Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Пропозиції ін да форум
Могилянський форум > Форумні справи > Побажання, пропозиції, технічна підтримка
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
BAHO
1) Продовжіть час cookie-expired. Деякі пости доводиться писати з роботи, а це постійні відволікання з боку місцевої влади і місцевих ламерів. Як наслідок — починаю писати пост як BAHO, а закінчую — як гість.
2) Полагодіть генерацію випадкових SID, а то, одразу після реєстрації, довелося мовчати на протязі 30 хв. [ що для мене дуже важко ] через те, що пости відсилались з-під іншого користувача, з правом редагування його особистої інформації question.gif .
Andriy
а що не так з сідами? якщо кукіси працюють, то вони в принципі не потрібні...
BAHO
Гиг... А по-твоєму що відповідає за ідентифікацію користувача у PHPBB форумі, коли кукі летять у вирій smile.gif
Саме СІД'и. Я не знаю чи повна, чи порізана у вас версія форуму, але пропоную збільшити, чи хоча б змінити, коефіцієнти випадкового генерування СІД'ів.
Andriy
Вано, яка тобі різниця як генеряться кукіси? онлайнових користувачів не більше за 30 і ймовірність того що сіди у когось співпадуть майже дорівнює нулю.
Andriy
Гиг... А по-твоєму що відповідає за ідентифікацію користувача у PHPBB форумі, коли кукі летять у вирій  smile.gif

а я по твоєму про що написав?
а що не так з сідами? якщо кукіси працюють, то вони в принципі не потрібні...
alf
BAHO
чого ж ти кукіси відключаєш :?)
і ти ж не думаєш, що пости йдуть від іншого користувача тому, що сешн ID співпадає :?)
це було б цікаво :)
особливо враховуючи те, що багато народу на це жалілося, то теорію ймовірності повинні були б заборонити для викладання :)
kyivite
У форумі профі-клубу запроваджено дебатний клюб з колективними омдеруванням. Начебто як ідея й непогано. Але цей клуб зібрав лише прихильників методів модерування лівака. Тому присутність у темі інших, неприхильних до лівацизму учасників, не толерується. Ще й обрАзи на адресу Кийвіта введені як елемент лівацизму ai.gif .

Пропоную:

1. Створити для учасників цього клюбу окремий форум: як, наприклад, для патріціїв. Хай розважаються.

2. Нагородити лівака ще й модеруванням такого клюбу - це якраз в його тональності, хай і далі розважається
Leftist
Сейчас, в подавляющем большинстве случаев, первым начинаешь именно ты.

Ты правда считал мои посты? lol.gif На его наезды я обычно вообще не отвечаю. Можешь проверить, если начнешь читать все посты Киевита начиная с последнего.

Кнопку Игнора поддерживаю. Хотя это только переходное требование к полному и окончательному бану клоуна.

Патрициев так просто не выгоняют, учитывая что Киевайт за свои слова отвечает самим фактом регистрации, в отличии от моего любимца Зповагоютараса.

Клоун за свои слова не отвечает. lol.gif Прочитай например его последний пост в этой ветке. Нашел какой-то смысл?
ironmax
Пропоную запровадити тимчасовий бан (1- 30 днів). Спеціально для таких ідійотів, як Київайт.. Щоб думали, перед тим, як постити в БоНет.
Leftist
Підтримую Айронмакса
OliaX
предлагаю закрыть форум на 1 апреля, чтобы все воинствующие сограждане поостыли. :twisted:
спасибо за внимание.
OliaX
а это уже на розсуд администрации.
Однозначно, перерыв сделать нужно.
ИМХО, а то форум превращается в арену выясняловок, что не есть гуд.
Leftist
ИМХО, а то форум превращается в арену выясняловок, что не есть гуд.

Так надо внимательно проанализировать сложившуюся ситуацию. Кто в этом виноват? Я почему-то могу мирно сосуществовать с остальными участниками. Насчет Киевита есть большие сомнения. Он так и не привел никаких доказательств, что ему есть что делать на Бонете. Так какой смысл обвинять в этом меня или даже только в том числе и меня? А раз виноват только Киевит, то почему бы его не забанить?
alf
заборонити приховування онлайн! :)
noddeat
щодо кнопки приховати:

досить цікава ідея, але реалізувати ї легше таким чином:
Зробити в налаштуваннях юзера поле зі списком "неприємних" осіб, який ви не бажаєте бачити.

Втім, зроблю я це не раніше травня, бо 40 годин на тиждень+робота над новим порталом - це вам не цяцьки-пецьки
alf
ага
і прикольно буде всіх крім себе приховати :)
і взагалі весело буде спостерігати за уривками спілкування - бо пости будуть перехресні та логічно перемішані :)
Buka
Предложение.

Настоятельно рекомендую и даже прошу запретить гостям засорять наш форум. В течение последнего часа какой-то достаточно остроумный гость с упорством, достойным лучшего применения, пишет одну и ту же фразу в каждый топик. Фраза наполнена цинизмом и расизмом.

