Поясню в чому справа

Незабаром Радіо КВІТ нарешті відновить роботу на 2-му плацу і як в старі добрі часи гратиме там щотижня. Зараз технічні роботи по проведенню дротів в нову рубку на стадії завершення.
Таким чином в нас з'явиться час для ще якихось спец. проектів.
Я нагадаю, що ми намагаємось якось урізноманітнювати ефіри і не грати з понеділка по п'ятницю рок музику у всіх її проявах ))
Так, в нас вже є суто елетронний ефір по понеділкам які грають Crunch та Volbreeder. Також є Український Формат по середах який граю я, і екс "english-ponedilok" (який тепер в новому триместрі став енгліш-п'ятницею) під час якого Макс ставить якусь британську музику, типу інді і т.д.

Ще два дні Йожик і Маша грають без якогось конкретного формату.
Я хотів би щоб був і хіп-хоп день наприклад. Бо якось так склалось що на радіо або елетроніка або рок. А з хіп-хопом фігово (с). У той же час хочеться, щоб це була музика якісна. Саме тому я звернувся до
Rain_Man'а, який у цьому добре розбирається і міг би грати музику, за якісь якої нам не було б соромно

Цей ефір буде раз на один або два тижні
Мені особисто як слухачу, було б це дуже цікаво!
Дописано о 20 годині 10 хвилин 05 секундduoRain_Man відповів власне все

Валіво достатньо часто буває і його не любить дуже багато людей. І не сприймає. Те саме хтось говорить про елетроніку, що це ацтой. Так само говорять що і все що українська музика - ацтой... ну і багато таких схожих думок.
Я в цьому плані до стилів ставлюсь значно простіше і в мене немає тут якоїсь "заідеологізованості"