз, стрейт эдж-скинз. Смотря что именно интересует.
noddeat
21.01.2004, 17:40:01
А чого ти нацболів в скіни вписав? Якщо так, тоді треба вже і УНСО додавати. Це аналогічні організації.
А про якусь групку Red Skins я чув. Як сказав мій знайомий, \"убежденные антифа\". Таких би нам побільше.
я не про нацболів як партію, я про скінів-нацболів. В Росії НБП пітдримує також і панків, а панки - не скіни.
УНСО і тп. - не скіни, це просто націоналісти, вони слухають іншу музику, по-іншому вдягаються. Націоналісти боряться за панування нації, скіни - за її очищення. Це не одне і теж.
Хоча у Польщі скіни є патріотами і націоналістами.
Leftist
21.01.2004, 17:46:37
Я теж вважаю, що УНСО - не скіни. Мене просто дуже здивувало віднесення до скінів нацболів. Там вони можуть бути і напевно є, але це не характеризує всю партію загалом.
ironmax
21.01.2004, 19:35:18
Скіни - просто реакція європейського суспільства на перенасичення чужорідними елементами. Думаю, що якби не було б такої масової імміграції з третього світу, скінам просто нізвідки було б виникати. Я думаю, що в демонізації руху скінхедів як такого не останню роль грають їхні ідеологічні противники - ліві сили та єврейські діаспори. А коли людину вже "дістають", тоді починається і насильство, і тероризм...
Наприклад, чому можна неграм проповідувати нелюбов до білої раси, а їх антагоністам -- заборонено, бо це вже трактується як бімий расизм. Чому тоді чорний расизм не заборонений?
П.С. А те, що скінів у нас мало/багато/до хріна, ну то й що... "Я же вам сказав, що мститися не можу, бо всі люди - це браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу" © Л.П.
Якщо такі тенденції будуть підкріплюватися імміграцією в Україну представників третього світу, то скоро матимемо ще один розкол у суспільстві - расовий. І я впевнений, що певні кола будуть штучко його розкручувати....
Leftist
21.01.2004, 20:09:29
Думаю, якби не було такої кричущої нерівності в добробуті між Північчю і Півднем, не було б і такої масової іміграції з Третього світу до США та Європи. Не до кінця причини продумуєш, ironmax
ironmax
21.01.2004, 20:25:31
Щось неомарксизмом повіяло і Валєрстайном наб...дило
Нє, тут все так переплутане, ти б ще про помсту негрів за колоніалізм і работоргівлю згадав....
Leftist
21.01.2004, 20:31:03
Звісно це не помста, у сенсі свідомої відповіді. Але про работоргівлю і колоніалізм це правильно. Імперіалізм європейських країн - одна з причин важкої ситуації на Півдні.
Dark Angel
22.01.2004, 22:40:22
Ось, що співають московські скінхеди:
Лучше мёртвый, чем живой
Чёрный нигер, голубой
Ты пришёл из Занзибара
Или чёрт с Мадагаскара
Три скинхеда из подвала
Вынем ножик из кармана
Будем резать, будем бить,
Но в Москве тебе не жить!
П Р И П Е В:
Кто ты? Кто ты?
Обезьяна, нигер, чёрт!
Эй, нигер, нигер
Да где ты был?
Эй, нигер, нигер
Ты гамадрил !
Лучше мёртвый, чем живой
Негр жареный и злой
На костре горит в подвале
Плачут девки в Занзибаре
"Ancle Ben's" на сковородке
Зашинкован топором
Нигер, жареный в духовке
Очень вкусный с чесноком
А ось ще - з скінхедського фолькльору
Слава России, слава!
Танки мчатся вперед
Дивизии в черных рубашках
Приветствует русский народ
Замочи, замочи
Цунара-дегенерата!
Замочи, замочи
Демократа-депутата!
Подожги жидовский мир
Римский Папа, как вампир,
Будет корчиться в аду
И болтаться на суку
noddeat
23.01.2004, 14:23:27
точніше, наци-скіни або боунхеди. Власне скінхеди расистами не є.
зара нема часу, пізніше викладу теж їх пісні.
kyivite
28.01.2004, 20:49:22
Ось, що співають московські скінхеди:
Може, Немертвий і має рацію. Але є й інші конкуренти,які виробляють фашистську ідеологію для нацболів, наці-скінхедів та інших расистів. Підкреслюю, для модера, що не вважаю наступний віршомазний текст літературою
НА НЕЗАВИСИМОСТЬ УКРАИНЫ
Иосиф Бродский
...
