Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Work and Travel USA
Могилянський форум > Могилянка та могилянці > Студентські організації
1, 2, 3
PITBULL
Собираюсь грядущим летом поехать.
Те,кто уже ездил,поделитесь опытом )
duo
smile_pray.gif тема акутальна ідля мене зараз)

є питання. там екзамен з мови треба здавати обов"язково? як він проходить, чи дуже складний?
Zaychenya
экзамен - парнуха... туда можна ехать с знаниями патипу, май нэйм из Петя и ай эм файн... хатя знания инглиша не помешают... сам трекал без проблем...

США полное гавно... дешёвые шмотки, ухоженые газоны, американца далбайо*ы(ну 99%)... шаровые тачки...

куча правил и законов(при чём у каждого штата своя сводка)...

нет 21 года - бесправное чмо...

если есть желание заработать пару капеек, шобы патом куражнуться месяцок в сталице, можна ехать...
а если посмотреть на страну... шли они на xyй эти йо*аные америкосы... не заслужили!!!

зы. забыл, там в апартментах песдатые душевые... всехда гарячая вада... и места многа)))
mansur
вже є така тема
http://www.bo.net.ua/forum/index.php?showtopic=3314

Zaychenya
может оно и так...

я втыкал во Флориде, патом Северная Каролина... так вот мексы пазитивный народ... ну это на любителя...

па баблу... наскрести мона пару троку тыщ сверху затрат... ну такое... главное желание...

кантракт ваще можна сразу выкидывать...

A-E
(Zaychenya @ 28.11.2007, 17:27:52) *

кантракт ваще можна сразу выкидывать...

а чьо так?))
Zaychenya
патамуша даxyя найо*ывают... оттак...
A-E
(Zaychenya @ 28.11.2007, 18:58:30) *
патамуша даxyя найо*ывают... оттак...

а через яку фірму ти їхав?
noddeat
програма називається Work&Travel, і не передбачає, що ви заробите на митті туалетів (тобто на низькокваліфікованій праці) купу грошей. Заробленого вистачить, щоб повернути витрачене на програму і переліт, + буде трохи коштів на подорож (Ніагарський водопад, Ґранд Каньйон — must see) і якусь дрібну побутову техніку (лептоп, наприклад, який у Штатх значно дешевший). корисно для тренування англійської (або іспанської) та набутті іншого досвіду.
A-E
(NodDeat @ 28.11.2007, 19:13:02) *
програма називається Work&Travel, і не передбачає, що ви заробите на митті туалетів (тобто на низькокваліфікованій праці) купу грошей. Заробленого вистачить, щоб повернути витрачене на програму і переліт, + буде трохи коштів на подорож (Ніагарський водопад, Ґранд Каньйон — must see) і якусь дрібну побутову техніку (лептоп, наприклад, який у Штатх значно дешевший). корисно для тренування англійської (або іспанської) та набутті іншого досвіду.

а де ви працювали?))
noddeat
є питання. там екзамен з мови треба здавати обов"язково? як він проходить, чи дуже складний?

не треба екзамену з мови. Знаю чувака, який вивчив іспанську після повернення з США smile.gif

Дописано о 19 годині 16 хвилин 51 секунд
а де ви працювали?))

я не був у Штатах. Але маю багато друзів і знайомих, які були. До речі, на алясці на сортуванні риби платять найбільше бабок smile.gif
A-E
(NodDeat @ 28.11.2007, 19:16:51) *
Але маю багато друзів і знайомих, які були. До речі, на алясці на сортуванні риби платять найбільше бабок smile.gif

ага! unsure.gif 6$/год... +сморід.. +мій друг тільки-що звідти..
noddeat
ага! unsure.gif 6$/год... +сморід.. +мій друг тільки-що звідти..

фігассобі. Кілька років тому було 10$/год
duo
хтось в курсі, чи можна поїхати вдвох/втрьох/всім бонетом і шоб в одному місці влаштуватися?
noddeat
найбільш шарова робота — рятувальник у басейні. Ви не повірите, але для цієї роботи навіть не треба вміти плавати (правда, то, здається, був для дітей басейн)
A-E
(duo @ 28.11.2007, 19:26:22) *
хтось в курсі, чи можна поїхати вдвох/втрьох/всім бонетом і шоб в одному місці влаштуватися?

