Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Хто стане командою несподіванкою чемпіонату 2007?
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
Fastoff
Продовжуємо традицію започатковану Ренатом. Ото ж розпочинаємо опитування!
Smith
Склероз. несподіванкою - точно) Хлопці уже показали себе якнайкраще. а тепер, після посилення складу, вони становлять реальну загрозу для багатьох команд. Що ж, все покаже їх перший матч.
Гeктор
я каковы критерии определения команды как неожиданности?
Fastoff
(Гeктор @ 10.10.2007, 22:52:50) *

Критерії можуть бути різні: наприклад, команда, яка ніколи не виходила з групи — вийшла, або слабка команда від якої неочікували хорошої гри обіграла сильну команду (гранда) і так далі...
Бобер
Ви часом не про мотодологію питаєте? ohmy.gif
Гeктор
(Ворон @ 10.10.2007, 22:57:37) *

не тільки про неї, колего smile_genius.gif
наскільки мені зрозуміло, кожен вкладає в форму свій зміст, тому опитування суто суб"єктивне
Бобер
(Гeктор @ 10.10.2007, 23:05:12) *
наскільки мені зрозуміло, кожен вкладає в форму свій зміст, тому опитування суто суб"єктивне

і не репрезентативне! smile_genius.gif
Žoviální
Вот это я конечно уважаю топикстартера
искренне люблю свою команду, и все другие команды
пиарю ее, таки да, налево и направо!!!)))
но смысла и методологии подобного опытування до конца внять не могу)

критерий надо, критерий.
А пока что только "Яйца" жгут Yes.gif
Andrij4uk
(Гeктор @ 10.10.2007, 22:05:12) *

Згоден, несподіванкою може стати гранд, який не вийде з групи, або ж навпаки, команда на яку перед початком ніхто не ставить... А це - речі зовсім протилежні. Тому - треба визначитися точніше, що мається на увазі smile_genius.gif
Fastoff
(Žoviбlnн @ 10.10.2007, 23:16:44) *
Вот это я конечно уважаю топикстартера
искренне люблю свою команду, и все другие команды
пиарю ее, таки да, налево и направо!!!)))
но смысла и методологии подобного опытування до конца внять не могу)

критерий надо, критерий.
А пока что только "Яйца" жгут Yes.gif

Я свою команду не піарю, воно мені не потрібно і свій голос я нізакого ще не віддав, оскільки не були зіграні всі перші матчі, але тему створив, оскільки вже 2 матчі відбулися і в одному з них була несподіванка (Яйця) і сьогодні ще матчі будуть і можливо хтось захоче віддати свій голос за ту чи іншу команду.
А стосовно суб’єктивності, то дійсно можливо під словом "команди-несподіванки" кожен розуміє своє, я тому і підписав: "голосування і коментарі", але все-таки я думаю є не так багато критеріїв, за якими можна віднести ту чи іншу команду до несподіванки турніру.
В тому році були Хуніорс, вони пройшли в 1/4 обігравши не слабкі команди... Можливо в цьому році фреши займуть 2-3 місце в групі це теж буде несподіванка, яйця обіграють Кефір, здобудуть потрібну кількість очок і вийдуть з групи - несподіванка? Можуть бути різні варіанти, тому я і поставив на голосування, зараз це лише як прогноз, а через тур буде можливо вже інтрига)))
A-E
Алкани - фор шюа..)) якшо виходитимуть на кожен матч з такою ж злістю та концентрацією, як на матч з КішМенами.. biggrin.gif Yes.gif
Žoviální
to Fastoff.

Діма, до тебе ніяких претензій

тема в тему!)
але більшість всеодно голосує за себе, тож цікавою будуть хіба коментарі, а не результати полу))
Favor
Склероз-- однозначна несподіванка цього турніру metaler.gif ПЕРЕМОГУ--Фрешам!!!
A-E
(Favor @ 11.10.2007, 14:38:24) *
Склероз-- однозначна несподіванка цього турніру metaler.gif ПЕРЕМОГУ--Фрешам!!!

