Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Безкоштовні майстер-класи з фотографії
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Візуальне мистецтво
alife
У вівторок та середу 22-го та 23-го квітня в Національному університеті України «Києво-Могилянська академія» пройдуть безкоштовні майстер-класи в рамках фестивалю молодіжної фотографії «Альтернативи».

Розклад
22 квітня (вівторок) – корпус №4 аудиторія 100
23 квітня (середа) – КМЦ 4 поверх.
Початок майстер-класів о 15:30. Початок реєстрації о 14:30.

Детальна інформація - http://blog.alternatyvy.org.ua/
Кросавчег
Мабуть припруся, хто ще буде ? alkash.gif
OliaX
Мда, указание тематики существенно бы помогло в разрешении вопроса, стоит ли туда идти
No Name
прийду подивитись, що там і як
кыцька в кедах
хм... ну завтра я по-любому буду на ко, так чего б и не зайти post-1088-1104441237.gif а шо - будут учить на кнопочку жать? alkash.gif
DM
(кыцька в кедах @ 21.04.2008, 11:59:35) *
а шо - будут учить на кнопочку жать? alkash.gif

амбиции обладателя зеркалки уже налицо. laugh.gif фотык без году неделя, а уже иронизируем. tongue.gif

ну ничо, сегодня-завтра тоже буду понты ганять. gop.gif такшо завтра може и прийду
кыцька в кедах
(-DM- @ 21.04.2008, 12:33:45) *
(кыцька в кедах @ 21.04.2008, 11:59:35) *
а шо - будут учить на кнопочку жать? alkash.gif
амбиции обладателя зеркалки уже налицо. laugh.gif фотык без году неделя, а уже иронизируем. tongue.gif

а хули б нет? huh.gif ни на одном мастер-классе ещё никто ничего людского не показал - по вершкам прошлись и хва"... то, что можно выучить, два-три раза прочитав ынструкцию к своей технике post-1088-1104441237.gif
No Name
(кыцька в кедах @ 21.04.2008, 13:45:00) *
ни на одном мастер-классе ещё никто ничего людского не показал - по вершкам прошлись и хва"... то, что можно выучить, два-три раза прочитав ынструкцию к своей технике post-1088-1104441237.gif

сумніваюсь, що хтось став би проводити майстер-клас, щоб показати те, що написано в мануалі до фотоапарата tongue.gif
кыцька в кедах
так а может кому-то читать лень lol.gif вот моей маман лень читать книжку по кварку, она как прицепицца - показуй, да показуй ))
alife
Невеличке уточнення - http://blog.alternativy.org.ua/?p=111

22 квітня «Київська школа фотографії» проведе безкоштовний майстер-клас у Національному університеті України «Києво-Могилянська академія» в рамках фестивалю молодіжної фотографії «Альтернативи».

Майстер-клас будуть проводити Костянтин Сова та Вадим Докторов. Темами майстер-класу є «Художній портрет», «студійна зйомка», «робота зі світлом» та «зйомка моделей».

look.gif
Початок реєстрації о 14:30.
Майстер-клас почнеться о 15:30
НаУКМА, корпус №4 аудиторія 100
VITALIUS
Приходити з фотоапаратами? alkash.gif
Кросавчег
А я от думав про що ще можна проводити майстер клас для загалу в приміщенні окрім як портрет, і я виявився правий. Прийду бо фоткати людей не люблю а вміти треба, в житті знадобиться. up.gif
Hairy
Очень интересно, я постараюсь быть.
Hairy
Спасибо организаторам и мастерам. Было весело.

Краткое резюме для тех кто не был и кусает локти: с точки зрения полученной информации можете локти не кусать: всё то же и много больше можно почерпнуть из книг по студийному портрету. Гораздо прикольнее было просто смотреть за мастерами в деле, в той части где работу с моделью объясняли.
Кросавчег
Бачив Хейрі, мене не впізнав pardon.gif

Майстерклас сподобався, про зйомку портретів не читав би, а от подивився вживу і одразу багато чого стало зрозумілим. Як не крути а аспостерігати за роботою в реалі дає інформації більше ніж будь яка книжка, хочаб тому що бачиш як воно робиться насправді Yes.gif
Hairy
Узнал, но орать "Кросавчег, превед" через аудиторию не видел смысла.

А читать стоит, хотя бы потому что "на деле" тебе показали только два источника света и то оба с идентичными крохотными софтбоксами. Рассказали же про 5. Да и из модификаторов света показали только снут, соты и софтбокс.

Ну и, кроме того, если выдасться возможность поснимать в студии показать быстренько что и как тебе и там смогут, а основные принципы нужно знать до того.
alife
(Hairy @ 22.04.2008, 20:19:17) *
Спасибо организаторам и мастерам. Было весело.

Краткое резюме для тех кто не был и кусает локти: с точки зрения полученной информации можете локти не кусать: всё то же и много больше можно почерпнуть из книг по студийному портрету. Гораздо прикольнее было просто смотреть за мастерами в деле, в той части где работу с моделью объясняли.

Мастерам благодарности обязательно передам!
А организаторам уже приятно за теплые слова! wub.gif
.