Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Billiard
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
alf
ну, тіпа, для більярду
щоб не оффтопити в інших топіках
для обговорення та зустрічей
KaHaPiC
Сначала с правилами определицца нада.
alf
KaHaPiC
хє-хє :)
зараз я надаю перевагу російському, - а там попростіше
CMbl4
KaHaPiC
хє-хє smile.gif
зараз я надаю перевагу російському, - а там попростіше

А как насчет американки question.gif: question.gif: question.gif:
alf
ну, сьогодні була американка :)
CMbl4
ну, сьогодні була американка smile.gif

Вы играете в биллирдном клубе возле Маяка question.gif: question.gif: question.gif: lol.gif
alf
нє, в основном во Франтє :)
чи на Сагайдачного (Grill Bar чи щось таке біля Челентано в підвалі, треба буде якось на 2 поверх зайти, але там одна американка)
Bigmama
Які ви знаєте хороші місця де можна гарно і не дорого пограти??
alf
не знаю, що значить "гарно" і "недорого" :)
у Франті американка та російський - 20 грн/година, російський на великому столі - 30 грн/година, на Сагайдачного в підвалі біля Челентано - американка - 20 грн/година, російський на дуже великих столах - 30 грн/година, над Челентано, здається, все по 30 гривень (і тільки російський)
є ще купа місць, але то фрагментарно, наприклад, у Жовтні колись був, 5 грн партія, зараз напевно теж є
ще у Hairy Lemon на Печерську
втім, я не задавався ціллю шукати такі місця
щось чув про Маяк на Петрівці (ніби там 15 грн до 16 години, потім вдвічі дорожче (?))
і взагалі дофіга цих місць є, принаймні я бачив, щось проїжджаючи :)
Bigmama
Ну в Маяку я часто граю, там дійсно 15гр/год. до 16години. Там великі столи і умови теж на високому рівні.
Є "філія" маяку під назвою Авіатор: такі самі умови, тілки їхати треба далі.
Мені просто цікаво, чи є в Києві місця де платити треба у рамках 15 грн і добрі умови для гри?
TARoZ
ну, сьогодні була американка smile.gif

Вы играете в биллирдном клубе возле Маяка question.gif: question.gif: question.gif: lol.gif

Таки да. Я там сьодня двоих чертей порвал!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Хотя во франте я тоже сьодня давал жару! В жизні так биваєт... ©

Ну в Маяку я часто граю, там дійсно 15гр/год. до 16години. Там великі столи і умови теж на високому рівні.
Є \"філія\" маяку під назвою Авіатор: такі самі умови, тілки їхати треба далі.  
Мені просто цікаво, чи є в Києві місця де платити треба у рамках 15 грн і добрі умови для гри?

А чим тебе Маяк не влаштовує? З усіх місць, де я грав - Маяк is da best!!!

ПС Дарма ти сьодня не пішов з нами...
Bigmama

А ти в багатьох місцях грав???
Ні маяк мене влаштовує, просто може є щось цікавіше 8)
TARoZ

А ти в багатьох місцях грав???
Ні маяк мене влаштовує, просто може є щось цікавіше 8)

Я грав у 8-10 клубах, і вважаю це достатньою кількістю для оцінювання. Звичайно більшість з них на Оболоні але такі як Легенда та Корсар досить пристойного рівня.
BAHO
Господа, вы бы для начала с терминами определились :wink:
То, что вы называете американкой — это пул "8-й шар" или, короче, просто пул. Американка играется на русском столе, русскими шарами, ну и, собссно, происхождение имеет русское.
TARoZ
Господа, вы бы для начала с терминами определились  :wink: 
То, что вы называете американкой — это пул \"8-й шар\" или, короче, просто пул. Американка играется на русском столе, русскими шарами, ну и, собссно, происхождение имеет русское.

І шо ти єтім хател сказать? Ми ваще в "русака" шпілім... 8)
BAHO
Эх не люблю я русский — азарта там нету.
TARoZ
Эх не люблю я русский — азарта там нету.