не думайте, що якщо за вас Ренат, то ви маєте право оффтопити необгрунтованим фанатизмом кожне голосування nono.gif
Žoviální
Блін, всхі люблю і поважаю,...
до всіх (своїх в основному) і звертаюсь:
до чого цей пафос? post-1088-1104441203.gif
давайте просто зіграємо! Yes.gif
Juka
Хуніорз, АднАзнАчнА
Smith
гм. голосувалка фігня бо все одно усі голосують за команду, в якій грають або команду яка їм симпатична. ніхто не оцінює тверезо шанси тієї чи іншої команди і ТИМ більше не враховує жаодний критерій визначення команди як несподіванки.
Juka
(Smith) @ 11.10.2007, 21:11:51) *
гм. голосувалка фігня бо все одно усі голосують за команду, в якій грають або команду яка їм симпатична. ніхто не оцінює тверезо шанси тієї чи іншої команди і ТИМ більше не враховує жаодний критерій визначення команди як несподіванки.

я думаю. что іграком неажиданнастью, мабуть, мав би стати Сміт smile_idea.gif
Dance
по-моэму, програш Борща уже непсодіванка,але не буде несподіванкою,коли ця команда займе 1-е або 2-е місце.Якщо у нас фийде якось зайняти друге місце,то уже виникає дві несподіванки,як фреші це зробили і як не пройшли гранди.тут різні критерії.До речі,думаю,що ми несподіванкою не станем.Не хочу!
Smith
(Juka @ 11.10.2007, 21:14:01) *

sceptic.gif апять?
Juka
(Smith) @ 11.10.2007, 21:28:27) *
(Juka @ 11.10.2007, 21:14:01) *

sceptic.gif апять?

ну як ТИ можеш ТАК про МЕНЕ думати? wub.gif
Mikhalych
(Juka @ 11.10.2007, 21:09:24) *
Хуніорз, АднАзнАчнА

сенкс
Feniks
По можливості подивлюся матчі першого туру, а тоді вже проголосую.
A-E
вважаю, що грандів Могилянського футзалу не потрібно було включати в список.. це ж ГРАНДИ все-таки.. голосування, як я вважаю, повинно стосуватися, насамперед, команд, які виступають не так, як футзальні "монстри" biggrin.gif останніх років.. smile_idea.gif
sasa
(Mikhalych @ 11.10.2007, 21:40:02) *
(Juka @ 11.10.2007, 21:09:24) *
Хуніорз, АднАзнАчнА
сенкс

приєднуюсь)
VITALIUS
(WertHat @ 13.10.2007, 14:38:09) *
вважаю, що грандів Могилянського футзалу не потрібно було включати в список.. це ж ГРАНДИ все-таки.. голосування, як я вважаю, повинно стосуватися, насамперед, команд, які виступають не так, як футзальні "монстри" biggrin.gif останніх років.. smile_idea.gif
+1
я не розумію як скажімо той же Борщ може стати командою несподіванкою ))) хіба що він провалить цей чемпіонат alkash.gif
A-E
(VITALIUS @ 13.10.2007, 15:46:16) *
(WertHat @ 13.10.2007, 14:38:09) *
+1
я не розумію як скажімо той же Борщ може стати командою несподіванкою ))) хіба що він провалить цей чемпіонат alkash.gif

Yes.gif Yes.gif
Zaychini
Рубі-рубі-рубі!!!
ГО-ГО-ГО!!! metaler.gif
Андруша
Цілком прогнозовано клікнув на другий варіант)))
Ета каманда завжди може сатваріть нєчто несподіване...
Žoviální
Думаю, таки КЕФІР!

хоча свій голос я вже давно віддав самі розумієте за кого =)
A-E
(Žoviální @ 13.10.2007, 20:52:30) *
Думаю, таки КЕФІР!

хоча свій голос я вже давно віддав самі розумієте за кого =)

ну, не за Склероз - це фор шюа! laugh.gif
Лінда
голосувала за ХУНІОРЗ, лише цій команді під силу виграти у грандів. Але чекаю дощу голів у виконанні Андрія.
Žoviální
Те як грає БОРЩ на цьому чемпі - повна несподіванка!!!=)

1-4
13-1
....?
Errorist
(Žoviální @ 30.10.2007, 22:34:01) *
Те як грає БОРЩ на цьому чемпі - повна несподіванка!!!=)

1-4
13-1
....?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
вот это в самое яблочко!!! респект и уважуха тебе, Žoviální!!!

PS
1-4
14-1
5-1
...?

PPS зя а борщ и проголосовал
Viking
НІХТО НЕ СТАВ... bye.gif biggrin.gif devil.gif
Гeктор
чемп еще идет, не так ли?
Viking
Ну і що? Всі "несподіванки" уже нікуда нє ідутsmile.gif А чемп ідьот...
oblavatska
Команда-несподіванка - Кефір.
Неочікувано змінили назву.
Неочіковано пропустили всього 2 голи.
Неочікувано все ще ні разу не програли (тьху-тьху-тьху)
Сподіваюсь. так же неочікувано для всіх (только ні для міня), особливо головних суперників виграють чемп.
Viking
А я на них якраз і сподівався. Так що Кефір - сподіванка.
oblavatska
(Viking @ 15.11.2007, 17:37:20) *
А я на них якраз і сподівався. Так що Кефір - сподіванка.

и на это
Сподіваюсь. так же неочікувано для всіх (только ні для міня), особливо головних суперників виграють чемп.
тоже? tongue1.gif
Ну тогда pardon.gif
Dao
Я вважаю, що нею вже стали Яйця. Я вже особито не вірив, що ця команда ще себе покаже, але вона таки показала. Обіграла Борщ, Набрала максимум в іграх з іншими суперниками (окрім Кефіру). Тому заслужила це звання.
Žoviální
КЕФИР pray6.gif pray6.gif pray6.gif
Шишковский
Вова
Тварючка
Арсен
Бонд
Макс
ЛЕМАН
- тупо БОГИ

воистину божетвенный напиток!!! biggrin.gif
Feniks
Довго думав, але таки проголосував за Яйця. Чесно, ніколи б не чекав від них таких результатів.
Smith
(Žoviální @ 15.11.2007, 21:11:15) *
КЕФИР pray6.gif pray6.gif pray6.gif
Шишковский
Вова
Тварючка
Арсен
Бонд
Макс
ЛЕМАН
- тупо БОГИ

воистину божетвенный напиток!!! biggrin.gif

А де Назар?(
Fastoff
Закінчився чемпіонат, закінчилися і несподіванки, точніше несподіванки закінчилися, ще в півфіналах. Отож, як свідчить статистика командою несподіванкою можна сміло назвати — ЯЙЦЯ. Одним лише матчем з Борщами створили інтригу, і тримали її тримали впродовж до останього матчу в нашій групі.
По іншим командам:
ІНТЕГРАЛ — люблю цю команду, не тільки через те, що ми з одного факультету і все таке…, а за те, що вони завжди віддаються поповній і зіграно, зібрано грають. Але на початку чемпіонату, для мене ваші першіі матчі були несподіваними, якось не «по-інтегралівські» грали, не так зібрано і зіграно, але до кінця чемпіонату зібралися і зіграли найкращу гру(з Кафою) за всю вашу історію.(результат-результатом, а грали дійсно дуже кльово!!!).
БОРЩІ — несподівано програли Яйцям… Але на цьому свої несподіванки не закінчилиwink.gif. Грали майже весь чемпіонат без воротаря, причому дуже класно грали. А останній матч став несподіванкою для мене в тому плані, що на воротах Кравцов стояв. Короче такоє..
КАФА — про які несподіванки може йти мова, коли команда заслужено виграла чемп! Єдина несподіванка для мене , та це тільки те, що в КАФІ зібралися всі її герої.
Кефір — мабуть найбільша несподіванка була тоді, коли стояв на воротах Юра. А так все закономірно.
EERC — несподівано програли Алкашам, і грали не на тому рівні на якому грають завжди.
ФІН — в принципі все закономірно, несподіваним програш від Склерозу не назвеш, оскільки ви були не в повному складі.
ФІНКОР — несподіваний результат після першого тайму в грі з Інтегралом. Проте сподіваний кінець матчу, оскільки хлопці просто видохлися без замін.
СКЛЕРОЗ — багато шуму і мало результату. Можна вважати несподівану перемогу над ФІНАМи, але то таке не всі ж були. Хоча результат в історію пішов як перемога.wink.gif
ФЕНОМЕН — як на мене несподівані 2 голи в грі з Кефіром.
УСМІШКА — ВЕЛИКА несподіванка! alkash.gif А якщо серйозно, то несподівані перші голи Яйцям і Рубікону.
RUBICON — ой, ненаю… не мені то писати. Але скажу, що несподіванкою стала кількість голосів яку за нас віддали. Дякую
ХІНІОРЗ — несподівано з великим рахунком програли Кефіру. І взагалі очікував більшого.
АЛКАШ — несподівана, як на мене, перемога над EERC.
наче всі.

Все, що тут писав за образу не сприймати, а лише за похвалу tongue.gif
Критикувати мене не треба краще напишіть по всім командам, як я. Бо критиків в нас і так доволі.
Тему для голосування закриваю.
.