Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Дитбудинки Києва
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Соціальні науки
Nolimitangere

Хто має досвід спілкування з такими дітьми - ваші враження від такої інституції, як дитячий будинок.
Ганнібал
Абсолютно нормальні діти.
Єдине, що їх вирізняє, так це більша серйозність.
Принаймні мені так здалось
пантофля
(Gannibal @ 21.05.2007, 12:39:57) *

Як ти спілкувався з ними?
Shyko
що саме вас цікавить з вражень?
Ганнібал
(пантофля @ 21.05.2007, 18:40:42) *
(Gannibal @ 21.05.2007, 12:39:57) *
Як ти спілкувався з ними?
Колись зі знайомими вирішили зробити приємне дітям-сиротам одного дітбудинку: книжки, іграшки, інтерактивні ігри...
Тоді й мав нагоду спілкуватись. А що?
пантофля
(Gannibal @ 21.05.2007, 23:29:04) *
А що?[/b]

Нічого. ПРосто я хочу, але все ніяк не зберусь. Колись знайома типу працювала на халяву там. Приходила і бавила їх. Я б оце теж не проти..але стрьомно якось, хочу спочатку кілька разів піти і подивитись з боку..ну, або принаймні не бути в тому головною. Тільки та дівчина цим вже не займається і ось так...
А тобі - респект.
Ти спілкувався з дітьми якого віку? Мені здається, що з дітьми десь після років 12 вже дуже важко...ні? Вони не злі на весь білий світ за те, що їх покинули? Що вони думають про це?
nordicianka
(пантофля @ 22.05.2007, 18:17:03) *
А що?[/b]
Ти спілкувався з дітьми якого віку? Мені здається, що з дітьми десь після років 12 вже дуже важко...ні? Вони не злі на весь білий світ за те, що їх покинули? Що вони думають про це?

Ты не поверишь, но некотрые верят, что они еще найдут свою семью и станут "полноценными" детьми. post-1088-1104441237.gif Пытаются придумать причины, чтобы оправдать поступок их родителей или родительницы. Некоторые из них очень позитивные, но глаза у них грустные cry.gif
пантофля
(nordicianka @ 22.05.2007, 18:24:37) *
Ты не поверишь, но некотрые верят, что они еще найдут свою семью и станут "полноценными" детьми. post-1088-1104441237.gif Пытаются придумать причины, чтобы оправдать поступок их родителей или родительницы.

О, Боже cry.gif
Гeктор
Подняли одну из наиболее больных тем. Мне жалко их очень, там масса позитивных персонажей, которым просто не хватает тепла, сочувствия и лишнего куска хлеба.
Родители, которые отдавая ребенка в детдом без видимых причин, пытаются уйти от ответственности и лишних забот, заслуживают раскаленного железа в глотку.
пантофля
А взагалі існують якісь організації в Києві, що займаються діяльністю саме щодо співпраці з дитбудинками?? НЕ соц активністю загалом, не благодійністю загалом, а КОНКРЕТНО ТІЛЬКИ сиротинцями (звідки це слово? не бачу його в словникуsmile.gif)?
Ганнібал
(пантофля @ 22.05.2007, 20:59:26) *
А взагалі існують якісь організації в Києві, що займаються діяльністю саме щодо співпраці з дитбудинками?? НЕ соц активністю загалом, не благодійністю загалом, а КОНКРЕТНО ТІЛЬКИ сиротинцями (звідки це слово? не бачу його в словникуsmile.gif)?
Якщо хочеш щось зробити, зроби це сама Yes.gif
пантофля
(Gannibal @ 23.05.2007, 08:53:49) *

Так-то воно так...але страшно якось...Ти ж мені допоможеш ? rolleyes.gif
Ганнібал
(пантофля @ 23.05.2007, 09:32:50) *
(Gannibal @ 23.05.2007, 08:53:49) *
Так-то воно так...але страшно якось...Ти ж мені допоможеш ? rolleyes.gif
pardon.gif
Ху ноуз?
Nolimitangere

