Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ДОТА
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі > Комп’ютерні ігри та віртуальні світи
БсШ
Чи хтось грає у неї?
Якщо так і скіл у когос норм, то за наявності бажання можна забацати тіму і піти порофлити на наступний ВЦЛ
NLD
QUOTE(Бравий солдат Швейк @ 7.12.2007, 01:21:32) *
порофлити

это от акронима ROFL? чета с трудом себе это представляю.
БсШ
я мав на увазі фо фан, не заради результату, а заради участі і так заради рофлу брали страту інвізерів biggrin.gif
Dante
играю, и весьма нех...во.
G-Wan
Грав. Граю і зараз, але це вже 4фан, 1-2 гри на тиждень, не тупе "задротство", як раніше) як на мене, на ВЦЛ сенсу йти навіть порофлити немає:
1) навіть в семі-про 75% команд про (тавтологія, але тру Yes.gif )
2) 1година=8грн.+мега-високі ціни в барі sceptic.gif для тих, хто не сидить там часто, і не має знижки, провести в ВЦ день\півдня влетить в копієчку
3) також існує проблема з вільними ПК- після реконструкції зали ВЦ, к-сть ПК скоротилась на 1\3, а охочих забагато...
блін, на дворі осінь\зима yahoo.gif , сесія\не сесія, а ви про комп. ігри))) є багато значно кращих способів провести вихідні tongue.gif
Dante
Честно, Джи-Ван, херни ты начесал.
Но ваще да, я тоже щас только фор фан играю, задрачивать стал бы только если встретил серьезных противников, а среди моих друзей/на алкаре - таковых нету, поэтому и мне особо задрачивать смысла мало.
БсШ
Значить доведеться обсити, а хотілося б взяти участь О_о
БсШ
http://games.alkar.net/phpBB/viewtopic.php...06cd145ba9071bf
ааааа я сміявся до сліз, рекомендую прочитати, особливо на 2 сторінці
Cooper
играю.. играю нормально.. если выпал любимый герой - хорошо играю smile.gif фор фан О_о
но изза херового инета приходится очень часто играть с компами post-1088-1104441237.gif а там 1. крата непатченная 2. компы читерят - у них скорость набора экспы идет быстрее fuck.gif

Breaker
Оце зареєструвався, щоб тут відписатися bye.gif
В Доту граю фактично з самої її появи. Починав грати в Трініті-КПІ, досить часто грав з Ахурою, Гобліном етс по лану - Алькара ще не було. Але це було давно...
Як я розумію, тут була пропозиція щодо чемпу у Ваулт Сіті? Туди "фор фан" дійсно нема чого їхать. Винесуть зразу + дійсно дорого. Якщо там брати участь - то зіграною командою. Я був на двох осінніх чемпах, обидва рази виходили в семі-про, і обидва рази попадали там на Move cry.gif Хоча грати можна...
п.с. 1 березня буде чемп в Апельсині, десь на м.Лівобережній, 3*3. Обіцяють бути топ-команди. smile_idea.gif
NLD
QUOTE(Breaker @ 23.02.2008, 01:48:18) *
Оце зареєструвався, щоб тут відписатися bye.gif

Пришел, выипнулся и ушел? Впечталяет...
Fallen_Demigod
Сорі за некропостинг. ФСНСТ2 шукають +3 в команду. Скіл pro+.
Chantale
DOTA = post-1088-1233257887.gif Так же само как и WoW арены. Такие вещи разбивают мою веру в Близзов.
Dante
Не, нихуя. Дота обалденная вещь, беспрецедентный случай когда любительский мод стал таким великолепным и популярным.
Chantale
Я с других позиций. ДОТе портит репутацию миллионы быдла в игроклубах. Так же само, как и контре, q3 и так далее.
Albireo
хлопець - 1сключ1тельний фанат. завдяки цьому знаю майже ус1х перс1в, 1 почала трохи розбиратися у стратег11 командно1 гри biggrin.gif
Cherubic
(Albireo @ 5.08.2009, 16:18:13) *
хлопець - 1сключ1тельний фанат. завдяки цьому знаю майже ус1х перс1в, 1 почала трохи розбиратися у стратег11 командно1 гри biggrin.gif

Вот фофудьеносцам жидобандэравцы повырывали все украинские буквы на клавиатуре. Albireo, а тебе, судя по всему, тоже самое сделали москалики, только с украинскими. laugh.gif
Fallen_Demigod
До речі, хто не вкурсі:
збірна Україна з доти зайняла перше місце на Eropean Nation Championship.

