KaHaPiC
8.10.2003, 22:04:10
Тема про Соломина.
CKLEASHCH
8.10.2003, 22:29:17
KaHaPiC
Поц - шось ти спутав - він аж ніяк не п## - він не достойний цього звання - він самий справжній Л##!!!
Доповнення від 8.10.2003 23:31.
Вибачте звичайно за те що не стримався - але я по іншому не можу!!! - він мені, падла, першу 3 поставив - і то при тому, шо таких предметів які я вчив так сильно, як політологію було 3-4
KaHaPiC
8.10.2003, 22:51:59
была как-то мрачная история. Писали мы с другом тест у него. Сидели рядом и в результате серии несложных обменов намутили себе одинакотвые варианты. Написали ессено идентичные работы. абсолютно. один-в-один. но я за свою получил 73 бала, а Борода 60.
Ну чи не файно у нас в Академii?
Кстати, говорят, соломину люлей таки наваляли. Или это я его с пожарником путаю?
а м ФГН1 Соломін веде

покишо він поставим менів 6 з 7 за семінар ......буде далі
cMiX
Соломін прикольний чувак :)
cMiX
12.10.2003, 10:33:02
Alf поки не жалуюся
CKLEASHCH
12.10.2003, 11:08:31
alf
Соломін прикольний чувак
- внешность обманчива!!! - Соломін найбільший ##Х зі всіх викладачів в могилі!!!
CKLEASHCH
та ладно, він у мене Політологію вів :)
хоча багатьом він не подобається, особливо тим, кому незаліки поставив :)
Kunia
12.10.2003, 17:35:51
хоча багатьом він не подобається, особливо тим, кому незаліки поставив
30 % потоку з незаліком - не показник його пацаватості?
він нам колись пообіцяв, що все буде ОкіПокі - "приходьте на останній семінар, і я вам максимум поставлю - бо в нас же один семінар накрився..."
а зрештою ми почули
" я свого слова завжди дотримуюся, Я обіцяв, але я вирішив змінити свою думку, бо ви недостойні"
Leftist
12.10.2003, 18:55:08
\" я свого слова завжди дотримуюся, Я обіцяв, але я вирішив змінити свою думку, бо ви недостойні\"
:jump2: :jump: :jump2: :jump: :jump2: :jump: :jump2: :jump: :jump2: :jump:
Це що правда? Він так сказав? От :ass:, однако
[size=1]
Leftist, 12.10.2003 18:55
ага
я своєї обіцянки не порушую
я просто її зміню :)
KaHaPiC
14.10.2003, 16:55:21
Таки да. С Соломиным хорошо шутить только за стенами академии и только так чтобы он тебя не узнал.
genius
7.11.2003, 16:50:45
Хе-хе. Так а хто ж домігся того, щоб Соломіну хоч якось мінімально звіздюлєй дали? Це ж так сказать теперішні політологи-4 того року підняли хвилю народного спротиву злочинному режиму...
Він нам тіпа дофіга поставив незарахів (у тому числі тим, хто слухав, будучи на 4курсі) та просто фігових оцінок. При тому, що головною засадою були навіть не семінари (де він сам ...здів, а ми туди ходили як на смєхопанораму слухати перли) й не лекції (те ж саме, тому туди в найкращі часи ходило по 10 осіб із 60), а іспит. 70%питань у ньому починалися з фрази: "На думку О.А.Соломіна," ну й далі треба було продовжити відповідно - політична культура це..., політика це... і т.д.
Не звільнили його тоді тільки тому, що він срочно ліг у лікарню та бо він - лєпший друг Кисельова. Принаймні, тепер він не читає нічого в політологів. А скинути остаточно ярмо - це вже ваша справа, декатешники та філософи :-)
Andriy
7.11.2003, 17:46:52
пригадую як наш курс у нього до 10-11 вечора сидів, доздавав семиніри... ото була романтіка...
Да уж, Соломин просто герой всех времён..
а зрештою ми почули
\" я свого слова завжди дотримуюся, Я обіцяв, але я вирішив змінити свою думку, бо ви недостойні\"
У него был ещё аналогичный \"перл\" :
ну... я не буду зараз про це говорити, але-таки скажу...
=====================================
p.s.
Соломін - нове слово в українській мові. Це слово - не є древнім. Воно не завжди спотворювало нашу красиву і милозвучну українську мову...
..........
(from \"Slovo\" by Y. Zvonar)
ironmax
7.11.2003, 17:56:42
Добре, що тоді ми, третій і четветий курси політологів підняли протест проти цього мудацтва, яке називалося "політична культура"... інакше Соломін продовжував би і далі знущатися з нещасних політологів... Ну для фрешиків і неполітологів такий рівень ще підходив, а вже для нас... ФУУ..
пригадую як наш курс у нього до 10-11 вечора сидів, доздавав семиніри... ото була романтіка...
а чого ж, весело було :)
я його тижні 2 тому зустрів увечері в 1 корпусі, він навіть привітався :)
згадав, що я ДКТшник, але чомусь думав, що ще не магістерка
мабуть був у доброму гуморі, чи поговорити захотілось :)
бай зе вей, йшов з якоюсь дівчиною, сказав: ну ти ж пам'ятаєш, і ви так семінари здавали :)
KaHaPiC
8.11.2003, 01:24:43
що я ДКТшник, але чомусь думав, що ще не магістерка
Это он не думал, а рассчитывал, что ему еще удастся поклепать тебе мозги.
lexx
27.11.2003, 21:30:03
Я что-то пропустил? Насколько я помню, он в прошлом году клялся на крови (фрешей?), что уходит на докторантуру и преподавать уже типа не будет... или "изменил мнение"?
У этой ТВА#И на нашем потоке у 65% людей было менее 60 балов. Он ВЕЛИКОДУШНО ставил 61 тем, у кого было хотя бы 50.
######
###
####
лам## (еле успел цензуру включить)
%-(
genius
28.11.2003, 12:23:48
Ну так от, ізмєнів мнєніє, напевно ж. Просто страсті мадрідського двора вляглися трохи, всі отримали якийсь зарах, і його послали на почотну пенсію до природничників та інших дктшників. ну не стане ж герр кисельов свого брата по духу виганяти.
Anonymous
13.01.2004, 17:49:15
А ми вже здали Соломіна

