Van Baboshyn
3.09.2003, 18:17:36
Тут ви можете задати будь-яке питання, яке вас цікавить - на нього відповість редакція "Бонету". Ви можете також задавати питання адміністрації Академії (переважна більшість "Бонет" читає), одно- та старшокурсникам, відвідувачам форуму.
Travelpest
3.09.2003, 19:10:28
Я здав гроші на проїздні ще в п`ятницю, коли здавали всі, чому вже 3 число, а їх нема в наявності? Я не розумію логіки!
Van Baboshyn
3.09.2003, 20:02:16
Чому їх так довго немає - про це повинні знати в Студентській Колегії. Але вони обіцяють видавати їх завтра, у четвер тобто, з 13.00 до 15.00.
OliaX
4.09.2003, 21:40:14
Ivan Baboshyn
1) Як можна дістатись редакції Бонету і чи ще беруть туди на відпрацювання (це з цікавості, я вже собі відпрацювання знайшла), які обов’язки треба виконувати, чи беруть першокурсників?
2) Чи є в Академії щось на зразок курсів, де я можу навчитися створювати анімаційні малюнки Flash5, Flash MX, взагалі, працювати з цими програмами, скільки це коштує - я трохи займаюся веб-дизайном і ці навички мені б дуже допомогли оформлювати свої сайти.
3) Коли відбудеться т.з. "Бал знайомств", чи взагалі відбудеться?
4) Яка процедура "оформлення" "прогулу" - тобто я за поважних причин, скажімо, пропустила 1 навчальний день. ЩО треба робити, щоб за нього мені зняли якомога менше балів?
CKLEASHCH
4.09.2003, 22:54:45
OliaX4) Яка процедура \"оформлення\" \"прогулу\" - тобто я за поважних причин, скажімо, пропустила 1 навчальний день. ЩО треба робити, щоб за нього мені зняли якомога менше балів?
- балів тобі ніхто знімати не буде - просто ящо ти не прийшла на семінар - то ти їх не отримаєш

, в більшості викладачів можна відпрацьовувати семінари - але процедура в кожного своя - такшо шось конкретно нічого чказати не можна - просто на початку курсу питецте про це кожного викладача окремо.
Приємно, що так багато питань. Відповідаю по черзі:
Leftist
чи можна тут задати питання адміністраторам сайта і форума?
Так, можна. Але цей форум - для першокурсників і призначений для того, щоб допомогти їм зорієнтуватись в Академії. Тому чим більше тут буде \"лівих\" питань, тим важче їм це буде зробити.
OliaX
Редакція \"Бонету\" знаходиться у кімнаті 402 в 4-му корпусі. Заходь - поспілкуємося у \"реалі\".
чи ще беруть туди на відпрацювання (це з цікавості, я вже собі відпрацювання знайшла), які обов’язки треба виконувати, чи беруть першокурсників?
Працювати запрошуємо усіх. Це справді цікаво, а крім того - приємно й корисно. Відпрацьовувати у нас також можна, але вакансій усього кілька, тож на всіх, на жаль, не вистачить. Вони точно будуть для системного адміністратора й фотографа, можливо також ще для 1-2 людей.
Чи є в Академії щось на зразок курсів, де я можу навчитися створювати анімаційні малюнки Flash5, Flash MX, взагалі, працювати з цими програмами, скільки це коштує - я трохи займаюся веб-дизайном і ці навички мені б дуже допомогли оформлювати свої сайти.
Програма \"Веб-дизайн\" є на магістерці журналістики, а також на інших магістерках. Що ж до бакалаврату - якщо є тут хтось з комп’ютерників - може, підкажете?
Яка процедура \"оформлення\" \"прогулу\" - тобто я за поважних причин, скажімо, пропустила 1 навчальний день. ЩО треба робити, щоб за нього мені зняли якомога менше балів?
Домовлятися справді треба з кожним викладачем окремо.
CKLEASHCH правий. Хтось (фізкультура, наприклад) вимагатиме довідки, причому лише з нашого медпункту, а хтось просто повірить на слово. З відпрацюванням так само: хтось схоче поспілкуватись усно, хтось скаже принести відповідь на якесь одне семінарське питання, хтось - на усі. А є й такі, хто просто поставить тобі бал чи два за відвідування.
Що ж до ваших пропозицій, то ми їх збираємо й по максимуму намагаємося втілити. Не всі, як ви самі розумієте, бо їх багато, й часто вони протилежні.
OliaX
5.09.2003, 18:21:34
StasРедакція \"Бонету\" знаходиться у кімнаті 402 в 4-му корпусі. Заходь - поспілкуємося у \"реалі\".
Обов’язково прийду. Тільки розклад напишіть, щоб я випадково не привіталась із зачиненими дверима

