Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Хіп-Хоп Ефір На 2му Плацу
Могилянський форум > Форумні справи > Архів > Проекти Бонета і НаУКМА
Rain_Man
Сьогодні новоспечений координатор Радіо "КВІТ" пан KISSLOTNIY запропонував мені таку ініціативу. Ефір в стилі hip-hop на 2му плацу. Дуже було б цікаво дізнатися Ваше ставлення до такого ГІПОТЕТИЧНОГО запровадження.
Всі коменти у Ваших постах. Особливо важливою є думка тих, хто з певною регулярністю проводить час великої перерви на 2му плацу.
Дякую за співпрацю.

ЗІ: Буду вдячний за утримання від коментів типу "хіп-хоп --- гівно" wink.gif
Medium
Проти. post-1088-1104618907.gif
Якщо тільки не Stereoliza.
F3
ну чо. от снуп дога мне хуже не станет, главное пиисят капеек и его лошков не ставить.

ну и рэпкор канешна нужен!

вердикт: схвалюю з попередньою цэнзурою smile.gif
Hairy
Пох. Как по мне, покатит все, что угодно, главное правильно подобрать уровень громкости smile.gif
duo
а чому саме хіп-хоп ефіри? краще метал, рок який небудь...
Rain_Man
(duo @ 8.02.2007, 18:34:02) *
питання не до мене. pardon.gif спробую процитувати KISSLOTN'ого "рок і метал - це круто, але їх і так крутять".

2 !nF
wink.gif всё понял.
рэпкор hmm.gif
KISSLOTNIY
Поясню в чому справа smile.gif Незабаром Радіо КВІТ нарешті відновить роботу на 2-му плацу і як в старі добрі часи гратиме там щотижня. Зараз технічні роботи по проведенню дротів в нову рубку на стадії завершення.

Таким чином в нас з'явиться час для ще якихось спец. проектів.

Я нагадаю, що ми намагаємось якось урізноманітнювати ефіри і не грати з понеділка по п'ятницю рок музику у всіх її проявах ))

Так, в нас вже є суто елетронний ефір по понеділкам які грають Crunch та Volbreeder. Також є Український Формат по середах який граю я, і екс "english-ponedilok" (який тепер в новому триместрі став енгліш-п'ятницею) під час якого Макс ставить якусь британську музику, типу інді і т.д. smile.gif

Ще два дні Йожик і Маша грають без якогось конкретного формату.

Я хотів би щоб був і хіп-хоп день наприклад. Бо якось так склалось що на радіо або елетроніка або рок. А з хіп-хопом фігово (с). У той же час хочеться, щоб це була музика якісна. Саме тому я звернувся до Rain_Man'а, який у цьому добре розбирається і міг би грати музику, за якісь якої нам не було б соромно Yes.gif

Цей ефір буде раз на один або два тижні smile.gif

Мені особисто як слухачу, було б це дуже цікаво! Yes.gif

Дописано о 20 годині 10 хвилин 05 секунд
duo
Rain_Man відповів власне все smile.gif
Валіво достатньо часто буває і його не любить дуже багато людей. І не сприймає. Те саме хтось говорить про елетроніку, що це ацтой. Так само говорять що і все що українська музика - ацтой... ну і багато таких схожих думок.

Я в цьому плані до стилів ставлюсь значно простіше і в мене немає тут якоїсь "заідеологізованості" smile.gif
ICE
Музло на 2 плацу?) Гм, це буде цікаво Yes.gif
Так я так зрозумів, що ефіри на 2 плацу взагалі будуть тільки раз на тиждень, чи це тільки хіп-хоп ефіри?
Ну а стосовно музики, то хіп хоп, як на мене, пакатіт, головне, як казав Хейрі, з гучністю не перебрати))
KISSLOTNIY
Та ні, ефіри там будуть щодня кожного тижня і різні. Один з них раз на тиждень максимум буде хіп-хоповим smile.gif Така от ідея smile.gif

А мовлення на другому плацу було з 2002-го року якщо не помилюсь. Просто у 2005 році рубку радіо КВІТ віддали Молодому Радіо а нам нову оце так давного робили...

ну зараз це все на фінішній прямій. Тому це буде не початок ефірів, а відновлення smile_genius.gif
Princess J
Меня еще нет-но я МЕГА-ЗА!!!!!!! alkash.gif pray6.gif !!Всеми руками,ногами,губами!!!Ради такого точно поступлю!!! biggrin.gif tongue.gif Со своей стороны обещаю тоже супер арэнби и хип-хоп композиции с эксклюзивками,собраные за долгие годы "пахания2 на эту культуру!...ах...не знаю,что там у вас на плацу вообще..и что это такое почти не знаю-но я там буду танцевать!!!! yahoo.gif khekhekhe.gif

Дописано о 22 годині 07 хвилин 34 секунд
красивые голоса
4
1
4
1
4 wub.gif ...очень помогут!
Ballistic
Полностью за хип хоп.