:badgrin: !!!!
І безмежно з цього раді Це просто така штука, яку треба перетерпіти і пережити. Його, мабуть, ще не одне покоління фрешів буде матюкати, але, схоже на те, що він ще надовго затримається.

3.14здець одним словом ... Зате буде така собі "страшилка" для прийдешніх поколінь.
Ага, і про цитатки:
"Я - фараон, припустимо..."
No comments
It goes without saying...
Або " нумо, я сам себе зацитую":
"з маленької людини може вирости великий диктатор" [color=red][/color]
ну хіба ж не геніально!
Ну наржатися з нього можна, це не може не тішити!
М#### вибудовує собі систему принципів і свято вірить в її непорушність.Це дуже про нього[/u][/i]
Anonymous
10.02.2004, 21:32:25
Ne znayu ne znayu - tilki te troxi dratuye sho vin tixo govorit ,,,
Rocky
10.02.2004, 21:39:20
Так досить доречно він дуже тихо розмовляє....
noddeat
11.02.2004, 09:32:36
його дуже попустило. Тамтого року він більшій половині природфаку поставив автомати(було чимало сотень!!!), іспит складали тільки ті, хто добре забив на семінари. ось... у нас його не матюкали...
Волохатий дітько
18.02.2004, 12:38:18
а з огляду елементарної етики тему соломіна взагалі закрити треба...
ну хора людина на голову... його не обгоровювати треба а лікувати....
asepsis
20.02.2004, 10:45:54
Його дійсно попустило.
У 2003 році він читав у ДКТ-2. Так ось, іспит складало зовсім децл людей (з нашої підгрупи, а це приблизно 30 людей, так взагалі - ніхто). Усім іншим - автомати. До фіга - 100 та 99. Майже усім > 91.
А ви кажете: "**ц, **х".
Це й справді так, якщо те, шо пишуть у цій темі, правда. Але ж людина працює над собою, старається виправитися. А чули б ви, шо він нам на консультації розповідав - це просто якісь етичні настанови на майбутнє життя. До речі, знаєте, шо він викладав філософію у КПІ? Дочого це я веду? До того, шо не усе ще втрачено (я не про викладання філософії, звісно ж).
dobriy_sasha
25.03.2004, 09:26:07
[quote][color=red][/color]
Лекції шановного пана Соломіна - це всьо панти!! Не треба тобі їх, і без них можна здати!!
(у нас на лекції взагалі мало хто ходив, і нічого!!) :wink:
CKLEASHCH
25.03.2004, 19:23:35
[quote][quote][color=red][/color]
Лекції шановного пана Соломіна - це всьо панти!! Не треба тобі їх, і без них можна здати!!
(у нас на лекції взагалі мало хто ходив, і нічого!!) :wink:[/quote] - а я ходив

- в мене було 72 бали

))) - вибачте, але за 3 роки навчання в могилі більшого м##### ніж соломін мені не попадалось (покищо (з викладачів тобто))
gala
26.03.2004, 08:22:42
и ще нічого не знаєте - цей м#### - моя єдина трійка - мені ТРЕБА її перездати. І на семінарах я не з’являлась.... Я намагаюсь "дистанційно"....
Але найцікавіше було, коли я телефонувала йому додому, щоб випросити цю перездачу - йому сподобалося шо торба! Це ж треба - який важливий - аж удома його шукають!