можна, звичайно)

фірма - "Соната"

відгуки - позитивні. казали ті, хто їздив, що вона - не кидалово, а цілком достовірна фірма. зараз сам там проходжу "процес" з документами.. wacko.gif
Zaychenya
нє, ну б*я... не був в штатах, а пишеш якусь xyйню...

гроші зарабить можна, якшо є галава...

а на шось дивитись... нема на шо там дивитись... Ніагара - повне дірьмо... у нас Джур-Джур інтєрєснєй... Гранд Каньон - пацавата яма...

лєптоп ненабагото дешевший... хоча нові маделі можна приперти...

їхати можна всєм калхозам... головне в пасольстві дабро получіть...

я їхав від Student Adventure, що знаходиться на Верхньому Валу...

Аляска... там ніштяково... хтів туда папасть... там нема развлєчєній, але можна квасіть... і ще одне, на Алясці можна заробити найбільше лаве... дак шо не тре казати про 6$... може парнішка чешую від риби підмітав...

до речі, я оформився за 2 тижні... раніше афармляться, то бича тяга... бо можна поїхати з даxyйом незаліків, як мої однокурсгіки...

зі. нєфтяниє скважини рулят!!! отде ріальне бабло...
duo
гг.. я їду вєрняк) і пітбулль певно поїде...

правда я це вирішив годину тому, але то не страшно biggrin.gif
Kos
QUOTE(emoprintsesa @ 28.11.2007, 19:35:57) *
якщо з могилянки збираються їхати якісь цікаві люди - я б з ними разом теж паруліла... smile.gif

+1
A-E
(duo @ 28.11.2007, 19:37:16) *
гг.. я їду вєрняк) і пітбулль певно поїде...

правда я це вирішив годину тому, але то не страшно biggrin.gif

та тут також все в перший і останній момент рішалося)))

ІНФА:

"Тема: Ярмарка вакансий Work & Travel USA в твоем городе!

Дорогие друзья!

Спешим сообщить всем вам, что уже в декабре состоится первая Ярмарка вакансий Work & Travel USA с непосредственным участием американских работодателей! Кроме того, в этом году ярмарка будет проходить не только в Киеве, но и в других городах Украины. Если ты хочешь участвовать в Ярмарке, тебе необходимо предварительно сообщить нам об этом придя в офис, позвонив или прислав СМС с именем, фамилией и пометкой «ярмарка». Участие в ярмарке бесплатное, независимо от того, зарегистрирован ты или нет!
Ниже представляем вам график проведения Ярмарок в декабре.

Киев
04 декабря, 17.00
Киевский дом ученых, ул. Владимирская 45а (м. Золотые Ворота)
Справки\регистрация по тел.: (044) 451-84-07
СМС-регистрация: 8 067 3297042"
Zaychenya
(emoprintsesa @ 28.11.2007, 19:35:57) *
якщо з могилянки збираються їхати якісь цікаві люди - я б з ними разом теж паруліла... smile.gif

там є така шняга... ну принаймі була минулого року, шо після першого курсу не пускають... бо патіпу тупарилі амєрікоси думають, шо тим можеш залишитись у їх бидляцькій країні...
noddeat
Ніагара - повне дірьмо...

«ІМХО» тільки не забудь поставити.

конкретно і без наїздів слухаю, де я збрехав.

скільки грошей ти заробив, скільки годин на тиждень працював, і де? Якщо перднув, то вже какай. Я теж чув про того, хто 10к у.о. з собою привіз, але то чувак мало не цілодобово на кількох роботах працював.

Дописано о 19 годині 41 хвилин 30 секунд
ЗІ рекомендую музей науки у Чікаго відвідати (я точно не пам’ятаю, як він називається) — такого в світі ніде нема. Тобто є, але в менших масштабах.
Zaychenya
(NodDeat @ 28.11.2007, 19:39:51) *
Ніагара - повне дірьмо...
«ІМХО» тільки не забудь поставити.
конкретно і без наїздів слухаю, де я збрехав.

скільки грошей ти заробив, скільки годин на тиждень працював, і де? Якщо перднув, то вже какай. Я теж чув про того, хто 10к у.о. з собою привіз, але то чувак мало не цілодобово на кількох роботах працював.

не забув... я написав те шо думаю...

ти не збрехав, а написав мінімальний брєд... про туалєти і про те, шо грошей вистачит на повернення праграми і на техніку...

