Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Фізкультура та фізкультурники
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MGI
Шановні старійшини Могилянки! Поясніть, будьте такі ласкаві, як можна за 10 хв добігти від Контрактової площі до ст м Арсенальна, коли друга пара фіз-ра, а перша є?
CKLEASHCH
MGI
Наскільки я знаю вони на Арсеналі збирають всіх в 10.20 а не в 10.
tash
каком к верху, наверное8)
говори преподу, чтоб отпускал на 20 минут раньше, потому что у вас физра. он поймет8)
MGI
дякую за відповіді...
здається, не туди своє повідомлення запхнула
KaHaPiC
я знаю самый лучший способ - не ездить туда вообще. Фошисты-сотонисты эти физруки.
Bigmama
Нарешті можна забути про Арсенал, круги навколо стадіону та викладачів-садистів. Тепер нам не треба боятися запізнення на пару.
Як добре що вони не придумали ні яких обов"язкових пробігів в зимку!!!
Kunia
вступай в спец групу - отримаєш повний набір гострих відчуттів ;-)
Bigmama
vstupai v spec' grupu - otrymaesh povnyi nabir gostryh vid4uttiv;-)

Я вважаю, що "спецназ" це просто марнування часу! Хай би краще діти книжки читали, а не по Падолу шлялись!!! smile_idea.gif
Leftist
Я вважаю, що \"спецназ\" це просто марнування часу! Хай би краще діти книжки читали, а не по Падолу шлялись!!!

Ти не шариш. Спецгрупа - це весело і фізра без напрягу. Справді одні з найгостріших відчуттів за всі чотири роки biggrin.gif А тепер, коли скасували третій рік так це взагалі має бути супер.
Bigmama
Я вважаю, що \"спецназ\" це просто марнування часу! Хай би краще діти книжки читали, а не по Падолу шлялись!!!

Ти не шариш. Спецгрупа - це весело і фізра без напрягу. Справді одні з найгостріших відчуттів за всі чотири роки biggrin.gif А тепер, коли скасували третій рік так це взагалі має бути супер.

Може бути, поживем подивимось :roll:
dobriy_sasha
От Ви мені скажіть, ці фізкультурники вони всі моральні #####? (перепрошую але інакше не скажеш), так як принижують студентів вони, так не принижує ніхто! Дістали, думають, шо вони тут пуп Землі, "#####"! Тому прогпоную голосувати!! :!:
naamah
От Ви мені скажіть, ці фізкультурники вони всі моральні #####? (перепрошую але інакше не скажеш), так як принижують студентів вони,  так не принижує ніхто! Дістали, думають, шо вони тут пуп Землі, \"#####\"! Тому прогпоную голосувати!! :!:

О, ще одна жертва.
Фізкультурники не були б такими, без свого зав. кафедри. Просто ті, які змінитися не можуть, щоб подобатися завкафу, тих звільняють, а ті що видозмінюються, і стають такими, як тут у голосуванні сказано.
Щоправда, ще не всі видозмінилися, і це радує....
krisa
От Ви мені скажіть, ці фізкультурники вони всі моральні уроди? (перепрошую але інакше не скажеш), так як принижують студентів вони,  так не принижує ніхто! Дістали, думають, шо вони тут пуп Землі, \"казли\"! Тому прогпоную голосувати!! :!:

Добро пожаловать в кулуб любителей физкультурі. Тебя чем достали?
avb
А як на мене найбільшою проблемою фіз-ри є те, що
треба їздити на стадіон у першому триместрі і переодягатися у надто тісній роздягальні.
А фізкультурники не самі ж придумують оті всі нормативи, це не з їх вини ми маємо іноді ізвращаться, щоб здати нормативи.
У мене ніколи не було проблем із фізрою,
якщо я чогось не знаю - посвятіть
naamah
А як на мене найбільшою проблемою фіз-ри є те, що 
треба їздити на стадіон у першому триместрі і переодягатися у надто тісній роздягальні.
А фізкультурники не самі ж придумують оті всі нормативи, це не з їх вини ми маємо іноді ізвращаться, щоб здати нормативи.
У мене ніколи не було проблем із фізрою,
якщо я чогось не знаю - посвятіть

Та до чого тут нормативи. У мене вони, наприклад всі на максимумі.