І хто там сидітиме, щоб знати, до кого звертатися з словами \"Здрасте, я ваша тетя\"

Вони точно будуть для системного адміністратора й фотографа, можливо також ще для 1-2 людей.
Так місця ще не зайнято?
Програма \"Веб-дизайн\" є на магістерці журналістики, а також на інших магістерках.
Нє, ну про магістерку я знаю. Мені до неї ще жити й жити.
Я мала на увазі ЗАРАЗ... Значить, доведеться йти на курсі до НТУУ КПІ

(
Проте, всім велике THANX.
І ЩЕ: напишіть, будь ласка, прізвища прєподів, яких треба боятись

) Бажано в першу чергу для соціологів - про всяк випадок
Firgus
5.09.2003, 18:38:27
Якщо я здаю наприклад англійську мову екстерном чи можу я в вільний час тобто той час що залишився вільний від англійської вивчати якусь іншу мову?
Anonymous
5.09.2003, 18:56:14
OliaXІ ЩЕ: напишіть, будь ласка, прізвища прєподів, яких треба боятись) Бажано в першу чергу для соціологів - про всяк випадок
А ти чого таке питання не задаєш в нашій гілці? Там би від нього такий флейм сторінки на три розпалився би

А взагалі у нас були зовсім інші викладачі на першому курсі, ніж у вас зараз. Я думаю, що важко вам не буде. Починай морально готуватися до третього курсу.
TARoZ
5.09.2003, 21:37:49
Ivan Baboshyn
Чи є в могилянці Дебатний клуб. якщо є, де його можна знайти?
Anonymous
5.09.2003, 22:46:51
Що це за новина така з прослуховуваннями в хор? У деканаті з цього приводу не сказали ні слова, а, між іншим, термін вже минув...
не було прослуховування, мене відправили подалі :)_________________
Хочу в мініфубтольну команду

6.09.2003, 08:09:02
FirgusЯкщо я здаю наприклад англійську мову екстерном чи можу я в вільний час тобто той час що залишився вільний від англійської вивчати якусь іншу мову?
Звичайно; ти можеш вивчатуи будь-яку мову, будь-який предмет, або взагалі нічого. От тільки дізнайся, чи буде воно платне, та чи обов’язковий за ту дисципліну кредит (чи його треба додавати за бажанням до суми вивчених, чи обов’язково). Найкращий варіант - необов’язковий кредит при безкоштовному вивченні.
TARoZ
6.09.2003, 13:36:50
Бал планується на третьому тижні(субота, неділя).
А що там з футболом? у тебе на фаці є бажаючі?
Firgus
6.09.2003, 14:55:50
Просто мені десь сказали чи я десь прочитав не пам’ятаю що вибирати другу мову можна лише з 2 року навчання а на першому ні
на фаці бажаючі є =) і ще один легіонер з правників =)
TARoZ
6.09.2003, 16:21:14
А що за легіонер? Може я його знаю?
Так у вас вже є повний склад, чи тільки "кістяк"?
5 осіб набереться =) але виходить шо 2 вортника, один легіонер, і можливо ще когось пошукаєм
TARoZ
7.09.2003, 09:46:09
Думаю у нас теж з 5-6 чол. набереться

