Varyag
7.11.2003, 16:13:04
Природничники!.. Природничники!..
Саме для вас хочу запропонувати цей розділ для ЖВАВОГО обговорення.
Напевно слід розділити наше спілквання на декілька глобальних тем (все-таки нам дійсно є чим поділитись один з одним).
-Як нам Могилянка взаглі і наш потрясний Фак. зокрема?
-Викладачі, аспіранти, лаборанти, кроліки і т.д.?
-(для хлопців)як вам наші дівчата-sexy?
-(для дівчат)як вам наші хлопці-апполони?
-які майбутні перспективи працевлаштування?
-чи не варто перейти на політологію(Арсена на мило), або на право(Люлькова на рідке мило), або на фінанси(Аndrew-пральний порошок і хай навіть не сподівається на Tide, вистачить і вінницького ЛОТОСа)?
[size=18]ФПрН - FOREVER!!!! Чекаємо на replies.
Hitch
7.11.2003, 21:04:09
Щодо викладачів -
http://dcss.ukma.kiev.ua/~rcms
Login: guest
password: Guests
А взагалі - ФПрн - найкрващий. В усьому. І найоригінальніший. Спробуйте довести протилежне...
voronina
12.11.2003, 09:33:02
[quote]Природничники!.. Природничники!..
Саме для вас хочу запропонувати цей розділ для ЖВАВОГО обговорення.
Напевно слід розділити наше спілквання на декілька глобальних тем (все-таки нам дійсно є чим поділитись один з одним).
-Як нам Могилянка взаглі і наш потрясний Фак. зокрема?
-Викладачі, аспіранти, лаборанти, кроліки і т.д.?
-(для хлопців)як вам наші дівчата-sexy?
-(для дівчат)як вам наші хлопці-апполони?
-чи не варто перейти на політологію(Арсена на мило), або на право(Люлькова на рідке мило), або на фінанси(Аndrew-пральний порошок і хай навіть не сподівається на Tide, вистачить і вінницького ЛОТОСа)?
[size=18]ФПрН - FOREVER!!!! Чекаємо на replies.
pryvit usim pryrodnychnykam! duzhe vdiachna vam usim(osoblyvo ekologam)ya tsiogo roku vyyshla z akademky(dogliadala za svoim synom;zaraz yomu 11 misiatsiv i vin vzhe hodyt`:))yakshcho chesno to trohy perezhyvala chy vpyshus` u kolektyv. ale ya prosyo shchaslyva sho u nas taki lyudy!i ne pravda shcho mogyla degraduye(prynaymi ne vsyudy)! takshcho we r the best! hocha davayte ne budem zaznavatys`...
KaHaPiC
12.11.2003, 11:25:29
у кого-то есть идеи?
Hitch
12.11.2003, 22:55:34
voronina
14.11.2003, 16:43:31
[color=blue][/color]
Та не тільки еколгои- всі класні.

