Eresseyah
25.09.2003, 15:35:01
Ідеш по вулиці, озираєшся навколо.... Аж погано стає від того, що бачиш. Ось кілька 13-річних дівчаток у футболках з Брітні, з неймовірною пристрастю розповідають про останній кліп "культової групи тисячоліття" Руккі ввєрх, де отой жирненький "так сексопільно крутить пупком, що у мене аж мурашки по тілу забігали - так захотілось його згвалтувати!!!", трохи далі цивільного вигляду чувак, тихенько муркочучи під ніс "мой мармеладный, я не права", приколює собі над коліном нашивку Cradle of filth... і т. д. Складається враження, що така музика як рок, старий добрий хеві, дум, блек, треш, готика і багато інших стилів, дійсно вартих уваги, потихеньку зникають, на що вказує невпинне зменшення кількості людей, які слухають їх не через те, що це "круто" - одягнути косуху, повісити на себе 10 кг заліза і лякати бабок у провулках, а через те, ща саме ця музика відповідає їх світогляду, саме ці тексти спонукають до роздумів над життям, саме ці звуки дозволяють повністю розслабитись, відірватись від землі і поринути у світ своїх мрій, де немає тупої комерційної попси і аморфної сірої маси, яка її поглинає кілограмами, де є лише ти, люди, які тебе розуміють і свобода... Невже вони вимирають, як свого часу додо, стеллерова корова, європейський тур...
MrFresh
25.09.2003, 15:40:32
чому тобі заважає "тупа комерційна попса"?
це примітивно, але ж ніхто не примушує тебе її слухати. З приводу 13-річних дівчаток - вони ще маленьки, але вони підростуть, по-новому подивляться на музику, почнуть слухати щось більш серйозне. А навіть якщо ні, то яка різниця
Davert
25.09.2003, 18:40:15
Ага, в мене щось подібне було. 13-річні дувчатка в майках Кіш і Нірвана так задирають...
Як по мені то просто існує так поняття як попса в році (метали) це групи:
Cradle Of Filth, KiШб Ария, Nirvana та інші
А інші групи вони менш популярні і тому я іх бульше поважаю, сам слухаю Nightwish, Theatre Of Tragedy,...
noddeat
21.01.2004, 09:18:32
Ага, в мене щось подібне було. 13-річні дувчатка в майках Кіш і Нірвана так задирають...
Як по мені то просто існує так поняття як попса в році (метали) це групи:
Cradle Of Filth, KiШб Ария, Nirvana та інші
А інші групи вони менш популярні і тому я іх бульше поважаю, сам слухаю Nightwish, Theatre Of Tragedy,...
Тільки Курта ти не чіпай. Він не винен в тому, що став популярним. І Сід Вішез не винен, правда, про останнього мало хто чув, а в Європі він був популярний, як Курт.
а взагалі згоден, що те, що на Заході називають попсою, у нас чомусь вважають роком - там зємфіри, тролі, аліси ружні.
а щодо справжніх рокерів...Rock is Dead, як сказав Мерілін Менсон.
Emik
26.01.2004, 09:08:14
Попросю не ставить Алису в один ряд с Земфирой и Лагутенкой! =) Это есть 2 большие разницы =)))
ironmax
26.01.2004, 11:08:26
Ну а ДДТ оголосили з недавніх пір взагалі джихад попсі. Хто не вірить, нехай зайде на їхній сайт і почитає там інтерв.ю Шевчука -- розумний мужичок і розумні речі каже. Ще й молодшому поколінню рокерів допомагає -- з суто ідейних міркувань...
Anton
26.01.2004, 12:26:37
"Руки Вверх" - отличная группа.
Просто нада уметь слушать...
ironmax
26.01.2004, 13:24:13
Задолбал ты уже! Если слушаешь псай и транс, нечего попсу пропагандировать... Или РВ - тоже псай? Извини за резкость, но меня лично попса уже в 10 классе школы достала, так что попрошу не приставать с такими непристойными предложениями...
Не уподобляйся гопам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kyivite
26.01.2004, 15:32:45
РВ - пишуть попсу, часто-густо геть дурну.
Але одна пісенька - про зека - мені сподобалась: "Назови моим именем". Щось у цій пісні є, якась родзинка знайдеться
Anonymous
26.01.2004, 17:05:01
\"Руки Вверх\" - отличная группа.
Просто нада уметь слушать...
В аду разве что.
