[quote name='Princess J' date=' 24.02.2007, 00:22:22' post='488807'][/quote]Неа, цього я тобі не скажу!
Запитай у себе в школі, там мають знати, якщо ви берете участь у З.Т. Було б кульно і мені написати тестування...

[/quote]
нет,школа не берет(наш район),но я имею право,хоть они этого нам говорить не хотят, пойти в другой район по заявке от школы и сдать все ,что угодно)))И ты тоже,кстати,я думаю(если ты в школе))))Только если ты в Лицее и т.д. ,они могут там (из ЗТ) выпендриваться,что не берут лицеи,т.к. денег не хватает от гос-ва(бумага и т.д.).Но лично я,если мне так скажут,притащу им пакован бумаги,пристрелю их и буду писать

[/quote]

Ти наполягай на своєму до останнього, бо вони - народ критичний!
Я зараз вже вчусь не в школі, і тому з З.Т. питання залишається відкритим...Минулого року мені також довго парили мозок: типу наша школа не пише тестування, і таке інше....(брали участь у З.Т. лише Поділ і Печерськ)

І в результаті, у зв'язку з обставинами, зараз на мій погляд дуже і дуже незрозумілими, я не змусила їх дозволити написати тест
Зараз свій вільний час проводжу на трубці, намагаюсь зірвати джекпот - додзвонитись до них!