Скажем им, звонкой матерью паузы метя строго:
Скатертью вам. хохлы, и рушником дорога.
Ступайте от нас в жупане, не говоря - в мундире,
По адресу на три буквы, на стороны все четыре.
Пусть теперь в мазанке хором гансы
С ляхами ставят вас на четыре кости, поганцы.
Как в петлю лезть, так сообща, суп выбирая в чаще,
А курицу из борща грызть в одиночку слаще.
Прощевайте, хохлы, пожили вместе - хватит!
Плюнуть, что ли, в Днепро, может, он вспять покатит.
Брезгуя гордо нами, как оскомой битком набиты,
Отторгнутыми углами и вековой обидой.
Не поминайте лихом, вашего хлеба, неба
Нам, подавись вы жмыхом, не подолгом не треба.
Нечего портить кровь, рвать на груди одежду,
Кончилась, знать, любовь, коль и была промежду.
Что ковыряться зря в рваных корнях покопом.
Вас родила земля, грунт, чернозем с подзомбом,
Полно качать права, шить нам одно, другое.
Эта земля не дает, вам, калунам, покоя.
Ой, ты левада, степь, краля, баштан, вареник,
Больше, поди, теряли - больше людей, чем денег.
...
Будете вы хрипеть, царапая край матраса,
Строчки из Александра, а не брехню Тараса.
kyivite
7.02.2004, 20:58:39
Скинхед напал на Смольный
В марте 2003 года на площади Пролетарской Диктатуры состоялся митинг студентов-индусов. Гости Петербурга протестовали против жестокости и безнаказанности скинхедов :!: Бритоголовые каким-то образом пронюхали про акцию протеста и тоже пришли. Два десятка парней кучковались в сотне метров от индусов.
Вдруг один из них решительно отделился от остальных и целеустремленно направился к митингующим. Но, миновав индусов, почему-то вошел прямо в здание Смольного. К ужасу смольнинской обслуги в руках бритоголовый сжимал предмет, похожий и на бомбу, и на зажигалку.
Скинхед в нерешительности замер в вестибюле. Потом он признался, что в этот момент мучительно размышлял, кого лучше уничтожить: охранников или гардеробщиц. Негодяй не успел привести свой замысел в исполнение. Его скрутили.
Van Baboshyn
24.02.2004, 08:02:38
Решпект, Івасю. На підтвердження - "наші" скіни (мабуть "наші", бо було ж їх аж до 20-и) недавно тусувалися коло "Барвів", коли там був концерт. З агресивними намірами тусувалися. Цікаво, що мєнти їх швидко оточили і звінтили в здоровий бобік. На прощання скіняра сказав просунутій субкультурній українській молоді (нєфєрам, одним словом): "Павєзло вам сьодня". От такі, блін, скіни в нас є. А про ред-скінів тут чути не доводилося.
Van Baboshyn
24.02.2004, 08:52:07
Тут іще на таку кумедію натрапив - інтерв"ю з московськими скінами.
(http://www.ji.lviv.ua/n24texts/tarasov.htm) Не можу втриматися від того, щоб зацитувати шматок:
"Я: А хто з політиків вам подобається?
– А ніхто. Козли вони всі.
Я: А все-таки... Ну от, скажімо, Зюґанов.
– Він же комуніст! Комуністів тих усіх перерізати треба...
– Точно. Вони з чорними заодно, з неграми усякими. Вони ці... як їх... блін... ну тіпа транссексуали...
– Інтернаціоналісти... (Загальне пожвавлення.)
– О! Чума! Кузьма слово знає! (Двоє захоплено регочуть і поплескують третього по спині.) Професор!
Я: Добре. А Лебедь?
– Лебедь – нормальний мужик, десантник...
– Упав – відтиснувся...
– Нє, Лебедь – козел! Він з чеченами замирився!
– Чьо ти гониш! Лебедь з чеченами воював!
– Я тобі кажу: Лебедь з чеченами замирився!
– А за базар відповіш [тобто, чи готовий ти битися до крові за свої слова]?
– Відповім!
Я (втручаючись): Гаразд-гаразд, чекайте! А от Гайдар?
– Ср..ка жирна!
– Писок нажер на народному горі – того й диви, трісне!
– Та він же єврей!
Я: Чекайте, Гайдар-то чому єврей?
– А хто ж іще?
Я: Він же онук письменника Гайдара, а той був росіянин.
– Не знаю я такого письменника."