М####, що й казати.
Від лекцій я не відмовляюся! В кого ще які думки? :wink: [/b]
Romka_Bomka
29.03.2004, 14:19:21
Він буде у мене вести політологію у літньому триместрі. Які поради??? До речі, практику буде вести Боднарець чи Бондарець, не знаю точно як. Можливо з Соломіним домовитися про дострокову здачу курсу, чи краще базарити з Бодн(нд)арець???
Anonymous
29.03.2004, 14:34:38
практику яку?
Romka_Bomka
29.03.2004, 14:37:31
Семінари в смислі. Лекції читатиме Соломін, а практику Бонд(дн)арець. 8)
ironmax
29.03.2004, 15:24:48
Він буде у мене вести політологію у літньому триместрі. Які поради??? До речі, практику буде вести Боднарець чи Бондарець, не знаю точно як. Можливо з Соломіним домовитися про дострокову здачу курсу, чи краще базарити з Бодн(нд)арець???
Щось ти плутаєш тута, хлопче. З політології проходять практику на 3 курсі, в гілці про політологів подивися що там, як там... І у нас Бондарець на кафедрі культури, а не політології. А про Соломіна - раджу забити на лекції, читай краще книжки і ходи на семінари... Тоді все буде ОК
Romka_Bomka
29.03.2004, 15:29:13
Щось ти плутаєш тута, хлопче. З політології проходять практику на 3 курсі, в гілці про політологів подивися що там, як там... І у нас Бондарець на кафедрі культури, а не політології. А про Соломіна - раджу забити на лекції, читай краще книжки і ходи на семінари... Тоді все буде ОК
Це ти щось плутаєш "тута". Я ДКТшник і слухаю політологію на 2-му курсі в ЛІТНЬОМУ ТРИМЕСТРІ! Так що з Соломіним я зустрінуся вже десь через місяць. А Бондарець буде у мене проводити семінари от і питаюся з ким краще домовитися про дострокову здачу екзамену.
dobriy_sasha
30.03.2004, 07:52:55
А Бондарець буде у мене проводити семінари от і питаюся з ким краще домовитися про дострокову здачу екзамену.
Шось я не впевнений що у тебе буде Бондарець

, бо вона дійсно викладач на кафедрі культурології, але може й буде х. його зна, так от, якщо буде, то краще все-таки домовлятися із Соломіним, а точніше не так домовлятися, як ходити на семінари, бути більш-менш підготовленим, мати гарний конспект (на випадок поганої відповіді, але навіть якшо відповідь гарна, конспект - це ще плюс один бал), і махати головою завжди коли він щось розказує, і вислуховувати його до кінця. (