щодо мене... працював по 60-70 годин на тиждень на будівництві, зараб*яв нармальне лаве... привіз баксів 300(бо пив кожен день... і НІ В ЧОМУ собі не відмовляв...), відбив программу, купив другий лаптоп і припер купу нармальних шняг своїм друзям...

ти спитаєш, нахєра я тоді туди поїхав, бо можна пити і тут... відповідаю, поїхав у США для зустрічі із однокурсником, який там вчиться і з однокласніцею, яка також там навчається... до речі, час проведений з ними обома таваріщамі правєлі на ура!!!

ну і паслєднєє... ІМХО - для слабаков bye.gif
duo
оу!!! стоп! а шо там в нас із сесією???

її можна якось перенести чи як?
noddeat
и не збрехав, а написав мінімальний брєд... про туалєти і про те, шо грошей вистачит на повернення праграми і на техніку...

щодо мене... працював по 60-70 годин на тиждень на будівництві, зараб*яв нармальне лаве... привіз баксів 300(бо пив кожен день... і НІ В ЧОМУ собі не відмовляв...), відбив программу, купив другий лаптоп і припер купу нармальних шняг своїм друзям...

миттям туалетів я називаю некваліфіковану малооплачувальну працю, до неї належить і будівництво. Те, що ти написав, не суперечить тому, що написав я, а підтверджує його.
Zaychenya
(NodDeat @ 28.11.2007, 20:03:07) *
и не збрехав, а написав мінімальний брєд... про туалєти і про те, шо грошей вистачит на повернення праграми і на техніку...

миттям туалетів я називаю некваліфіковану малооплачувальну працю, до неї належить і будівництво. Те, що ти написав, не суперечить тому, що написав я, а підтверджує його.

будівництво - одна з самих нармальних па баблу работ!!! 12-14$ за годину - це малооплачувальна праця... ну тада успєхав... кушай краковскую колбасу...
noddeat
будівництво - одна з самих нармальних па баблу работ!!! 12-14$ за годину - це малооплачувальна праця... ну тада успєхав... кушай краковскую колбасу...

будівницто — не малооплачувальна, але низькокваліфікована і важка праця. На будівництво далеко їхати не треба — у Києві можна прорабом зароб*яти половину того, що в США.
A-E
я канєшна ізвіняюсь, але яка робота для студента в США - НЕ низькокваліфікована?? ohmy.gif
noddeat
(WertHat @ 28.11.2007, 19:35:43) *
я канєшна ізвіняюсь, але яка робота для студента в США - НЕ низькокваліфікована?? ohmy.gif

низькокваліфікована праця — праця, що не вимагає жодних здібностей чи спеціальної освіти. Знання місцевої мови така праця теж не вимагає
PITBULL
Ехать вместе можно-просто выбираете вакансии себе в офисе в Киеве в одном месте,и все.
Мы собираемся вдвоем ехать ориентировочно во Филадельфию (а хули,в океане хочется покупаться).Единственный штат,в котором вообще нету ваканский-это Флорида (там в основном одни миллионеры и студентам там делать нечего).
Конечно,можно ехать на Аляску чистить рыбу,там красиво и все такое,но хочется как-то поближе к цивилизации )
Насчет сессии-программа длится от двух до четырех месяцев,обычно едут на три месяца.Правда,придется договариваться с каждым преподом индивидуально о сдаче экзамена заранее,но оно того стоит.
Кто хочет узнать подробности-пишите в личку,дам номер девушки,которая этим занимается =)
noddeat
Единственный штат,в котором вообще нету ваканский-это Флорида (там в основном одни миллионеры и студентам там делать нечего).

no.gif для міліардерів якраз і потрібен обслуговувальний персонал. Знайома хаускіпером працювала. а ще там фрукти є — це єдине, що з американської їжі натуральне.
Astaroth
Про свій досвід: Америка - аццтой. Уже розписано чому. Заробити можна, але треба багато працювати. Здавати іспити достроково напряжно, бо є прєподи, які через свої переконання не хочуть іти на зустріч стедентам. Зокрема, на думку Соломіна, робота, яку ми там маємо виконувати "негідна студента НаУКМА". На думку пана Чумаченка: "Якщо буде розпорядження від деканату про дострокове складання мого іспиту, я у вас його прийму". Єдиний вихід - дістати довідку, що ти не можеш через обєктивні причини скласти сесію в призначений для цього час. Така довідка - це не довідка, що у тебе грип або якась інша болячка, яка лікується за тиждень, а то й менше. Має бути щось дуже серйозне.