Просто з ними балакати - як зі стіною. Таке враження що їм потрібен не фізичний розвиток студентів, а галочка. Коли хочеш щось поміняти на краще, наприклад додаткову секцію, то видумуються всі мислимі і немислимі причини, щоб її не було. Зрозуміло - навіщо їм ще одна проблема на голову. Однак, вони значить не патріоти своєї справи. Поліпшувати нічого не хочуть, бюрократія усюди - якісь дурні правила і причини.
Найгірше - слухати не хочуть.
avb
Та до чого тут нормативи. У мене вони, наприклад всі на максимумі.

Просто з ними балакати - як зі стіною. Таке враження що їм потрібен не фізичний розвиток студентів, а галочка. Коли хочеш щось поміняти на краще, наприклад додаткову секцію, то видумуються всі мислимі і немислимі причини, щоб її не було. Зрозуміло - навіщо їм ще одна проблема на голову. Однак, вони значить не патріоти своєї справи. Поліпшувати нічого не хочуть, бюрократія усюди - якісь дурні правила і причини.
Найгірше - слухати не хочуть.[/quote]

Ну з пориводу секцій, то інша справа. Дійсо є така проблема, що потрапити на секцію дуже важко. sad.gif Я хожу на одну з секцій, і цього року до нас прийшло прибл. 50 новеньких. Кафедра кординално вирішила цю проблему - вирішила закрити секцію взагалі. Грощі вони отримують однаково, коли ходять 15 і коли ходять 100 людей, тож для чого їм ті проблеми. І до всього того більшість хоче бути у заліковій групі.
Зараз із секцію все більш менш, та ходить набагато менше ніж раніше.
І ще, прикро, що на більшість секцій беруть лиш тих, хто вже є професіоналом з певного виду спорту. Так виходить, що ті,хто хоче навитися, не має шансу потрапити на секцію. question.gif
dobriy_sasha
Добро пожаловать в кулуб любителей физкультурі. Тебя чем достали?[/quote]

:evil: Ці х-х-хароші люди (фізкультурники), особливо Вельмишановний С.В. Збанацький :evil: , вони просто ставляться до мене і не тільки до мене так, ніби я їм шось"должен"! А мене це дістає, коли люди, яким викладати треба в школах і то поганеньких, починають мене виховувати і казати "що" і "як" мені робити, при цьому говорять так, ніби він Фюрер, а я якись собі бюргер!! От це мене дістає. А ще те, що вони шукають слабших студентів ai.gif (маю на увазі морально) і безбожно тиснуть наних! От так! Трохи може не так, але приблизно!
Targonia
Змушений вас засмутити... Є на кафедрі фіз-ри нормальні викладачі!
Наприклад, п. Жуков, чи тренер з легкої атлетики ( не знаю, як його звати ). Так що не треба хороших людей ображати!!! [-X
cMiX
КОПИЛОВ
avb
А все-таки вони нормальні, дуже людяні і добрі....

Сьогодні так класно виставляли залік! Нікого не образили!!!
Кому домалювали 50% відвідування, кому дотягнули до 76, а кому й до 100 biggrin.gif
KaHaPiC
А мені нічого не намлювали - доведеться йти за довідкою :-(
як я ціого не люблю - заявки, декани, завкафедрами...
mooha
ви їх ще згадаєте, коли взимку вам доведеться зрання пертись в найдальший край Троєщини, в басейн - демонструвати свої навички плавання (для галочки). правда може вам пощастить і пустять у "водник"
avb
А поговорити з ними за життя?
"Ну мы ж все люди, всякое бывает....вы понимаете.........."
KaHaPiC
Ага. іпрямо в центрі центру, в епіцентрі, мона сказати, тусуються декілька колобків, при наближенні до яких у мене просинається бажання позайматись тією частиною фізичного виховання, яка є власно прикладною.
lexx
ну так ого-го.
в каждой бочке меда есть свой колобок.
а насчет прикладної фізичного виховання так это не поможет - у них нательный бронежилет. встроенный.
mooha
ну, тагда вдягайте шапочки і відівчайтесь гребти вушами
KaHaPiC
Доречі, а цей мммм... басейн, він обов"язковий? А нормативи є? а скільки?
mooha
а плавати я люблю, тільки не в троєщинському басейні, бо там вода загаряча і відчуваєш себе вареним раком. не завадило зайняти перше місце на змаганнях НаУКМА
mooha
Доречі, а цей мммм... басейн, він обов\"язковий? А нормативи є? а скільки?