Авоська
24.02.2004, 20:02:09
Це нормально, що в певний час з"явилися скінхеди як реакція на якесь явище. Але зараз, як на мене, вони просто перетворилися в ще один рух "комубисьогоднівмазати". Ну, принаймні в Україні. От і вийшла маленька трансформація ідеї. Я, звичайно, можу помилятися, але щось не доводилося зустрічати скіна, який би не прагнув до когось тупо дорватися
emberek
24.02.2004, 20:40:45
Разум подсказывает, что скины - это плохо, зато - как красиво. наверное, с этого у многих начиается роман со скинхедовстовм...
Хаппа
2.03.2004, 17:16:46
http://psyfactor.by.ru/vershinin3.htm
по моему все зависит от человека и обобщать здесь нельзя .
Leftist
4.03.2004, 20:42:21
http://www.aglob.ru/analysis/?id=576
Александр Тарасов
Наци-скины в современной России
Доклад для Московского бюро по правам человека, часть первая
deepjungle
5.03.2004, 17:42:53
Тут іще на таку кумедію натрапив - інтерв\"ю з московськими скінами.
(http://www.ji.lviv.ua/n24texts/tarasov.htm) Не можу втриматися від того, щоб зацитувати шматок:
Они что, СЕРЬЕЗНО на украинском общались?! Ни фига себе \"московские скины\"

Напевно, це вільний переклад (до речі, непоганий). А я точно таку статтю читала в "Ровеснике" (рос. журнал) рік тому. Вона доводить, що в Росії скінхедом бути модно, просто від нічого робити. Це як декотрі доморощені "анархісти", які крім назви, символіки і декотрих гасел нічого не знають. В Москві скінхеди людей вбивали, тому до них не може бути позитивного ставлення.
Leftist
5.03.2004, 18:17:09
В Москві скінхеди людей вбивали, тому до них не може бути позитивного ставлення.
Почитай статтю, на яку лінк в моєму попередньому пості.
Dark Angel
19.03.2004, 20:19:53
В России нет фашистов? Есть скинхеды
По сообщению ТРК «Петербург», у стен электротехнического университета прошел очередной митинг иностранных студентов с требованиями обеспечить их безопасность.
«Кто следующий?», «Спасите, приехали учиться – возвращаемся в гробах» - такие слова написали студенты на своих плакатах.
Буквально на днях они похоронили своего друга - первокурсника из Сирии, которого в минувшую субботу скинхэды столкнули под поезд метро .
Накануне в больнице от побоев скончались девушка из Марокко и юноша из Палестины, которых полтора месяца назад избили у станции метро «Горьковская».
Врачи так и не смогли спасти их жизнь.
В Санкт-Петербурге задержаны скинхеды – предполагаемые убийцы 6-летней цыганской девочки.
Если так пойдет и дальше, список жертв нацистов в Санкт-Петербурге может оказаться самым большим среди всех городов России.
http://www.gazeta.ru/2004/03/18/oa_115157.shtml
В четверг воронежские милиционеры задержали четверых молодых людей, которые подозреваются в убийстве африканского студента, чья смерть спровоцировала расовые волнения в городе.
«Газете.Ru» удалось узнать, что все задержанные, вероятнее всего, скинхеды.
Напомним, что массовые волнения среди иностранных студентов в Воронеже начались после того, как 21 февраля на улице Мира, недалеко от общежития был убит студент Воронежской государственной медицинской академии (ВГМА), гражданин Гвинеи-Бисау Амар Лима. Трое молодых людей напали на него, когда он проходил через подворотню, и нанесли ему три ножевых ранения. К приезду «скорой помощи» Амар Лима умер от полученных ран. Информация об убийстве быстро распространилась среди иностранных студентов, устроивших вскоре громкую акцию протеста.
http://www.gazeta.ru/2004/03/18/oa_115196.shtml
ironmax
19.03.2004, 20:43:30
Бачив я недавно в метро у нас на Контрактовій таке чудо: мужичок з голеною головою, в джинсовому костюмі, на ногах - арміські черевики (типовий вигляд скіна), але... в окулярах, читає наукову монографію з культурології. На вигляд років 30. Я не зрозумів, чи це інтелігентний скінхед, чи інтелігент, що косить під скінхеда? Чи бувають такі скіни в реалі?
Leftist
19.03.2004, 21:08:23
То це може ред-скін був? Чи в них інші уподобання в одязі?
naamah
19.03.2004, 22:57:32
У мене 2 роки тому була поголена голова взимку, др. мартінси, чорні джинси та шкіряна куртка.