ПС: эта... а дадите мне раз в две недели поиграть?))) хаус, прогрессив и транс rolleyes.gif

ППС: 2 плац будет безбожно рулить)

Veela
За будь-що інше, але проти репу huh.gif
DM

+1. pray6.gif Є все-ж таки ще сознатєльна молодьож. cry.gif
KISSLOTNIY
(Deathmash @ 8.02.2007, 22:33:46) *

+1. pray6.gif Є все-ж таки ще сознатєльна молодьож. cry.gif
Не хотів повторюватись, але як я вже сказав, на нашому могилянському радіо (я кажу взагалі про ефіри) метал з'являється регулярно із певною періодичністю і я гадаю поцінонвувачі не страждають. Просто ви мабуть пропускали ті ефіри коли ставили валіво всяке smile.gif буквально вчора чи позавчора хтось зі смітів стави на 1 плацу.

Тому прпоную тему про метал закрити. Оскільки зрозуміло що переконані металісти хіп-хоп слухати не будуть і ми ризикує розмову перевести у площину хто ріал а хто тру...

Тому дуже прошу... smile.gif Тим паче що мова йде про другий плац, а не про перший де всі справжні мітолісти обітают smile.gif

(Ballistic @ 8.02.2007, 21:37:38) *
Полностью за хип хоп.
ПС: эта... а дадите мне раз в две недели поиграть?))) хаус, прогрессив и транс rolleyes.gif
ППС: 2 плац будет безбожно рулить)

Дякую за пропозицію smile.gif Цілком можливо smile.gif Треба ще із нашим колективом поговорити, які в них думки та ідеї будуть щодо другого плацу, бо ми не спілкувались на цю тему. У нас демократія smile.gif
maximuch
Хоть и не учусь уже в академии, но ОДНОЗНАЧНО ВСЕМИ КОНЕЧНОСТЯМИ - ЗАААААААА!
Токо шоп настоящий ХХ и Рэп был, а не как правильно сказал Инф - 50 сент с его лошками!!!!!!!!!!
Могу подсобить! Имеется куча музла! настоящий, классический ХХ. Свеженький, тепленький, только из ниггерских Гетто!!!!!!!!!!!!!!!! КОМУ ДИЗК?!
Олеся
вибачте, шо втручаюсь...
але хочу спитати от шо - чого перший плай так обділили??? чим ми гірші?
KISSLOTNIY
(olesechka @ 11.02.2007, 14:36:21) *
вибачте, шо втручаюсь...
Чим саме обділили? Поясни будь ласка, трохи незрозумів
Brooks
(KISSLOTNIY @ 11.02.2007, 14:39:48) *
(olesechka @ 11.02.2007, 14:36:21) *
вибачте, шо втручаюсь...
Чим саме обділили? Поясни будь ласка, трохи незрозумів
Вона мала на увазі, чому на другому плацу буде хіп-хоп ефір, а на першому ні..
KISSLOTNIY
Ну, тому що на 1-му плацу всі ефіри вже заповнені відповідними програмами, які проводять ведучі радіо КВІТ і просто немає вільних днів. Крім того, публіка на 1-му плацу спецефічна. Ми зійшлися на думкці, що все ж таки серед аудиторії 2-го плацу більше зацікавлених людей.

Врешті, ніщо ж не заважає прийти на великій переві з 1-го плацу на 2-й. Так само як зараз багато хто під час перерв з 2-го ходить на 1-й.

Проблеми тут жодної не бачу smile.gif
Brooks
Ну взагалі-то ходити на другий плац, коли в тебе пари і до і після великої перерви у 1,2 або 3 корпусах не дуже логічно, бо пропускаєш все одно більшу частину перерви, але все ж доведеться ходити людям, що жаждуть послухати хіп-хоп.. )
Але я не бачу логіки у порівнянні публіки першого та другого плаців.. хіба вони дуже відрізняються?
TARoZ
Я за хіп-хоп ефіри.
KISSLOTNIY
(Brooks @ 11.02.2007, 15:08:11) *

Але я не бачу логіки у порівнянні публіки першого та другого плаців.. хіба вони дуже відрізняються?

