Machiavelli
26.10.2003, 15:57:11
Дивно, що у профі-клубі немає гілки економістів. Точніше, не було. Бо вже є ...
Отже, економісти НаУКМА, економісти не-НаУКМА, просто економісти, і взагалі всі, хто любить чи навіть не любить економіку – Вам сюди.
Процвітайте та розмножуйтесь :-({|=
І будьте
kyivite
26.10.2003, 16:17:36
Давайте дружити фахово.
Ми заходимо у гості до вас. Ви до нас, юристів. Згода?
Leftist
26.10.2003, 16:29:02
Це альянс проти соціологів і політологів?
TARoZ
26.10.2003, 16:56:08
Тільки не треба казати, що вас не запрошували.
Давайте дружити усіма фахами!

/
Давайте дружити усіма фахами
незабвенный Кот Леопольд... только вот где же экономисты?
Feniks
2.11.2003, 21:59:32
только вот где же экономисты?
Ми всюди... :badgrin:
Travelpest
3.11.2003, 14:58:14
Ми всюди...
Та невже! Подивіться ліпше на голосування вгорі. 8)
ФІ-Forever!

:!:
CKLEASHCH
18.11.2003, 01:08:04
Всетаки шо не кажіть - а в мене Могилянка асоціюється з Економістами і Правниками. Ми вища раса (ну звичайно серед нас є винятки, як і є винятки на інших факультетах: тобто люди вищої раси).
kyivite
18.11.2003, 07:53:32
Ми всюди...
Та невже! Подивіться ліпше на голосування вгорі. 8)
ФІ-Forever!

:!:
Це хакнуте голосування!
Anonymous
18.11.2003, 09:18:18
Никогда бы не подумал, что в могилянке среди любителей фена - економистов почти половина.. Что-то здесь не так. =))
Kunia
18.11.2003, 11:16:30
та певне окрім фенівців сюди заходять лише випадкові перехожі *)
Travelpest
18.11.2003, 18:30:52
Всетаки шо не кажіть - а в мене Могилянка асоціюється з Економістами і Правниками. Ми вища раса (ну звичайно серед нас є винятки, як і є винятки на інших факультетах: тобто люди вищої раси).
Смішно!
Machiavelli
24.11.2003, 14:02:37
Смішно!

=; Що ж тут смішного?
І що мається на увазі під "вищою расою"?
Хоча, звісно, справді - щось у цьому є. Адже на цих факультетах - половина контрактників... Тоді виходить, що ФЕН та ФПвН "годують" всю Могилу
Але, все-таки "вища раса" - це вже мабуть трошки некоректно...
.alt
17.12.2003, 21:01:23
Шось економісти зовсім пропали, топік аж в кінці списку :!:
Народ, як вам сесія?
Тут, по-моєму, в кожного курсу свій унікальний препод був,
в фрешів - Тьорло, в ФЕН-2 - Шпортюк, нас от Вишня порадувала :evil:
CKLEASHCH
21.12.2003, 04:10:03
.alt - Да Вишня канєшна порадувала. - але на неї немає чого жалітися (принаймі нам - в нас "добре" стоїть). Хоча тупо вона зробила, шо сказала на першій лекції, шо в неї, чомусь, студенти мають високі бали -от я подумав, що буде шось тіпа СОСЕІ, чи практики з інформатики (тобто шара) і забив - а потім виявилося, що не так то все легко (доганяти звичайно було пізно Ж)).
Та я думаю, шо проблема нє в етам - шота вона такою нєудавлєтварьонною виглядала на екзамені. Може на нас злість і зігнала

)) - а сама ж була така як ми ше 3-4 роки назад!!!
А щодо тьорла - то здаю я екзамен з ТЕЦ - а рядом Тьорла приймає усний екзамен в фрешів. Вобшєм всі люди виходять і розказують яка жопа, а заходити всі бояться. Десь хвилин 10 ніхто не заходить і виходить Тьорла. Сказав шо за то шо так довго не заходять він всім хто зайде біде знімати по 5 балів. Я завжди знав, шо тьорла знає як стимулювати студентів. От тільки цікаво чи багато було охочих заходити після цього

