Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
чат на бонеті
Могилянський форум > Форумні справи > Побажання, пропозиції, технічна підтримка
1, 2
Andriy
Чи доцільно створювати на Бонеті чат? Якщо так, то яким він має бути?

Java чат більш продвинутий, але може не йти на деяких комп’ютерах.
PHP чат більш простий але він вантажить мережу і має меншу функціональність (я розмістив такий ось тут)http://bo.net.ua/chat
Leftist
Точно потрібен чат для соціологів
OliaX
народ, чат - по-любому. на фіг ява, пшп.. хай скоріше завантажується. бо форум мій Інет не тягне!!!!!!!!!!!!
kyivite
Точно потрібен чат для соціологів

Логічно, але не забудьте про чат для флірту! :-({|=
Barabashka

Логічно, але не забудьте про чат для флірту! :-({|=

ага-ага, только надо мне тогда ник изменить
а то многие знают меня лично smile.gif
KaHaPiC
Я бы предпочел чтобы чат был на пых-пых, а то у меня опера без джавы и мне придется запускать эксплорер через терминальный сервис - а это рак мозга :-(
Andriy
а поставити джаву релігія не дозволяє? [-o<
Kunia
не забутьде про користувачів Lynx ;-)
Andriy
не забутьде про користувачів Lynx ;-)

дійсно wink.gif напевно чат бонету буде на ПХП...
OliaX
И про чат любитетей разводить демагогию (для Тарозаsmile.gif)) тоже не забудьтеsmile.gif
TARoZ
И чат для той икс, которая здесь наиболее образована, грамотна, подкована по всем копытам, логична, совершенна и непогрешима до корня каждой из своих извилин, и что Уровень её настолько высок, шо кудЫ там нам всем, простым людям браться, даже спорить не смеем, не доросли и не потянем.
Kunia
ой, з такими розкладами.. може взагалі не треба?

адже ше й треба вчитися, правцювати, на інших сайтах бувати..

а для чату і інші методит є wink.gif
alf
тут, здається, і так вже чат давно
користуйтеся ICQ :)
в крайньому випадку IRC
а прикольно буде побачити перетворення Бонету на галачат :)
Kunia

а прикольно буде побачити перетворення Бонету на галачат smile.gif

Свят-свят-свят!
alf
Kunia
до речі, у на з тобою зараз тут чат і є :)
Kunia
ну чого ж так пошло.... ми ж навіть ПП переписуємося, чи ти це як додаткове підтвердження?
alf
відсотків у 70-80 тема втрачає свою актуальність і перетворюється на чат з 2-3 учасників, ба навіть на /usr/bin/talk :) ну чому б ото не користуватись прайвіт месіджами :)
Kunia
ой і не кажіть, вуйку lol.gif
KaHaPiC
чому не настроїти десь в укмі ConferenceRoom? з вебінтерфейсом - мали б чат :-)
Andriy
КВН буде проти ...
KaHaPiC
ладна. скоро в колокол машинку поставим - тогда може сами поднимем если не обламаюсь.
alf
та нафіга той web-interface - BitchX непогано працює :)
naamah
та нафіга той web-interface - BitchX непогано працює smile.gif

Угу...
якось через той самий БічХ мені вдалося захопити канал руснету і половину побанити...

Давайте, давайте! 8)
SL
Ось і працює чат... що ви про нього думаєте?
Leftist
Ацтой
kyivite
Чат слабенький. Шкода.
noddeat
це тимчасова версія.
Коли буде новий дизайн порталу, буде підібрано чат під новий дизайн.
А зараз я довго над чатом не мучився - переклав той, що був, українською. Чатитись можна, тож прошу.
noddeat
я сподіваюсь, що ви всі заходили на http://www.bo.net.ua/chat ,бо є ще один мінічат, який доступний безпосередньо у форумі, так то не чат взагалі, а так - додаткова фіча, якщо комусь знадобитьсяю
Leftist
А ну так зроби ж хоч якусь ссилку туди на форумі. Я щиро думав, що ота фіча і є чат
Anonymous
А ну так зроби ж хоч якусь ссилку туди на форумі. Я щиро думав, що ота фіча і є чат

зроблю. Але вже зараз на головній сторінці є активне посилання
noddeat
в сабсілвері є. все не візьмусь ніяк всі теми форуму доладу привести.
xakip
Просто Вам потрібен програміст на ПХП(а в Могилянці здається таких не випускають, хоча адміністрування мушу відмітити непогане). Бо ви я бачу спилюєте ці чати та форуми, а підкоригувати функціонально не можете(чи я помиляюсь?). 8) Усього найкращого!
Andriy
хе-хе жоден вуз не випускає програмістів на пхп wink.gif
xakip
Справа в тому що програміст це така особа яка ДУЖЕ БАГАТО чого освоює сама(через книги, Інтернет)! Через те що прогрес іде, і викладачі просто невстигають за ним! Програміст перестає бути програмістом, коли він зупиняється на досягнутому! НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО ДЕ НАВЧАЄТЬСЯ! smile.gif
Andriy
хм... ну і до чого тут адміністратои бонету, які не вміють програмувати на пхп? (див. свій передостанній пост)
noddeat
Просто Вам потрібен програміст на ПХП(а в Могилянці здається таких не випускають, хоча адміністрування мушу відмітити непогане). Бо ви я бачу спилюєте ці чати та форуми, а підкоригувати функціонально не можете(чи я помиляюсь?). 8) Усього найкращого!