Warwar
26.01.2004, 17:22:41
Рекомендую послушать что поют по этому поводу многоуважаемые г-да Шнур и Коха
http://www.n-star.ru/n174.htm
Anonymous
13.06.2004, 21:15:56
Оце вже мені тема так тема. Від оцих пустопорожніх розмов про те, які всі неправі (читай: отстойні, непродвинуті), а ми такі вумні, бо слухаєм рок, вже нудить. І що ви взагалі роком називаєте? І, мушу сказатиі, тут не про музичні жанри треба говорити, а про ставлення до музики взагалі. Я думаю, обираючи для себе на Петрівці диски, варто пам`ятати, що музика - то мистецтво, а не засіб заповнення звукового простору. БУЛО БИ ЧУДОВО, ЯКБИ ОБРАНИЙ ВИКОНАВЕЦЬ БУВ МИТЦЕМ. Отаке. І рок тут майже ні до чого. Я, наприклад, ще дуже люблю різноманітний фольк, місцями реггі і ще може щось (дай Боже пам`яті). Відчувайте життя на повну силу з мистецтвом. 8)
Emik
21.06.2004, 17:24:10
Уважаемый, зачем так кричать? Люди разговаривают о том, что им нравится и что мило сердцу. Фолк, регги, джаз, и тд и тп никто не трогал, речь шла о попсе. Как по мне, так еще и шансон (русский) нуна втулить в эту тему
vkhust
21.06.2004, 18:22:18
рок был хорош, да только быстро протух.
А настоящие рокеры?... разве что люди, живущие даже не прошлым, а своим странным представлением о прошлом. Можно понять 40-50-летнего рокера, но ведь когда росли мы, рок уже сгнил под могильной плитой на кладбище Пер-Лашез.
Emik
21.06.2004, 18:25:26
Сгнил - не сгнил, а что-то остается живым пока его помнят и любят
второй закон термодинамики - это о роке
Guest
6.07.2004, 16:16:39
Никто не сгнил. И ничто. Не сгнило. Джим - да, под плитой, но дело-то живет.
Пока слушают. А если девочки в майках все равно с кем спалят все пластинки и всех слушателей - тогда уже да.
Эх, грустно. Хотя мне-то чё. Я слушаю и люблю, значит жив рок пока. что.
Radovar
28.07.2004, 00:23:54
Чим менше помітно справжніх рокерів - тим краще: якби всі поголовно були рокерами, рок став би рядовою попсою. Він до цього, до речі і так іде - з*являються всякі Evanescenc*и, HIM*и і подібні їм групи.
Nympha_Blin
1.09.2004, 10:32:51
(Eresseyah @ 25.09.2003, 16:35:01)
Ідеш по вулиці, озираєшся навколо.... Аж погано стає від того, що бачиш. Ось кілька 13-річних дівчаток у футболках з Брітні, з неймовірною пристрастю розповідають про останній кліп ”культової групи тисячоліття” Руккі ввєрх, де отой жирненький ”так сексопільно крутить пупком, що у мене аж мурашки по тілу забігали - так захотілось його згвалтувати!!!”, трохи далі цивільного вигляду чувак, тихенько муркочучи під ніс ”мой мармеладный, я не права”, приколює собі над коліном нашивку Cradle of filth... і т. д. Складається враження, що така музика як рок, старий добрий хеві, дум, блек, треш, готика і багато інших стилів, дійсно вартих уваги, потихеньку зникають, на що вказує невпинне зменшення кількості людей, які слухають їх не через те, що це ”круто” - одягнути косуху, повісити на себе 10 кг заліза і лякати бабок у провулках, а через те, ща саме ця музика відповідає їх світогляду, саме ці тексти спонукають до роздумів над життям, саме ці звуки дозволяють повністю розслабитись, відірватись від землі і поринути у світ своїх мрій, де немає тупої комерційної попси і аморфної сірої маси, яка її поглинає кілограмами, де є лише ти, люди, які тебе розуміють і свобода... Невже вони вимирають, як свого часу додо, стеллерова корова, європейський тур...

