Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Дискретна математика
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Природничі науки та математика
MrFresh
Отримав сьогодні незалік з дискретної математики sad.gif(
а так все класно
Kenya
Отримав сьогодні незалік з дискретної математики sad.gif(
а так все класно

Ура.... Свій чувак !!!!

[b]Я того року теж вчився на інформатиці (зараз соціолог 1-й курс)... Втік звідти...

Я теж мав незалік з Дискретки, не сумуй... не перший - не останній.

Тримайся!! :!:
Travelpest
61 з дискретки! biggrin.gif
Я відчув себе щасливим...
quebecois
а що дискретка така складна))? можно подумать :wink:
vector
Люди - дискретка - это блин беда факультета - она в принципе не сложная - гарантирую - нормальные учебники и в ней можно за 2 недели разобратся и ище в принципе штука на самом деле мудрая и пригодится как нить в работе если работать в айти...
Но сдавши дискретку на 4-ом курсе могу сказать что собратся и все это выучить - реально просто влом :twisted:
CKLEASHCH
Я от економіст. На другому курсі здуру вибрав дискретку smile.gif))). Краще б цього не було 61. Предмет дійсно легкий - набагато легший за матаналіз чи ДО, але вчити його так влом. Навіть матан, який менш цікавий, і то хоч трохи вчив.
Travelpest
Просто не існує нормального підручника з дискретки, який би охоплював весь матеріал, викладений у триместрі, а записати слово в слово кожну лекцію важкувато, та й лекції з дискретки не диктують, до речі, на відміну від матаналізу.
vector
Классные учебники по дискретке существуют и это не единичное явлениеsmile.gif)
А еще по ней куча инфы в нете, в других мат курсах и не только в мат - например теория графов неплохо описывается во многих книгах по программированию, тероия множеств - в стандартных справочниках по математике и т.д. Но есть и учебники все в одном - к примеру Донской (если я не ошибаюсь smile.gif) Серенькая такая книжечка :twisted:
CMbl4
Просто не існує нормального підручника з дискретки, який би охоплював весь матеріал, викладений у триместрі, а записати слово в слово кожну лекцію важкувато, та й лекції з дискретки не диктують, до речі, на відміну від матаналізу.

Вектор прав. Я вот имею 94 по дискретке, и говорю вам ее надо учить. Она вам ой как понадобиться в последствии, например уже через 2 недели в курсе ПРКС.
А книги есть, хотя бы и Капитонова, книга заумная, на полезная и если не болтаться в Инете попусту, то можна чегой н то и понять! biggrin.gif
naamah
Ой, пам"ятаю незабутню Світлану Іванівну Олецьку, і розклад, складений її стараннями для тогочасного другого курсу... у далекому 1996. Там курс називався "дискетна матетатика". Певно про необхідність обліку магнітних носіїв інформації.
quebecois
Якщо чесно, то навіть на заході дискретка - страшна штука. У мене вона була три семестра - якось вижив))) Тільки китайці могли по ній А отримати...Всі інші стоналиsmile.gif Так що друзі не ви одні з нею боретеся.
CMbl4
Люди, дискретка не так страшна и не надо попусту раздувать огонь! Первокурсником я был и помню свой страх перед экзаменом по ней. Но во время подготовки к нему, я серьезно занялся предметом, а не шпорами. Да на экзамене потрусило меня, но после него в голове все уложилось. Я всегда говорил и говорить буду, что экзамен-это не только форма проверки знаний, а еще и попытка упорядочить большой кусок материала в голове студента! lol.gif
naamah
Ой та шо ви там так боїтеся. Хто у вас - Кулябко? Так він не кусається...
Знайшли собі проблему, панимаишь.
CMbl4
Не у них Боднарчук и Олийнык!!!
naamah
Не у них Боднарчук и Олийнык!!!

