Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
волейбол!!!!
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Спорт
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Shok
Скоро відбудеться чемпіонат з волейболу!!!!!Тримайтеся!!!!Команда"Борщ"буде змагатися за перші tongue.gif ai.gif ai.gif ai.gif :!: сть!
Hitch
І не тільки Борщі... У нас теж команда (і не одна) "по всьому" (ну можливо окрім шейпінгу та ритмічної гімнастики :wink: biggrin.gif
Ruslan
Мо комусь в команду потрібен МП-1 філософія. Волейбол граю непогано (3 роки ходив на нашу секцію), але команди в нас створити ні з кого.
OliaX
О! БОрщи уже и воллейбол подались??? как интересно. в футбол не получилось, так теперь...новая попытка стать зе бест???
Тогда пригласите ОлюХ на матч, я приду. поддержу..если ФСЕСТшной команды не будет...smile.gif))
ТАРОЗ, и неча косо смотреть,я не издеваюсь, а удивляюсьsmile.gif)))
TARoZ
О! БОрщи уже и воллейбол подались??? как интересно. в футбол не получилось, так теперь...новая попытка стать зе бест???
Тогда пригласите ОлюХ на матч, я приду. поддержу..если ФСЕСТшной команды не будет...smile.gif))
ТАРОЗ, и неча косо смотреть,я  не издеваюсь, а удивляюсьsmile.gif)))

Команда "Борщ" одразу планувалась майже на усі види спорту. А хто тобі сказав, що у хвутбол у нас не вийшло?

А на ігри я тебе охвіційно запрошую. Було б непогано створити наш фан-клуб! :wink:

А косо дивишся на мене ти. Див. фотки Bo.Net.Ivka-2
OliaX
Команда \"Борщ\" одразу планувалась майже на усі види спорту. А хто тобі сказав, що у хвутбол у нас не вийшло? 

А на ігри я тебе охвіційно запрошую. Було б непогано створити наш фан-клуб! 

ОГО!!!
ну-ну.. а де ж намальоване запрошення??? а? як я - то малювати, а самому - лєнь???
ну добре. сповісти мене - де, коли...і т.д.
Фане-клуб??? ФСНСТ мене не зрозуміє.. а от як спостерігач - пжалста!
thanx!
волейбол - фарева! найкращий вид спортууууууууууу
TARoZ
ну добре. сповісти мене - де, коли...і т.д.
Фане-клуб??? ФСНСТ мене не зрозуміє.. а от як спостерігач - пжалста!
thanx!

Сповіщу, як тільки сам дізнаюсь. А ти запрошуй туди усіх з ФСНСТ, тоді всі зрозуміють. :wink:
OliaX
ТАРОЗ
Сповіщу, як тільки сам дізнаюсь. А ти запрошуй туди усіх з ФСНСТ, тоді всі зрозуміють.

Соррі, але бачу в цьому підвох. Ти хочеш, щоб, крім любові до Путіна мене звинувачували у прихильності до Борщів, ФПвН, і до ТАроза зокрема??? оце круто буде...
Давай, краще, ти агітуватимеш, а я просто на волейбол подивитися прийду? Я ж , власне, заради волейбола і напрошуюся (бачу, що Тароз мені не дуже вірить...)
smile.gif
TARoZ
Ти хочеш, щоб, крім любові до Путіна мене звинувачували у прихильності до Борщів, ФПвН, і до ТАроза зокрема??? оце круто буде...

А хіба прихильність до Борщів, ФПвН та Тароза - це погано? Це дійсно буде круто :wink:

А просто подивитись на волейбол можна завжди.
OliaX
TARoZ
А хіба прихильність до Борщів, ФПвН та Тароза - це погано? Це дійсно буде круто  
А просто подивитись на волейбол можна завжди.

ай-яй-яй!
це непатріотично, хоча мені по барабану, хто що скажеsmile.gif)) у ФСНСТ я не чула про команду з волейболу (А втім, вона може й є . тіки шифрується), тому доведеться за Борщів вболівати (ну так, від нічого робити). а от що до самого Тароза. почитай, що пан Сміх написав на моєму топіку, тоді зрозімієш, чому мене не зрозуміють.
TARoZ
тому доведеться за Борщів вболівати (ну так, від нічого робити).

