Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Зовнішнє тестування
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для абітурієнтів
ReN
Всім відомо, що КМА приймає результати З.Т. напишіть вашу думку про це? Чи ви будете проходити З.Т.? Як ви готуєтесь до нього, і як поєднуєте з підготовкою до КМА? smile.gif
ICE
О, до речі, а можна незалежне тестування проходити не 11 класникам??
Veela
(ICE @ 22.02.2007, 22:34:07) *

нє, там при записі треба довідка, що ти вчишся у школі smile_nea.gif
ICE
(Veela @ 22.02.2007, 22:40:06) *

Тоді це галімо, бо це ставить в нерівні умови абітурієнтів з тими, хто планує перевступ post-1088-1104441237.gif
Moth
(Veela @ 22.02.2007, 22:40:06) *

А мені казали, що можна. Тільки, як саме........... без поняття. hmm.gif Постарають дізнатися, щось конкретне smile_genius.gif
ReN
Дійсно галімо, бо я сподівалася....Найцікавіше те, що минулого року моя школа не брала участі у З.Т., і я як наслідок його попри всі свої намагання не змогла написати cry.gif
mad_ani.gif mad_ani.gif mad_ani.gif
Princess J
А з яких дісциплін ,крім Укр., можно писати ЗТ? Довідку про ЗТ давати до тестування,коли документи приносиш?...Та якщо я на тесті напишу погано-то ЗТ будуть зараховувати (переведуть бали) як за тест КМА???я так зрозуміла? sceptic.gif hmm.gif
ReN
(Princess J @ 23.02.2007, 23:32:28) *
А з яких дісциплін ,крім Укр., можно писати ЗТ? Довідку про ЗТ давати до тестування,коли документи приносиш?...Та якщо я на тесті напишу погано-то ЗТ будуть зараховувати (переведуть бали) як за тест КМА???я так зрозуміла? sceptic.gif hmm.gif

З.Т. можна писати з укр.мови, математики/історії, фізики/хімії/біології. Твій результат переводять у 48-бальну кількість і, якщо на могилянському тесті напишеш предмет на меншу кількість балів, то тобі зарахують саме більшу! smile_idea.gif
Тому все це дуже вигідно і зручно! Yes.gif
rolleyes.gif
Princess J
(ReN @ 24.02.2007, 00:43:10) *
З.Т. можна писати з укр.мови, математики/історії, фізики/хімії/біології. Твій результат переводять у 48-бальну кількість і, якщо на могилянському тесті напишеш предмет на меншу кількість балів, то тобі зарахують саме більшу! smile_idea.gif
rolleyes.gif

охо...кульно!..А може ти ще мені скажеш коли ЗТ? wub.gif
ICE
(Princess J @ 23.02.2007, 23:46:03) *
rolleyes.gif

мої дружбаки зі школи казали, що воно в них буде в квітні. не знаю як у там у вас -в Дніпропетровську
ReN
(Princess J @ 23.02.2007, 23:46:03) *
rolleyes.gif

Неа, цього я тобі не скажу! tongue1.gif
Запитай у себе в школі, там мають знати, якщо ви берете участь у З.Т. Було б кульно і мені написати тестування... post-1088-1104441237.gif
Princess J

[/quote]Неа, цього я тобі не скажу! tongue1.gif
Запитай у себе в школі, там мають знати, якщо ви берете участь у З.Т. Було б кульно і мені написати тестування... post-1088-1104441237.gif
[/quote]

нет,школа не берет(наш район),но я имею право,хоть они этого нам говорить не хотят, пойти в другой район по заявке от школы и сдать все ,что угодно)))И ты тоже,кстати,я думаю(если ты в школе))))Только если ты в Лицее и т.д. ,они могут там (из ЗТ) выпендриваться,что не берут лицеи,т.к. денег не хватает от гос-ва(бумага и т.д.).Но лично я,если мне так скажут,притащу им пакован бумаги,пристрелю их и буду писать wub.gif
ReN
[quote name='Princess J' date=' 24.02.2007, 00:22:22' post='488807'][/quote]Неа, цього я тобі не скажу! tongue1.gif
[/quote]