НІХТО НІКУДИ НЕ ВИМИРАЄ
НЕ ВСЬОМУ Ж БУТИ ПОПСОЮ
ОТОЙ ЖИРНЕНЬКИЙ, ЩО СЕКСОПІЛЬНО КРУТИТЬ ПУПКОМ ШО АЖ ЗГВАЛТУВАТИ ХОЧЕТЬСЯ , ЗАРОБИТЬ СОБІ КУПУ БАБОК І ЗІТРЕТЬСЯ ЧАСОМ НА*** З ПАМ*ЯТІ(ЩО СТРАШНІШЕ ЗАБУТТЯ?) ЛЮДЕЙ
БО В КОЖНОГО ЧАСУ БУДУТЬ СВОЇ ”КОПИТА ДОГОРИ” І НІКУДИ НЕ ДІНЕШСЯ
”BEATLES” OR ”IRON MAIDEN” WILL STAY FOREVER
noddeat
4.09.2004, 19:08:58
(Samuil @ 21.06.2004, 23:51:30)
і теж саме станеться з електронкою. Вічна чомусь лиш класика
CKLEASHCH
4.09.2004, 22:56:16
Тому, що все погане відмирає з часом - світ тяжіє до гармонії... рокери, панки, хіппі - це просто прояв непокори - а саме по собі явище не є гарним (але як прояв непокори - досить вдале)... як тільки потреба в непокорі зникла - то негармонічні неестетичні речі відмирають...
ірод
16.09.2004, 15:44:28
(Eresseyah @ 25.09.2003, 16:35:01)
Ідеш по вулиці, озираєшся навколо.... Аж погано стає від того, що бачиш. Ось кілька 13-річних дівчаток у футболках з Брітні, з неймовірною пристрастю розповідають про останній кліп ”культової групи тисячоліття” Руккі ввєрх, де отой жирненький ”так сексопільно крутить пупком, що у мене аж мурашки по тілу забігали - так захотілось його згвалтувати!!!”, трохи далі цивільного вигляду чувак, тихенько муркочучи під ніс ”мой мармеладный, я не права”, приколює собі над коліном нашивку Cradle of filth... і т. д. Складається враження, що така музика як рок, старий добрий хеві, дум, блек, треш, готика і багато інших стилів, дійсно вартих уваги, потихеньку зникають, на що вказує невпинне зменшення кількості людей, які слухають їх не через те, що це ”круто” - одягнути косуху, повісити на себе 10 кг заліза і лякати бабок у провулках, а через те, ща саме ця музика відповідає їх світогляду, саме ці тексти спонукають до роздумів над життям, саме ці звуки дозволяють повністю розслабитись, відірватись від землі і поринути у світ своїх мрій, де немає тупої комерційної попси і аморфної сірої маси, яка її поглинає кілограмами, де є лише ти, люди, які тебе розуміють і свобода... Невже вони вимирають, як свого часу додо, стеллерова корова, європейський тур...

чувак, ти так написав шо я чуть не заплакав..
але
шо тебе їбе шо воно зникає, слухай собі досхочу, а не ний (чи це вияв твоєї готичної душі)?...
Ти сам не підозрюєш, шо ніхуя про свій рок не знаєш.. про справжній контркультуру нічого не знаєш. Може ти ше нєфор? Це для тебе шось означає? Нєфори - це галімі лохи, гірші за гопів. Бо Гопи - справжні. Так, вони неприємні, небезпечні, туповаті, але вони автентичні. А нєфори - це маса олігофренів, які не знають хто вони і шо вони.
Мені погано стає не від того шо нема ”справжніх рокерів”(срав я на них), а від того шо Могилянка рік за роком перетворюється у ше одне ПТУ на Подолі.
Anton
16.09.2004, 16:16:47
Рокеров заменили трансеры.
В Европе так.
У Вас конечно почти вся музыка и мероприятия попахивают коммерцией.
ЗЫ. Рок-ацтой.
CKLEASHCH
16.09.2004, 16:36:15
(Radovar @ 28.07.2004, 00:23:54)
Чим менше помітно справжніх рокерів - тим краще: якби всі поголовно були рокерами, рок став би рядовою попсою. Він до цього, до речі і так іде - з*являються всякі Evanescenc*и, HIM*и і подібні їм групи.
А при чому НІМ до року?
(NotDead @ 4.09.2004, 19:08:58)
(Samuil @ 21.06.2004, 23:51:30)
і теж саме станеться з електронкою. Вічна чомусь лиш класика
Ти чувак перепутав видове і родове поняття...
Рок - це просто жанр - а електроніка - це один з 3 типів музики-
Класика, Неелектронна (куда входить рок і інші жанри), Електронна (дофіга своїх жанрів)
(Anton @ 16.09.2004, 16:16:47)
Рокеров заменили трансеры.
В Европе так.
У Вас конечно почти вся музыка и мероприятия попахивают коммерцией.
ЗЫ. Рок-ацтой.