Програмувати на ПХП я вмію, просто немає часу попрацювати над дизайном форуму(фунціонально там все працює добре, тому для налаштування форуму слід знати лиш HTML, хоча, коли на роботі ставив phpBB, довелося попрацювати і в php-коді, але для Бонета це непотрібно.). А щодо чату - там все працює, що ще треба.

По-друге, в Могилянці вчать СРР, а ПХП - це практично теж саме, тільки набагато спрощене. Опанувати ПХП після СРР (як я) - це недовга справа. Головне - з MySQL розібратися.
ось...а взагалі знаю хороших програмістів-неінформатиків у НаУКМА(в основному - фізики), і насправді хороші програмісти закінчували не обов"язково Інформатику, особливо не в НаУКМА, де (не в НаУКМА) на комп-спеціальності беруть дебілів з бабками (КПІ, Авіаційний тощо)
ось...так що немає різниці, яких програмістів у нас випускають і чи випускають взагалі.
——--
Адмін
xakip
До речі скільки Вас там адміністраторів, здається не один, бо на форумі бачу Site Admin, Admin, так хто ж з Вас справжній Адміністратор, а то всі відповідають наче адміністратори! На сайті чийсь е-мейл: eugene@kolega.kiev.ua, на форумі інші е-мейли, може він не справжній цей eugene@kolega.kiev.ua? Чи у Вас колективне адміністрування?
noddeat
Взагалі програмістів двоє Андрій і я, який замінив Євгена Титова, чий імейл висить на сайті (дякую що сказав - заміню), а ще є Адміністратор форуму, її логіна я не знаю, ну і дивізія модераторів. А оскільки адмініструванням форуму я не займаюсь, то і прав адміна в мене немає, ось і виходить - анонімний адмін
xakip
Можна ще декілька маленьких запитань!
[list]
[list]
До речі, я сам закінчив спеціальність фізика та основи інформатики, як не дивно biggrin.gif
noddeat
Можна ще декілька маленьких запитань! 
[list]
[list]
До речі, я сам закінчив спеціальність фізика та основи інформатики, як не дивно biggrin.gif

Будемо колегами, бо я теж фізик.

1. Статті вішають редактори рубрик.
Новини відповідно вішає або редактор новин - Іван Бабошин, або інші бонетівці, які мають доступ - Стаси Лячинський і Шумлянський, наприклад.

2. Новий дизайн буде під "Постнюк" - досить прикольна портальна система на ПХП, там дуже багато чого є, на написання якого з нуля довелось би витратити чимало часу.
SL
Статті на сайт чіпляють лише редактори рубрик
Новий дизайн зараз справді розробляється - окрім змін у зовнішньому вигляді, буде додано ще нові функціональні можливості
alf
а взагалі цікаво виходить - більшість народу(відсоткова) написало, шо їм форуму вистачає, а ви чат-чат :)
Мені вистачає форуму      36%  [ 7 ]
noddeat
Є люди, які часом використовують форум у якості чату. Таким людям ми будемо рекомендувати перейти до чату.
alf
хто там http://www.bo.net.ua/chat робить?
маленька пропозиція :)
для тих, хто не визначився зі статтю, можна писати полишив(ла) кімнату, інакше - писати полишив чи полишила
це ж стосується і входу
Ося
Два запитання:
Чи буває там коли-небудь більше 10 осіб одночасно?
Чому сторінка тіпа правил англомовна? чи мені варто уважніше пошукати лінк на переклад?,
noddeat
Два запитання:
Чи буває там коли-небудь більше 10 осіб одночасно?
Чому сторінка тіпа правил англомовна? чи мені варто уважніше пошукати лінк на переклад?,

Навряд > 10 людей. все-таки могилянцям є що робити, і до того ж більшість звикла до форуму.

Про англомовність. Я переклав увесь інтерфейс, окрім правил, бо не бачу доцільності перекладу оних (багато тексту, який ніхто не читатиме). Здається, в чаті все "clear", а що не ясно, краще в адміна (тобто мене або Andriy-a) спитати.
KaHaPiC
лучше отключить прикол с приватными сообщениями. или поменять местами - в окне чата - просто имя, а в списке в правом фрэйме - приват
я так думаю
Ося
Ну, універівцям теж є чим зайнятися... хоча форум у нас і не такий популярний, як цей ваш.
правила - можна ж не тільки перекласти, а й скоротити, залишивши принципово важливі місця.

Про зручність поки що не суджу - для цього треба спробувати поспілкуватися.. а там весь час порожньо sad.gif
Anonymous
зараз 14 година 28 хвилин за годинником мого компьютера.

На чаті Бонету присутні 0 людей.

І це не перший раз.

Чи буває там взагалі хтось?
genius
буває. принаймні десь місяць тому регулярно бували. але ввечері - й десь години до першої
.