)) (і відповідно одержувати -5 балів бонусу).
Потім розказували, шо він того дня тримав людей до 12 ночі

)))
Yulika
9.01.2004, 23:31:45
Не до дванадцятої а кілька хвилин пізніше...але нас за таку тєму можуть не погладити по голівці, але як кажуть...Тьорла боятися у декан...ой ну тобто ліс не ходити
А ще він "любому" четвертому курсі одразу натякнув, шо мовляв на лекції не ходили от і матимете, а мої милі фрешики...не будемо вдаватися у особи
Взагалі є унікуми які псують усю "маліну" на факультеті як тільки вона з являється...моя порада - mark as spam
А з приводу ФЕН найкращий :roll: ...я б посперечалась але топік і приналежність до того самого ФЕНу не дозволяють :wink:
pathfinder
15.05.2004, 01:21:24
Одне з двох - або економісти не заходять на БоНет, або їм не потрібна гілка. Сумно... От такий ми незгуртований народ
CKLEASHCH
22.05.2004, 00:58:51
Одне з двох - або економісти не заходять на БоНет, або їм не потрібна гілка. Сумно... От такий ми незгуртований народ

- та ні ... наскільки я знаю серед економістів інтернетчиків мало (це наслідок того шо в нас ніколи не було інет-класу)
Anonymous
28.05.2004, 16:18:11
Просто економісти - люди зайняті. Немає в них часу на форумах сидіти. Працюємо МИ
Вища раса?
По-моєму, тобі колись в іншій темі колись чітко і аргументовано пояснили, що економісти і правники стануть вищою расою тільки тоді, коли їх зарахують до нижчих приматів. В тому числі через подібні заявочки.
Вищою расою Могили завжди були і назавжди залишиться ФГН (при тому, що я сам не студент цього факультету). А ви нам потрібні тільки для того, щоб на дві дискотеки більше було на рік (хоча, треба визнати, дискотеки на ваші дні пацаваті просто нереально).
Не маючи нічого проти нормальних економістів (і екс-економістів), бажаю успіху в апгрейдінні свого способу думання (трай йо хед)окремим представникам "вищої раси".
Щастяздоров"я
CKLEASHCH
3.06.2004, 21:53:37
Вища раса?
По-моєму, тобі колись в іншій темі колись чітко і аргументовано пояснили, що економісти і правники стануть вищою расою тільки тоді, коли їх зарахують до нижчих приматів. В тому числі через подібні заявочки.
Вищою расою Могили завжди були і назавжди залишиться ФГН (при тому, що я сам не студент цього факультету). А ви нам потрібні тільки для того, щоб на дві дискотеки більше було на рік (хоча, треба визнати, дискотеки на ваші дні пацаваті просто нереально).
Не маючи нічого проти нормальних економістів (і екс-економістів), бажаю успіху в апгрейдінні свого способу думання (трай йо хед)окремим представникам \"вищої раси\".
Щастяздоров\"я
- Кажеш гуманытарії... дивно... нікого не хочу образити, але середній IQ в гуманітаріїв в Могилі чомусь пунктів так на 15 - 20 менший ніж в економіста) (якщо ви гуманітарій і образились - значить це про вас =), а хто розумніший той е образиться =) )
Повторюю для найінтелектуальніших і найсообразітєльніших.
Вищою расою Могили завжди були і назавжди залишиться ФГН (при тому, що я сам не студент цього факультету) .
Ну але це деталі.
середній IQ в гуманітаріїв в Могилі чомусь пунктів так на 15 - 20 менший ніж в економіста
Ти це по 1+1 почув чи може мама на ніч розказала?
Повторю свою тезу, яку штовхав ще бозна коли.
Серед економістів і правників найбільший процент тупорилих дебілів (що втім абсолютно не означає, що там немає нормальних людей). Економісти і правники у тому вигляді, в якому вони зараз існують в межах Могили, АБСОЛЮТНО не відповідають традиціям цього закладу. Якщо б моя воля - я б утворив на базі теперішньої Могили два вузи: Києво-Могилянську Академію для нормальних людей і Київський Національний Університет ім.П.Могили для "еліти". Віддав би вам четвертий корпус і гнийте там самі.[/b]