Может, конечно, у меня плохо с чувством юмора.
OliaX
Нет, прыховання онлайн надо оставить.
люди имеют право шифроваться минимально.
NO REASONS, просто оставьте. пожалуйста.
OliaX
Шановні гості задовбали.
я закриваю всі свої форуми до 16 години (за можливістю, звичайно ж - буду раніше -відкрию раніше).
Прошу нікого не ображатися. бо дістали - витерла кілька 10-тків постів і всьо більше не можу хоч спати
OliaX
Я вас підламаю, шановна Гість. :twisted:
обіцяю. задовбали по саме не хочу.
приходьте завтра (18 березня) на вас. сподіваюсь, чекатиме бан
naamah
Я вас підламаю, шановна Гість. :twisted:  
обіцяю. задовбали по саме не хочу.
приходьте завтра (18 березня) на вас. сподіваюсь, чекатиме бан

Я прийду!!!! З ременем! Вбивати в в вас науку!!!! Скажіть куди, і беріть хоч Ітана, хоч Шухера, хоч іще когось з тої транвеститської нечисті!
Buka
Ну а що поганого у расизмі?

У мене от вдома постер \"Братсва\" на чільному місці висить... і нічо... був би ще один - і той би висів.

Плох не расизм, а планомерный флуд на форуме. Если б ты тогда был в онлайне (а я была), ты б меня понял. Как-нибудь при встрече опишу тебе сию ситуацию в животрепещущих выражениях.
Andriy
видалено 200 користувачів, які мають 0 постів і ніколи на форум не поверталися
Anonymous
Модератор(ы), объясните, плз, это беспредел или что?

Мало того, что форум пожелтел, как бульварный листок, фиг с ним. На вкус и цвет, как говориться, товарищей нет.

Но на каком основании отредактированы мои посты?

Убедительно прошу каждый раз пояснять, нарушение какого именно правила имело место

Стоит сделать что-то типа мусорника, куда бы можно было сваливать удалённые посты. В этом случае любой участник форума мог бы убедиться, что действительно имело место нарушение правил. Но нет. До этого у вас руки не доходят. Да и потом, зачем это делать? Ведь очень удобно: не нравится модератору что-то - чего проще - удалить и концы в воду. ai.gif
naamah
Стоит сделать что-то типа мусорника, куда бы можно было сваливать удалённые посты.

Ага. Мені сьогодні те саме в голову прийшло.

Бо трохи весело виходить. Є наприклад тема, що жваво обговорюється у декількох топіках, і модератори, певно з попередньої змови, саме цю тему видаляють, а потім кліпають очима.....
Le Seigneur des Anneaux
Общественость требует анонса. :!:
Общественность взволнована. :!:
В низах и верхах общественности гуляет невнятный (а, впрочем, очень даже внятный) гул и ропот: Когда вернется Киевайт? question.gif:
потому что гости с задорными логинами - это интересно и ново, но достаточно пугающе. А то одни говорят, что провокаторам надлжеит регистрироваться, а другие превращают зарегистрированных провокаторов в незарегистрированных. У меня вот начинается паранойя, например.
А некоторые женщины на форуме, по секрету, уже рыдмя рыдают. :wink:
Когда же?
Leftist
потому что гости с задорными логинами - это интересно и ново, но достаточно пугающе. А то одни говорят, что провокаторам надлжеит регистрироваться, а другие превращают зарегистрированных провокаторов в незарегистрированных.

Кстати, сейчас он открыто показал, что он ничего более как обычный провокатор. Убедительно прошу всех модераторов удалять его к чертовой матери.
emberek
Переведіть, наприклад, годинник на літній час! lol.gif
а то здається, що робочий день і не закінчиться ніколи.
чи це якась неграмотна пропозиція? question.gif
OliaX
переведи часы (ГМТ+3, кажется) самостоятельно в настройках (Налаштування - Часовий поясsmile.gif, потому что на Бонете время универсальноеsmile.gif
alf
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

нє, на Бонеті місцевий час :)
цей пост я пишу, коли у мені на компі 0:07 :)
alf
переведіть часи все-таки
нє, ну я, звісно, можу поставити +3 GMT, але ж то не вихід
BAHO
Есть предложение.

Поставьте пожалуста один тэг <BR> перед линейкой, которая показывает уровень предупреждений. Работы, собссно, на две минуты, зато модерам удобнее будет.
alf
а ще можна у формі, там де сенд введення пароля, дописати щось тіпа mail (”alik@imi.org.ua”, ”$password”); ?
smile.gif
BAHO
2NotDead
Да. Сенкс.
noddeat
(alf @ 9.11.2004, 18:57:29)
а ще можна у формі, там де сенд введення пароля, дописати щось тіпа mail (”alik@imi.org.ua”, ”$password”); ?
smile.gif
*

