О andez! За Вєліколєпний Пафос +1!
Міг би нічого не писати, адже гроші не мої, батьківські, і їм вирішувати.
Але все-таки викладу мій Концепт:
Сума грошей - дєло друге, бо на перший план виступає Спосіб, у ЯКИЙ гроші ці викачують.
Усіх переляканих фрешів підло налякали добровільно-примусовим внеском, викорустовуючи зброю масового ураження, інакше -
ТРЄНДЬОЖ . Хитро скомпоновані пунктики нав"язують, що треба або
$$$ або пахати як африканер.
Деякі бачили бідних абітурієнтів, які не могли сплатити цю аццку Благодійність. Вони плачуть, але не можуть сплатити. Потім, звісно, вони будуть вкаливать, піт рясний на панщині проливать, підмітать, щось клеїть, здирать. Ця робота морально коштувати буде $9999999.... Потім отримують бомажку на Англійській (вау!!!) мові. Фактично, це диплом Багатопрофільного Прибиральника і Благодійника.
Юстицією він не підтверджується.
Деякі живуть з цим і так і не прозрівають на четвертому році, бо ніхто не просвітив.
Деяким час справді нема куди витрачати, тому їм подобається працювати.
Деякі добровільно повелись
, але, уздрівши, війшли у смак виправдання своїх зусиль. і відпрацювання - це нагода навчитися користуватися офісною технікою чи отримати інший корисний досвід. все залежить від того, як на це дивитися.
Якби да каби я поміняв стать та став секретаршою, мені б користуватися офісною технікою знадобилось би, хоча я й так непогано вмію.
вибач. нічого особисто проти тебе я не маю. але накипіло
Мені більше накипіло. Цей накип складеється з видурених мідяків, особистих образ, відчуття беззахисності та лоховства, нервів моїх, нервів моїх родичів до десятого коліна (і спудеїв).
Отже, я нє жлоб, я естет і хочу, щоб справи робилися красиво, та не лохотронно.
Благодійний внесок - справа благородства. Хто знає, може я й сплачу, але від себе, пізніше.

<<це я
kill ЛОХОТРОN
PRAVDA RULEZ