Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Мафия онлайн №69. Начало
Могилянський форум > Про все > Мафіозний форум ВАНО
1, 2, 3
OliaX
Итак, господа мафиозики, начинаем нашу игру.

Роли в процессе рассылки.

ХОДЫ ЖДУТСЯ ЗАВТРА ПРИМЕРНО ДО 11 УТРА!

Итак вкратце правила:
комиссар и сержант знают друг друга, после смерти комиссара сержант становится новым комиссаром.
Маньяк в первую ночь не ходит
Если к одному челу идет и маньяк\маф и комиссар, то комиссар спасает жертву от смерти и проверяет ее
Комиссару не обязательно проверять новых, он может защищать проверенного доктора или маньяка от нападения мафов.
Если комиссар проверяет чижа, он может ему отписаться. То же на свой страх и риск может сделать и доктор с маньяком. Но лучше отписываться только тогда, когда точно уверены, что это не проверенный маф. Проверенный в свою очередь может приглашать активов написать ему в приват, чтобы свести с комиссаром и дальше они могут совместно договариваться о действиях.
Если комиссар проверил мафа (о проверке будет отписано и комиссару и сержанту), то кто-то из них может палиться и голосовать днем за мафа - доктору желательно сходить к нему ночью, на случай а вдруг мафы будут бить комиссара. Мафам в этом случае стоит хорошо подумать прежде чем чето решать. Мафы сами разбираются КТО ИЗ НИХ мне вышлет их ход. Комиссар ночью НЕ СТРЕЛЯЕТ, а ТОЛЬКО ПРОВЕРЯЕТ.
В логе пишется КОГО (имя) проверил комиссар и к кому ходил доктор. Так вы все сможете вычислять кто есть кто.
Маньяку рекомендуется сначала хорошо думать и перечитывать лог, прежде чем кого-то мочить. А то ж знаете, может и комиссара и доктора замочить.
Мафам выгодно убивать тех, кто уже проверен - круг подозреваемых (непроверенных) сужать самим себе во вред. Но не обязательно -если мафы чуют, что кто-то непроверенный комиссар, а тем паче маньяк - могут мочить кого угодно. Но тоже думать перед тем как.
Доктор не может полечить самого себя, а комиссар - проверить.

И ГЛАВНОЕ::::: НЕ ДУПЛИТЬ!
дуплеж доктора или комиссара может стать равносильным поражению.

ИТАК ПОЕХАЛИ!!!

1. шимон
2. ironmax
3. Evika
4. Айлина
5. Kami
6. Святослав - чижик
7. Cooper
8. lazzzanya
9. Smith)
10. Tekkrr
11. Sheik
12. pathfinder
13. Blacksa
14. Broon

3 мафа
комиссар сержант
доктор маньяк

7 чижей
Cooper
А завязка какая? sad.gif
Оля придумай завязку плз, а то так не интересно sad.gif
Флудить неочем sad.gif
OliaX
как там было!

Город в шоке - убит Мэр!
Жители решили покарать обнаглевшую мафию и устроили самосуд!
Tekkrr
Я знаю, это все дело рук кровавого Стэнли и его ребят. Вечно они устраивают рэкет продавщицам чебурек и консьержкам общественных туалетов. Вот теперь и до мэра добрались.
Kami
(OliaX @ 25.11.2008, 18:48:32) *
Город в шоке - убит Мэр!

а город часом не Готтемом зовётся? :мама?
Лазанья
А маску купти не мона? alkash.gif
Smith
ком ко мне первому!!!!
валим ботов!!
первая ночь - раскид!!!
:akash:
Salieri
(Smith) @ 25.11.2008, 20:13:20) *
ком ко мне первому!!!!
валим ботов!!
первая ночь - раскид!!!
:akash:

палишься))) первую ночь раскидывают только мафы))) а чижы днем раскид... ком зайди я без маски
Лазанья
ком, в лічку!
Судя па імєні, Святослав-бот. Дньом кіляєм бота!!!
Cooper
а как звучит то...

Мафия(бэтмен) №69. Начало laugh.gif
Blacksa
Ви про що? Влаштували балаган і це втой час коли вбито міського голову, а вбивйі гулють на свободі! Де комісар? Чому лікар не встих до мера? Мешканці, гуртуймося перед злом!
OliaX
Итак, мирненько прошла 1 ночь.
Комиссар проверил Kami, его роль отправлена комиссару и сержанту.
Доктор полечил Broon, но ей не угрожала никакая опасность.
Мафия проспала, очевидно, решив дать фору мирным.