Туфта всьо ето! Русскій самий реал.

Там не накатаєшь шарових мячей за щет візенія. Єто ігра для настаящіх гурманов... Такіх как я! 8)
BAHO
Сыграем как-нить... А?
Я умею в русский играть довольно-таки культурно, хотя до мастодонтов вроде Арика или Маугли не дотягиваю.

Там не накатаєшь шарових мячей за щет візенія. Єто ігра для настаящіх гурманов... Такіх как я!

... А в пуле ты должен следить за откатами, битком и т. д. А еще он веселее. Кроме того, что плохого в везении? :wink:
ETHAN
Там не накатаєшь шарових мячей за щет візенія. Єто ігра для настаящіх гурманов... Такіх как я!

... А в пуле ты должен следить за откатами, битком и т. д. А еще он веселее. Кроме того, что плохого в везении?  :wink:
Согдасен. Вот я в русский ударил битком по шару, забил, а за сам биток не волнуюсь - даже если он в лузу залетит - мне только лучше будет. В этом моя проблема когда играю в американку (или пул).

А в остальном поддерживаю мнения, что в русском азарта гораздо больше. Это интеллектуальный билльярд. Там хорошо прицеливаться надо.

Люди! А давайте как-то соберемся и сходим куда-нибудь поиграть вместе.
А если кто уже собрался возьмите и меня с собою. Так прикольно будет: обсуждаем Флейм и играем в билльярд, заливая все это пивом.

П.С. А кто в бейсбол весной хочет собраться?
Pundit
нє, в пул тоже прикольно позаганятися.. хоч звісно русскій куда більш благородна гра :wink:
а ще можна суперово простий карамболь поганяти, от тільки я в Києві відповідних столів у клубах ще не бачив

П.С. А кто в бейсбол весной хочет собраться?

я хочу. а яким чином?
BAHO
2ETHAN
Азарт — это, как раз не точный прицел и аккуратность, , а случайность и везение.
OliaX
Вы тут говорите, чот русский крчу американки. Все это да, но мне, человеку, который только еще учится играть в бильярд, американка кажеттся более "прийнятним" видом именно для того,ч тобы научиться.. попрактиковаться в силе удара и так далее...

Кстати, кто хорошо играет, дабы дать пару уроков мне, начинающей? а то мой предыдущий учитель щас сдает сессиюsad.gif((((
Warwar
Так начинать сразу надо где тяжелее! Еще Суворов об этом говорил... :twisted:
Русский рулит! А американка - только когда лузы двоятся! :twisted:
BAHO
На днях с Мауглёнком расписывали пул после 2-х часов на русском, дык у нас партии больше 4-х минут не длились :roll: .
Счёт, кстати, 5-1 в мою. А Маугли в свое время моим учителем был :wink: .

2OliaX
А давай я поучу, время есть...

2Pundit
Я тоже не видел в Киеве карамбольных столов, но кто-то ссылался на какие-то жутко секретные клубы.
alf
Pundit
а що у Франті в карамболь не грають :?)
Warwar
правильно!
моя перша ігри якраз в російський були

OliaX
молодець :) наживка закинута правильно, зараз купа пропозицій від парней піде :) он BAHO вже клюнув :) і як нахабно про час бреше! :)
ETHAN
Так начинать сразу надо где тяжелее! Еще Суворов об этом говорил... :twisted:  
Русский рулит! А американка - только когда лузы двоятся! :twisted:
Я тоже считаю, что учиться на русском надо. Тяжело в учении – легко в бою

2всем
так может как-то соберемся на часок поиграть
Anonymous
2alf
В карамболе столы без луз. Если ты покажеш мне во Франте хоть один такой, пойду тереть глаза. А мое время зависит только от меня самого :wink:
2ETHAN
Надо бы... Предлагай время и место. Только с учетом что на большое количество участников должно быть много столов. От себя могу сказать, что в русский играть лучше под "Челентано" [ забыл как то место зовется ] — там столы ровные.
BAHO
Гість — это я.
И чего же этот форум так плющит.
alf
та ладно, лузи можна прикрити :)
особливим чином по всьому периметру :)
Pundit
Значить, в русскій ВАНО всіх навчить грати, в американку всі і так вміють..
Одним словом пропоную розшукати ці суперсекретні клуби і поганяти в карамболь.. або хай Альф розробить ефективну технологію прикриття луз :wink:
ETHAN
2ETHAN
Надо бы... Предлагай время и место. Только с учетом что на большое количество участников должно быть много столов. От себя могу сказать, что в русский играть лучше под \"Челентано\" [ забыл как то место зовется ] — там столы ровные.

Сейчас, если все выйдет так, как хотелось бы, будет небольшая запарка. Поэтому пока я "пас" да и к тому же не знаю абсолютно где можно поиграть, но как только определюсь, то напишу и обязательно соберемся. Если же вы будете инициаторами, то постуйте здесь и я, опять-таки если будет время, с удовольствием подключусь. Думаю для начала четыре человека на столь на час достаточно - для знакомства, а потом видно будет. Может кто выступит инициатором встреччи биллиардистов?
alf
та ці зустрічі і так майже кожен день
ось сьогодні(тобто вже вчора) ми знову збиралися напівхаотично
ETHAN
та ці зустрічі і так майже кожен день
ось сьогодні(тобто вже вчора) ми знову збиралися напівхаотично

Да. Но вы наверное все отрабатываете где-то в каком-то комп классе...а я вас совсем не знаю. Поэтому хаотичные сборы меня никак затронуть не могут
TARoZ
Ну що я можу вам сказати? Зібратись і пограти - це просто життева необхідність. Можу запропонувати декілька варіантів:

1. "Маяк" М. Петрівка, вліво від ТЦ "Городок", русскій - 20 грн, американка 15 грн до 16.00. Столи завжди є (там їх близько 30), столи хороші, нові киї та покриття.

2. "Легенда" М. Оболонь, біля площі Сантьяго де Чілі. Всьо по 20 грн пастаянна (не впевнений - давно там не був). Теж багато столів але еквіпмент гірший. Плюс - можна зібратись у вечорі.
ETHAN
поскольку я живу на Харьковской (еще ехать или пилить от нее прилично), то конечно хотелось бы, что-то поближе. Ну а если уж так, то в первую очередь я за Петровку, а в крайнем случае и на Оболонь подамся (а там далеко от самой станции Метро?). Вот только, как уже говорил, посмотрю че у меня там за Ж будет в Могиле на неделе и сразу же постану.

В русский играл достаточно - представление имею, а вот в американку всего раз десять отт силы, а потому американка меня больше привлекает, но если кто сильно захочет, и в русском компанию составлю.
Bigmama
1. \"Маяк\"  русскій - 20 грн, американка 15 грн до 16.00.

Не американка а русській 15грн. , не треба людей обманювати :wink:
TARoZ
поскольку я живу на Харьковской (еще ехать или пилить от нее прилично), то конечно хотелось бы, что-то поближе. Ну а если уж так, то в первую очередь я за Петровку, а в крайнем случае и на Оболонь подамся (а там далеко от самой станции Метро?). Вот только, как уже говорил, посмотрю че у меня там за Ж будет в Могиле на неделе и сразу же постану.

Ну вот і ладненько. Тада ждем-с пока набереться колектифф и тулим играть. А во что играть будем - на месте разберемся.

Не американка а русській 15грн. , не треба людей обманювати :wink:

У-у-у-у ти какой... :evil: Може й наплутав... Давно там не був.

Краще приєднуйся до нас! 8)
Bigmama

Краще приєднуйся до нас!  8)

А ви це хто???
TARoZ

А ви це хто???

Ти хоть тему читав з початку? :twisted:

Тут люди домовлялись у більярд пограти, ось я і пропоную тобі приєднатись! 8)
Bigmama

А ви це хто???

Ти хоть тему читав з початку? :twisted:

Тут люди домовлялись у більярд пограти, ось я і пропоную тобі приєднатись! 8)

Та все я читав, а люди завжди домлвляються, от тільки як справа до діла дійде так нікого нема, як наприклад це було з компьюторним клубом.
OliaX
ВАНО
о... спасиб.. порадовалsmile.gifsmile.gifsmile.gif правда. я теперь не знаю, что делать - скрипты и Флеш мне нужнее бильярдаsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif так что давай лучче Java & Flash:)) а потом и про бильярд подумаемsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

КСтати, я знаю неплохое местечко - американка почасовая грн 20, русский 25.
Днем там свободно.... или вы уже договрились?
Emik
Та все я читав, а люди завжди домлвляються, от тільки як справа до діла дійде так нікого нема, як наприклад це було з компьюторним клубом.

Надо быть в нужное время (~18:00) в нужном месте (Скво) либо в том районе =)))
Squirrel
таккккк, щось я раніше проходила повз цей топік.....

отож
1. Я люблю американку більше, і не тому, що у російський граю значно гірше граю, просто мені правила більше подобаються, в киї на такі важкі, і партії не такі безвихідні, а думати, імхо, треба не менше ніж у російському.

2. Не знаю до чого розмови "давайте грати разом". ми і так кожен день граємо. всі бажаючі підходять і не мають клопоту. тож ласкаво просимо. головне щоб не дуже багато народу відразу, бо коли на один стіл по 5 людей, пограти нормально не вдається.....

3. 2 ІТАН
щодо бейсболу. коли була вКанаді, а навіть грала у бейсбол.
тіки биткою я по мячу не втрапляла, а от бігаю я дуже швидко, тому сяка-така користь з мене таки була.
і взагалі - це дуже весело!!!!!

пропоную таки якось пограти, але як?
ETHAN
таккккк, щось я раніше  проходила повз цей топік.....

отож
1.  Я люблю американку більше, і не тому, що у російський граю значно гірше граю, просто мені правила більше подобаються, в киї на такі важкі,  і  партії  не такі безвихідні, а думати, імхо, треба не менше ніж  у російському.

?

А вот с тобой поиграю с удовольствием. Говори когда, а где если не знаешь, то вместе определимся.
.alt
1. \"Маяк\" М. Петрівка, вліво від ТЦ \"Городок\", русскій - 20 грн, американка 15 грн до 16.00. Столи завжди є (там їх близько 30), столи хороші, нові киї та покриття. 

До 16.00 - русский - 15, пул - 10. Після і на вихідних - русский - 30, пул - 20.
Shuher
Було колись гарне мисце в центрі - "Стара Фортеця". І скидка була в мене 30%. Закрили сволочі, і якусь фігню відкривати будуть.

А нещодавно потішився. Одна маркерша з "фортеці" в "Маяк" на роботу попала. Так приємно, стільки її знав. Нам зразу стіл без черги виділила.
TARoZ
А нещодавно потішився. Одна маркерша з \"фортеці\" в \"Маяк\" на роботу попала. Так приємно, стільки її знав. Нам зразу стіл без черги виділила.

Ось бачу всі частенько поігрують, а як щодо того, щоб разом зібратись та покатати кулі? Сезон охоти на Бонетівських більярдистів "окончен"? lol.gif
Shuher
Ось бачу всі частенько поігрують, а як щодо того, щоб разом зібратись та покатати кулі? Сезон охоти на Бонетівських більярдистів \"окончен\"? lol.gif

Я не проти, бо вже місяць не грав. А коли Фортеця працювала, то я там 4-5 разів на тиждень по кілька годин грав.
Shuher
Якшо будем грати в пул (американку), то припруся зі своїм києм.
TARoZ
Я не проти, бо вже місяць не грав. А коли Фортеця працювала, то я там 4-5 разів на тиждень по кілька годин грав.

То давай хоч сьодні сходимо! У маяк ми вже не встигнемо, може десь на подолі знаєш щось пристойне?

Якшо будем грати в пул (американку), то припруся зі своїм києм.

Можна й в пул, але надаю перевагу руссіш біллярду. :wink:
.