Pundit
20.11.2003, 14:00:15
Оглядачі, аналітики, журналісти, графомани - тобто всі, хот так чи інакше у пекельних муках чи на крилах натхнення породжує тексти, збільшуючи і без того божевільно неосяжну їх кількість - пишіть сюди!!
Все, що хочете
maxon
26.11.2003, 11:50:45
не забувайте і про копірайтерів, які своїми "ковеєрними" маркетиноговими текстами зваблюють неполоханих (у сенсі неналяканих, а не лохів :^) і недосвідчених споживачів і впевнюють їх у тому, що без впарюваного їм товару вони більше і дня не проживуть.
а взагалі копірайтерської рутиної роботи зараз багато, і хотілося б послухати тих, хто займався подібною трудовою діяльністю.
Glavred
26.11.2003, 12:15:51
А ви гонорара дасте?
maxon
26.11.2003, 12:44:39
А ви гонорара дасте?
ні, лише на волонтерських засадах.
або по 0,5 дірок від бубликів за 100 символів без просвітів.
Klera
7.12.2003, 05:53:16
ага...аналітики кажете?:) то скажіть мені, злиденній, у чому полягає метода написання аналітики за паном Ожеваном?! бо шось трохи до нього ходила, а ніфіга не зрозуміла, як ту аналітику писати...хоча пишу її для замовників вже другий рік :)))))))))))))))))))))
Волохатий дітько
18.02.2004, 12:25:51
ага...аналітики кажете?

то скажіть мені, злиденній, у чому полягає метода написання аналітики за паном Ожеваном?! бо шось трохи до нього ходила, а ніфіга не зрозуміла, як ту аналітику писати...хоча пишу її для замовників вже другий рік

))))))))))))))))))))
та то ніц не переймайся .... як і Ожевана так і більшітсь наших викладачів слухати варто хіба що з поваги до старечого маразму =)))))
Lidia
27.02.2004, 03:37:24
А.... мда... писати шо хочемо? так ми ж і так проводимо безсонні ночі, і все шкрябаємо, шкрябаємо, чи лупимо по клавіатурі... Мені іноді здається, що таємна мрія райтера - щоб зникли всі слова, які треба зв"язувати, тулити докупи, видавлювати з мозку, як сік із цитрини... о, понесло. Піду краще віршика напишу!
Пропоную обговорити постать райтера. Який він? Які професійні захворювання, фобії, марення, комплекси, прагнення, амбіції, мрії, потяги? Який, зрештою, діагноз?
Глупый райтер робко прячет тело жирное в утесах...
Shuher
27.02.2004, 10:05:42
Глупый райтер робко прячет тело жирное в утесах...
То глупий, а розумний після роботи як завжди нажреться (якщо не тре їхати додому).
А взагалі, "о чем рєч"?
Dark Angel
27.02.2004, 10:32:55
Оглядачі, аналітики, журналісти, графомани - тобто всі, хот так чи інакше у пекельних муках чи на крилах натхнення породжує тексти, збільшуючи і без того божевільно неосяжну їх кількість - пишіть сюди!!
Все, що хочете

А як бути копірайтерам?
tatarin_art
3.02.2005, 20:05:08
Райтери, а точніше люди які бруднять папір, за гроші а іноді і просто так.

Що ж якщо тут дійсно народ який хоче потренуватись і щоб їх творіння читали люди звертайтесь до мене або до бонетівької адміністрації. Можна буде писати про новини Могилянки у Бонеті (винагорода - почуття самозадоволення та кайфу від виповненої роботи

)
vkhust
3.02.2005, 20:30:41
а я завжди думав, що райтери - це ті, хто на стінах щось таке химерним шрифтом пишуть, що навіть і не прочитаєш часто
а на папері - то письменники. або графомани
expialidociouz
30.01.2009, 19:10:02
Райтер — человек, занимающийся спрей-артом, граффити. © Вікіпедія