Якщо казати про враження, то я радий, що поїхав. Я тепер знаю, чим класний український менталітет. Якби це був навіть єдиний плюс - заради цього варто їхати. А взагалі після поїздки почуваєшся більш...дорослим мабуть...особливо, якщо потрапляєш у погане середовище. Якщо там буде ще дофіга "русскіх", як я знаю було у багатьох, то поїздка в США перетворюється на бухалово і развлєкалово зранку до ночі.

Підсумок: Якщо є де взяти кредит, то безумовно варто їхати - чудовий досвід. Відробити програму - абсолютно не проблема, якщо звичайно працювати хоча б по 40 год в тиждень протягом 3 міс.
A-E
"бухать" що - "об’язательно"??
Zaychenya
(WertHat @ 28.11.2007, 21:21:43) *
"бухать" що - "об’язательно"??

канєшна абязательно... там можна загнуться в хлам... "ниипете мне мазги"...
Sapfo
я б теж хотіла поїхати... якщо я зараз почну цим займатися то ще встигну? закорд. паспорта в мене нема
Astaroth
Сапфо, звичайно встигнеш. Деякі починали все робити лише в квітні і всьо ок.
Значить так, щодо паспорта - робити його щонайбільше 3 місяці. Можна і швидше, але це буде більше коштувати.
Хоч і кажуть, що контракт про роботу можна використати в непризначених для цього місцях, але насправді краще таки їхати з ним - причому не лажовим, тобто на ту роботу, яку б ти хотіла робити. Але це треба не провтикати ярмарки вакансій. Остання така ярмарка на початку весни, тому в тебе часу ще море. Не хвилюйся...встигнеш. Якщо ти будеш їхати не сама, то звичайно роботу знайти трошки важче, особливо якщо кількість таких охочих поїхати з тобою >3, але навіть так це можливо). Успіху!)
noddeat
Хоч і кажуть, що контракт про роботу можна використати в непризначених для цього місцях, але насправді краще таки їхати з ним - причому не лажовим,

а без нього і візу можуть не дати, ні?
Zaychenya
(NodDeat @ 28.11.2007, 22:06:02) *
Хоч і кажуть, що контракт про роботу можна використати в непризначених для цього місцях, але насправді краще таки їхати з ним - причому не лажовим,
а без нього і візу можуть не дати, ні?

так, контракт має бути на руках... хоча б для отримання візи... потім, мона і підтертись тією бамажкой...

щодо загранпаспорту... я зробив за 3 тижні без малєйших даплат...
duo
ну я їду. це 100%. хто мене близько знає, може підтвердити. я такий шо вже якщо загорівся, то то серйозно. особливо, якщо затія виникла несподівано, просто так smile.gif

але я про то нічого не знаю конкретно, так що завтра буду дзвонити по тих всяких фірмах і розпитувати. а, ну і 4 числа піду на ту ярмарку...

Faber
давно вирішила, що їду наступного літа (літо 2009), цього було б також непогано, але практика в прокуратурі чи де там до початку липня........ post-1088-1104441203.gif
PITBULL
Я собираюсь абсолютно серьезно.
Только работу ищу с одним условием-чтобы рядом был океан )
Е*ал я Аляску.
Zaychenya
ребят... вы чиво?!!! океан - моча, а не океан... температура воды инагда превышает температуру воздуха... Чёрное море намного лучше... нада ехать в Минесотту...))) там озёра...
ETHAN
(Zaychenya @ 28.11.2007, 17:12:37) *

США полное гавно... дешёвые шмотки, ухоженые газоны, шаровые тачки...