ГИ!!! =) якраз через те, що в нас музика не ”попахиваєт комерциєй” так сильно як на заході, багато видів музики (тоф самий транс) не розвинені... =)
ірод
16.09.2004, 17:05:35
транс - тоже ацтой, якшо на це пішло. Дегенерати-наркомани, вигідні для корпоративних держав, бо коли в тебе в голові кисіль, тобі легше впарити гамбургер.
Всі для кого музика - це те шо формує ідеологію - це лохи. Трансери, хаусери, рокери, растамани. Все це гівно. Можна слухати і транс і реггей і панк-рок і готику, але це не повинно туманити тобі мозги. Музика повинна мати своє відведене місце і не більше.
Якшо я їм яєчню чи борщ, то шо я від того борщер чи яєшник????????????????????????
ДАВБАЙОБИ!
Поділяти людей за музичними вподобаннями - дійсно фігня. Я не люблю заганяти себе в якісь рамки і тому слухаю все, що подобається. Правда, Таню Буланову чи ”Рукі Ввєрх” я й під дулом гаубиці слухати б не стала...
Captain x Morgan
26.02.2005, 17:21:14
(Рія @ 26.02.2005, 12:08:26)
Правда, Таню Буланову чи ”Рукі Ввєрх” я й під дулом гаубиці слухати б не стала...
Я б под дулом гаубицы вообще ничего бы не слушал
[/quote]Я б под дулом гаубицы вообще ничего бы не слушал

Ну чому ж? ”А без музыки на свете смерть не красна, а без музыки не хочется пропадать...”:) Тим більше не бачу принципової різниці між перебуванням під дулом чого-небудь і в будь-якому іншому місці.
Draco
8.03.2005, 01:30:45
(salamander @ 26.02.2005, 18:21:14)
(Рія @ 26.02.2005, 12:08:26)
Правда, Таню Буланову чи ”Рукі Ввєрх” я й під дулом гаубиці слухати б не стала...
Я б под дулом гаубицы вообще ничего бы не слушал

Хе! Умирать, так с музыкой!
Draco
8.03.2005, 01:32:27
Опыт общения с современными рокерами показывает, что многие из них спиваются. От того и помирают. Потому их меньше и становится. Вымерли ... как всегда по пьяни...
Спившихся - да, много. Особенно старых майдановских гитаристов. Лично знаю минимум троих (при том, что висел там всего-ничего).
А есть там такой идейный персонаж - некий Мерник. В общем, такой себе милый еврейчик, которого время от времени выпускают из дурки погулять. В основном висит в Трубе, но я его и под Философом видел, та и вообще, где только не гуляет.Гитарист неплохой. Точнее, по слухам обычно он играет средне, но иногда его клинит и он начинает лабать просто божественно. Я на пару таких глюков попал... Метла была сыграна почти один в один (насколько это возможно на акустике). Хотя я слышал один раз идеальное исполнение ”Smoke on Water” могилянцем (партию лид-гитары)... Но это уникумы.
Captain x Morgan
14.03.2005, 23:56:14
(Noldor @ 14.03.2005, 19:12:58)
Хотя я слышал один раз идеальное исполнение ”Smoke on Water” могилянцем (партию лид-гитары)... Но это уникумы.
Укуренный Руснак?
——--
Металл - аццтой
Не, он тогда еще ничего был. Только выпили малость.
LuckyStrike
15.03.2005, 22:27:16
(CKLEASHCH @ 4.09.2004, 22:56:16)
Тому, що все погане відмирає з часом - світ тяжіє до гармонії... рокери, панки, хіппі - це просто прояв непокори - а саме по собі явище не є гарним (але як прояв непокори - досить вдале)... як тільки потреба в непокорі зникла - то негармонічні неестетичні речі відмирають...
Потреба в непокорі ніколи не зникне, бо поки буде сукупність непокорних і ”тих, що зламуються” - буду класична гармонія
Draco
3.07.2005, 17:40:40
Кстати, рокеров сейчас не так уж мало. Только вот чем настоящие рокеры (как было сказано в названии темы) так радикально отличаются то не настоящих. Человек - он или рокер, или не рокер. а где тут варианты о настоящем/не настоящем?
Efreet
5.07.2005, 08:36:38
Сам ты аццтой.
mc_sashko
7.08.2005, 13:07:05
NU ne nayu!YA rock sluhayu s4e zmatinkinogo utrobu,i vinmeni i dosi podobayetsja--klassiki yak metallica,sex pistols,exploited,nirvana,black sabbath,pink floyd,deep purple-ce bulo klasskikoyu i klassikoyu na vsi viki zalishitsja,a pro Britni dere4 10 rokiv budutj pitatj’’a hto ce taka Britney?vona spivala?’’
rock bude zavjdi!