А з чтива була якась книга про Крішну...
ну то що?
Anonymous
20.03.2004, 00:16:03
Вопрос первый. Кого считаем черными.
Вопрос второй. Почему они должны убираться.
Вопрос третий. За кого возьмутся скины, если им позволят пере*издить черных.
Ты тоже можешь попасть под раздачу :!: Беспредел труднее остановить чем начать.
Скины сосут. Как движняк. Как тупая идея. Просто сосут у убитого ими негра.
Leftist
20.03.2004, 01:32:42
Полностью согласен с уважаемым гостем. Особенно насчет того, что сосут :twisted:
MadDog
20.03.2004, 03:15:27
Нет, я - белый человек с русыми волосами и зелеными глазами. Побить могут лишь в темноте, не разобравшись, а чтобы этого не случилось, при встрече с агрессивно настроенными скинами надо вздергивать вверх правую руку и кричать \"Зиг Хайль!\", но так, чтобы они не подумали, будто ты над ними издеваешься
А лучше - достать где-то пушку и мочить всех первому. Правда, тогда возникает опасность причисления к скинам себя самого, а кроме того (что гораздо хуже) получения срока по какой-нибудь нехорошей статье. Стоит задуматься (как, впрочем, и скинам, пока не пришибли кого-то серьезно (и кого-то серьезного)) :!:
Buka
20.03.2004, 15:54:02
У мене 2 роки тому була поголена голова взимку, др. мартінси, чорні джинси та шкіряна куртка.
ну то що?
И что, от того, что ты сбрил свой ирокез, ты скинхедом стал? Хихи
naamah
20.03.2004, 17:00:43
ну то що?
И что, от того, что ты сбрил свой ирокез, ты скинхедом стал? Хихи
От дуркецало. Купи ще 1ну флешку та додай до мізків.
То ж взимку було!
А ірокез у мене був влітку!
Чи то важко згадати, що моя голова голилася 2 рази?
Anonymous
20.03.2004, 17:31:08
Полностью согласен с уважаемым гостем. Особенно насчет того, что сосут :twisted:
Ні хрєна собі, маєм повну спільність поглядів. Вперше?
Київіт
naamah
20.03.2004, 17:35:19
Ні хрєна собі, маєм повну спільність поглядів. Вперше?
Київіт
Вдруге. Перший раз був коли ви вдвох стали на радіо **ІТ гнати.
Anonymous
21.03.2004, 09:31:57
Вдруге. Перший раз був коли ви вдвох стали на радіо **ІТ гнати.
Ти теж здогадався, що Київіт і Летіст - одна і та сама особа, яка себе трохи піарить
Leftist
21.03.2004, 11:09:51
Да тут вся первая десятка - это все мои реинкарнации 8) Считай, что на моем личном форуме общаешься
tigr
22.03.2004, 18:38:15
ФАШИСТСКИЙ МИТИНГ
В Москве на площади возле парка Горького прошел фашистский митинг.
организаторы — Движение против нелегальной иммиграции и Национально-державная партия России.
возбужденная толпа в полторы сотни голосов кричала: «Не переговоры, а зачистки!», «Не регистрация, а депортация!», «Москва — не аул!».
бритые подростки держали плакат «Репатриация — мать порядка».
— В писании сказано, — сообщил с трибуны, видимо, слабо знакомый с Библией, священнослужитель, — что каждому народу дан свой ареал обитания. Но если депортировать иностранцев такими темпами, как сейчас, на это уйдет не меньше девятисот лет! И тогда только китайские археологи, может быть, найдут на территории России русские черепа.
Апофеоз митинга совпал с выступлением антифашистов. Они развернули плакаты и начали скандировать: «Фашизм не пройдет!». В ответ толпа нацистов с радостным криком бросилась на штурм идеологического противника.
Милиция, как это водится, среагировала не сразу.
Девятерых побитых участников альтернативного митинга забрали в автобус; попутно милиционеры пытались разбить камеру телевизионщикам, снявшим, как четверо сотрудников волокут избитого нацистами подростка. В фургон взяли и одного скинхеда — видимо, чтобы потом никто не упрекал в предвзятости.
Задержанных антифашистов отпустили уже ночью. Их обвинили в нарушении правил пикетирования и назначили административное слушание с последующим наложением штрафа. Скинам не предъявили никаких обвинений: их митинг был санкционированным.
