(Падре @ 12.06.2008, 15:13:11)

Тут головна проблема навіть не в тому, ким є БуБаБу, а в тому, чим є постмодернізм

Як на мене, абсолютне заперечення всього попереднього, і передусім модерну, із тотальним еклектизмом і доведенням усього до абсурду (як ото в Подерв"янського) - то радше авангардизм, чи неоавангардизм, аніж суто постмодернізм.
Взагалі, мені здається, що смисл префіксу пост- у тому, що це одночасно анти- і нео- : тобто постмодернізм не тільки заперечує модернізм, а якоюсь мірою і продовжує його. Багато літературознавців навіть вважають, що постмодернізм і є просто іншою стадією модернізму, але в суті те саме. Я не зовсім згоден, але...
гг чи не семков говорив (в шутку) шо назвали пост-, бо розгубились, як взагалі називати це неподобство після модернізму :-).
мені це до речі подобається, бо література, названа постмодерною, іноді (майтулиться до купи лише хронологічно, і еклектизм тут мало поможе. Загалом йому (ПМу) вже полтіннік, пора б іншу літепоху окреслювать))), може бубабу туди впишеться
"це можна назвати поліфонічно-карнавальним стилем літератури" - термін якось змах*є на брєд злегка, ну але небораку видніше)