Але з голкіпером у нас якраз проблеми.
Mari4ka
7.09.2003, 10:36:10
Бал буде ще не скоро!!!! і смокінг туди не обов"язково одягати.... приходьте на дискотеку на пароплаві, яка відбудеться в п"ятницю....
Mari4ka
7.09.2003, 19:59:59
Дискотека відбудеться 12 вересня, якщо достатньо збереться народу.... початок в 18:30, тобто відпливаємо..... і катаємося 3 години.....
Доповнення від 7.09.2003 21:02.
все це задоволення коштує 10 грн. для першокурсників і 12 грн. для всіх решта
OliaX
7.09.2003, 22:58:43
А крім "катаємося" якась культурна програма плануЄться, чи як?
Mari4ka
8.09.2003, 21:21:20
приходьте в вівторок з 13:00 до СК там точно хтось буде....
Anonymous
8.09.2003, 21:53:48
————--
А Вы, пан Aiatallah, все шутить изволите? :-) Помогли бы лучше фрешам выступление организовать, а то опять фигню какую-то придумают...
———--
А отут можна детальніше? Хто організовує виступ, як, про що, на коли, що треба робити? Розкажіть, бо на ФІНі всі фрешмени ходять залякані, нічого не чули, нічого не знають!
OliaX
8.09.2003, 22:12:23
А можна на дійство на пароплаві взяти з собою першокурсницю, але іншого універа? How much is the fish?
KaHaPiC
9.09.2003, 08:02:10
А отут можна детальніше?
короче, на бал знакомств первый курс каждого фака должен приготовить концерьтную программу минут на 20. типа КВНа что-ли. И показать эту программу на сцене в КМЦ
а потом все дружно удут гулять.
[size=1]
shadow, 12.09.2003 19:17
Aiatallah
11.09.2003, 11:48:15
Кстаті про КВН

Якщо мені забашляють, то яготовий запропонувать сценарій виступлєнія фрешів.
Накриєте мені поляну, виділіть зпоміж фрешок пару дівчат для натхнення і за кілька годин видам на гора, отлічнєйший продукт
Travelpest
16.09.2003, 20:24:07
Чи є тут взагалі хтось з першого курсу? А з ФІ-1?
Доповнення від 16.09.2003 21:33.
Учіть математику, люди!!!!
Evika
18.09.2003, 16:28:28
Люди, ви б справді допомогли нам, фрешам, підготувати бал знайомств, а не мріяли ..... І взагалі, чого ви шукаєте людей зі своїх факультетів, краще б з іншими спілкувались, а то поводите себе дивно. Ще питання: що буде на дні правничого факультету?
Yulchonock
19.09.2003, 15:13:12
Люди добрі! (якщо ви такі) Поясніть мені турку українського походження, що то за чортополохи!
Pleazzzzzzzzzzzz!!!!!!!! :flower:
ironmax
19.09.2003, 16:02:31
2 Юльчонок: Будячки, що ще ?
Anonymous
19.09.2003, 19:35:28
Привіт!
Мене звуть Юля. Наступного року думаю попробувати поступити до Києво-Могилянської Академії. Хотілося б узнати, чи є такі сайти та форуми, де б я могла узнати ясніше про вступні екзамени, курси, як хто що здавав, що здавати складніше, а що легше, які конкурси і таке інше.
Доповнення від 19.09.2003 20:43.
Перепрошую, це знову Юля, забула надати свою адресу: sotnikova1@rambler.ru
Хто знає - напишіть адреси форумів, сайтів.
Пишіть.
OliaX
19.09.2003, 20:18:44
GuestМене звуть Юля. Наступного року думаю попробувати поступити до Києво-Могилянської Академії. Хотілося б узнати, чи є такі сайти та форуми, де б я могла узнати ясніше про вступні екзамени, курси, як хто що здавав, що здавати складніше, а що легше, які конкурси і таке інше.
Хо-хо...Дивися тему - "Чому ти навчаєшся в могилянці" та про тестування 2003 теж жесь тут