Знаєм ми ці нічого робити! Так і скажи, що хочеш вболівати за найкращу команду в Могилянці! :wink:

А от щодо самого Тароза

Це чисто суб"єктивна точка зору СміХа. А що ти про це думаєш?
Hitch
Які команди будуть брати участь у волейбольній першості? Тих кого я знаю:
ТНТ (ФПРН)
БОРЩ (ФПВН)
СТОП-КРАН (ФПРН)
Хтось від економів
...
...
...
OliaX
TARoZ,
ну все. рассекретили! ок. поки на ФСНСТ не буде власої волейбольної команди. вболіваю за БОРЩІВ:smile.gif))

Це чисто суб\"єктивна точка зору СміХа. А що ти про це думаєш?

оце вже оффтоп. я, як модератор не маю морального права підтримувати його, тому. якщо тобі дійсно цікаво дізнатися, що я про це (?) думаю. то пиши окремо, і юажано приватноsmile.gif

ФСНСТ, а в нас буде своя волейбольна команда?!
TARoZ
TARoZ, ну все. рассекретили! Вболіваю за БОРЩІВ:smile.gif))

Єто харашо, єто правільно! Наконецто у Борщей появілся реальний хван-клуб! lol.gif

оце вже оффтоп. я, як модератор не маю морального права підтримувати його, тому. якщо тобі дійсно цікаво дізнатися, що я про це (?) думаю. то пиши окремо, і бажано приватноsmile.gif

Якщо не хочеш відповідати тут, пиши на особ. скриньку. :wink:
OliaX
Ще вчора написалаsmile.gif))

Хван-клуб в особі однієї ОліХ? Оце цікаво... При такій підтримці, які у вас результи будуть, а? Може. мене однієї малувато? давай, організовуй інших, а то чемпіонами і з волейболу не станете з такою кількістю вболівальниківsmile.gif))
TARoZ
Хван-клуб в особі однієї ОліХ? Оце цікаво... При такій підтримці, які у вас результи будуть, а? Може. мене однієї малувато? давай, організовуй інших, а то чемпіонами і з волейболу не станете з такою кількістю вболівальниківsmile.gif))

Покладаю на тебе почесну роль організатора хван-клубу команди "Борщ"!

Якщо серйозно, то наші дівчата теж будуть за нас уболівати! Сподіваюсь дехто з інших факів теж... :wink:
OliaX
Е нє... не треба.. це непатріотично. я беру роль стороннього глядача.
Одна справа. якщо ти робищ культ СВОЄЇ особистості для мене. Це можна. це нормально і єестєсствєнно. але культ БОрщів для студентки ФСНСТ - це анріал. Хіба що потайкиsmile.gif))

А хлопці не будуть за вас уболівати? все ж спорт у більшості чоловічийsmile.gif
TARoZ
Одна справа. якщо ти робищ культ СВОЄЇ особистості для мене. Це можна. це нормально і єестєсствєнно. але культ БОрщів для студентки ФСНСТ - це анріал. Хіба що потайкиsmile.gif))

Ну хоча б потайки! lol.gif

До-речі не забуть мені нагадати попросити дівчат зробити плакати перед грою.

А хлопці не будуть за вас уболівати? все ж спорт у більшості чоловічийsmile.gif

Хлопці будуть грати, а не вболівати.
OliaX
Всі чули. я потайки фанатка БОРШІВ!!!!!!!!!!!!
alf
ви взагалі про що розмовляєте?
відомо ж, що баскетбол краще! :)
TARoZ
Всі чули. я потайки фанатка БОРШІВ!!!!!!!!!!!!

Урррааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif/ biggrin.gif/ biggrin.gif/

У нас є перший таємний фанат! Разом до перемоги!

ви взагалі про що розмовляєте?
відомо ж, що баскетбол краще! smile.gif

Про баскетбол пиши у відповідну тему. :wink: Не ображай один з моїх улюблених видів спорту!
Ruslan
TARoZy. Я б з вичайно краще зіграв би за ФСНСТ (бакалавром був), або ФГН (і там трохи був), але за пропозицію вдячний - повідомляйте про час тренувань - обовязково прийду.

P.S. Прийміть до уваги, що моє футбольне вболівання - Рубін.
OliaX
TARoZ,
Урррааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

У нас є перший таємний фанат! Разом до перемоги!