Хммм.... Боднарчук це сила...
ai.gif
тоді так, є чого лякатися.
CMbl4
Так это ж все им в последствии пригодиться :!: :!: :!: 8)
Кронекер
Особисто я вважаю МатАн доволі цікавим, алгебру - більш-менш.
Дискретка як на мене більш цікава, ніж обидва разом взяті., але, дійсно, як тут вже писали, сісти та вивчити її "влом", точніше не те що влом - вивчити я можу спокійно, а от нормально застосувати до задач -... cry.gif
[/code]
CMbl4
Особисто я вважаю МатАн доволі цікавим, алгебру  - більш-менш.
Дискретка як на мене більш цікава, ніж обидва разом взяті., але, дійсно, як тут вже писали, сісти та вивчити її \"влом\", точніше не те що влом - вивчити я можу спокійно, а от нормально застосувати до задач -... cry.gif  
[/code]

Как раз в этом и сложность предмета, должна же в нем быть изюминка question.gif: 8)
Anonymous
by the way:
интересуют отзывы касательно деятельности некого Морозова в области дискретки :wink:
asepsis
Люди, опам'ятайтеся. Ніхто нам не викладав, не викладає і, сподіваюся, не буде викладати предмет, який називається "дискретна математика".
Запам'ятайте, наш курс називається "основи дискретной математики". Основи. О-с-н-о-в-и. Так шо не плачте, і не дай вам бог взнати "дискретну математику".
Captain x Morgan
Да, ОДМ - оно на самом деле несложное. Хреново, что я его учить начал за 2 дня до экзамена biggrin.gif Ну и, естественно, выучить так нихуя и не успел...
Короче, честный 61 балл (у Нолдора, кстати тоже) khekhekhe.gif Нормальные люди получали и по 95... Но куда ж нам? post-1088-1104620413.gif
BAHO
Дискретка — отличный предмет smile.gif
Его надо не только знать, но и уметь,.. за это и ценю.

У меня конечно по ней было 61, но экзамен был в один день ещё с двумя... Я просто пришёл, получил своё автоматом и побежал сдавать английский smile.gif
Captain x Morgan
Короче, надо открывать ”Общество Людей с 61-м баллом по Дискретной Математике” biggrin.gif
mansur
(salamander @ 25.01.2005, 00:35:57)
Короче, надо открывать ”Общество Людей с 61-м баллом по Дискретной Математике” biggrin.gif
*

як створите, то ы мене запишыть, я думаю зы своїми 63 я впишусь. просто в мене в боднарчука до того двічі по 63 бло, так він мені вж 2 бали додав. а так би в мене теж 61 було.
modus ponens ))) he-he
Niks
Расскажите что-то про Морозова. Мэн вроди, довольно нормальный с виду. Но вот я его как-то стремаюсь smile.gif) Особенно, когда он клацает на телефоне и смотрит по сторонам всем в глаза, высматривая "шариш или нет" smile.gif
Да и еще.. есть ли нормальная книга, с программой которую в могиле проходят...
Бо у меня уже 2 каких-то каловых лежит - там ваще все левое какое-то)
И еще, есть ли в Е-виде лекции?smile.gif
Brooks
(Niks @ 30.09.2007, 19:46:12) *
Расскажите что-то про Морозова. Мэн вроди, довольно нормальный с виду. Но вот я его как-то стремаюсь smile.gif) Особенно, когда он клацает на телефоне и смотрит по сторонам всем в глаза, высматривая "шариш или нет" smile.gif
Да и еще.. есть ли нормальная книга, с программой которую в могиле проходят...
Бо у меня уже 2 каких-то каловых лежит - там ваще все левое какое-то)
И еще, есть ли в Е-виде лекции?smile.gif
У вас что не Боднарчук лекции ведет? о_О
вот лекции, задачи на практику и задания на коллоквиум.. http://www.ukma.kiev.ua/~yubod/teach/discretemath/
Морозов - мужииик!)
Москалевський
5)Морозов Денис Іванович: Людина-вимикач. Хто не знає – чемпіон України з фрі-файту. Завжди привітний – особливо коли б’є.
Niks
(Brooks @ 30.09.2007, 19:54:26) *
У вас что не Боднарчук лекции ведет? о_О
вот лекции, задачи на практику и задания на коллоквиум.. http://www.ukma.kiev.ua/~yubod/teach/discretemath/Морозов - мужииик!)

Олийнык ведет лекции, Морозов практику. Спасибо.
.