Так Yes.gif

На 2-му плацу немає мітолістів hairy.gif Подібний ефір може травмувати їхню психіку або дуже сильно розлютити biggrin.gif

(Brooks @ 11.02.2007, 15:08:11) *
Ну взагалі-то ходити на другий плац, коли в тебе пари і до і після великої перерви у 1,2 або 3 корпусах не дуже логічно, бо пропускаєш все одно більшу частину перерви
так, я це розумію, але інших варіантів немає...
Brooks
(KISSLOTNIY @ 11.02.2007, 15:12:38) *
На 2-му плацу немає мітолістів hairy.gif Подібний ефір може травмувати їхню психіку або дуже сильно розлютити biggrin.gif
laugh.gif А й справді.. Цікаво як це так виходить...

Дописано о 16 годині 17 хвилин 54 секунд
Що ж.. буду тоді навідуватись і на другий плац інколи.. ) Хоча і на першому мене музика влаштовує майже завжди!
DgZlo
+1 за сабж
Herr Keuner
Не схвалюю. Якщо це не "Говнорэп" групи "Психея" smile.gif)))))
KISSLOTNIY
цікаво як фреш-філолог часто буває на 2-му плацу lol.gif
Herr Keuner
(KISSLOTNIY @ 15.02.2007, 19:53:39) *
цікаво як фреш-філолог часто буває на 2-му плацу lol.gif

дуже часто - дорогою в юзік smile.gif))

Joseph Smith
Схвалюю, але якщо цензура пошириться також на російський хіп-хоп. Ну і якщо, звичайно, там не дуже вже сильно співатимуть дифірамби гангстєрам tongue.gif
Zoomkaa
Хай живе хіп-хоп!
FBI
чом бы и нет smile.gif
VITALIUS
Чудово. Я бачу що 60% і загалом особливо ніхто не проти щоб раз на тиждень щось подібне було )

залешилось лише два моменти:

1. Щоб Вова взявся за це діло або принаймні фахово допомагав у створенні плей-ліста раз на тиждень smile.gif

2. Добудувати рубку на 2-му плацу smile.gif . Там було значно більше проблем ніж я очікував у березні. Але потихеньку справа йде. Якби ще господарські служби більш активно допомагали, то взагалі б було чудово.
FBI
если нужна помощь, готов поучаствовать в составлении плей-листов shy.gif
VOODOO CHILD
допиши: за умереную плату
FBI
нет, я бескорыстен, для меня естетическое наслажденье - лучшая награда smile_idea.gif
VITALIUS
(FBI @ 29.07.2007, 20:01:20) *
если нужна помощь, готов поучаствовать в составлении плей-листов shy.gif
ок, будемо знати, дякую smile.gif
на відбір теж приходь до нас восени якщо цікаво спробувати ))
FBI
на відбір теж приходь до нас восени якщо цікаво спробувати ))

отбор куда?
VOODOO CHILD
devil.gif я тоже хочу помагать devil.gif
George
а я проти... не люблю хіп-хоп. а оскільки мені чато бувати на 2 плацу, то тим більше не хочу шоп таке було.. о і думаю шо відсотків 80 моїх соц працівників теє будуть проти.. давайте може шось більш позитивне антихіпхоперське????
VITALIUS
та блін, це ж буде один нещасний ефір раз на тиждень-два на великій перерві ))

це не буде суцільний хіп-хоп 5 разів на тиждень на маленькій і на великій перевах, гг ))) не треба перебільшувати ))
на 2-му містечку будуть такі самі повноцінні ефіри і розклад як і вже є на 1-му
FBI

правильно, хоть я не слышал еще ни одного ефира, но все равно нужно ж какое-то разнообразие smile.gif
George
(VITALIUS @ 6.08.2007, 00:29:49) *
та блін, це ж буде один нещасний ефір раз на тиждень-два на великій перерві ))

це не буде суцільний хіп-хоп 5 разів на тиждень на маленькій і на великій перевах, гг ))) не треба перебільшувати ))
на 2-му містечку будуть такі самі повноцінні ефіри і розклад як і вже є на 1-му

Окей, хай живе... ти так сильно любиш хіп-хоп?
VITALIUS
ні, в тому то і справа що я його не так вже й багато знаю, але мені просто самому цікаво послухати. просто заради інтересу, чому б і не спробувати, якщо це буде не попса якась яку крутять по М1, а справді щось варте уваге, на думку людини яка в цій темі розбирається? smile.gif

Дописано о 15 годині 14 хвилин 56 секунд

тобто тут все зводить до питання: а чому б і ні? чому не спробувати в якості експерименту? Якщо погано піде і не буде сприйматись, тоді ок, знімемо ))

але тут просто цікаво хоча б спробувати. побачити що вийде. чому це така проблема? ))
FBI
(VITALIUS @ 6.08.2007, 14:14:56) *

Дописано о 15 годині 14 хвилин 56 секунд
тобто тут все зводить до питання: а чому б і ні? чому не спробувати в якості експерименту? Якщо погано піде і не буде сприйматись, тоді ок, знімемо ))