басейн обов'язковий. норматив - проплисти 50м. чим хочеш, як хочеш і за скільки хочеш. тим, хто не вміє плавати дозволяють просто так булькатись
lexx
на 1 курсе надо там ноги помыть. тоесть проплыть туда и обратно. если твои показатели ИХ заинтересуют, то тебе предложат выступать за команду.
на 2 курсе не помню.
KaHaPiC
Шо така вже й загаряча? Я пам"ятакая як на пущі ледь не замерзав в тому "критому" басейні взимку. А як подумаю, що за стінкою в них сауна в якій товсті дядьки своє сало плавлять, так амплітуда калатання підвищується, що басайн покоцати можу...
І взагалі не люблю я цих всяких холодних штук :-(
lexx
неужели вкус хлорки не растопил твое сердце?!
mooha
ну якщо не любиш, тобі буде в самий раз. а шоб результати поліпшувати - сам розтопишся, поки допливеш.
до речі, на 2 курсі таким вже не страждають. хіба з меркантильних цілей. жуков мені пропусків 5 закрив за участь в олімпіаді
KaHaPiC
Та в мене взагалі секція є :-)
А до другого курсу ще довчитися треба. Тут нема впевненості в наступній годині, а про таке далеке майбутнє можна й не мріяти взагалі. Хочу все і зараз.
mooha
в чьом проблєма, вам недалеко. відзначать як студента, що найпершим відкрив купальний сезон
@natom
Guys, Ви від теми відволіклися!
Мені здаеться, що не така вже йпогана кафедра фізичного вихвання!
Врешті-решт не вони це все вигадують (басейн, лижі,...) чи може вам подобаеться коли в нашому маленькому залі до 100 осіб, що аж дихати нема чим!
Як на мене то вже краще проїхатись до басейну!
noddeat
два роки "слухав" ФЗВ і не бачив того басейна! І нормативів ніяких з плавання не було!!!
Kunia
Слабак!
плавання було на першому курсі
починалося з веселого пошуку басейну на Троєщині, обходами вікон гуртожитку....

а лижі теж - мо" комусь і не подобалася та ідея напочатку, та згодом були й такі, хто не хотім з тих лиж сходити smile.gif
avb
Вже так хочеться на лижі стати, а снігу все нема.... sad.gif
vector
Физкультуру стоит не любить уже за невинно замученого Канаписа....

Предлагаю объявить на них крестовый поход :evil:
KaHaPiC
ага... я тпк старался - каждые выходные на еродром ездил :-)))
vector
2 КанаРис
Может падашь им парашютную книжку пусть делают тебе перезачет smile.gif)
krisa
Секція з жіночого волейболу існує в Академії 5-тий рік. Я і частина тих людей, які грають зараз, грали протягом цих 5-тьох років, неоднарозово виступали за академію як в складі жіночої збірної, так і в складі збірної викладачів.

У нас виникали проблемні ситуації і раніше, але до таких крайнощів не доходило.
Вчора тренування з волейболу для богатьох не відбулося з наступних причин:

1). Нам було повідомлено, що відтепер починаються серйозні тренування, у зв'язку з чим на тренування не будуть допускатися магістри (!), аспіранти (!) та випускники академії.
2). Наступне повідомлення розмежовувало жіночі та чоловічі тренування (які історично були змішані - нестачу гравців в командах компенсували за рахунок чоловіків на жіночих тренуваннях і за рахунок дівчат на чоловічих).
3). Сутність серйозних тренувань полягала у тому, що тепер тренування складатимуться із загальнофізичної подготовки, ігрова практика непотрібно, грати будемо протягом змагань.
Я не буду зупинятися на питанні одягу в спортзалі - нехай це вже буде на совісті кафедри фізкультури, якщо вона в неї є.