нет,школа не берет(наш район),но я имею право,хоть они этого нам говорить не хотят, пойти в другой район по заявке от школы и сдать все ,что угодно)))И ты тоже,кстати,я думаю(если ты в школе))))Только если ты в Лицее и т.д. ,они могут там (из ЗТ) выпендриваться,что не берут лицеи,т.к. денег не хватает от гос-ва(бумага и т.д.).Но лично я,если мне так скажут,притащу им пакован бумаги,пристрелю их и буду писать wub.gif
[/quote]
pray6.gif Ти наполягай на своєму до останнього, бо вони - народ критичний! smile_idea.gif
Я зараз вже вчусь не в школі, і тому з З.Т. питання залишається відкритим...Минулого року мені також довго парили мозок: типу наша школа не пише тестування, і таке інше....(брали участь у З.Т. лише Поділ і Печерськ) post-1088-1104441218.gif І в результаті, у зв'язку з обставинами, зараз на мій погляд дуже і дуже незрозумілими, я не змусила їх дозволити написати тест sceptic.gif
Зараз свій вільний час проводжу на трубці, намагаюсь зірвати джекпот - додзвонитись до них! post-1088-1104620413.gif
db.gif db.gif db.gif
Princess J
Зараз свій вільний час проводжу на трубці, намагаюсь зірвати джекпот - додзвонитись до них! post-1088-1104620413.gif
db.gif db.gif db.gif
[/quote]

чтоб надавить на совесть и вызвать чувство вины?))))...ясно!Ну желаю удачи,надеюсь дадут и тебе написать...и депутатам надеюсь дадут!..а я буду в понедельник своим рассказывать что да как--- look.gif ---- khekhekhe.gif
ReN
[quote name='Princess J' date=' 24.02.2007, 00:52:12' post='488824']Зараз свій вільний час проводжу на трубці, намагаюсь зірвати джекпот - додзвонитись до них! post-1088-1104620413.gif
db.gif db.gif db.gif
[/quote]

чтоб надавить на совесть и вызвать чувство вины?))))...ясно!Ну желаю удачи,надеюсь дадут и тебе написать...и депутатам надеюсь дадут!..а я буду в понедельник своим рассказывать что да как--- look.gif ---- khekhekhe.gif
[/quote]
Ну на жалість... то навряд чи подіє. smile_nea.gif Але хай мене чекають, скоро я до них приїду в гості.... khekhekhe.gif
Р.S. а за удачу дякую flowers.gif , тобі також!
Captain x Morgan
Спакуха, контракт еще никто не отменял agree.gif За бабло теперь берут любых имбец**ов (-ок) degenerat.gif
ReN
(EMPIRER @ 24.02.2007, 01:01:21) *
Афигеть как честно - пройти внешнее тестирование в школе (например, по укр. языку) а потом засчитать его как результат теста в Могилянку... Типа коню не ясно, что из этого легче... Хотя, для некоторых это единственный способ стать здешним студентом. Так что - вперед.

Ну, для початку якщо і в школі, то точно не в своїй! Yes.gif Це несправедливо лише в тому випадку я кщо дають змогу його написати не всім, а це нажаль зараз так і є.... mad_ani.gif
З.Т. мають писати або всі, або ніхто! pardon.gif Але щось мабуть я забагато хочу! hmm.gif biggrin.gif pardon.gif Тому якщо є шанс, то треба використати!
Princess J
(EMPIRER @ 24.02.2007, 02:03:06) *
Афигеть как честно - пройти внешнее тестирование в школе (например, по укр. языку) а потом засчитать его как результат теста в Могилянку... Типа коню не ясно, что из этого легче... Хотя, для некоторых это единственный способ стать здешним студентом. Так что - вперед.