скажу відверто, деякі люди мені спочатку не подобались, :twisted: ,але, коли я з ними поспілкувалась, то зрозуміла,що була дуже не права :oops: (доречі таке буває дуже часто)так от на рахунок перспектив щодо майбутньої роботи: я вважаю, що якщо ти справді розумієшся на тому, що робиш- без роботи не залишишся! а ще треба дуже захотіти, бо під лежачий камінь вода не тече!!!
Hitch
16.11.2003, 19:20:26
То: voronina
Так що ж там з літньою практикою?
Leftist
18.11.2003, 19:49:36
Це абсолютно вірно. Насправді фізика - багато в чому у глухому куті. Саме через відставання базових філософських розробок.
1. Вільне падіння вважається рівноприскореним рухом. Насправді це не так. Біля поверхні Землі - g= 9,8 м/с2. Біля Місяця g=0,0027 м/с2.
2. Прискорення вміщує один параметр простору - метр. І два часу: с*с
(секунда у квадраті). Але ж у теорії відносності весь континіум- це єдність просторочасу (часопростору). Тобто прискорення ніяк не вписується у Енштейнівську картину світу.
3. Маса E=mс2. Збільшення швидкості веде до безкінечного творення маси: з грама виростає цілий нескінченний Всесвіт. До Бога - один крок.
4. Всесвітня ґравітація за Ньютоном передається мільярдами мільярдів тонн через пустий простір (вакуум). Як у таку модель можна вірити всерйоз?
5. Електромагнітний зв\"язок утворено двома ЕЛЕКТРИЧНИМИ ЗАРЯДАМИ. Магнітного заряду не зазначено.
6. Максимальна швидкість у Всесвіті всього 300 000 км/с - надзвичайно мізерна швидкість для величезного Всесвіту.
Це що: впорядкований Космос. Чи Хаос, простір, розірваний на окремі шматки через надмалу швидкість сигналу від, скажімо, краю Галактики до її сегментів?
...
Це цитата з чергової хворчості kyivite. Будь-ласка, якщо тут є хтось з фізиків, прокоментуйте. Цікаво, як він примудрився закінчити середню школу?
Hitch
19.11.2003, 22:27:13
Блін, після чого людині таке у голову стукнуло? Це вже крутіше за цьогорічного Кравця

. Незлим його тихим словом... Хоча я звичайно не фізик...
Dragon
20.11.2003, 09:06:07
Varyag
20.11.2003, 09:47:17
Щиро дякую, всім не байдужим природничникам!!! 8) І водночас хочу присоромити всіх інших: не забувайте, що ФПрН -The Best! Невже у вас немає чим поділитися, висловити свої думкивраженняпобажання і т. д.
Varyag
20.11.2003, 09:53:14
Leftist
Насправді, фізики то досить цікаві люди із своєрідним світоглядом.
Як на мене, то саме їх варто було б виділити у окремий факультет.
А от Голод - то справжній ФАНАТ фізики. Він - просто СУПЕР. Хоча я себе знайшов усе-таки в екології. І це найголовніше - ВЧИТИ ТЕ, ЩО ТОБІ ПОДОБАЄТЬСЯ!!!
Hitch
21.11.2003, 20:45:09
Varyag
Як сказав Опанасюк ... може пам`ятаєш ...
ВСІ ФІЗИКИ - ПРИШЕЛЕПУВАТІ!!!
Про їх світогляд я б радше сказав - неординарний... і часом дещо обкурений
До речі прошу зважити на те, що саме мешканці ФПрН ведуть себе найактивніше під час перерв (я маю на увазі волейбол, хак і черги за булочками)
Dragon
21.11.2003, 21:26:12
2 Hitch: Respect!(щодо фізиків)
Це точно! Взяти хоча б Цюпу! Немає слів... Одні матюки :x
Hitch
24.11.2003, 23:58:21
До речі, хто тут є з біологів. Звичайно, може ще не в тему (усі до сесії готуються...) Є чудова ідея не падати на шию екологам - Дикому - Кролику - ітд., а зібратись і поїхати з наметами в Крим після нашої практики. Якщо є якісь думки - пишіть сюди або на мило...
KaHaPiC
25.11.2003, 00:39:48
Угу. предлагаю взять палатку и на неделю в бескрайнюю степь.
Кстати, я бы с удовольствием съездил на "Каменные могилы" - я там пару раз был, когда работу на МАН писал. Места там хорошие... Только просто так не пускают :-(
maxon
26.11.2003, 11:59:31
мда, тільки от курсі на 3-4 райдужні ілюзії щодо рульності та "бестовості" природничого fuck'y у більшості студентів безслідно ропорошуються. попереду вже майорить проза життя, пов"язана з професіною діялністю і кар"єрним розвитком (скоріше з поступом у нікуди). Особисто я не шкодую, що поступив на ФПрН, але професію збираюся міняти кардинально.
Hitch
29.11.2003, 21:49:23
Люди, скоро кінець сесії

