Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Геймерам, а точніше любителям WARCRAFT lll. - Кто не играл в
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі > Комп’ютерні ігри та віртуальні світи
a l i e n
 WARCRAFT lll(reigh of chaos,throzen thore)-просто ідеальні, божественні ігри як в інтелектуальному так і в розважальному плані ! :rocket:
KaHaPiC
Ты не пробовал с девушками знакомиться? Гораздо интереснее :-)
a l i e n
Ты знаеш, честно говоря пробывал, даже получалось,но иногда нужно расслаблятся. И каждый расслабляется по своему. Я, например, играю в WARCRAFT lll. А на счет девушек ты действительно прав.
Firgus
Не сказал бы что 3 Варкрафт просто идеален но безусловно хорош=))
gostbaster
 Ти справжній лох!!! Не бачиш нічого крім свого WARCRAFTA!!!!!
Myhas
warcraft3 - супер іграшка, але не можна забувати про дівчат. Головне усього в міру
Davert
Не сказав би що дуже супер, выд нього очыкували быльшого. Получився звичайний Старкрафт в фентезійному світі. А Старкрафтом я в 9-ому класі перехворів
Feniks
Непогана графіка, прикольні відеороліки, цікава сюжетна лінія. В принципі погратися можна, що й роблю час від часу. Єдине, що мене дико розчарувало - немає жодних кораблів!!! Неподобство. А так можу оцінити у 3,8 балів з 5 можливих.
KaHaPiC
[i]
самая цікавая забавка - коників з гімна ліпити!
CKLEASHCH
До відома всіх геймерів (особливо це стосується фрешів) - маю прикрість повідомити Вас - шо процес навчання вже стартував - такшо якшо хочете мати пазаоблачниє рейтинги пропоную забути за всі ерпегешки, стратегії і прочюю фігню і почати ходити на лекції пана Соломіна :))) (чи кого там)
Feniks
такшо якшо хочете мати пазаоблачниє рейтинги пропоную забути за всі ерпегешки, стратегії і прочюю фігню і почати ходити на лекції пана Соломіна

Одне іншому не заважає. smile.gif
Davert
Ні на ігри забивати не треба ви втратите частинку себе. Я в 20-11 классах на них забив, тепер жалкую
ironmax
Колись я теж цим хворів (особливо Дьябло 2), тепер нібито відпустило.
Leftist
Ні на ігри забивати не треба ви втратите частинку себе

Вот это правда. Respect
KaHaPiC
лучше бы в шахматы поиграли, по-моему.
CKLEASHCH
KaHaPiC

- тю, так геморой можна заробити. краще футбол пограти.
Davert
Шахи, вперед!
Може ще в пасьянс хусточку??? smile.gif
sociologist1981

Или в Го
#ID
"Дети, сегодня мы играем в игру: убивать всех, пока один не останется в живых "
KaHaPiC
Battle Royal :-)
Corwin
Ммда. Тепер усім ясно що окремий форум по іграм не потрібен? Кожен мудила вважає зо потрібне зайти і сказати що хулі за компом сидіти коли там "такой мір інтєрєсний" :evil:
alf
Corwin
то їх право так вважати
як і моє

і ще мені, шановний, не подобається слово "мудила"
особливо до людей, які сюди пишуть і яких (всіх) ти не знаєш
я взагалі образи не дуже люблю
ага, там ще щось у правилах форума про це є
чи мудила - це від слова МУД?
Anonymous
War это сила!!
Отцам - Respect!
ламерам - роздупляйтесь народ ai.gif
Captain x Morgan
[НАСТАВЛЄНІЄ НА ПУТЬ ІСТІННИЙ] Бля, розвелося стратегів... Це ж повне х**ло!!!
Якщо грати - то грати в 3-D Action biggrin.gif Он Дум-3 вийшов. Так це ж, блін, в порівнянні з всякими стратєгіями - нє*о і земля... Ідеш, ідеш... а тут на тебе якась шняга з унітазу вискакує і починає є**шити. Адреналін, бля... lol.gif

А взагалі - найкраща гра всіх часів - ТАНЧИКИ... Недавно знайшов в інеті подібну вєщь: 2 команди по 5 танків валять одне одного. Не зважаючи на паскуднєйше виконання, графіку і простоту гри, це поки що лідер по вбиванню вільного часу. Якщо ще грати удвох - то можна сидіти годинами!
[/НАСТАВЛЄНІЄ НА ПУТЬ ІСТІННИЙ]
pathfinder
Ще б Paratrooper, Battle City чи CD Man згадав... Були часи, звісно... А ще був Wolf 3d... Були Alladin, Prince of Persia... Була Duna (і перша, і друга - дві зовсім різні та по-своєму чудові гри)... Про Civilization я вже не кажу... Але, все-таки, час їх уже минув... Сучасні ігри ні в яке порівняння не йдуть із іграми мого дитинства. На жаль... db.gif
TARoZ
Саламандре: Ти хоть в курсах що стратегії різні бувають? Тіпа разніцу між Старіком та Героями вічуваєш?

Путеіскателю: Респект за обе Дюни! cool.gif
Captain x Morgan
Хто, мля, видалив мій пост??? Шо за несправедливість... :very angry: :angry:
CKLEASHCH
(Samuil @ 6.10.2003, 18:49:34)
”Дети, сегодня мы играем в игру: убивать всех, пока один не останется в живых ”
*

(KaHaPiC @ 6.10.2003, 19:58:36)
Battle Royal :-)
*

Бачив бачив... колись в Хусточки брав... сподобалось... хоча я і не шанувальник подібного роду речей...