ironmax
4.06.2004, 16:17:26
середній IQ в гуманітаріїв в Могилі чомусь пунктів так на 15 - 20 менший ніж в економіста
Шо за брєд!!! Може, ще скажеш, що соціологи з політологами взагалі ідіоти...
А... у вас навіть на EERC повно м...ків, наскільки свідчить мій досвід спілкування з вашим факультетом...
З свого боку, не можу і наших також похвалити - половина людей у нас пацаваті від народження...
І тести АйКью взагалі не дуже обєктивні самі по собі.. Так що раджу забити...
pathfinder
4.06.2004, 21:02:06
2 03
Не ображайся, але чи можеш ти *хоч якось* пояснити і обгрунтувати твердження, що серед економістів та правників найбільший відсоток "тупорилих дебілів"?
[size=9]Особиста образа /Leftist
CKLEASHCH
4.06.2004, 21:23:04
...
Економісти, природничники, соціологи, ДКТ"шники вчаться для того шоб діло робити (піднімати еконаміку, сприяти НТП, оптимізувати все шо тільки можна)(не всі звичайно), а гуманітарії і політогоги всячеські (не всі звичайно(геніуса я дуже поважаю)), для того щоб розводити демагогії...
Вища раса кажеш =)???
Ну от. Вже 10 років найпрестижнішими спеціальностями в Україні залишаються "право" і "економіка". Економіка - на захмарних висотах, НТП теж фантастичний, а все, що можна, оптимізоване. От особливо оце останнє.
Плюс до того. То економісти і правники, згідно з... тобою, це вища раса взагалі чи тільки в Могилі ? (просто цікавлюсь).
Да, і поясни мені дурному, яким чином піднімати економіку, сприяти НТП і оптимізувати все, що тільки можна, вдається соціологам при тому, що політологам, згідно з твоєю сентенцією, можна тільки розводити демагогію. Одні суспільні науки виходить вищої раси, а інші - нижчої? (Нагадаю, про расизм це ти почав).
Але то не до теми.
В тому то й справа, юначе, що економісти, декатешники і правники в загальному випадку - це чорнороби. Ремесленики, якщо коректніше виразитись. Простір вашої діяльності є надзвичайно обмеженим, хоча в умовах теперішньої кон"юнктури, визнаємо, сьогодні ви можете за це згребти більші бабки.
Суєтність вашого існування надзвичайно добре видно з точки зору гуманітаріїв, які можуть глянути на вас дійсно згори. А та "демагогія", про яку ти пишеш, що вони розводять, часто виявляється надзвичайно розумними речами, які більшість економістів і правників не здатні зрозуміти в силу своєї обмеженості (про яку я писав вище).
Твоя аргументація схожа на:
"Марініна і Устінова - це вища раса літератури. Бо вони пишуть про те, що відбувається за нашим вікном. ВИкористовуючи знання, яке дають їхні книги, можна краще зрозуміти хід тих процесів, які відбуваються в нашому суспільстві і зробити своє існування в ньому максимально комфортним. Плюс вони добре (і легко) читаються.
А от Сартр і Еко читаються гірше, вони не мають нічого спільного з сприянням НТП і оптимізуванням всього, чого завгодно. Тому це - хірня. Атстой і лажа для неповноцінних уродів нижчої раси."
Ти ж здається не гопнік, товаришу Кліщ?
Економіка минає, філософія - вічна.
Mystery
17.06.2004, 12:55:03
Економіка минає, філософія - вічна.
Гей, хто тут такий самозакоханий??? і, цікаво, завдяки кому ти тут маєш можливість спілкуватися? Завдяки економістам (які забезпечують матеріальне існування усіх найвищіх і найбезглуздіших теорій), декатешнікам (які все ще щастя запрограмували), та, частково правникам (які ще не встигли його заборонити