Пам"ятаю, як ми не раз затримувались до 19.00, 19.30, але зате хто таки витримував, той мав гарні балиі потім автомат!! :wink: )
Romka_Bomka
30.03.2004, 14:59:49
А я сьогодні Соломіна побачив вживу і Бондарець також. В мене склалися враження навпаки всім слухам - Бондарець строга тьотя, а Соломін - добродушний лисий дядюлька. Але враження бувають хибними, тому ІМХО.
А Бондарець у нас буде стопудово. Завірили мене про це в деканаті. 8)
noddeat
31.03.2004, 08:32:00
Не знаю, не знаю, Соломн мені видався прикольним дядьком.
А от Боднарець викладала культурологію, я вам скажу, що м****чка ще та. Культурологи кажуть , що вона зовсім тупа, а такі люди не люблять студентів.
Реферати змушує захищати, при чому я злапав прикольний реферат про панків, скінів та інші субкультури, але вона його не читала, лиш питала ШО ТАКЕ СУБКУЛЬТУРА і доводила , що я тупий.
А ле це фігня, в нших вона просто доколупувалась до мовних помилок і крапок/ком (!), а коли мій друг (фізик) запитав ”Чому у вас вимоги до реферату такі, як до курсової на ФГН”, вона сказала ”НУ І ШО”
Romka_Bomka
31.03.2004, 14:31:35
Якщо такі розклади, то мені буде не дуже просто скласти достроково іспит з політології. Сакс!!! :twisted:
noddeat
31.03.2004, 17:23:37
Якщо такі розклади, то мені буде не дуже просто скласти достроково іспит з політології. Сакс!!! :twisted:
Мало кому вона автомати ставить. А от Соломін - навпаки, минулого року майже всім автомати були.
мо я чогось не розумію, але Соломін шо - лисий?
Яка Бондарець? Ви шо, дурка?
Підійдіть на кафедру і розпитайтесь. Бондарець до політології має такий самий стосунок як я до іхтіології!
Не гоніть собі!
ironmax
1.04.2004, 15:05:50
2 03: Зібралися тут фрешики, які не тільки кафедри плутають, але й факультети. Яка там в с...ку практика з політології на 1 курсі? Там з культури у них за розкладом практика...
І до чого тут Соломін? Який там він в с..ку гуманітарій - культуролог?
Хоча непогано було б його туди сплавити подалі з кафедри ??? Хай краще їм мозги парить. :twisted:
Le Seigneur des Anneaux
1.04.2004, 16:57:44
мо я чогось не розумію, але Соломін шо - лисий?
Яка Бондарець? Ви шо, дурка?
Підійдіть на кафедру і розпитайтесь. Бондарець до політології має такий самий стосунок як я до іхтіології!
Не гоніть собі!
Дійшло!
Це був затяжний жарт з довгостроковою перспективою!
Звучить, по-моєму: Курс Соломіна з самими автоматами, Бондарець веде семінари!
Ghost
27.04.2004, 12:45:03
30 % потоку з незаліком - не показник його пацаватості?
він нам колись пообіцяв, що все буде ОкіПокі - \"приходьте на останній семінар, і я вам максимум поставлю - бо в нас же один семінар накрився...\"
а зрештою ми почули
та ладно, він у мене Політологію вів
У мене навіть відмінно
, але м**** він рідкісний. Вартий того, щоб бути роздягненим і поставленим перед дзеркалом першого корпусу
-n 2.2 /shadow
Katrusya
9.05.2004, 19:48:23
особисто у мене з Соломіним не склалось. Рефератик про анархістів, який я написала, він не зацінив( поставив, здається 11 з 20 - це було минулого року), мабуть, до того ж , йому не сподобалось, що я на одному з семінарів по приколу сказала, що маю "крайні праві" погляди. Правда, у мене ніколи не було дружби з усим, що пов'язане з політикою. Але все ж... В результаті -77 балів, це 1 з найнижчих результатів у моїй групі.
Leftist
9.05.2004, 19:53:52
Це, до речі, характерна для Соломіна річ оцінювати студентів по їх політичним поглядам відповідно до його "самої правильної" моральної точки зору. М##### він і все тут. :evil:
gala
11.05.2004, 09:56:25
Але я сдала цьому м###### політологію!!!! Вазеліну було витрачено нємеряно, але це просто кайф!!! Тепер можно підійти до нього і просто у вічі (а не на форумі) сказати, що він - ######К!!!
CKLEASHCH
11.05.2004, 22:16:19
Але я сдала цьому м###### політологію!!!! Вазеліну було витрачено нємеряно, але це просто кайф!!! Тепер можно підійти до нього і просто у вічі (а не на форумі) сказати, що він - ######К!!!

- доречі, на форумі колись була тема про флешмоби... і ні в кого не було ідей шо б то таке організувати...
так ось... ти підкинула непогану ідею... давай після одної його лекції, коли С виходитеме з аудиторії, прохожі люди будуть проходити і здоровитись з ним "добрий день ###%№".
Hitch
21.06.2004, 20:07:51
Враження від курсу:
1. Політологію з-поміж науковців гарно знає лише Соломін
2. Відповідно, правильними є лише визначення Соломіна
3. Якщо на лекцію прийшло мало народу - у цьому винні ті, хто прийшли...
4. І прочая-прочая-прочая
Guest
30.06.2004, 09:37:57
Соломін - м####! Це без питань! Самозакоханий дятел!
А про Бондарець ви напрасна. Хароша мадама. Збоченка, правда. Але хлопцям оцінки ставить аж на ура! Якщо ти хлопець, нормального зросту, умієш правильно посміхатись, то вчитись вже не обов’язково.

Цим треба користуватись. Дівчаткам правда туго приходиться. Найгірший варіант, коли дівчина має якесь відношення до одного з хлопців, що отримують гарні оцінки.
Андруша
7.09.2004, 19:31:47
Незважаючи на те, що в нього вже 2 роки повна шара - дуже неприємний тип :ph34r: