Закінчився чемпіонат, закінчилися і несподіванки, точніше несподіванки закінчилися, ще в півфіналах. Отож, як свідчить статистика командою несподіванкою можна сміло назвати —
ЯЙЦЯ. Одним лише матчем з Борщами створили інтригу, і тримали її тримали впродовж до останього матчу в нашій групі.
По іншим командам:
ІНТЕГРАЛ — люблю цю команду, не тільки через те, що ми з одного факультету і все таке…, а за те, що вони завжди віддаються поповній і зіграно, зібрано грають. Але на початку чемпіонату, для мене ваші першіі матчі були несподіваними, якось не «по-інтегралівські» грали, не так зібрано і зіграно, але до кінця чемпіонату зібралися і зіграли найкращу гру(з Кафою) за всю вашу історію.(результат-результатом, а грали дійсно дуже кльово!!!).
БОРЩІ — несподівано програли Яйцям… Але на цьому свої несподіванки не закінчили

. Грали майже весь чемпіонат без воротаря, причому дуже класно грали. А останній матч став несподіванкою для мене в тому плані, що на воротах Кравцов стояв. Короче такоє..
КАФА — про які несподіванки може йти мова, коли команда заслужено виграла чемп! Єдина несподіванка для мене , та це тільки те, що в КАФІ зібралися всі її герої.
Кефір — мабуть найбільша несподіванка була тоді, коли стояв на воротах Юра. А так все закономірно.
EERC — несподівано програли Алкашам, і грали не на тому рівні на якому грають завжди.
ФІН — в принципі все закономірно, несподіваним програш від Склерозу не назвеш, оскільки ви були не в повному складі.
ФІНКОР — несподіваний результат після першого тайму в грі з Інтегралом. Проте сподіваний кінець матчу, оскільки хлопці просто видохлися без замін.
СКЛЕРОЗ — багато шуму і мало результату. Можна вважати несподівану перемогу над ФІНАМи, але то таке не всі ж були. Хоча результат в історію пішов як перемога.
ФЕНОМЕН — як на мене несподівані 2 голи в грі з Кефіром.
УСМІШКА — ВЕЛИКА несподіванка!

А якщо серйозно, то несподівані перші голи Яйцям і Рубікону.
RUBICON — ой, ненаю… не мені то писати. Але скажу, що несподіванкою стала кількість голосів яку за нас віддали. Дякую
ХІНІОРЗ — несподівано з великим рахунком програли Кефіру. І взагалі очікував більшого.
АЛКАШ — несподівана, як на мене, перемога над EERC.
наче всі.
Все, що тут писав за образу не сприймати, а лише за похвалу
Критикувати мене не треба краще напишіть по всім командам, як я. Бо критиків в нас і так доволі.
Тему для голосування закриваю.