УВАЖАЕМАЯ МАФИЯ! Ваш альтруизм может привести к поражению=)

Голосуем до 19-00
Broon
Опа
У мене Доктор в шанувальниках.
Вот шо французькі парфуми з людьми роблять.
Правда кажучи, коли я побачила мафію на 69, то чекала якої фривольної легенди.
Kami
А я думав, що за метушня вночі була - ні поспати, ні відпочити...

Давайте так, для затравки, щоб пожвавити процесс підемо по списку і обговоримо кандидатуру шимона? smile.gif

шимон
а давайте не будем.
Kami
а уже tongue.gif pardon.gif
та ти не переживай, пропонуй свою кандидатуру
а там і день до ночі швиденько добіжить, повісимо когось - і баїньки ))
ironmax
только щас раздуплился, но еще не знаю, что к чему... посмотрим...
Blacksa
Що заначить будем не будем? Я пропоную будувати хоч якусь логіку! Що в нас є проти Шимона? Кіт на аварці? А от Камі... Ми впинципі знаємо, що ти не комісар. А отже і не так потрібен місту. Подруге ти активно накинувся на гравця який... Перший в списку? Ех... Пахніт маієй... Ну навіть якщо повісимо, то не комісара. Kami
OliaX
А мэра между тем поместили в мавзолей...
Kami
(Blacksa @ 26.11.2008, 13:23:33) *
Що заначить будем не будем? Я пропоную будувати хоч якусь логіку! Що в нас є проти Шимона? Кіт на аварці? А от Камі... Ми впинципі знаємо, що ти не комісар. А отже і не так потрібен місту. Подруге ти активно накинувся на гравця який... Перший в списку? Ех... Пахніт маієй... Ну навіть якщо повісимо, то не комісара. Kami

а ти не подумав, мій монохромний замічатєльний друг, що крім Комісара є багато корисних персонажів, без яких мирним не жить? wink.gif
чи ти мафія, яка хоче ізнічтожить добрих і чуйних героїв в білих халатах, маньяків простих і не дуже? а потім хлопнуть і Комісара на дурняк? а? як тобі така логіка?
Blacksa
(Kami @ 26.11.2008, 13:59:03) *
(Blacksa @ 26.11.2008, 13:23:33) *

а ти не подумав, мій монохромний замічатєльний друг, що крім Комісара є багато корисних персонажів, без яких мирним не жить? wink.gif
чи ти мафія, яка хоче ізнічтожить добрих і чуйних героїв в білих халатах, маньяків простих і не дуже? а потім хлопнуть і Комісара на дурняк? а? як тобі така логіка?

pardon.gif Тіки от перекручувать не треба. Те шо є корисні герої, це зрозуміло. Але хто де, не відомо. Але відомо шо ти перший п очав на Шимона наїжжати і шо ти не комісар. От і усё.... Якшо я мафія, як я міг останнім писати перед ранком і забути обрати жертву?
pathfinder
Айронмаксе, всі ваші слова можуть бути використані проти вас. Тільки роздуплився, кажеш? А я-то думаю, чому мафія вночі спала.
Kami
(Blacksa @ 26.11.2008, 14:13:26) *
pardon.gif Тіки от перекручувать не треба. Те шо є корисні герої, це зрозуміло. Але хто де, не відомо. Але відомо шо ти перший п очав на Шимона наїжжати і шо ти не комісар. От і усё.... Якшо я мафія, як я міг останнім писати перед ранком і забути обрати жертву?

Дуже навіть легко - мафія може й своїх побити, продуплити хід міг глава мафії, а рядові члені б тусувались поблизу.

А ще було б цікаво, якби я не почав перший, то до ночі хтось би наважився б проголосувати? wink.gif до того ж який сенс мафії першій випендрюватись на голосуванні - вона вночі виступає, а вдень або підспівує ”да-да, давайте його повісимо...” або за логікою, близькою до твоєї діє.
Blacksa
(Kami @ 26.11.2008, 14:34:09) *
(Blacksa @ 26.11.2008, 14:13:26) *

Дуже навіть легко - мафія може й своїх побити, продуплити хід міг глава мафії, а рядові члені б тусувались поблизу.

А ще було б цікаво, якби я не почав перший, то до ночі хтось би наважився б проголосувати? wink.gif до того ж який сенс мафії першій випендрюватись на голосуванні - вона вночі виступає, а вдень або підспівує ”да-да, давайте його повісимо...” або за логікою, близькою до твоєї діє.