да,я тоже считаю ,что это ужасно не честно.И до сих пор не очень в это верю.Но если такое есть, то почему бы туда не пойти на всякий случай....Кто-то же все равно пойдет.А если все пойдут,а кто-то нет-опять же не честно...эх,не очень я в это верю post-1088-1104441237.gif Но все равно хотела пойти на ЗТ.т.к. писать экзамен в школе в середине июня,когда вот-вот курсы начнуться и поступление-просто облом post-1088-1104441237.gif

П.С.Ну я уже поняла,что результаты ЗТ переводят и т.д.А как они успеют решить кому что засчитывать?С пробных я поняла,что там все делается "сканер-комп-распечатка" вроде
cancel my fly
Спокійно .. не все так просто.. із ЗТ ...
не кожен хто на пише Зт і прийде в могилу з твердим аркушем .. буде обирати собі найкращий результат..
для початку треба в могилі з даного предмету ( я писала мову і математику) подолати 50% барьєр...
і тільки тоді звіряючись з таблицею перерахунків .. вибирати ... що краще результат ЗТ чи могилянки ...

цікаво, а чи можу я вдруге написати ЗТ hmm.gif ?
Princess J
(cancel my fly @ 27.02.2007, 23:55:15) *
для початку треба в могилі з даного предмету ( я писала мову і математику) подолати 50% барьєр...
і тільки тоді звіряючись з таблицею перерахунків .. вибирати ... що краще результат ЗТ чи могилянки ...

ну а как???...если вывешивают результаты тестов с рейтингом и видно тех,кто прошел сразу????....потом идти в приёмною опять или как?((
alf
мне не нравится остутствие контроля ЗТ - не понятно, откуда эта бумажка взялась - могла честным путем, а могла и не очень
да я уже и писАл вроде: набираешь ты 51% (с ЗТ) - ставят 100% (я правильно понял?), а кто-то набирает 80-90%, и этой разницы не хватает для поступления
все-таки экзамен - это экзамен, пусть в УКМА еще просто медалистов принимать начнут без экзаменов
Morlok
На скільки я розумію, саме завдяки зовнішньому тестування на торішньому вступному тесті значно зросли й округлилися (до числа, кратного чотирьом: 40, 44, 48(!)) результати з української мови, принаймні у вступників на ФЕН. І це ж те тестування було лише в деяких школах, а що буде цього року навіть складно уявити. Ясно одне, що вступити у Могилянку на державне без проходження зовнішнього тестування буде дуже не просто. Також, напевно, ця "зрівнялівка" призведе до зростання ролі нефахових дисциплін.
dreamer)
а я не пишу ЗТ!
На вашу думку, це добре чи погано?
Kisuke Urahara
Я здавав результати з історії та української мови...
Хочу сказати, що в Могилянці вони легше ніж саме "незалежне тестування"))))

Я його здавав в Суворовському...) І викладачі були "сурові"... короче, не шорохнутися - і це реально, просто вбивали поглядами та самою атмосферою..!
Princess J
(Quasi @ 5.03.2007, 17:54:02) *
Я здавав результати з історії та української мови...
Хочу сказати, що в Могилянці вони легше ніж саме "незалежне тестування"))))

Я його здавав в Суворовському...) І викладачі були "сурові"... короче, не шорохнутися - і це реально, просто вбивали поглядами та самою атмосферою..!

я теж дивилася нещодавно ЗТ з укр...не легше ніж Могилянські!там крім культурології та фразеологіі і т.п. граматики багато,орфоепії та все-все! post-1088-1104441237.gif
Бубу
А я в свое время по укре зовнишне на 98 с копейками сдала metaler.gif
Sapfo
Коли я вступала, сертифікат ЗТ з укрмови в Могилянці не приймали, бо це типу профільний предмет. А щодо важкості/легкості самого тесту, то мої особисті результати з ЗТ були набагато кращими ніж результати могилянського тесту. Але, власне, я не можу зрозуміти чому так, по-моєму вони десь на одному рівні :confused:
dreamer)
я теж дивилася нещодавно ЗТ з укр...не легше ніж Могилянські!там крім культурології та фразеологіі і т.п. граматики багато,орфоепії та все-все!