Mata Leao
11.10.2005, 09:24:26
Рок помри, рок - помри, рок - помри ( туди ж метал)
Реп - живи,реп - живи,реп - живи.
Який Експлойтед ви що?
Емінем
Який Морбід Енжел
Брітні.
Не треба від себе втікати.Люди ми ж розумні.Треба слухати прогресивну музику
Тож гайда за диском Агілери
Miguel
11.10.2005, 10:52:40
(Mata Leao @ 11.10.2005, 09:24:26)
Рок помри, рок - помри, рок - помри ( туди ж метал)
Реп - живи,реп - живи,реп - живи.
Який Експлойтед ви що?
Емінем
Який Морбід Енжел
Брітні.
Не треба від себе втікати.Люди ми ж розумні.Треба слухати прогресивну музику
Тож гайда за диском Агілери

Ну разве эта музыка прогресивная?!
Если следовать твоим суждениям то надо покупать в теле-магазине всяческие стимуляторы бабочек, надувные матраццы и супер-мега-нью-2005 кухонный комбайн(заметьте всегда ручной)...
Рок слушают уже не одно десятелетие ипомнить о нем будут еще очень долго, ведь он действительно хорошенько встряхнул заплывшие жиром человеческие мозги и заросшие паутиной души,нах.
А что в репе? Раз уж ты как пример привели Еминема, то он вобще комерческий проект
Zmiju4ka_Olenka
11.10.2005, 11:19:16
бо мотоцикли подорожчали.. тому й менше стає.. а ще барів рокерських нема, де б вони могли напиватися і думакми обмінюватися..
Guest
11.10.2005, 11:49:44
2 Aginor
таки надо покупать
А что все рокери жирные?
Miguel
11.10.2005, 12:44:57
(Guest @ 11.10.2005, 11:49:44)
2 Aginor
таки надо покупать
А что все рокери жирные?
Имелось в виду что людям нужна была встряска и они ее получили.
заплывшие жиром не рокеры, а мозги простых американ-обывателей
Mata Leao
11.10.2005, 12:53:10
А теперь они худые.
Ты б диету разработал тогда
Например как вам похудеть или поумнеть или перестать быть снобом.
Ну идаёшь там рецепт
Утром Металика, на обед Блек сабат ну и на вечер что нибудь жиденькое, так Кисс или Айсидиси
(Mata Leao @ 11.10.2005, 13:53:10)
А теперь они худые.
Ты б диету разработал тогда
Например как вам похудеть или поумнеть или перестать быть снобом.
Ну идаёшь там рецепт
Утром Металика, на обед Блек сабат ну и на вечер что нибудь жиденькое, так Кисс или Айсидиси
не учите их жить, и они не скажут, куда вам надо пойти
Cysterna
11.10.2005, 13:37:16
А что вы имеете в виду, когда говорите слово рок? Старый рок, металл? Включает ли в себя это понятие нюметал, весь хардкор, панк и др?
К тому же, рок это не только стиль музыки, это состояние души. Let’s rock, people! - говорят вам, это ж не значит, что вы должны хватать гитару и лабать по квинтам?
И ваще, жесткая гитарная музыка среди определенных груп общества будет востребована всегда, а те, кто говорят о смерти рока - или циники, или нефига не шарят.
Mata Leao
11.10.2005, 13:37:20
Да я тоже с тобой согласен, рок - здох.
Mata Leao
11.10.2005, 13:39:33
Да рок - ты чё не знаешь это же всё. Вот поэтому он и мертв.
Остался только Эминем и несколько хороших новозеландских трип - хоперов
Cysterna
11.10.2005, 13:49:41
Трип-хоп тоже сдох. Панк сдох. Все сдохли. Будущее: стили воскресают в новом обличье, соединившись между собой. Рождаются мутанты, продукты спаривания мертвецов, которые лучше всего подходят для наступившей эпохи техники и глобального абсурда. Електроника рулит, изобретаются новые наркотики и все пруцца, типа ”О, чувак, зацени новый мега-трек от Newpostelektropsychonoisemusicdeejay”
Mata Leao
13.10.2005, 10:33:17
РОК это рэп только наоборот
Hell'hound
19.10.2005, 03:41:13
вони перероджуються в металюг