Я заставляю их смеяться - а когда слышишь звуки их смеха - чувствуешь себя самым счастливым человеком.
Кто хочет принять участие в постановке детской сказки для детей ???
Ничего сложного - просто самоотдача, которая окупается Yes.gif
Shyko
Пантофля, звернися в організацію "Віфанія", це на Подолі. Вони часто шукають волонтерів для роботи з дітьми з інтернатів і дит.будинків, там працює майже тільки Могила, всі адекватні. ТИ зможеш їм пояснити, що хочеш робити -а вони тобі підібрати заклад, поможуть і зконтактувати з керівництвом будинку.
Tempusik
Ганнібалу +1.
Поважаю...
Молодець
пантофля
(Shyko @ 24.05.2007, 16:22:10) *
Пантофля, звернися в організацію "Віфанія", це на Подолі. Вони часто шукають волонтерів для роботи з дітьми з інтернатів і дит.будинків, там працює майже тільки Могила, всі адекватні. ТИ зможеш їм пояснити, що хочеш робити -а вони тобі підібрати заклад, поможуть і зконтактувати з керівництвом будинку.

Дякую!
Nolimitangere
(nordicianka @ 22.05.2007, 18:24:37) *
(пантофля @ 22.05.2007, 18:17:03) *
А що?[/b]
Ты не поверишь, но некотрые верят, что они еще найдут свою семью и станут "полноценными" детьми. post-1088-1104441237.gif Пытаются придумать причины, чтобы оправдать поступок их родителей или родительницы. Некоторые из них очень позитивные, но глаза у них грустные cry.gif

Да, верить они умеют как никто другой - потому что это все, что у них осталось.
leVVenya
На жаль, наше законодавство іноді дуже тупить, і дітям все важче стає вірити.

Недавно спілкувалася з жінкою, яка розказувала, що дуже хоче народити сина, але в не може: в неї лише доньки. sceptic.gif На питання, чи не хоче вона всиновити дитину, вона відповіла: "А я вже пробувала. Мені відмовили, бо в мене вже дві доньки.."

А потім я їхала в маршрутці, і соціальна наклейка "Найкраща турбота для дітей-сиріт - прийняти їх у сім"ю" здалася мені вкрай цинічною cry.gif mad_ani.gif.
Wilde niebeski
правда??? по-твоєму дітей краще тримати у дитячих будинках??? виховувати масу самогубців та бронелобів??? вони вмєру нормальні, дибільнуваті правда, але ж вони мають когось наслідувати, окрім не менш придуркуватої та злющо-завидющої санітарки-виховательки... бачила я одну таку... уууух, сказала б я що я про неї думаююююю...... mad_ani.gif
(leVVenya @ 31.07.2007, 22:50:17) *
На жаль, наше законодавство іноді дуже тупить, і дітям все важче стає вірити.

Недавно спілкувалася з жінкою, яка розказувала, що дуже хоче народити сина, але в не може: в неї лише доньки. sceptic.gif На питання, чи не хоче вона всиновити дитину, вона відповіла: "А я вже пробувала. Мені відмовили, бо в мене вже дві доньки.."

А потім я їхала в маршрутці, і соціальна наклейка "Найкраща турбота для дітей-сиріт - прийняти їх у сім"ю" здалася мені вкрай цинічною cry.gif mad_ani.gif.
Formiat
Підніму знову цю тему.
Ми (ініціативна група pardon.gif ) завтра збираємось іти в Дарницький дитячий будинок. Такі акції будуть продовжуватись, так що хто хоче приєднуйтесь! Про наступний похід я ще повідомлю.
Formiat
Виявилось не все так просто. Спочатку нас не дуже хотіли пускати до дітей, питали чи є в нас медогляд. Хоча нас все таки пустили і ми сказали що будемо приходити регулярно, домовилась я лише за трьох постійних осіб. Але цей дит будинок для дітей з фізичними та розумовими вадами, тому робота для з такими дітьми не для осіб з слабкою нервовою системою. post-1088-1104620413.gif
Nolimitangere
на Дарнице есть еще экспериментальный детдом семейного типа - 1-й в Украине, говорят что с такой организацией и первый в Восточной Европе - но все равно понятно что это все-таки детдом, несмотря на то, какого он типа...
formiate
Взагалі в Україні вже досить багато (у кожного своє поняння ”багато”) дитячих будинків сімейного типу (за даними сайту http://detdom.info/), можливо малося на увазі, що там ще щось новіше придумали... hmm.gif
marunka
http://vkontakte.ru/club4747564 заходьте у цю групу та допомагайте діткам, позбавленим батьківської любові.....ми тільки розпочали, але вже стрімко розвиваємося, приєднуйтеся)))))))))
Van Baboshyn
Справа благородна, але навіщо це робити на закритому ресурсі? Це не розширить вашої аудиторії.
.