(Corwin @ 8.02.2004, 04:16:27)
Ммда. Тепер усім ясно що окремий форум по іграм не потрібен? Кожен мудила вважає зо потрібне зайти і сказати що хулі за компом сидіти коли там ”такой мір інтєрєсний”  :evil:
*

А дійсно цікавий світ... якби я ще грав ігри - то напевно взагалі б крім компа нічого не бачив... але слава богу не граю... життя цікаве...

(salamander @ 1.09.2004, 21:29:28)
[НАСТАВЛЄНІЄ НА ПУТЬ ІСТІННИЙ]... [/НАСТАВЛЄНІЄ НА ПУТЬ ІСТІННИЙ]
*

Ех... жалко людей...
Captain x Morgan
Сучасні ігри ні в яке порівняння не йдуть із іграми мого дитинства
Бо жруть багато ресурсів lol.gif Взяти хоча б той же Дум-3... Без 1 Гб оперативної пам”яті та відеокарти доларів за 500 нормально не пограєш sad.gif ...
alf
(salamander @ 3.09.2004, 23:08:32)
Хто, мля, видалив мій пост??? Шо за несправедливість... :very angry: :angry:
*

ти вважає, що суворіші міри були б доцільнішиим question.gif)
ех, немає вже плюсиків... smile.gif
pathfinder
Саламандре, якби ж то у ресурсах була справа... Розумієш, у ті ж дві Дюни (за якими свого часу по півроку сидів за кожною...) душі та любові та вміння розробників було вкладено набагато більше, ніж у той же Дум 3 (Хоча у нього довго не грав, тому ти можеш звинуватити мене у необ’єктивності...) - бо ті були ПЕРШИМИ, їх зробили заради чогось більшого ніж просто гроші... ІМХО, звісно...

Тарозе, to find - знаходити, to seek, to search - шукати. Відчуваєш різницю?
TARoZ
(pathfinder @ 3.09.2004, 23:53:15)
Тарозе, to find - знаходити, to seek, to search - шукати. Відчуваєш різницю?
*

Підказа - переклад по частинам, дослівний - ознака низького рівня знань. І взагалі ця дискусія тут взагалі не в тему.

Альфу: підкоректуй пост цієї Саламандри про стратегії, бо мене він дратує і ображає! :angry:
Captain x Morgan
підкоректуй пост цієї Саламандри про стратегії, бо мене він дратує і ображає!
Чувак, не виябуйся раді бога... І хто ти васче такий, щоб мене тут називати оленем малолєтнім???? Думаєш, як на рік старший, то герой, да???
pathfinder
Саламандре, дружня порада - ви**буєшся якраз ти... І Зі сторони це виглядає не зовсім правильно з твого боку... Як не до шмиги стратегії, то створи тему ”Стратегії Sucks!” і чекай, може тебе хто підтримає. Але не треба гнати не стратегів у їхній темі... А то подумає ще хто раптом, чи ти часом не гоп... Щось ти останнім часом став агресивніше, на людей кидаєшся... Невже так навчання напрягає перші три дні?

Тарозе - ”ми не будемо перекладати частинами, краще перекладатимемо від фонаря...” Чи не так? ;)
Captain x Morgan
Нє ну просто шо дехто бере на себе забагато і безпідставно ображає когось іншого... Другий рік в Академії, а вже дозволяє собі в грубій формі повчати інших. Я, наприклад, нікого не обзивав, а лише висловив свою думку. Не згоден - так і скажи, але ж не пи*ди такого!
pathfinder
І хто ж тебе образив, біднятко? huh.gif
alf
salamander
почитай http://www.bo.net.ua/bb/rules.html

ти показуєш свою доброзичливість, ввічливість, справедливість, незаангажованість, коректне ставлення до людей незалежно від їх національності, високий рівень культури, різностороннє мислення, вміння аргументовано висловлюватись та вести дискусії ще в форумі Спорт, особливо Олімпіада та про Динамо
про відповідність постів до правил можна скромно промовчати

почитай уважно пункти 1, 2.1-2.3 та 8 Правил
Efreet
Шо вы флудите?

С поклонниками Warcraft 3 хотел бы пообщатся про лучшую, на ваш взгляд, расу, а также лучшего персонажа. Ибо история там веселая!
Мой вариант: орки с Траллом рулят!!! Ффсем песдетс!
Efreet
(Feniks @ 1.10.2003, 20:35:20)
Єдине, що мене дико розчарувало - немає жодних кораблів!!! Неподобство. А так можу оцінити у 3,8 балів з 5 можливих.
*

В Frozen Throne корабли добавили. Как боевые так и транспортные. Хотя вообще не сильно они и надо. Хошь корабли - в ”Корсаров” поиграй smile.gif
Короче, Джаггернауты на самом деле есть!
Kyo
Интерестно куда ж их там добавили? Разве что в кампании... Но они ведь совершенно неинтерестные ИМХО, совсем другое дело - живая битва с живым соперником Yes.gif .
Efreet
Вообще-то третий Warcraft очень хорошо адаптировали для игры по сетке и Баттлнету, так что живой соперник стал более доступным! Дерзайте.

Я и сам думаю что корабли в Крафте не нужны. Хватит нам гномских танков и вертолетов.
Kyo
Так мы будем собираться в WC3:TFT или BroodWar??? Где крафтеры все подевались? Или их небыло?
Efreet
Я есть. А обьясни-ка поподробнее цель собрания.
Kyo
Сюда заглянь http://bo.net.ua/bb/index.php?showtopic=6742 smile.gif. Поиграть конечно! Может чё-то интерестное получится. Я оочень давно не играл в это всё, а в интернете как-то не хочецца - хочу живого общения biggrin.gif.
Dante
трохи некропостингу, але це краще, аніж клонування топіків wink.gif

є хтось, хто грає на Алкарі? мона зробити клан =)
якщо охочі знайдуться, стукайте в асю, або прямо у батлнеті, нік dark_rage
.