але тут просто цікаво хоча б спробувати. побачити що вийде. чому це така проблема? ))

это правильно, почему бы не попробовать? )
я вот тоже не большой фанат хип-хопа, но некоторые композиции действительно стоят внимания
F3
кстате да, цензурируйте пажлста попсовое гавно, которое сейчас называют рнб, хотя рнб оно собствоенно подразумевает пение и телку с большой задницей. а вот это гуано типа 50сента, теимати и потапа - ну его. ставте гангста реп!
maximuch
Инф smile.gif тут невъебацо гордые ДЖ smile.gif
типа его программа и неебет smile.gif Знаешь принцип работы перфокарточных аппаратов? Вот это относится к нашим ДЖ! Бля! Есть сток зачотного музла!

Я вот для себя все больше и больше открываю Басту! Это просто рил факин ниго! Как то раньше не любил! Но блин...... Все таки он Бох! Чего стоит старенький (относительно) альбомчег
Artist Collection Busta Rhymes

Сижу отэта и филигранно надрачиваю под факин бит! Бажила!
А в тачке с сабом на 2 кВт слушать - просто умммммммммммм..
VITALIUS
(!nF3rnuZ @ 6.08.2007, 19:15:10) *
кстате да, цензурируйте пажлста попсовое гавно, которое сейчас называют рнб, хотя рнб оно собствоенно подразумевает пение и телку с большой задницей. а вот это гуано типа 50сента, теимати и потапа - ну его. ставте гангста реп!
ну цього і не буде. Якщо Вова (агоу, ти де пропав? biggrin.gif ) погодиться взятись за справу або хоча б за складання плей-ліста, то я за це не хвилююсь.
Якщо ж робити це на хорошому рівні буде нікому, то шопопало взагалі в ефірі не з'явиться в будь-якому разі smile.gif

(maximuch @ 6.08.2007, 19:48:51) *
Инф smile.gif тут невъебацо гордые ДЖ smile.gif
типа его программа и неебет smile.gif Знаешь принцип работы перфокарточных аппаратов? Вот это относится к нашим ДЖ! Бля! Есть сток зачотного музла!
я взагалі-то не зовсім розумію твоїх закидів і на чому вони базуються. здається ти особисто до нас взагалі не звертався із будь-якими пропозиціями...

Якщо говорити, то треба знати про що. У нас склад змінюється щороку, тому що кожен рік у вересні проводиться новий набір команди, який проходять ВСІ і ті, хто прийшов вперше і ті, хто має досід проведення ефірів у попередні роки.
maximuch
Да? Ну может быть smile.gif
А не я ли случаем предлагал (вверху) музло? Помочь с плейлистами? Не? )
Чувак. Когда-то было, обращался кккк...к.. забыл... хлопчык такой есть... патлатенький.. чем-то конституцией на Агинора похож. То сильно корчил гордое eбало и какой он не в рот eбацо в правый туфель ахyенный ДЖ.. Ну короче smile.gif Это офтоп, если хочешь услышать историю, за пивком могу расскаазать! А музлом и плейлистами РЕАЛЬНО могу подсобить! И ЛИЧНО к тебе не имею никаких претензий wink.gif

Спросишь сам знаешь у кого (особь Ж. пола, правнычка) мое отношение к тебе!
VITALIUS
Ок. Зрозуміло. Проте я не можу відповідати за те що було до того як мене обрали координатором, тобто до лютого цього року ))

Але я не хотів би зараз в цій темі зупинятись на обговоренні діяльності радіо - для цього є наш сайт. Ця тема просто була створена трошки раніше, до того як він відкрився. Багато чого змінилось з часу її створення і насправді ця ідея є доволі застаріла. Тому її, цю тему, взагалі доречно було б закрити. Принаймні мені хотілося б обговрювати всі питання і пропозиції щодо нашої роботи на нашому сайті, а не тут. Ніхто з ведучих бонет не читає. Або надто рідко це робить, щоб приймати участь в подібних дискусіях.

Тому прошу модераторів закрити тему, оскільки вона себе вичерпала та застаріла smile.gif

Думку людей більш-менш з'ясували щодо ставлення до хіп-хопу на 2 плацу і добре.

Але поки що цей проект - лише другорядна перспектива і його серйозне обговорення не на часі і можливо поновиться, коли справді можна буде говорити про щось конкретне, про реальні плани. А наразі на 2 плацу ще немає радіо і рубка потроху будується. Завершення її створення власне і є першочерговим завданням. Все інше - вже потім...

Також дуже прошу всіх, кого цікавлять питання роботи радіо користуватись офіційним сайтом створеним спеціально для цього - http://radio-kvit.ukma.kiev.ua/ - там в обговоренні прийматимуть участь і ведучі радіо.
.