погортай сторінки і щось знайдеш

)
ПС: а звідки ти про БОНЕТ дізналася?
Soviz
19.09.2003, 21:18:30
Hapoд, а чи може тут хтось щось розпов?сти про Калиновську? Вона в мене мову виклада? ? якась вона дивна... :confused:
Anonymous
21.09.2003, 16:15:37
Хо-хо...Дивися тему - \"Чому ти навчаєшся в могилянці\" та про тестування 2003 теж жесь тут
погортай сторінки і щось знайдеш)
ПС: а звідки ти про БОНЕТ дізналася?
Дякую за відповідь, але чи не підкажеш де знайти тему " Чому ти навчаєшся в могилянці"? А про БОНЕТ я випадково узнала, в новинах про студентське життя.
OliaX
22.09.2003, 19:31:58
Guest
Ясненько.. ну пошукай, погортай сторінки форуму про могилянців - там на сторінці зверху є 1 2 3 4 5 6 7 - погортай. знайдеш, я сама колись писала...
Davert
25.09.2003, 00:50:34
Люди, а що то за дурнувате радіо, яке в прекрасний обідній час ставить слухати якусь попсу, від якої мені погано стає? Не можна там хоч в один день, щолб ставили, щось нормальне?
Я не прошу хеві-метал чи блєк, але наприклад Найтвіш, Театр Трагедії, чи щось подібне
KaHaPiC
25.09.2003, 07:45:18
Хе-хе :-) Скоро уже будут ставить :-)))
Davert
25.09.2003, 18:41:26
Да, супер.
Сьогодны були Кренберіз, Квін.. Може не все в світі так погано?
OliaX
25.09.2003, 19:21:50
А ви візьміть і принесіть компакти (касети, платівки) у радіорубку, може й поставлять.
А кщо поставлять - с кажіть,я теж шось непогане принесу
Davert
25.09.2003, 23:27:51
А що, є реально така можливість?
Я думав там повна монополія на це діло.
А хто тут на форумі з того радіо є?
-
http://www.bo.net.ua/forum/viewtopic.php?t=1799 (shadow)
OliaX
26.09.2003, 16:50:31
А вони шифруються. Треба просто підійти та спитати. Аби знати, куди іти
Davert
26.09.2003, 21:36:55
2 OliaX
А ти першокурсник, чи знаєш це з власного досвіду?
OliaX
27.09.2003, 10:00:22
DavertЯ ршокурсниця

Попытка - не пытка
OliaX
28.09.2003, 19:46:20
Davert
Кожному своя музика. Кожен має право на свій смак.
ФСНСТ
MrFresh
29.09.2003, 15:20:49
OliaX
хай ставлять щось більш веселе в обідню перерву
ФІН
Anonymous
29.09.2003, 16:57:03
По-моему там заправляют преимущественно какие-то крашено-лысо-волосатые маргиналы, для которых систем оф э даун - непререкаемый канон. Не говоря о том, что об истории музыки они особого представления не имеют, даже в пределах двух последних десятилетий.
А то иногда прорвется какой-то украинофил - поставит океан эльзы или плач еремии - первокурсники и девочки-галичанки просто прыгают от радости.
Хотя отрицать не буду. Иногда кое-какую хорошую музыку краем уха ухватить удается. В прошлый вторник вроде ничего была. Видимо, хваленый могилянский плюрализм все-таки действует.
давайте про важливіші питання дискутувати

, наприклад: коли наступна дискотека?
KaHaPiC
1.10.2003, 10:14:05
Вместе с балом знакомств.
Кстати, а кто-то из факультетов уже начал готовить программу?
Мои фреши, например дуплят.
OliaX
1.10.2003, 18:47:42
Да все "дуплят" никто не знает. кто от кого что хочет. а я вот жду конструктивных предложений от социологов

поддериживаю любое разумное.