Тссссс! Це ж таємно! хіба можна так кричати?!
а Разом до перемоги - це натяк на те, що всім фанатам Волейбольної команди БОРЩ надаватимуть безкоштовне пиво компанії РОГАНЬ, лозунгом якої і є твоя остання фраза?? Тоді я готова і не потайкиsmile.gif))
З Борщами та Роганню до перемогиsmile.gif на шаруsmile.gif

Ruslan,
О! перший ФСНСтшникsmile.gif репект! створюймо волейбольну команду від ФСНСТsmile.gif 2 пива в одномуsmile.gif))
TARoZ
TARoZy. Я б з вичайно краще зіграв би за ФСНСТ (бакалавром був), або ФГН (і там трохи був), але за пропозицію вдячний - повідомляйте про час тренувань - обовязково прийду.

P.S. Прийміть до уваги, що моє футбольне вболівання - Рубін.

2 Ruslan

Ну дивись, тобі видніше. Про тренування повідомлю. А проти Рубіну я нічого не маю.

2 ОляХ

Пиво буде, якщо ми виграємо! :wink:
OliaX
Тароз,
Пиво буде, якщо ми виграємо!

ловлю на словеsmile.gif

А взагалі, коли чемпіонат починається? щоб я виподково не пішла на Матрицю замість того, щоб підтримати Тароза енд Коsmile.gif
TARoZ
А взагалі, коли чемпіонат починається? щоб я виподково не пішла на Матрицю замість того, щоб підтримати Тароза енд Коsmile.gif

Ні в якому випадку! Я тебе повідомлю, як тільки сам дізнаюсь!

Волейбол - рулез!
OliaX
О... так так.... може, щоб терміновіше, ти мені в аську скинеш?
а то мене в Могилянці знайти - то є проблемаsmile.gif))
а сьогодні тренування з волейболуsmile.gif)) новий тренер...
TARoZ
О... так так.... може, щоб терміновіше, ти мені в аську скинеш?
а то мене в Могилянці знайти - то є проблемаsmile.gif))
а сьогодні тренування з волейболуsmile.gif)) новий тренер...

Ну як тобі тренер?

Я так і знав що його не буде, тому й не пішов!

А коли наступне тренування?
OliaX
Коли новий з*явиться.
а це- невідомоsad.gif((
naamah
Коли новий з*явиться.
а це- невідомоsad.gif((

А фіг вам, а не тренер. Подякуйте Свиридовичу. Він класно вміє секції закривати
Bigmama
Скажу відверто, я не вірю в перемогу "Борщів" у чемпіонаті по волейболу.

Є пропозиція: Борщі змініть назву!!!!
TARoZ
Скажу відверто, я не вірю в перемогу \"Борщів\" у чемпіонаті по волейболу.

Є пропозиція: Борщі змініть назву!!!!

Ну ти і засранець! А в очі ти цього сказати не міг? :twisted:

Назву ми не змінимо - вона вже нам як рідна! lol.gif
Bigmama
Ну ти і засранець! А в очі ти цього сказати не міг?  :twisted: 

Назву ми не змінимо - вона вже нам як рідна!  lol.gif

Ну ти, легше. Я тебе не ображав. Якщо ми ще і у волейбол виграємо це буде не цікаво!!!

Зробимо іншу, вона теж стане рідною.
І взагалі треба у гравців спитати, може комусь, окрім мене, ця назва теж не подобається!!!!
TARoZ
Ну ти, легше. Я тебе не ображав. Якщо ми ще і у волейбол виграємо це буде не цікаво!!!

І взагалі треба у гравців спитати, може комусь, окрім мене, ця назва теж не подобається!!!!

Вибач, що я так жорстко, просто не люблю песимістів :twisted:

Якщо тобі так сильно не подобається назва, можемо проголосувати усім колективом.
Shok

Вибач, що я так жорстко, просто не люблю песимістів :twisted:

Якщо тобі так сильно не подобається назва, можемо проголосувати усім колективом.