)... а без вас що, хтось би помер? ні!
Панове економісти, що це за пихатий ледащо у нас тут спамить? Та ще й вважає себе умудрьонним опитом старцем (чого тільки варте його звертання: "хлопчику..."!) А ну на тю його!!!
1. Дитино, я не гей.
2. У фільмі "Післязавтра" пам"ятаєш, чим пічку топили? Податковим кодексом. Ні на які думки не наштовх*є? Це про те, хто б без кого помер.
3. Якщо піти шляхом, протореним тобою, то політологи створили умови для життєдіяльності економістів і правників. Знаєш, що таке держава? От це приблизно з тої опери... А те, що і політологія, і право родом з філософії заперечувати може тільки шмаркатий першокурсник або неголений одинадцятикласник.
4. Поясни мені будь ласка, яким чином економісти
забезпечують матеріальне існування усіх найвищіх і найбезглуздіших теорій
Матеріальне існування якої найбезглуздішої теорії останнім часом забезпечила економічна наука? Просто цікаво.
5. Також, якщо можеш, розкажи мені конкретніше, яке відношення могилянські економісти мають до того, що я тут сиджу і спілкуюсь.
6. І на основі чого ти називаєш мене пихатим ледащом теж хотілося б поцікавитись.
От \"пихатий\", припустімо. Це не ваші люди часом почали тут кидатися заявочками про те, що економісти і правники в Могилі - це вища раса?.. Містер Скромність обов\"язково має бути економістом.
Або \"ледащо\". Дівчино, ви мене просто ображаєте. Я працюю на фул-тайм позішн в досить поважній інституції і зовсім не вважаю те, чим я займаюсь \"пустою демагогією\".
Ну і останнє питання
А ну на тю його!!!
А как ето? ©
Leftist
17.06.2004, 19:13:20
Продовження теми про ”пихате ледащо” буде жорстоко редагуватись
Модератор
pathfinder
17.06.2004, 23:06:28
Лефтісте, може тоді і будеш жорстоко редагувати пости на тему ”вища раса” - ”тупорилі дебіли”? Шановні дискутанти уже скотилися до загальних фраз та взаємних образ - мені, як економісту, що глибоко поважає усі інші науки (і фізику, і історію і суспільні науки) це не є дуже приємно - коли на гілці, присвяченій моєму факультетові, таке говорять... Якщо готують правників, готують істориків та культурологів, готують політологів, філософів та економістів, зрештою, - значить, це комусь потрібно, і, принаймні, нерозумно стверджувати протилежне.
Leftist
17.06.2004, 23:42:31
Лефтісте, може тоді і будеш жорстоко редагувати пости на тему ”вища раса” - ”тупорилі дебіли”?
Ну це вже по-моємо занадто жорстко. Хоча якщо шановні дискусанти не проти, то я можу повирізати це з самого початку.
Якщо виріжеш ”вищу расу” з найпершого поста Кліща, то я згоден на видалення всіх моїх наступних постів повністю.
Leftist
18.06.2004, 10:17:15
Чекаю відповідь Кліща
Ну типу тільки за умови, що буде стерто ВСЮ цю дискусію, разумєєцца.
Leftist
18.06.2004, 10:51:43
Само собой
pathfinder
18.06.2004, 18:04:55
Я думаю, що варто все-таки залишити те, що написано, якщо воно уже таки написано... Звичайно, видалити усе - занадто жорстоко, і, в принципі, я - проти. Це буде неповагою до усіх, хто писав тут раніше, в тому числі і на цю тему.
Просто я попросив би усіх, а особливо Кліща та 03 більше не писати про це - все одно нічого нового не напишете, крім взаємних образ та наїздів. Воно вам треба?
Leftist
18.06.2004, 21:34:30
Найбільш розумна думка. Респект
CKLEASHCH
19.06.2004, 23:08:11