Ніхріна! ) Для мене тести з ЗТ куди легші за Могилянські. Менше підловок та спірних питань. Більш приближено до шкільної програми.
Де ти там побачила "культурологію"? wink.gif
Princess J
(dreamer) @ 6.03.2007, 23:16:20) *
я теж дивилася нещодавно ЗТ з укр...не легше ніж Могилянські!там крім культурології та фразеологіі і т.п. граматики багато,орфоепії та все-все!
Ніхріна! ) Для мене тести з ЗТ куди легші за Могилянські. Менше підловок та спірних питань. Більш приближено до шкільної програми.
Де ти там побачила "культурологію"? wink.gif

сама не знаю... smile_nea.gif ось прочла та думаю,мабуть сказилась.Чи то я втомлена була..Гадаю,я мала на увазі культуру мовлення hmm.gif hmm.gif hmm.gif хм..мабуть

П.с. ось сьогодні мені в школі сказали,що не можна мені ЗТ писати cry.gif :padluki:
LawRin
(Princess J @ 7.03.2007, 14:42:09) *

П.с. ось сьогодні мені в школі сказали,що не можна мені ЗТ писати cry.gif :padluki:

чому? blink.gif
ReN
Ха-Ха!!! І мені сказали: "Прощавай Зовнішнє тестування!" laugh.gif
M@ry
...а хто може сказати , коли буде проходити зовнішне тестування??? huh.gif
ICE
(M@ry @ 10.03.2007, 18:53:43) *

В київських школах в квітні
dreamer)
У ЗТ культури мовлення нема, це гарантія! Там правила треба знати, а головне - ВИНЯТКИ!!!!!!
я б краще ЗТ писав, ніж Могилянські тести. ЗТ легше - досконало треба знати лиш правила та винятки, а у Могилянці: наголоси, культуру мовлення, фразеологію(у ЗТ теж є, але то "дєтскій лєпєт"), хоча є таке, що є у ЗТ, але нема у Могилянських тестаХ)
Moth
(dreamer) @ 10.03.2007, 21:35:40) *
У ЗТ культури мовлення нема, це гарантія! Там правила треба знати, а головне - ВИНЯТКИ!!!!!!
я б краще ЗТ писав, ніж Могилянські тести. ЗТ легше - досконало треба знати лиш правила та винятки, а у Могилянці: наголоси, культуру мовлення, фразеологію(у ЗТ теж є, але то "дєтскій лєпєт"), хоча є таке, що є у ЗТ, але нема у Могилянських тестаХ)

Могилянські тести здавалися мені навіть легші за ЗТ, але я глибоко помилялась. look.gif Якщо на ЗТ вистачить загальноосвітніх знань, то в Могилі.............. різні там фразеологічні словники вчити треба, тлумачення слів знаходити, над наголосами паритися і тд і тп........................... post-1088-1104441237.gif dead.gif
Я щось не чула, щоб на ЗТ набрали максимум. Як не дивно!! Чому ж в могилі бали були 40, 44. 48! Як вони рахують???
ICE
Тут можна знайти вичерпну інфу про це - http://www.testportal.com.ua/
alf
(ICE @ 11.03.2007, 17:00:29) *
Тут можна знайти вичерпну інфу про це - http://www.testportal.com.ua/

гм, пройшов тренувальний тест з історії:
25/40, де тільки 1 відповідь правильна (максимум 9 правильних відповідей підряд)
6 питань де декілька правильних відповідей (в дужках зазначається скільки саме):
3/4, 0/2, 1/3, 3/4, 3/3, 3/5
6 питань, встановити на 4 парах фактів та 5 варіантами відповідей правильну відповідність:
2/4, 2/4, 2/4, 1/4, 4/4, 2/4
4 питання на встановлення послідовності подій:
2/4, 1/4, 2/4, 0/4
4 питання на написання за описом назви, події, року etc - 0/4

загалом, якщо рахувати всі правильні відповіді: 56/105

мда, такоє hmm.gif
BiBiZiANKA
(M@ry @ 10.03.2007, 19:53:43) *

21 квітня перший тест..з української мови...
а історія/математика вже пілся цього максимум через неділю...
В нас в УГЛі підготовка йде повним ходом..хоча,в принципі,всі бояться.. cry.gif
.