Це всьо детський лєпет ніхто не буде змінювать назву!Адже "Борщ"форева!
OliaX
А это как посмотреть.. Вдруг новое название будет настолько удачное. что БОРЩИ сделают всех и станут супер-чемпионами? Ведь как корабль назовешь, так он и поплыветsmile.gif
Shok
А это как посмотреть.. Вдруг новое название будет настолько удачное. что БОРЩИ сделают всех и станут супер-чемпионами? Ведь как корабль назовешь, так он и поплыветsmile.gif

правильно!Ось ми і назвали нашу команду"Борщ" і це означає,що ми далеко підемо!А з приводу волейболу,то не турбуйся,Ми і так усіх порвемо і від цього зовсім не залежить назва нашої команди,адже головне-це гравці!?Чи не так?!!!!!!!? smile.gif smile.gif biggrin.gif
Bigmama

правильно!Ось ми і назвали нашу команду\"Борщ\" і це означає,що ми далеко підемо!А з приводу волейболу,то не турбуйся,Ми і так усіх порвемо і від цього зовсім не залежить назва нашої команди,адже головне-це гравці!?Чи не так?!!!!!!!? smile.gif smile.gif biggrin.gif

Як корабль назвеш туди він sі попливе!!!
З нашою назвою нам у Скадовську одна дорога..... Порт
OliaX
Ми і так усіх порвемо і від цього зовсім не залежить назва нашої команди,адже головне-це гравці!?Чи не так?!!!!!!!?

ну, ясное дело, с таким оптимизмом как минимум приз глядацких симпатий точно получите.
А я приду посмотреть (елси ТароЗ не провтыкает) куда ваш кораблик поплывет.
Shok
Ми і так усіх порвемо і від цього зовсім не залежить назва нашої команди,адже головне-це гравці!?Чи не так?!!!!!!!?

ну, ясное дело, с таким оптимизмом как минимум приз глядацких симпатий точно получите.

А причем тут Тароз!?????А за приз зрительских пасиба!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Shok

правильно!Ось ми і назвали нашу команду\"Борщ\" і це означає,що ми далеко підемо!А з приводу волейболу,то не турбуйся,Ми і так усіх порвемо і від цього зовсім не залежить назва нашої команди,адже головне-це гравці!?Чи не так?!!!!!!!? smile.gif smile.gif biggrin.gif

Як корабль назвеш туди він sі попливе!!!
З нашою назвою нам у Скадовську одна дорога..... Порт

а про Скадовський порт знають тыльки декілька!А Ти паразіт,Якщо таке пишеш!Назву ніхто не зміне!!!!!Це навіки
Bigmama

А причем тут Тароз!?????А за приз зрительских пасиба!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ты не шариш, ТароЗ наш талисман, Мы нарядим его в костюм Борща и он в перерывах будет танцивать lol.gif lol.gif :wink:
Shok

Ты не шариш, ТароЗ наш талисман, Мы нарядим его в костюм Борща и он в перерывах будет танцивать lol.gif lol.gif :wink:

в костюм борща ?????ХА ХА ХА !!!!Вот прикол будет!А Єто не костюм а униформа!ХА ХА ХА
Bigmama
И приз зрительских симпатий наш lol.gif
Ruslan
Люди !!!!!!!! так коли чемпіонат з волейболу?
TARoZ

Пошлі вон, збоченці! Тошо я ваш талісман я не спорю, а танцювать у мене будете ви (голяком!). 8)

[b]БОРЩ - ФОРЕВА!
Bigmama
Пошлі вон, збоченці! Тошо я ваш талісман я не спорю, а танцювать у мене будете ви (голяком!).  8)

Голяком ми будемо танцювати у твоїх еротичних фантазіях lol.gif
Якщо ти не спориш, що ти талісман, то ти повинен винонувати свої прямі обов"язки 8)
TARoZ
Пошлі вон, збоченці! Тошо я ваш талісман я не спорю, а танцювать у мене будете ви (голяком!).  8)

Голяком ми будемо танцювати у твоїх еротичних фантазіях lol.gif
Якщо ти не спориш, що ти талісман, то ти повинен винонувати свої прямі обов\"язки 8)

Харош базар розводити не по темі!

Талісман, бо приношу удачу команді. :wink:
Bigmama
Талісман, бо приношу удачу команді.  :wink:

Ану талісман, давай п"ять прикладів удачи, яку ти нам приносив :arrow:
TARoZ
Талісман, бо приношу удачу команді.  :wink:

Ану талісман, давай п\"ять прикладів удачи, яку ти нам приносив :arrow:

Ми виграли першу відбіркову гру, обіграли "Крейзі Ух", останні дві гри ми взагалі грали без замін. Я пропустив тільки 2 матчі (сам знаєш чого), а всі інші відіграв на високому рівні. Чи ти не згоден?

У нас ще все попереду.
.