P.S. В конце священник затянул гнусавым голосом громкую протяжную молитву. Толпа подростков стянула шапки с бритых голов, непривычной рукой выводя крест. А затем с криком «Слава России»! выбросила руки в нацистском приветствии.
http://2004.novayagazeta.ru/nomer/2004/18n.../n18n-s05.shtml
nkraft
22.03.2004, 18:53:13
Боунхеды -- мудаки!
naamah
23.03.2004, 22:28:41
Боунхеды -- мудаки!
Яка толерантність!
А немудаки це такі геєподібні торчки з нафарбованим волоссям. Правильно я кажу?
Leftist
27.03.2004, 01:39:01
Продолжение статьи Александра Тарасова про наци-скинов в России
Van Baboshyn
30.03.2004, 14:19:34
Leftist
30.03.2004, 14:49:22
А то хорошие скины. Их не трогать
Dark Angel
22.04.2004, 21:12:37
Статистика маловідома. А цифри вражають
http://www.izvestia.ru/community/article78034
С 1997 года скинхедами убито по меньшей мере 47 человек и 15 тысяч - ранено и избито.
Почему это происходит, корреспонденту "Известий" Ольге ТИМОФЕЕВОЙ рассказал известный социолог Александр ТАРАСОВ.
- Выраженные, агрессивные проявления ксенофобии - удел в основном столиц и крупных промышленных центров. В маленьких населенных пунктах настроения более соседские и дружеские - и только если дойдет до скандала, то среди прочих претензий ("А у тебя муж алкоголик!", "А ты не вернула мне чайник!") могут вспомнить "И вообще понаехало вас на нашу землю!". А когда кончится ссора, люди опять обо всем забудут.
В норме человек должен гордиться лишь тем, чего добился сам: талантливый, работящий, честный.
- Почему с таким трудом милиция квалифицирует нападения скинхедов как преступления на почве расовой ненависти?
- Многие сотрудники милиции оказываются такими же стихийными расистами, их раздражает, что сюда приехали чужие люди, говорят на непонятном языке, выглядят не как мы. Ксенофобия - чувство первобытное, оно идет из дикой природы и преодолевается исключительно образованием и воспитанием. Поскольку с образованием в милиции сейчас плохо, там часто сочувствуют нападающим и стараются дело замять. Неприятны им пострадавшие!
- Насколько подтверждены факты связи между милицией и скинхедами?
- В милиции работают обычные люди, и процент сочувствующих ультраправым среди них примерно тот же, что и в обществе в целом. Формально они не могут состоять в политических партиях, но во времена расцвета РНЕ в его рядах было огромное количество бывших или действующих сотрудников правоохранительных органов. Не так давно закончился процесс по ясеневскому погрому, где государственный обвинитель - не защитник, а прокурор! - в своем жалком, почти оправдывающем обвиняемых выступлении, увлекшись, сказал: "Массовое побоище - не самый действенный метод борьбы с черными"! То есть он употребляет расистский жаргон, считает, что бороться с нерусскими надо, но лишь "правильными" методами!
- А как определить фашистов? Ведь сами себя они называют "русскими националистами".
- Как только националисты начинают исповедовать идеи милитаризма, элитаризма и обывательского культурного примитивизма - сразу превращаются в фашистов. Как только начнешь воспринимать культуру как нечто простое и обслуживающее твои интересы - все. Ненависть к культуре, просвещению - одна из обязательных черт скрытого фашистского сознания. Как и любовь к военщине, ненависть к равенству.
- Насколько наше общество в своей массе близко к фашизму?
- Фашизация - это не обязательно когда везде свастики нарисованы. Фашизация - это когда вы привыкаете к насилию, потому что фашизм - идеология насилия. Если у вас по всем каналам идут сериалы, где все время кого-то убивают, - это тоже одна из составляющих фашизации. Насилие становится нормой. А уж если начинаются сериалы про Чечню, где все чеченцы - бандиты... Когда мы говорим про скинхедов, мы их все время обвиняем. Но надо понимать, что они тоже жертвы. Не скинхеды довели страну до сегодняшнего состояния, не они придумали фашистскую идеологию, не они сняли сериалы и показывают их в прайм-тайм.
- Так что, скинов рождает телеэфир?
- Мы получаем очень мало информации о внешнем мире. Раньше вся планета постоянно присутствовала в информационном пространстве, и рядовые потребители информации знали, где какие люди живут, во что верят, какие у них обычаи. Сейчас Россия превратилась в классическую информационную провинцию. Если это не события, происходящие в Вашингтоне, Западной Европе или в России, то о них почти не упоминают. Должно произойти что-то экстраординарное, например, теракт в Индонезии, чтобы вообще вспомнили, что есть такая страна. Люди не имеют представления, что там живут такие же люди, как они, может, и даже более интересные.
А чем провинциальнее духовная жизнь, тем больше в ней ксенофобии.
• Ольга ТИМОФЕЕВА
Anonymous
23.04.2004, 14:13:33
А негрів з кого набирають ? ;-)
___
Давайте пострижемося у правильні скінхеди і підемо захищать закон на Ворселі. Негрів теж приймаємо. :-)
emberek
28.04.2004, 19:08:11
Між іншим, сьогодні перший заступник міністра Внутрішніх справ України Михайло Корнієнко заявив, що руху скінхедів ні в Одесі (там типу знов когось побили), ні в Україні в цілому не існує...
Отак от.
Emik
28.04.2004, 22:16:46
Если сравнивать с тем же движением скажем в штатах - то таки нету. То, что существует напоминает слепых котят - ползают, мяукают, но ничего не видят и не понимают. Наши скины без своей идеи, они пытаются перенять чужие - но не могут их понять, либо не сильно стараются.
Viking
12.06.2004, 10:25:42
Ті скінГеди, з якими я знайомий особисто не вражають якимись цілісними ідеями, чіткими уявленнями про тих, хто на їхню думкухороші, а хто - погані. Так собі - переодягнені агресивні ГОПИ, що не люблять євреїв. І все... В Росії інша справа - там, може хтось собі неуявляє, але справа з "чорними", хачиками, діїсно серйозна. Вони на голову іншим людям іноді так лізуть, що починаєш скінхедів потроху розуміти... Та методи в них звичайно неправильні. Агресивні вони дуже, не можуть мабуть знайти вияв негативним емоціям, от і хуліхуліганять. Культура ця, яка хоче наше суспільство від когось "очистити", сама є великим лайном цього ж таки сусп-ва :evil:
Anonymous
12.06.2004, 12:12:07
Багато наці-"скінів" або бонхедів навіть не знають про пролетарські та інтернаціональні корні скінхед-руху...
Можливо колись "Білі Арійські Хлопці" усвідомлять, що причиною багатьох соціальних проблем, таких як інфляція,безробіття, нерівність,наркоманія, є не "чорні","жовті" та інші, а сама суть йобаного капіталізму, при якому невелика купка сука-паразитів(буржуї, бюрократи,мафія та інші виродки) жирують за рахунок експлуатації більшості - трудового народу.
Буржуям вигідний расизм, так як він відводить гнів народу від експлуататорів і спрямовує його проти іммігрантів. Паразитам вигідно, щоб робітники різних країн боролись між собою, а не з буржуями та капіталістами...
Якщо крізь твердь довбоє*ічної кістки розуміння цього дійде до наці, то це буде ох*єнно.
Тільки українська коли молодь усвідомить реальні причини свого становища, то нам можна сподіватися на винекнення руху Червоних скінів на Україні...
СКІНХЕД, ПАМ'ЯТАЙ ПРО СВОЇ КОРНІ! БОРИСЬ ЗА КЛАС, А НЕ ЗА РАСУ!
СКІНХЕД - ЦЕ КЛАСОВА БОРОТЬБА, А НЕ РАСОВА ДИСКРИМІНАЦІЯ!!!
Leftist
12.06.2004, 13:01:01
Red Skinhead
Тобі прізвище Вернік щось каже? :mrgreen:
Viking
13.06.2004, 11:54:15
До Червоного Скінхеда:
Не думаю, "що становище української молоді" погане від "експлуатації трудового люду буржуями" - ці питання краще обговорюати в інших темах, а щодо, коли "наці зрозуміють...." - НІФІГА, не буде такого. Завжди в суспільстві є такі шкідливі елементи. Потенційна наволоч є скрізь - тільки в різних формах. Це як той самий клас: влада прагне правити, бандити прагнуть "займатись бандитизмом". Цього змінити не можна. Ці скіни не борються з проблемами, які ти вважаєш причинами всіх бід, вони просто займають свою нішу і мабуть самі не знають до чого прагнуть. Не всі такі ідейні, і не всім дано зрозіміти, що до чого...
Anonymous
17.06.2004, 10:46:47
2 Viking = Нажаль про наці - це в більшості правда...
Вони не знають ні корнів своєї пролетарської субкультури,
ні корнів своїх бід і проблем...
2 Leftist - Навіть більше як щось!