Ти сам собі суперечиш... Кому я підспівую? А кажеш, що я мафія. От у pathfinder логіка є. І тут варто задуматись. Але ти здається шукаєш комісара, який тебе перевірив... Чого ж ти так хвилюєшся якщо не мафія? Навіщо так захищаешся? Мирному важливо мафію знайти, а не перевести стрілки. А от мафії...
Tekkrr
Пішли складні детективно-психоделічні роздуми. Давайте просто зіграємо в російську рулетку.

Я голосую за Blacksa.

Щось підозріло він виправдовується. Спеціально протупив хід мафів щоб було алібі.
Blacksa
А шо ви хочте? Мегаполс не Олімп..

І взагалі то я не виправдовувався, а виправдовував Шимона.. pardon.gif Якшо уважно почитати, то виправдовувався Камі.
Blacksa
Доречі Зевса я так і не врятував... sad.gif
Tekkrr
(Blacksa @ 26.11.2008, 14:57:14) *

І взагалі то я не виправдовувався, а виправдовував Шимона.. pardon.gif Якшо уважно почитати, то виправдовувався Камі.

От я ж і кажу - щось ти підозріло виправдовуєшся. metaler.gif
Blacksa
Дивись, ти або мир, або комісар. Причому якщо комісар, тоді Камі не маф, а мене ти просто можеш перевірити. Якщо ти мир, тоді чому комісар не вступається за Камі? Може бо він маф, а комісар не хоче перед ними палитись?

Моя аватарка думає
Kami
(Blacksa @ 26.11.2008, 14:57:14) *

Ну так я ж сам за себе - а ти сам за когось post-1088-1104441203.gif
тобі самому це не підозріло?
Blacksa
Чого так гарячкуєш? Врдє ж зараз навіть не твою мафіозність обговорюємо, а мою.
Kami
поки живий, можна погарячкувати

а мер уже всьо, бідний, лежить в мавзолеї, холодний та байдужий... sad.gif
Blacksa
Да... Шкода, що не врятували. Він би багато міг розповісти...
Evika
А я считаю, что вешать кого-то в первый день - дурной тон, поэтому голосую за lazzzanya, чтоб сохранить равенство.
Tekkrr
А я всеж наполягаю, що Blacksa маф і його треба повісити. Ви подивіться на цю аватарку мафіозну.
Blacksa
Це ж Висоцький! І знову ж таки... Жодної логіки. Один перший у списку... Другий за аватаром не таким.
Камі+Текр...

Дописано о 17 годині 46 хвилин 27 секунд
Усё стає ясно)

Пргарячився я тебе вписавши в мирні...
Broon
Підтримую Еву,
голосую:
Tekkrr
ironmax
подумал и решил. пусть будет Теккр.

он мне кажется весьма подозрительным.

хотя еще Пасфайндер вызывает определенне подозрения.
Tekkrr
О, бачу нарешті мафія підтягнулась і збирається вішати невинну панду. Нічого, за мера ви своє ще отримаєте.
Tekkrr
Як я розумію автора ”Інтерв’ю з мотузкою на шиї”.
Cooper
Blacksa

подозрителен очень, при этом видимо хочет узнать кто комисар и видимо хочет его убить.
коми, не поддавайся на провокации! и это.. проверь меня ночью, а? smile.gif
Лазанья
шимон
OliaX
вот так с таким раскладом

Blacksa 1 1
lazzanya 1
Tekkkr 1
шимон 1 1
Kami 1
ironmax 1

горожане не определились кого надо вздернуть.

ИТАК ХОДИМ ДО ЗАВТРА ДО 11 утра!

Напоминаю, что со второй ночи ходит маньяк,
просьба НЕ ДУПЛИТЬ ВсЕМ!
Tekkrr
Небольшая поправочка - Tekkrr 1 1 (еще ironmax проголосовал).
OliaX
так еще воще-то и айронмакс проголосовал тока ж не выделил свой голос
Tekkrr
(шимон @ 26.11.2008, 19:48:05) *
(Tekkrr @ 26.11.2008, 19:39:15) *
Небольшая поправочка - Tekkrr 1 1 (еще шимон проголосовал).

ты на приколе?

Все поняли что я имел ввиду айронмакса. smile_idea.gif
Blacksa
Эх.... Цікаві ви. ВСі ваші ”підозри” базуються на моїй активності, замість хоч якоїсь логіки! Комісар, сходи до мене, якшо я такий підозрілий!
Blacksa
post-1088-1104441237.gif 12:16
OliaX
Комиссар спугнул преступника, который покушался на Blacksa и заодно проверил последнего! Кем же оказался Blacksa, уже знают комиссар и сержант.
Доктор полечил Айронмакса. Не заказывали? Зато бесплатно!
Ночью Мафы убили Святослава - чижика.
Blacksa
Ржунемагу)

.