Лефтіст ... можеш стирати все шо я написав... Оскільки вища Раса... це інтелектуальна еліта Могили... а вона є і не тільки серед економістів ... та й не всі економісти то інтелектуальна еліта...
pathfinder
20.06.2004, 23:36:41
Удачі всім економістам могилянки (а з ними і усім іншим спудеям КМА) - почалася іспитова сесія. У першого курсу - Андросенко...
Андруша
9.09.2004, 22:38:04
(CKLEASHCH @ 18.11.2003, 02:08:04)
Це не просто смішно - це навіть тупо. Я економіст, але вважаю, що на інших факах людей вартих поваги не просто не менше, а подекуди і більше...
А на рахунок раси - це до лікаря!!!!!!!!!! :angry:
Андруша
9.09.2004, 22:42:35
(CKLEASHCH @ 4.06.2004, 22:23:04)
...
Економісти, природничники, соціологи, ДКТ”шники вчаться для того шоб діло робити (піднімати еконаміку, сприяти НТП, оптимізувати все шо тільки можна)(не всі звичайно), а гуманітарії і політогоги всячеські (не всі звичайно(геніуса я дуже поважаю)), для того щоб розводити демагогії...
Вища раса кажеш =)???
Тобі б в ”страні совєтов” ціни б не було! А Україна можливо своїм існуванням завдячує саме людям гуманітарного напрямку!
Captain x Morgan
25.09.2004, 15:27:42
половина людей у нас пацаваті від народження...
Серед економістів і правників найбільший процент тупорилих дебілів
Бліна, куди я попав?!! Скрізь підараси...
naamah
26.09.2004, 19:44:10
(salamander @ 25.09.2004, 15:27:42)
половина людей у нас пацаваті від народження...
Серед економістів і правників найбільший процент тупорилих дебілів
Бліна, куди я попав?!! Скрізь підараси...
А що - не знав? У вас ініціація через місяць. Будете пасивним спудеєм. А через пару років самі ініціюватимеме фрешів (якщо доживете) і тоді проапгредитеся до активного спудея ФЕН.
Captain x Morgan
26.09.2004, 19:49:15
Так я ж - інформатик
CKLEASHCH
26.09.2004, 20:09:15
(Андрій @ 9.09.2004, 22:38:04)
(CKLEASHCH @ 18.11.2003, 02:08:04)
Це не просто смішно - це навіть тупо. Я економіст, але вважаю, що на інших факах людей вартих поваги не просто не менше, а подекуди і більше...
А на рахунок раси - це до лікаря!!!!!!!!!! :angry:
Це вам шановний до лікаря і то до психіатра з вашим почуттям гумору, ... через таких людей як ви держава страдає (йдеться про здатність легко вестись на провокації...)...
кинув мудак яйцем в іншого мудака, сказали шо то організував Ющенко, а такі як ти ведуться... влаштовують непотрібні демагогії і т д.
tatarin_art
14.11.2004, 20:44:19
Мені здається в цьому році фреші економісти не під*єднались до Інета...
А-г-о-о-о-о-в!
Чи є хто живий на ФЕНі?
pathfinder
14.11.2004, 21:02:09
Ну, я живий... правда, не фреш уже 
А ти, я так зрозумів, складаєш наше поповнення?
tatarin_art
27.11.2004, 23:43:30
(pathfinder @ 14.11.2004, 22:02:09)
Ну, я живий... правда, не фреш уже 
А ти, я так зрозумів, складаєш наше поповнення? ”Нам бы ночь продержаться
Нам бы ночь простоять”
Так я і є поповнення, доречі з днем ФЕНу, хоча у світі сьогоденних подій це звучить не в тему :sm_sigh:
pathfinder
28.11.2004, 19:52:09
Нічого, у п’ятницю я випив пляшечку мінералки за здоров’я факультету 
А між іншим, у цей же день був день народження Бажала...
tatarin_art
28.11.2004, 20:29:07
(pathfinder @ 28.11.2004, 20:52:09)
А між іншим, у цей же день був день народження Бажала...[/font]
Серйозно? Класс, я підняв келих на честь ФЕНу
РС: а коли в пана Брюховецького день народження?