(менше ніжчерез 2 тижні). З чим усіх і вітаю. Так що після сесії робимо?
у кого-то есть идеи?
Аякже. На клумбі.
MadDog
4.12.2003, 13:31:02
Аякже. На клумбі.
Нє-є, ми будемо лекції про ПеДе у Мєдіні читати (пратівним голосом)!
KaHaPiC
4.12.2003, 14:16:13
А ты на каком курсе вообще?
ПэДэ меня тоже на третьем курсе неслабо задалбывал.
MadDog
4.12.2003, 19:47:58
А ты на каком курсе вообще?
ПэДэ меня тоже на третьем курсе неслабо задалбывал.
Вот именно на том! Правда Шевчук у нас уже не читает - сердечко пошаливает, вот и инфаркт был недавно... Но четырех (двух спаренных пар) лекций нам хватило...
Кстати, прикол на molbiol.ru про Шевчука и холинорецепторы (которые
"краще скоротіть -ХаЕр, тільки не ХЕР, а ХаЕр" - я просто выпал!) - твой? За подписью "Михей", кстати...
KaHaPiC
4.12.2003, 20:50:33
Мой, кстати. А мы точно не знакомы?
MadDog
5.12.2003, 01:05:40
А мы точно не знакомы?
Ну...Вместе анатомию летом слушали...
KaHaPiC
5.12.2003, 02:22:55
Не исключено :-)
Я, кстати, таки чуть не завалил ее. Он мне собрал те вопросы, на которые вы ответить не смогли :-) Единственное, что четко помню - фасции живота, а осталлного нагрузил - мама дорогая... Сидит передо мной и грит: таааак, ну шо ж а ну ка скажите мне вот что .... , а то Юля/Катя не смогла ответить..... Шит... Хотя все равно мне пофигу :-)
MadDog
5.12.2003, 11:01:31
Я, кстати, таки чуть не завалил ее.
Ну, у меня почти тоже самое было... Да и не только у меня - полгруппы матом ругалось :evil: :evil: :evil:
Не завидую нынешнему второму курсу
Вот я на зачете по анатомии как раз перед тобой "сдавался", предпоследним то есть. Хе, еще и рисунки у тебя какие-то брал, ибо забивал в основном на рисунки последних занятий...
Hitch
5.12.2003, 21:18:41
А чего это ты нам не завидуешь? Кстати, Михей, не будь таким придурком как мы и не выбирай себе Анатомию Растений - ... ... ... (одни выражения). Кстати, наконец-то подтвердились мои опасения, относительно того, кто есть Бешеный Собака
MadDog
5.12.2003, 22:59:35
Кстати, наконец-то подтвердились мои опасения, относительно того, кто есть Бешеный Собака
Хе, ишь какой догадливый!
:wink: А почему опасения?
А не завидую, потому как много вазелина нужно будет купить и использовать

И так лето у вас будет о-о-й каким нелегким - кроме анатомии будет еще много всякой нехорошей гуманитарщины. Хорошо хоть политологию у вас (по слухам) будет читать не Соломин - о котором Канарис в свое время сказал - "*****", и был прав, а Вова Кушниренко - в-о-от такой чувак и препод (показываю большой палец). Да, и еще дядя Сережа Сытник - он вас заставит биохимию любить (в хорошем смысле, а не в таком извращенном, как у Барадатого): "Ну, вы, ребята, за форезом смотрите, а я пойду покурю", "Так никогда не делайте, и вообще, если у нас что-то выйдет - будет удивительно" (все выходит!!!) - профессионал, одним словом.
Ну, а анатомия с господином Комаренко - сродни физ-ры с Сотулой (пример просто для наглядности)... Но ничего - мы пережили, и вы переживете...
Искренне ваш
Сабака Бэшаный Савсэм :wink:
KaHaPiC
6.12.2003, 01:19:57
Доречі, це мені здається, чи у нас деканат дійсно якийсь трохи отморожений?
MadDog
6.12.2003, 02:20:50
Те, що отморожений - то да... А в чому на цей раз виражається отмороженість?
KaHaPiC
6.12.2003, 11:50:38
та ось намагався щось з фізруками вирішити, а ці кулуші послухали, подивились на мене, сказали: "добре...." і як завжди поклали на все великого мікроскопа.
Hitch
6.12.2003, 17:54:56
Да, и еще дядя Сережа Сытник - он вас заставит биохимию любить
А вот Альдегид в паралельном форуме (тот что про администрацию) пишет, что Сытник уходит - просветите. А то ж определенность нужна... Курс-то выбрали на лето...
Кстати, а какая еще летом гуманитарщина окромя политологии? Практика с Лаврухом???
MadDog
6.12.2003, 19:59:35
Сытник уходит??? Ну нифига себе Барадатый вы*бнулся