нет 21 года - бесправное чмо...(то бишь бухло нельзя покупать... тем не менее, желающих выпить и трезвых еще там не встречал - прим. автора)

зы. забыл, там в апартментах песдатые душевые... всехда гарячая вада... и места многа))) (не пугайтесь - это обычная практика в гавностранах. звучит ужасающе, но быстро привыкаешь - Прим. автора)

2 Питьбюль и прочие желающие
Дважды был и если поставите пару бокальчиков пива, то расскажу все, вплоть до интимных подбробностей Yes.gif
Говоря об океане. Дважды ездил в одно и то же место - маленький курортный остров в атлантическом океане. Час на велике из одного конца в другой. позабыв всю городскую рутину морально отдыхаешь от всего. Унитазы не мыл (не приходилось по должностным обязанностям), но нмчего в этом особо зазорного не вижу...
Zaychenya
(ETHAN @ 29.11.2007, 01:11:29) *
(Zaychenya @ 28.11.2007, 17:12:37) *
США полное гавно... дешёвые шмотки, ухоженые газоны, шаровые тачки...
нет 21 года - бесправное чмо...(то бишь бухло нельзя покупать... тем не менее, желающих выпить и трезвых еще там не встречал - прим. автора)
зы. забыл, там в апартментах песдатые душевые... всехда гарячая вада... и места многа))) (не пугайтесь - это обычная практика в гавностранах. звучит ужасающе, но быстро привыкаешь - Прим. автора)

2 Питьбюль и прочие желающие
Дважды был и если поставите пару бокальчиков пива, то расскажу все, вплоть до интимных подбробностей Yes.gif
Говоря об океане. Дважды ездил в одно и то же место - маленький курортный остров в атлантическом океане. Час на велике из одного конца в другой. позабыв всю городскую рутину морально отдыхаешь от всего. Унитазы не мыл (не приходилось по должностным обязанностям), но нмчего в этом особо зазорного не вижу...

пра алкаголь сагласен... в свои 20 не испытывал дефицита... время от времени выручал таварищ, а патом - борода...)))
Actuary19
Komu potribni kontrakty ,moju prodaty za pomirnu cinu . v osnovnomu vakansiyi zvychayni - lifeguard’y , waiter’y . Regiony - Maryland ta DC , Los Angeles .
dlia fizykiv abo matematykiv moju dopomogty z otrymanniam bilsh seryoznogo kontrakta - pomichnykamy aktuariyiv , potribne znannia C++ ,SAS , SQL takoj dopomig by , dosvid modeliuvannia i naygolovnishe zdacha pershogo ekzamena spilky aktuariyiv z teoriyi ymovirnostey (na skilky znayu , yogo mojna zdaty u Kyyevi) , znannia movy na duje horoshomu rivni , takyy kontrakt ne moju garantuvaty , ale moju pospryyaty v ciomu , zarplata za nym - minimalna , ale chudovyy dosvid .
Red SHapo4ka
Могу сказать только по опыту сестры. Работали в дешевом фаст фуде, платили мало. настолько мало, что пришлось искать 2ую работу, что хоть деньги за дорогу вернуть. Один раз удалось поехать на какой-то пляжик в какое-то маями кажется. Много негров. Много русских. Английский не такой как учат в школе) Итог: 1500баксов она-таки привезла+подучила язык - хочет еще...

Я б лучше ау-пэа поехала, но эта программа на год аж, по-моему(
PITBULL

не гони туда ехать!
Там же год нужно смотреть за маленькими (!) детьми! (!!!)
я уж лучше буду унитазы мыть
panther
(PITBULL @ 29.11.2007, 15:23:08) *
не гони туда ехать!

laugh.gif up.gif будем на пару! я б з ума зійшла, рік з дітьми blink.gif
а взагалі, я збиралась минулого року...все поузнавала, т.д...але - обламали батьки, вони в мене такі, да post-1088-1104441237.gif цього року держіспити, вступ чи шо там буде і проча хрєнь, так що не світить. а от про літо 2009 вже подумаю.
Red SHapo4ka
QUOTE(PITBULL @ 29.11.2007, 15:23:08) *
не гони туда ехать!

Ты?!!! Унитазы?!!! слушь, прости, конеш, но раз тебе такое по душе... хм... может поможешь? smile_idea.gif у нас тут в общаге с этим проблемы... post-1088-1104441237.gif

Шутю)

п.с. я детей тоже не перевариваю, и вообще их боюсь, но... привыкать как-то надо... хотя нет, не поеду! ненавижу америку, ИМХО) В Италию хочу...
mansur
j1jobs.com - !
jobpostings.net
coolworks.com
welfeet.com
summerjobs.com
internjobs.com
jobtrack.com
jobdirect.com
internship4america.com
careercity.com
hotjobs.com