Реакція на подібні повідомлення була легкопередбачуваною. Ми граємо разом декілька років, тому має місце певна солідарність. Через це, ті дівчата, які могли бути допущені до тренування і проходили фільтр кафедри, але вміють грати і люблять це робити, на тренування не пішли. Магістри, аспіранти, випускники були вимушені піти. Тренування відбулося при присутності 5-тьох дівчат, які, скажімо так, не є гравцями.
Я розумію, що це не проблема для кафедри фізкультури - набрати нових людей можна, але нащо тоді перетвориться секція? Власне вже перетворилася. Кому потрібно це знущання - чому просто не закрити секцію, навіщо ж принижувати людей?
Чому не можна відвідувати тренування магістрам? Вони не спудеї? А аспіранти? Чому випускники - люди які роками грали за академію - не мають права тренуватися?
Як можна тренуватися без ігрової практики - чим секція тоді відрізняється від пар з фізкультури?
naamah
Кафедра фізвиховання, що її веде світоч і суперпедагог пан Кравченко Леонід Свиридович, потихеньку перетворюється на болото, не поквакують жабки, а на головній купині сидить пан Кравченко і розказує кому і коли квакати.

За останній рік цим генієм досягнуто:
- розігнано секцію з тайського боксу
- звільнено бозна за що тренера з волейболу
- звільнено, також невідомо за що, тренера з важкої атлетики...

Зразу видно величезні деструктивні дії, які претендують на премію чи медаль, чи хоча б диплом з номінації ”Розвал фізичного виховання в НаУКМА”.

А... ще на Вченій Раді що відбувається..... пан Кравченко так себе хвалить, так себе хвалить.... говорить одне (на Вченій Раді) а робить інше (у себе на кафедрі)

Кому не байдуже - будь-ласка, зв”яжіться зі мною, чи просто напишіть у тему, я з вами зв”яжуся.... бо тре таки вирішити - чи треба Академії такий зав.каф.

P.S. До речі - а чому б не проводити для викладачів даної кафедри такі самі курси з підвищення професійної кваліфікації, та атестації на посаду, як це роблять для інших викладачів.... ото б ми подивилися за скільки хвилин пан Кравченко пробіжить крос на 3000 метрів... чи скільки разів підтягнеться на перекладині.... а потім - з легкою душею звільнили б такого непрофесіонала...
Buka
Ги-ги! Так це ж вони підтримують славу Академії як чисто гуманітарного вузу. Ну тобто тут діти вчаться, майбутні науковці, потім будуть протирати штани в "НІІ". Нащо їм фізвиховання? Який спорт? Спорт можна по телебачанню дивитися. А ще секції... Ну зовсім подуріли. Рождьонний ползать лєтать нє может.

А взагалі це було б смішно, якби не було так прикро...
emberek
Ги-ги! Так це ж вони підтримують славу Академії як чисто гуманітарного вузу. Ну тобто тут діти вчаться, майбутні науковці, потім будуть протирати штани в \"НІІ\". Нащо їм фізвиховання? Який спорт? Спорт можна по телебачанню дивитися. А ще секції... Ну зовсім подуріли. Рождьонний ползать лєтать нє может.

погано підтримують. кафедра фіз-ри, здається, якраз відноситься до гуманітарного факультету. :wink: :evil: але і це, і нше дійсно більш прикро, ніж усе останнє.
Hitch
Ги-ги! Так це ж вони підтримують славу Академії як чисто гуманітарного вузу. Ну тобто тут діти вчаться, майбутні науковці, потім будуть протирати штани в \"НІІ\". Нащо їм фізвиховання? Який спорт? Спорт можна по телебачанню дивитися. А ще секції... Ну зовсім подуріли. Рождьонний ползать лєтать нє может.

погано підтримують. кафедра фіз-ри, здається, якраз відноситься до гуманітарного факультету. :wink: :evil: але і це, і нше дійсно більш прикро, ніж усе останнє.

А я завжди чомусь думав, що вона ніякому факультету не підпорядковується. Здається навіть називається "Загальноунівеситетська"... question.gif: question.gif
Alexa
Ой, кафедра физкультуры всех удивлят, и себя в том числе!!!
Anonymous
Я особисто в захваті від Сотули. Він лисенький та прикольний :oops:
naamah
До речі, цікаво.

На сабжевій кафедрі просто вагон кандидатів та докторів наук.

А от хоча б 2 майсти спрорту там є? Ти то під проводом п. Кравченка зібралися одні теоретики?
.