Наталя Анатоліївна - людина, яка взагалі перевернула моє уявлення про світ та своє місце в ньому з ніг на голову. Якщо, особливо, самому згадати, яке націоналістичне, шовіністичне, кар"єристське та
закомплексовано-патріотичне хахляцьке чмо я являв собою по закінченні школи\на першому курсі

. В розумних книгах про видатних людей у розділах, присвячених їхнім юним рокам та навчанню, часто акцентується увага на тому, хто вплинув на героя за його юнацького становлення -

навчав, "ввів у коло", ініціював, перевернув уявлення, просто вплинув тощо. Ну, так як Вагнер на Ніцше (негативний досвід - теж досвід, що своїм прикладом на каф. політології показує Дем"ян та інші "пастухи" душ студентських в паблік полісі, політікал калча та вирощуванні дємакратії, але не про них мова наразі

), Буркхардт та Гесе, Маркс та Ленін

. Не знаю ким я буду в майбутньому - але завжди з гордістю скажу, що свого часу був студентом Н. А. Амельченко. Точніше, моя ідентичність

щодо освіти буде "не спудеєм КМА", а "слухачем Амельченко". Такий от міф!
А щодо "універсальних формул"

- то їх просто не існує!

Будь який "фєлосєф", що починав заганятись з приводу універсальних формул, погано кінчав

!
Якщо ж дати визначення, чим займається Н.А.А. на каф. політол., то це, напевне,

меєвтика (у сократівському значенні слова).
А фундаменталізм та чіткі визначення шукайте в підручниках з політології та фєлосєвских славарях!
Я так думаю.