Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Леонід Свиридович - дуже дивна особа
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів
naamah
Не знаю як іншим туточки у форумі, але мені діяльність кафедри фізкультури здається досить цікавою у непослідовності.
Наприклад чомусь мало для фізичного виховання скласти нормативи на відмінно, треба ще й відвідування мати. А коли облом ходити на пари, то можна ходити на секції. Однак чомусь цим самим секціям у колеса саме паном Леонідом пхаються величезні патики.....

Коли комусь цікаво, то я більше роскажу, у подробнощах.
Anonymous
Про що мова? Знаю прекрасно, який бєспрєдєл там робиться...

Цього Леоніда Свиридовича треба звати радше Свиридом Опанасовичем :twisted:
naamah

Цього Леоніда Свиридовича треба звати радше Свиридом Опанасовичем  :twisted:

Ну як сказати. Свиридович певно дуже хоче загрібати жар чужими руками.

Ось якщо йому потрібно щоб студенти їхали на змагання якоїсь секції, то він вважає що для цього треба лиш студентів попрохати і вони з радістю поїдуть, одразу забувши що саме цей Свиридович аж ніяк не дозволяє залишати речі у залі, вказуючи на роздягальню, однак сам особисто говорить що не несе відповідальності (ні він, ні кафедра) за речі у тій самій роздягальні...

Або коли Свиридович ниє що в нього малий бюджет на тренера, і тому секції не буде, однак знаходиться людина з академії, що хоче проводити цю секцію, ще й на шару, ще й дуже гарно без пофігізму що ми бачимо у викладачів кафедри, то Свиридович перший на цю людину котить величеньку таку бочечку, і нарешті здих*ється секції...

Сказати можна ще багато...
naamah
Ого. Щойно хтось зареєструвався під ніком "Кравченко Л.С.", вказавши чесну інфу кафедри фізвиховання...

Цікаво, що далі буде.... tongue.gif
Me
А хто тобі сказав, що часну?
naamah
А хто тобі сказав, що часну?

просте порівнянні інфи на сайті академіі (варіант - у Календарі-Довіднику) та інфи у Аватара Свиридовича
Targonia
однак знаходиться людина з академії, що хоче проводити цю секцію, ще й на шару, ще й дуже гарно без пофігізму що ми бачимо у викладачів кафедри, то Свиридович перший на цю людину котить величеньку таку бочечку, і нарешті здих*ється секції... 
Ага, а коли не виходить на цю людину, - то на тих хто хоче займатися в тій секції. ohmy.gif  НЕХОРОШО :!:
naamah
однак знаходиться людина з академії, що хоче проводити цю секцію, ще й на шару, ще й дуже гарно без пофігізму що ми бачимо у викладачів кафедри, то Свиридович перший на цю людину котить величеньку таку бочечку, і нарешті здих*ється секції... 

Ага, а коли не виходить на цю людину, - то на тих хто хоче займатися в тій секції. ohmy.gif НЕХОРОШО :!:

О, Таргонавт з"явився! Це ж я про нашу секцію і балакаю...

А що - Кравченко до тебе (чи може когось іншого) чіплявся?
Михась
На мою думку, Свиридович є дуже чесною людиною і навпаки підтримує багато секцій, а якщо комусь і пхає палки в колеса, то на це певно є якісь причини. І взагалі спершу треба детально розібратись, а потім наїжджати на людину
naamah
На мою думку, Свиридович є дуже чесною людиною і навпаки підтримує багато секцій, а якщо комусь і пхає палки в колеса, то на це певно є якісь причини. І взагалі спершу треба детально розібратись, а потім наїжджати на людину

Те що Свиридович чесна/нечесна людина, тут здається не обговорювалося. Не треба збивати дискусію зі шляху істинного, і вигадувати казна-що.

А детально розбиратися з паном Кравченко як у мене, так і у багатьох інших осіб не вийшло. Причини прості:
- пан Кравченко не бачить нічиєї думки, окрім своєї власної;
- не вміє і не хоче слухати студентів коли вони приходять з проханням / проблемою;
- однак дуже поважно ставиться до керівництва вищого рангу, коли воно на прохання таких студентів підходить з тою самою проблемою;
- і що саме найцікавіше - коли таке керівництво таки вирішує проблему, а Свиридович її виконує (певно сціпивши зуби)... то керівництво може із здивуванням почути, ким його вважає вельмиповажний пан Кравченко.