(извините)! Это что, он вам МБХ сам читать будет??? Я хоттэть этто виддэть, как сказали бы эсто-о-онцы. Митохондрии точно вывернутся "назовні". Но насколько я понимаю, Альдегид имел в виду отстранение Сытника от чтения именно биохимии, которую нынче Барадатый и, с позволения сказать, "читает"

. Но если и от МБХ дядю Сережу ушли, то у меня просто нет слов...
А гуманитарщина... Стой, дай вспомню. Ну политологие там разные, культурологии (кстати, рефераты по этому г... -а оно действительно будет г...

- напишите или скачайте заранее), конституционное право - не совсем гуманитарщина, но ведь и не естесственная наука, точнее неестественная (слитно

). По-моему, все...
А практика с Лаврухом - это не гуманитарщина, это кайф!!! Особенно когда Лаврух уедет (если уедет). Хотя такого, как было у нас, у вас уже не будет - у нас Коротченко ботанику вела (во 2 триместре), и она же ездила с нами на практику. Эх, жаль, лучшие преподы с нашей кахвэдры уходят
KaHaPiC
7.12.2003, 00:52:59
Зато КПУ прикольна подруга веде :-) Така собі дівчинка, що поряд з нею про КПУ не думається аж ніяк :-)
MadDog
7.12.2003, 01:00:24
Зато КПУ прикольна подруга веде :-) Така собі дівчинка, що поряд з нею про КПУ не думається аж ніяк :-)
Не знаю, я на лекції забивав

. Але у нас, як я пам"ятаю з екзамену, не така уже й дівчинка те КПУ вела. Чи може так постарішала та змарніла
А зате на семінарах (яких було всього 2-3) був якийсь мужик із підбитим оком...
2Hitch: КПУ=Конституційне право України (як сам уже, мабуть, здогадався)
KaHaPiC
7.12.2003, 01:08:25
А шо ви думаєте щодо Фуртат? Бо я до неї так і не довчився :-( Мені здається прикольна тьотка, от тіи не знаю як вона у якості викладача.
Anonymous
7.12.2003, 01:22:57
А шо ви думаєте щодо Фуртат?
Скажу після нового року - вона в менез наступного триместру мікробіологію читати буде.
MadDog
7.12.2003, 01:26:08
Попереднє повідомлення моє - забув залогінітися
KaHaPiC
7.12.2003, 01:27:02
хє-хє :-) починайте вчитись крутити пробки :-)
доречі та мікробіологія дуже стрьомна в плані відвідування. Кожна наступна лаба базується на результатах попереднтої :-(
А пробок треба буде накрутити....
MadDog
7.12.2003, 01:40:39
2Канаріс: Ти кажеш, що до Фуртат не довчився, тим не менше про лаби знаєш, я так розумію, із власного досвіду. Чи ні?
KaHaPiC
7.12.2003, 01:49:56
Перше заняття з мікробіології - в середу одразу після новорічного ТСР. Після першого триместру мене відрахували. Тож коли я прийшов на заняття я ще не був впевнений чи навчаюсь я чи вже ні, бо в списках груп я був. Походив так собі тижня зо два, потім таки зміг достучатись до черепах з деканату де мені і повідомили дуже радісну новину. Отже дві лаби в мене таки було. Ще я в неї першу курсову писав (другу - у Ситника). Під час написання курсової мені вона здалася трохи ееее... ну... нецікаваю чи щось таке. Потім, правда, думку змінив, але не знаю як вона в плані викладання. Як людина вона прикольна — весела така :-)
MadDog
7.12.2003, 01:53:52
А про що курсові писав?
KaHaPiC
7.12.2003, 02:12:08
У Фуртат про поверхневі протеїни оболонки грамнегатевних бактерій, а у Ситника ... Не пам"ятаю. Писав за тиждень під час сессії розриваючись між роботою, заліками і курсовою. Щось пов"язане з біохімією фотосинтезу.
Hitch
7.12.2003, 17:34:27
А что там слышно относительно популяционноъ генетики на след. триместр (я ж тоже записался как-никак)

Даже умна книжка уже есть...

Кстати, что это за гониво про практику на Карадаге для экологов... в июне (т. е. на протяжении триместра)

Все ж нормальные люди еще учатся...
KaHaPiC
7.12.2003, 17:39:45
а это как раз шобы биологов не понаехало :-0
MadDog
7.12.2003, 18:57:09
Кстати, что это за гониво про практику на Карадаге для экологов... в июне
По-моему, таки гониво... Не зря ведь в прошлом году экологи-1, насколько я знаю, ездили на практику на 3 недели после окончания учебы (при всей шаровости триместра). А уж в этом году, когда вас тягать как цуценят будут

, никто раньше июля не уедет, я так думаю (или я совсем отстал от жизни и не в курсе последних событий на ФПрН"е).
Искренне ваш
MadDog
Hitch
7.12.2003, 20:54:25
Мне просто об етом ЕД говорил, что они собираются писать бомажку, с предложением... Важен факт. А он - на лицо...
Хлопчики!
Щодо Фуртат - тітка прикольна, але трохи прибацана. У нас вона не встигала проглядати всі препарати на лабах, а після дзвінка заявляла, що це наші проблеми. Так що працювати в неї треба ШВИДКО. Далі. В неї є ідіотська звичка стояти за спиною і заглядати в руки. Це дуже нервує. Особливо, коли ти про неї забуваєш, а вона раптом як гаркне над вухом: "Що Ви робите". І все валиться прямо в кристалізатор. (Правда, в мене після цього так зафарбувалось, як ні в кого - просто супер :wink: ) ДОскладати і ПЕРЕскладати їй проблемно, так що намагайтесь не пропускати - бали ставить скупо. Слідкуйте за цим. До речі, я зберігаю базу рефератів з мікробіології - по різних групах бактерії, а також "вода і повітря закритих приміщень". Треба - звертайтесь. Є ще кілька рефератів з культури. Писались руками (викл. Корвін-Піотровський, мабуть, вже не веде.) Є ще віруси, але вам, вже, мабуть, не треба.
Далі. Якщо маєте реферати, скидайте мені. Треба поповнювати базу. Приймаються реферати З УСІХ предметів, АЛЕ тільки ручної роботи.
KaHaPiC
8.12.2003, 00:59:25
Тему эту обсуждали уже. На свою же кафедру сдавать прошлогодний реферат идея плохая. Правда из них можно склепать новые, но без электронного исходника - напряжно сильно - сканировать, распознавать...
MadDog
8.12.2003, 01:46:25
Є ще віруси, але вам, вже, мабуть, не треба.
Що значить "не треба"??? Ще й як треба!!! Особливо віруси рослин, але й тварин не завадять.
Якщо в електронному вигляді, скинь, будь ласка, на e-mail (якщо не знаєш - дізнайся в ЄД, я йому залишав, або в когось з "мідяшників").
Або напиши, коли будеш в Академії (реферати "горять" - здавати у понеділок, 15.12.2003) :!: :!: :!: