Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Kyivite +/-
Могилянський форум > Форумні справи > Архів > Історія форуму
Leftist
Маю дуже конструктивну пропозицію. Її втілення значно підніме рівень дискусій на Форумі, а також знизить кількість конфліктів і негативних емоцій.

[size=24]Київіта давно уже треба забанити!!!!!!!!!
naamah
Монсіньйоре, не тре так кричати. Київайт у 98% випадків свариться лише з вами. Як вам неприємно - то не реагуйте.

Ну якщо подобається Кіївайту ходити у шароварах, співати солов"їних пісеньок, і вважати себе великим цабе - то це ще не причина для розстрілу.
03
Лефтіст, розслабся у бедрах. Україна ж незалежна... ©

Якщо провести змагання, хто більше пурги напургенив на цьому форумі, то зовсім не факт, що він пережене тебе з потрясающім відривом.

Якщо банити Київіта, то одночасно треба банити і Лефтіста.

А ще кльовіше - просто не звертайте один на одного уваги.)

А ви часом не одна й та сама особа?..
Anton
Її втілення значно підніме рівень дискусій на Форумі, а також знизить кількість конфліктів і негативних емоцій.

И снизит количество выдраных откуда-то тупых цитат, которые все равно никто не читает, шо в свою очередь снизит нагрузку на майскюэль.
Leftist
А ви часом не одна й та сама особа?..

Ага. Він же Тароз, він же Пупсік, він же Києвіт.

Навіть якщо Тароз - це зараз не він, то в мене є великі підозри, що раніше (у вересні) невинний фреш-юрист ділився ніком з цим моральним уродом

А ще кльовіше - просто не звертайте один на одного уваги.)

Я намагався. Напевно місяця півтора його ігнорував. Але ж у нього важка хвороба - Лефтістофобія. Яку б фігню він тут не постив, він не пропускає жодного шанса, щоб мене якось не зачепити. Це мене виводить з душевної рівноваги і може дуже негативно впливати на виконання мною модераторських обов'язків.

Якщо іншим учасникам він не заважає, то я згоден пом'якшити свої вимоги. Адміністраторе, якщо не вважаєш за потрібне банити Києвіта, зроби, будь-ласка, який-небудь ігнор-ліст, щоб хоча б я цього придурка тут не бачив.
Leftist
А ще, коли забанять Києвіта, на форумі буде менше тупих і пошлих "жартів"
Leftist
А ще, коли забанять Києвіта, на форумі буде менше тупих і пошлих "жартів"
kyivite
quote="Samuil"]Я за Лефтиста!
Лефтист = Мисс Aргументированность + Мисс Полемика + Мисс Толерантность + Мисс Незацикленность + Мисс Неоффтопик + Мисс Внимание + Мисс Понимание + Мисс Неметал + H20.
Лучше Лефтиста - Хуже нет.[/quote]

Краще не скажеш
Leftist
Я так і знав!!!!!!!!! biggrin.gif Він таки поліз копатися в брудній білизні піврічної давності! Ти не ту професію обрав, Києвіт. Ти - не юрист, тобі б краще на смітнику працювати. lol.gif lol.gif lol.gif
quebecois
Ребята давайте жить дружно. smile.gif

Помиритесь, хлопчыки smile.gif

Или морду друг другу набейте в реалеsmile.gif

Ну, или в Каунтер-Страйкеsmile.gif
Warwar
Блин, меня киевит уже тоже запарил своими копипастами на три экрана... :evil:
maxon
якщо в реалі будете фейси одне одному товкти, то не забудте попередити форумчан - прийдемо подивимося. ото буде потєха smile.gif
OliaX
Ага. Він же Тароз, він же Пупсік, він же Києвіт. 

Навіть якщо Тароз - це зараз не він, то в мене є великі підозри, що раніше (у вересні) невинний фреш-юрист ділився ніком з цим моральним уродом 

Да ну что за бред! Киевит никогда не был Тарозом. Я лично знаю обоих и могу утверждать, что фейс-контроль они проходят.

Якщо банити Київіта, то одночасно треба банити і Лефтіста.

А как насчет дипломатично попросить тов Киевита немного попустить свой жар цитирования, ну а если такого не случится. тогда обращатсья к админам с конкретной просьбой с приведением цитат, где нарушены ПРАВИЛА форума.
Что толку, если будем устраивать словесные разборки? Для этого существует чат.
.