Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Черкасенко - фанат ВІА ГРА :) - Що слухають на кафедрі матем
Могилянський форум > Навчання в Могилянці > Для студентів і викладачів > Природничі науки та математика
Forza
Народ мені сказали про вподобання цього викладача, кращого на кафедрі математики - і я так би мовити випав в осад!!!
А пісня "Убей мою подругу" - це взагалі фурор для всих smile.gif
Уявляете - заходимо на кафедру математики, а там на столі танцює ВІА ГРА.... а я то думаю чого в багатьох студентів виникають проблеми з математикою ........:lapa:
VadymCherkasenk
Якщо людина щось говорить, вона говорить про себе. І навіть якщо говорить про інших, вона все одно говорить про себе.
Дякую втім за увагу до моєї персони і за добре слово. Щодо ВІАГРИ, то мушу зауважити, що це перекручена інформація. Зазначену пісню я згадував тільки як ілюстрацію, можна здогадатись до яких явищ.
OliaX
Forza
Віриш - якщо б ВІА ГРА завітала на кафедру математики, то там би місця не було... для танців - треба було б подумати, кeди їх...прєлєсті дітиsmile.gif))
А насправді. прєподи з к.м. - нормальні люди і слухають нормальну музику.... ACDC, Chemical Brothers, HIM, Rammstein wink.gif

Пану Черкаcенку - hello:)
MrFresh
А насправді. прєподи з к.м. - нормальні люди і слухають нормальну музику.... ACDC, Chemical Brothers, HIM, Rammstein

прикольно! а це які саме прєподи?
Glavred
А що слухає пан Андросенко?
OliaX
MrFresh
УСІ! ПОГОЛОВНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я ще Marilyn Manson забула додати.. то справжній хіт на к.м.! wink.gif

Glavred
така інформація коштує великих грошейsmile.gif
OliaX
Glavred
А звідки такий сарказм???
Цікаво - прийди на кафедру та по черзі спитай кожного викладача, яку музику він слухає...
Anonymous
Мені відверто по-барабану, що слухає п.Черкасенко (доки я цього не чую lol.gif ) але з свого досвіду знаю його як класного викладача і просто гарну людину (бачив би його хтось у нас на дискотеках!!!)
Mystery
Черкасенко застукали за прослуховуванням ВІА ГРИ? Боже ж мій, та це ж дєтскій лєпєт... От Андросенко з КПІ вигнали за сексуальні домагання до студенток... Дівчатка, будьте насторожі smile.gif -n 2.1 /shadow
Так шо ВІА ГРА єнто все нєвінниє шалості...
Кіня
Пан Черкасенко - найкращий викладач вишки! А от як він на дискотеках витанцювує - спробуйте повторити: не вийде!!! Він - найкращий wink.gif
Кіня
То шо я казала? tongue.gif
CKLEASHCH
А з ким це він???
Гість_Marina
Повністю підтримую Кіню, його предмет – один з небагатьох, який запам’ятався як викладачем, так і знаннями.
Вадиме Павловичу, привіт з Миколаєва, рада, що Вас цінують і в Києві також, нам не вистачає таких викладачів, як Ви. cool.gif
Andriy
(Glavred @ 19.09.2003, 14:10:23)
А що слухає пан Андросенко?

мені здається що він слухає соул, госсіп, реп wink.gif
(це з того як він колись озивався про темношкірих)
.