Ось тут ріплей піввфіналу, одна з найкращих ігор турніру (Україна - Німеччина)
http://www.dota.org.ua/forums/viewtopic.php?f=6&t=10899

А з приводу натовпу бидлогеймерів - така вже доля всіх кіберспортивних дисциплін, ну можливо крім FIFA та NFS, просто це ігри на любителів. А за можливостями командної взаємодії, тактичної та стратегічної різноманітності дота поки що далеко попереду всіх інших ігор.
Chantale
(Fallen_Demigod @ 5.08.2009, 17:37:56) *

А з приводу натовпу бидлогеймерів - така вже доля всіх кіберспортивних дисциплін, ну можливо крім FIFA та NFS, просто це ігри на любителів.

Warcraft III та StarCraft не має такої бидло-репутації як ДОТА і CounterStrike. Не надо тут.

А за можливостями командної взаємодії, тактичної та стратегічної різноманітності дота поки що далеко попереду всіх інших ігор.

LOLWHAT‽‽‽‽
Dante
Ух ты молодцы наши. Надо будет репку глянуть.
Fallen_Demigod
(Elf-Eluna-Alina @ 5.08.2009, 17:01:44) *
оверквотLOLWHAT‽‽‽‽

Назви мені хоч одну гру, більш вимогливу до спланованих командних дій ніж дота.
Dante
Пожалуй только в полноценных MMORPG.
БсШ
та ну ту доту всраку, вимагає задрочування, вже рік як не граю
Fallen_Demigod
Єдина ММОРПГ, що не вимагає задрочування (з мені відомих) це EvE online. Все інше так чи інакше вимагає постійних тренувань. Для доти задрачування вимагає тільки lasthit, який тренуєтся буквально за пару годин спеціальної практики.
Chantale
World of Warcraft Raid PvE быть может, а?
БсШ
лол, ластхіт то тільки для дд
да і у ВоВ ПвЄ норм було
Dante
ластхит для всех)

Дописано о 22 годині 41 хвилин 17 секунд
ластхит для всех)
БсШ
ти прям як кептейн обвіос, ясно що це треба вміти, але перевага таки надається дд для віджору
Dante
нет, перевага для всех чтоб на лайне стоять и лошить противника
Fallen_Demigod
Під ”задрачуванням” я маю на увазі беспосередню присутність гравця за компом впродовж довгого періоду часу.
Для того, щоб трощити в пабах достатньо вміти ластхітити та знати кому що і в якій послідовності збирати\прокачувати. А от для того, щоб нагнути найближчий ваулт треба буде як мінімум відпрацювати командну взаємодію, розробити тактику, стратегію і т.д.
Albireo
вчора обговорювали можливість пошиття плюшевого пуджа. вот токо з чого йому крюк із сокирой делать, з фольги шолі hmm.gif biggrin.gif
Fallen_Demigod
Epic idea. Крюк можна зробити з ланцюжка для ключів та скрепки. В крайньому разі можу дати великий рибацький гачок.
Albireo
(Fallen_Demigod @ 6.08.2009, 15:46:43) *
Epic idea. Крюк можна зробити з ланцюжка для ключів та скрепки. В крайньому разі можу дати великий рибацький гачок.

дада, особливо як шить великого)). можу собі уявити, як із ним в обнімку засипать, тіпа як з ведмедиком biggrin.gif а якщо зробить на проволочному каркасі. єдине, чого відтворити не можна, так це легенраднього смороду
Dante
(Albireo @ 6.08.2009, 15:57:28) *
(Fallen_Demigod @ 6.08.2009, 15:46:43) *
дада, особливо як шить великого)). можу собі уявити, як із ним в обнімку засипать, тіпа як з ведмедиком biggrin.gif а якщо зробить на проволочному каркасі. єдине, чого відтворити не можна, так це легенраднього смороду

Да ладно, зашей внутрь немного потрохов lol.gif
Fallen_Demigod
Можна ньюзфід по прогресу з плюшевим пуджем? За скільки можна буде собі такого замовити? smile.gif
Dante
или резиновую Инверс xD
Fallen_Demigod
Кому что...
.