А сказати ще можна більше......
krisa

Никто не говорил, что Свиридович нечестный человек. Могу добавить, что у меня за несколько лет учебы в академии не было причин сомневаться в его честности. Проблема однако не в этом, а в том что нашей кафедре физкультуры вообще и голове кафедры в частности очень свойственен авторитарный взгляд на вещи, как и преклонение перед авторитарными повелениями начальства. Последнее новшество в плане сего преклонения - это требование оставлять вещи в раздевалке во время занятий на секции. При этом не учитывается тот факт, что 1. студенты не хотят оставлять вещи в раздевалки, потому как их там могут спереть (это в 8 вечера).
2. Студентам не интересно, кто будет платить за украденные вещи - им просто хочется, чтоб их никто не крал.
3. Студентов не убеждает дверь в раздевалке - когда нам столько лет говорили "не оставляйте вещи в раздевалке - мы за них ответсвенности не несем" - то как спрашивается, мы должны их там оставлять?

Так что, сори, не было разговора про честность - был разговор про нежелание идти навстречу студентам и нежелание сделать чуть больше необходимого минимума для организации нормальной работы секций.
Кравченко Л.С.
Із великим задоволенням прочитав, що деякі студенти почали перейматися проблемами „бєспрєдєлу” на кафедрі фізичного виховання, який начебто створює „пан Леонід”.

Так ось, я той самий пан Леонід і хочу внести ясність щодо проблем, які хвилюють дописувача.

Перше: хочу повідомити, що здача нормативів не самоціль. Державною програмою передбачено регулярне відвідування занять. І навіть якщо студент складе всі нормативи на 10 балів, то зможе набрати максимум 45 балів і з заліком у нього вийде „облом”.

Друге: керівник-тренер секції повинен отримувати платню за свою роботу. Якщо людина працює „на шару”, то і з неї і нічого спитати.

Третє: ще раз нагадую нашим чарівним волейболісткам, що спортивна зала не є і не буде роздягальнею.

Дуже вдячний за зауваження у бік кафедри. Сподіваюсь, що у подальшому вони будуть більш суттевими та спрямованими на дійсне покращення справи фізичного виховання спудеїв Mогилянки.

З повагою.
naamah
І вам добрий день.

Друге: керівник-тренер секції повинен отримувати платню за свою роботу. Якщо людина працює „на шару”, то і з неї і нічого спитати.

А чи не чули ви часом про такого собі Бадена-Пауела, який на шару займався проблемами виховання молоді, у тому числі і фізичного, і яких результатів він з того досяг?

Третє: ще раз нагадую нашим чарівним волейболісткам, що спортивна зала не є і не буде роздягальнею.

Тоді поясніть, будь ласка, широкому могилянському загалу, хто і яким чином матеріально відповідає за речі, що були залишені у роздягальні ?

На мою (особисту) думку, це буде цікаво не лише волейболісткам.
krisa

Насчет "шары", то вы, Леонид Сверидович, слегка переоцениваете те деньги, которые платятся тренеру за проведение секции. Я лично не вижу разницы между шарой и 120 гривнами в месяц. Вам не кажется что это очень близкие друг к другу зароботные платы?
А насчет переодевания - мы с Вами об этом неоднократно говорили. И по-моему речь шла не о переодевании в зале, а о месте хранения вещей. За которые, по вашему высказыванию, должен нести ответственность тренер. Меня платежеспособность сотрудниуов кафедры физкультуры не убеждает...Что сложного в том чтобы брать с собой рюкзак в спорт зал?
Ну и конечном итоге - сейчас тренер уходит, и насколько я понимаю, толчком к этому послужила наша неспособность оставлять вещи в раздевалке. Кому от этого стало лучше? Может все-таки стоило пойти нам на встречу и разрешить брать с собой в спортзал рюкзаки?
naamah
Виникає декілька питань:
1. Де пан Кравченко, чого не заходить на форум?

2. Хто, і на основі якого конкурсу із заміщення посад стає новим волейбольним тренером в НаУКМА?

І нарешті, саме найліпше запитання, що я його задаю вже втрете

3. Чому людині не дозволяють проводити секцію, усупереч прямому розпорядженню Брика М.Т., причому причиною стає не професійний рівень тренера або що, а те, що ця людина хоче це проводити сама і на шару?

3.1. Чи не обіцяв пан Кравченко години, що відведені для занять закритої ним секції третій стороні, що до академії немає ніякото відношення? Відомо ж, що у тренажерному залі часто займаються "ліві" люди. На кафедрі кажуть, що це люди з "Арсеналу" що там знаходятья за якоюсь двосторонньою угодою...

Чим далі в ліс.... тим там темніше
@natom

Цього Леоніда Свиридовича треба звати радше Свиридом Опанасовичем  :twisted:

... однак знаходиться людина з академії, що хоче проводити цю секцію, ще й на шару, ще й дуже гарно без пофігізму що ми бачимо у викладачів кафедри, то Свиридович перший на цю людину котить величеньку таку бочечку, і нарешті здих*ється секції...

Сказати можна ще багато...

От тільки не треба про "пофігізм". Якщо вам, волейболістам, не подобається щось, то відповідайте за себе! А інші види спорту краще не зачіпайте!
naamah
1. Я не волейболіст
2. Секцію, де я та інші займалися - прикрив Свиридович, невідомо за шо
3. Під час навчання на бакалавраті цей самий Свиридович поводив себе, м"яко кажучи не дуже гарно
4. Якщо _дехто_ дізнається, що про нього казав Свиридович, то у Свиридовича будуть _великі_ проблеми

Ця тема була створена мною для висвітлення пунктів 2, 3, 4 і до цього додалося те, як Свиридович ставиться до волейболістів, у яких він довів тренера, так що той звільнився.
Bigmama

Якшо не сикрет, шо за секція??? question.gif:

4. Якщо _дехто_ дізнається, що про нього казав Свиридович, то у Свиридовича будуть _великі_ проблеми

Якшо не сикрет, шо саме Свиридович казав про Брюховецького??? question.gif:
naamah
[quote][quote]2. Секцію, де я та інші займалися - прикрив Свиридович, невідомо за шо[/quote]

[/quote][/quote]

Спитайте у Таргонавта чи Кроліка. :roll:

[quote]
[quote]4. Якщо _дехто_ дізнається, що про нього казав Свиридович, то у Свиридовича будуть _великі_ проблеми[/quote]

Якшо не сикрет, шо саме Свиридович казав про Брюховецького??? question.gif:[/quote]

Не про Брюха...
Неважливо. Так, просто лаявся матом.
Bigmama

Спитайте у Таргонавта чи Кроліка. :roll:

Ну я ж у тебе питаю, а не у Таргонавта чи Кроліка question.gif

Якшо не сикрет, шо саме Свиридович казав про Брюховецького??? question.gif:

Не про Брюха...
Неважливо. Так, просто лаявся матом.

Ну матом ми всі вміємо 8)
naamah
Ну я ж у тебе питаю, а не у Таргонавта чи Кроліка question.gif  

Спортивна гімнастика, так воно здається офіційно називалося. Muao Thai.
Alexa
Хочу еще одну тему поднять, насчет кафедры физкультуры и секцию по волейболу...
Волейбол решили перенести вовремя сессии на "более удобное" время! Интересно для кого удобное??? Для студентов, которые работают, и не могут на 15.00 в понедельник и среду прийти на секцию, или для кафедры физкультуры, которая теперь может сдавать зал после 18.00 всяким моральным ур###м, которые позволяют себе качать права, подгонять всех вовремя тренеровки, и потом еще заходить без встука в женскую раздевалку и кричать всем:"Быстрее, быстрее!!!". Это нормально?!
Anonymous
Хочу еще одну тему поднять, насчет кафедры физкультуры и секцию  по волейболу... 

... blah blah blah... skipped

моральным ур###м, которые позволяют себе качать права, подгонять всех вовремя тренеровки, и потом еще заходить без встука в женскую раздевалку и кричать всем:\"Быстрее, быстрее!!!\". Это нормально?!

And as well as you live in the very positive country lol.gif , you can ask your lawyer to make the whole physical department really-really poor.

Go to court!
@natom
... 
Волейбол решили перенести вовремя сессии на \"более удобное\" время! Интересно для кого удобное??? Для студентов, которые работают, и не могут на 15.00 в понедельник и среду прийти на секцию

Доречі це не тільки ВАС волейболістів перенесли! Тому не тільки ви страждаете!

... 
или для кафедры физкультуры, которая теперь может сдавать зал после 18.00 всяким моральным ур###м, которые позволяют себе качать права, подгонять всех вовремя тренеровки, и потом еще заходить без встука в женскую раздевалку и кричать всем:\"Быстрее, быстрее!!!\". Это нормально?!

..а хто ці "моральні ур##и"? Теж мабудь могилянці?
krisa

..а хто ці \"моральні ур##и\"? Теж мабудь могилянці?

да нет - скорее коммерческие организации какиее-то... точно не наши
naamah

да нет - скорее коммерческие организации какиее-то... точно не наши

Точно відомо лише про співробітників "Арсеналу". Тут НаУКМА діє за принципом "ти мені - я тобі", себто _начебто_ за те, що могилянці займаються на стадіоні "Арсеналу", арсенальці відвідують спортзал та тренажерку Академії.

Хоча точно тут нічого не відомо... :roll: кафедра фізвиховання дуже дивується, коли про це запитуєш.
Anonymous

Та ви що, у нас з такими обличами і таким високо інтелектуальним "базаром" нікого немає.
Але, як не дивно, після того ми їх більше не бачили (хоча вони могли знімати зал по понеділкам, а нас після середи вже відправили на канікули).
.