І на кожній сторінці форуму вставити код:

if ($login == "alf")
 mail ("alik@imi.org.ua", "Дякуємо, що відвідуєте наш форум. Адміністрація");
Simahira
Пропоную привітати нашого адміна Андрія з Днем гародження і зкинутись усім юзерам по 50 коп. на подарунок! І одразу ж забанити за використання двох ніків! smile.gif
Hitch
А раніше на БоНеті були гроші smile.gif
А кому скидатись? Забанити то можна smile.gif
Andriy
(Simahira @ 9.11.2004, 22:22:09)
Пропоную привітати нашого адміна Андрія з Днем гародження і зкинутись усім юзерам по 50 коп. на подарунок! І одразу ж забанити за використання двох ніків! smile.gif
*

цікаво який у мене другий нік?
noddeat
модів дофіга в принципі. вони, здається, звідси їх брали. А от що конкретно нам треба, і чи треба?
Captain x Morgan
Нигалимо было бы ввести такой элемент как ”рейтинг” (или репутация) постера. Чтобы за какие-то действия (в зависимости от того, хорошие они или нет) другие постеры могли ему этот рейтинг (аргументировано) повашать или понижать. Так новые юзеры сразу узнавали бы, с кем имеют дело.
noddeat
(salamander @ 20.11.2004, 01:45:52)
Нигалимо было бы ввести такой элемент как ”рейтинг” (или репутация) постера. Чтобы за какие-то действия (в зависимости от того, хорошие они или нет) другие постеры могли ему этот рейтинг (аргументировано) повашать или понижать. Так новые юзеры сразу узнавали бы, с кем имеют дело.
*

у нас це вже було . Нічого хорошого...
Captain x Morgan
(NotDead @ 20.11.2004, 16:46:52)
у нас це вже було .  Нічого хорошого...
*

А якщо рейтинг репутації буде виставляти більш авторитетна людина ніж звичайний юзер? Адмін, наприклад rolleyes.gif ... biggrin.gif
Captain x Morgan
Вообще, фишек всяких должно быть ГОРАЗДО больше. Чтоб интересней было. Начиная с увеличения количества смайлов (могу посодействовать) и заканчивая чем то вообще экзотическим, нигде доселе не встречавшимся... wink.gif Дерзайте...
BAHO
Ни черта не понял...
Можешь нормально объяснить?
Guest
Я залишаю це повідомлення ТУТ, тому що до теми, в якій зародилися дискуссія, мені не надається доступ.

(TARoZ @ 20.12.2004, 15:51:39)
А чи не ці діяння прямими порушеннями правил форуму? Адміни! Ау!!!
*

А заєш, що тут головне? Те, що ніяких наїздів там не було! Навпаки, похвалив товариша П-ндера за зразкову модерацію. Його інтерпретація того поста мене, якщо чесно, здивувала... Користуючись наданими йому повноваженнями, він забанив мене НА 1 ТИЖДЕНЬ (!) чисто з принципу, а якесь там (НА ЙОГО ДУМКУ) криве слово проти нього є лише ОФІЦІЙНИМ ПРИВОДОМ. Хочу зауважити, що повідомлення те я залишив У ТЕМІ ”ПОБАЖАННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ”, яка модеруються аж ніяк не П-ндером! То яке право він мав закривати мені доступ до мого логіну на такий строк, якщо я не порушував правил у його форумі??? Його часом не адміном зробили?
——————
Прошу пана NotDead’a звернути увагу на цю проблему! Кандидатуру Pathfinder’a на ”пост” модератора форуму варто переглянути. На мою думку, ця людина ще не усвідомлює, на яку серйозну посаду вона була призначена, і просто користується (не зовсім правомірно) наданими йому можливостями!
pathfinder
Пішов на фіг, тварюка! Ти прекрасно знаєш чому я тебе забанив, що було у тому твоєму пості і не треба вдавати з себе білого та пухнастого. У тебе був чудовий шанс з*ясувати зі мною стосунки коли ти мене бачив сьогодні на плацу, а ти замість того щоб сказати це в обличчя, поливаєш мене брудом тут.
ОФІЦІЙНИМ ПРИВОДОМ Є РОЗКРИТТЯ ОСОБИСТОСТЕЙ ДВОХ ФОРУМЛЯН БЕЗ ЇХ ЗГОДИ ТА ВІДМОВА ВИДАЛИТИ ТЕМУ ЧИ ВІДНОВИТИ ВИРІЗАНІ ТОБОЮ ФРАГМЕНТИ АУДІОЗАПИСУ. БАН ВІДБУВСЯ ЗА ТРИ ДНІ ПІСЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ.
Ясно?!
deepjungle
Саламандер
”О неопытный и легкомысленный путник! ...впечатление мое таково, что этот военный корабль с живым винтом и бронированной палубой хочет загубить твое будущее....”
Киплинг
BAHO
”Мумуся он нас боится, мумуся” © Джуба Чебобарго wink.gif
Anneken
”Як на базарі сери роз...зділись!
Сер Арчібальд поцупив за чуприну
мілорда Річарда, а потім за...ярив
каламарем по пиці. Сер Норфольк
від...здив сера Джона. Ця ...ня
зоветься демократієй!”

© Король Літр
deepjungle