Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ой...
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Студентські організації
Djamah
вкантактє відмітили на світлині:

степлер ін юей

Робить сайт, я так розумію, здебільшого ФГН-2, зі знайомих прізвищ: Макар Оля(макароля, писала в віват академію), Олександр Кульчицький, Олексій Темченко(писав в 192)
мені, поки що, не дуже, а вам?
Morlok
Дочитав тільки до ”будь-ласка”. Це так на ФГНі учать?
Djamah
Даний сайд є вияфом апсолюдноі бесграмоднасті та люцькой тупасті таму памилкі та вітсутнізть росділовех знахів є частинаю автарськаго задума

мабуть так задумано
Herr Keuner
(Alhimik @ 24.11.2008, 19:25:55) *

Листи прямісінько з поштампту, 2004 рік, оригінальність авторського письма збереженоsmile.gif

а ”будь-ласка” - це цитата
Smith
(Djamah @ 24.11.2008, 19:27:20) *
Даний сайд є вияфом апсолюдноі бесграмоднасті та люцькой тупасті таму памилкі та вітсутнізть росділовех знахів є частинаю автарськаго задума
мабуть так задумано

бояться визнати безграмотність :sceptip:
шрифтова робота - просто ппц.
як і контент, вобщем
dead.gif

Рукописи рецензуються, але дуже прискіпливо та скрупульозно, тому думайте, перш ніж надіслати.

Не розміщуємо реклами прокладок, безалкогольного пива і дисків Лілії Сандулеси

:poke:
Mrs.Brightside

кафедра української мови в могилянці одна - скрізь вчать однаково
Mishgun
rrr.gif
Smith
заголовки капсом,
незрозуміла розмита бєлібєрда на фоні, відсутність елементарних знань правопису (і це ФГН),
ну і вічне ”а нашо на головній кнопка ГОЛОВНА”.
Mrs.Brightside
наскільки я зрозуміла, то це не могилянське ”видання”, а ”видання”, зроблене могилянцями. Щось саме про Могилянку там ні слова.
типу культурно -?освітнє? джерело?
не читала. бо все якось некрасіво виглядає.

Дописано о 19 годині 38 хвилин 28 секунд
(Smith) @ 24.11.2008, 19:35:25) *
заголовки капсом,
незрозуміла розмита бєлібєрда на фоні, відсутність елементарних знань правопису (і це ФГН),

нє, ну ви вже задрали, чого правопис має знати тільки ФГН? Укрмова є обов’язковою при вступі на всі спеціальності. Мову мають знати якомога краще всі, а не тільки фгн.
Djamah
(Mishgun @ 24.11.2008, 19:34:22) *
rrr.gif

(Smith) @ 24.11.2008, 19:35:25) *
заголовки капсом,

нє, ну звісно що після плацераці всі стали уж больно вишуканими, мол ”а нашо на головній кнопка ГОЛОВНА”, та зрозуміло що на дасугє почитують лє*єдєва не лише інхвоматики, є ще й:”а нашо писати”детальніше”?” одним словом - галімий(сайт), як наслідок, я теж не можу примусити себе прочитати хоч статтю.
Fender
коли (якщо) сайт (сайт?) зможе запропонувати шось цікаве - буду на нього заходити.
Morlok
(Падре @ 24.11.2008, 19:29:24) *
а ”будь-ласка” - це цитата

Дегенерат, визнаю. Але, схоже, у них і власних помилок вистачає. pardon.gif

(Mrs.Brightside @ 24.11.2008, 19:32:24) *
кафедра української мови в могилянці одна - скрізь вчать однаково

Ти впевнена, що української мови скрізь вчать однаково? Я звісно, вдячний Калиновській за те, що вона нам не давала спуску, а фразу ”ми ж не гуманітарії” перетворила на табу, але на багатьох инших факультетах викладачі ДУМу від студентів багато не вимагають.
Smith
(Mrs.Brightside @ 24.11.2008, 19:35:25) *
нє, ну ви вже задрали, чого правопис має знати тільки ФГН? Укрмова є обов’язковою при вступі на всі спеціальності. Мову мають знати якомога краще всі, а не тільки фгн.

перепрошую, пані, але досі я був переконаний, що коли ти філолог, то маєш ще й якісь предмети, які характерні лише для твого фаху.
хіба ні?
Mrs.Brightside
а на фгні хіба тільки філологи вчаться? blink.gif
Malachite
Унило.
Противна реклама.
Прочитала статтю про ТІК - нагадало стінгазету.
Такоє.
Mrs.Brightside
(Malachite @ 24.11.2008, 22:25:29) *

Прочитала статтю про ТІК - нагадало стінгазету.

в одній тільки цій статті сила-силенна штампів, тому ще щось читати бажання відпадає.
duo
ну я коли прочитав шо то черговий проект якогось ФГН-2 то забив болт. бо якшо то робить ФГН-1/ФГН-2 то це по дефолту параша.

шонє?
Herr Keuner
по-моєму, дуо, наш курс серйозно взагалі нічого не робив, на відміну від наступників smile.gif якісь у нас такі ліниві роздовбаї підібрались, вже з першого курсу ніякого ентузіазму і бажання втілювати прожекти smile.gif
Mrs.Brightside
(Падре @ 24.11.2008, 23:12:25) *
по-моєму, дуо, наш курс серйозно взагалі нічого не робив, на відміну від наступників smile.gif якісь у нас такі ліниві роздовбаї підібрались, вже з першого курсу ніякого ентузіазму і бажання втілювати прожекти smile.gif

нафіга? все одно всі все обісруть.
Herr Keuner
ну так ясно, ми мудрі в цьому сенсі smile.gif
Altmer
Схоже що зміст сайту - відповідає його формі. pardon.gif
Djamah
кажись сабж істотно облагороділі) але концепція - незмінна dead.gif
.